2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şekerim olduğu için zaten karbonhidrat neredeyse tüketmiyorum hep sebze veya et ymrkeleri duphalacta çok şekerli olduğu için içemiyorum onun yerine magnesie calsi içiyorum aklında bulunsun seninde çok etkili bi şey ama dediğin gibi asıl önemli olan hareket ve ben oturarak çalışıyorum işe arabayla git gel yat kalk otur hiç hareket yok. Bencede asıl neden bu gibi iki ayımız kaldı şurda sağ salim tamamlamak nasip etsin inşallah allah

Canim cok cok gecmis olsun öncelikle.
protein kaçağı vardi degil mi sende. Tansiyon yuksek olmasa bile akımı bozan bu diye biliyorum.
Su anda bebegin iyidir inşallah. Kilosu genel durumu iyi mi. Beni de bugün cok korkuttu doktorum. Hala kendime gelemedim.

Doğumunuz hayırlı olsun. En kısa zmnda, saglıklıca evladınıza kavuşun. Siz de bu süreçte toparlanmaya bakın. Sütünüz bol olsun

Kizlar ben ikinci geceyi de yatıyorum hastanede çok şükür sancılarım durdu. Camasirimda aşırı ıslaklık olunca hemşireye söyledim doktor muayene etti. Ben burda okuduğum gibi ruenusollu ped falan verecek zannederken spekulumla muayene etti. Canımdan can gitti resmen o alet sanki ortaçağ işkence aleti gibi odum patladı bir şey olacak diye çok da canım yandı.

Rabbim bir an önce evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah amin

Günaydın canım gelen ıslaklık bebeğin suyu değil ama demi. Doktorlar ne diyor canım. Magnezyum falan veriyorlar mı sancın olmasın diye ne kullanıyorsun

Günaydın kızlar herkese
Annesinin karnındakiler vakitlice sağlıkla gelsin.
Annesinin karnından çıkmakta acele eden kuzular da bir an önce toparlanıp annesinin koynuna girsin
Amiin Günaydın neşeli güzel haberler aldığımız bi gün olsun inşallah

Benim gibi midesi cayır cayır yanan analar var mı ya bu geçen bi şey mi yoksa doğuma kadar devam mı
Doğumdan sonra geçecek maalesef. Üç hamileliğimde de yaşadım. Yediklerine dikkat et, baharatlı, kızartma, salçalı şeyler yapıyor daha çok. Akşamları geç saatte bir şey yeme. Yatmadan önce sindirim olayı bitmiş olsun ki rahat uyu

Benim gibi midesi cayır cayır yanan analar var mı ya bu geçen bi şey mi yoksa doğuma kadar devam mı
Ara ara yanıyor ama yediğimden kaynaklı oldu benimkisi . Geçen gün eczaneye kendimi zor attım. Senin gebelik haftan benden ileride canım yüksek ihtimal o haftalarda bebekten dolayı bizdede olcak kızımda yaşadım çok zordu tez vakit geçsin inşallah

Çay içmeye başladım yeniden ondan şüpheleniyorum

Ben her mandalina yememde sabahları bildiğiniz zehir kusuyorum afedersiniz hakikaten yatmadan birşey yenmemesi lazım dayanamıyorum

Peki bebek saçlı mı biliyorum uydurma diyolar ama oladabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…