2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sadece bel agrin varsa erken dogumla ilgisi yoktur kuzu magnezyum al bence

Kızlar ben ilk kızımda magnetli pleksi yaptırmıştım, ikincide magnet açaçak. Sizler neler yaptırdınız? Çikolata ne düşünüyorsunuz paylaşır mısınız hazırlıklarınızı?
Her yer herkesten gelen magnet açacak dolu Başka bir şey yok mu acaba alternatif olarak?

Sadece bel agrin varsa erken dogumla ilgisi yoktur kuzu magnezyum al bence
Sadece bel ağrısı kuzum onun dışında bişey yok tamam magnezyum alayım özellikle uykudan uyandığımda çok fazla normalde dinlenmiş kalkmam gerekmez mi gece sırtüstü mü dönüyorum acaba farkında olmadan bele mi bası yapıyorum ki

Ya ben bu hediyelikleirn arasında en çok magnet açacakları kullanıyorum. Oda kokusu ya da mum veren vardı hemen kullandım attım onları sonra. Bi arkadaş ufak kuran yaptırmıştı gözüm görmüyor valla onu büyük kuranı açıyorum o yüzden onu da kullanmıyorum. Ben çiko yaptırcam sadece ya. Onlar bana hediye getirsin anasını satayım ben doğurcam
İsme karar verirsem şöyle çiko yaptırcam bu sayfadan. Kendisi nişan düğün buketlerimi de yapmıştı çok memnunum. Gümüş ve mavi renk yaptırcam. Hastanenin oda süslemesi de varmış bide lohusa şerbeti ikramı. Hastane ile gidip bi net konuşmam lazım ama bakalım ne zaman.

Eklentiler

• D9B2038B-30B5-4E8C-AB7A-76710B52C310.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 77
Ablanin ultra rahat halini ve kaygisizligini agzim acik okudum. Rabbim sana sabir ve guc kuvvet versin
ben de ağzım açık izliyorum
amin kuzum inşallah
Ağlamaktan mahvolduklarında da insanın “aklınız başınıza yeni mi geldi” diyesi geliyor, bizimkiler de onların bir benzeri. Dayına içim yandı ya asla bitmeyecek bir pişmanlık bu. Allah korusun. Ben de hep kendimi öyle motive ediyorum bir daha bu günler geri gelmeyecek diyorum. Ah canim renklim benimmm amin kuzum inşallah hepimizin evlatları çok hayırlı olsun hep yüzümüzü güldürsün
benim beğendiğim çikolar şunlar böyle bir şey yaptıracagim, hediyelik olarak da sanırım bir şey
düşünmüyorum kimse kullanmıyor atılıyor genelde. boşa gitmeyecek bir şey bulabilirsem yaptırırım

Evet canım hoşlarına gidiyor bir süre sonra ilgi alanı oluyor falan mesela ilk zamanlar oturma odasındayken yanımda olsun yani sürekli beşikte olmasın diyorum yanı başımda olsun elektriklilerde kaldı aklım ama kararsızım
Canım bence erken doğum belirtisi değil . Benim belim böbreklerimin etrafına ve sol bacağıma vuruyor tek bacağım çok şiddetli kalçadan çekiliyor derin bi acı Pazartesi magnezyum başlayacağım.

bir sey sorucam, bebek bas asagı döndüğünde hareketlerinde bi degisiklik olur mu sizce? 3 gündür falan bende biraz degisiklikler var da evham yaptim yapicam hem hareketleri çok yumusadı önceki gibi sert değil hem de göbeğime bi rahatlama geldi hafifledim gibi. neden böyle oldu ki

Olmaz olur mu? Sünnetli gibi elim çükümde dolandım bebek çıkıcak sandım

Amin canım inşallah konu sağlık olunca gezmek tozmak kenarda dursun. Hadi gezebilir diyelim sen hamilesin senin yükünü alması lazım destek olması lazım

Sabah akşam tost yesem tost gibi olurum çok yememe rağmen maşallah duba gibiyim

Renkli ya çok komik bir şey oldu. Kadın su takımı getirmiş ev hediyesi. Görümcem kapağını açarken kırdı Bu hediye muhabbetinin üstüne aklıma geldin de güldüm baya.
Dedim ya bana da su bardağı gelmişti su bardağı olmayan ev var mı ilk alınan eşya o hediyenin amacı kullanabileceği birşey götürmek maliyeti önemli değil ucuzda olsa kullanılacak birşey olsun. Ben hediye alacaksam ne alacağımı bilmiyorsam nevresim takımı alır giderim mutlaka kullanılır sürekliliği olan birşey

Belim sırtım ağrıyor yükten dolayı ama sancı gibi değil kesinlikle. Bunun ayırımını sen yapabilirsin canım

Ya kendine duba deme bi karnın var o da normal, ikinciye hamilesin. İçinden insan çıkacak
İlk hamilelikte inan kiloyu çok dert ettim giydiğim olmadı parada yoktu o zaman hamile kıyafeti alamadım tişört kazak ne varsa erkek kardeşiminkilerden giydim bir pantolonum vardı sadece göbek kısmı yırtıldı doğuma kadar yine giydim doğumdan 1 hafta sonra bir tartıldım aldığım 23 kg dan 17 kg gitmiş. Oğlum 2 aylıktı ben hamile kaldığım kiloya gelmiştim. O zaman da anladım ki acayip ödem sorunum var o yüzden hiç dert etmiyorum kendimle dalga geçiyorum sürekli şuan

Ben bunları yaptırdım canım şimdilik. Taş magnetle mum. Birde çerçeve var daha gelmedi ama o. Çikolata da yaptıracak eşim.

Eklentiler

• 20221211_133525.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 73
Evet ya magnet açacak aşırı iyi oluyor da, şimdi ev onların çeşidi ile dolu olunca yaptırasım gelmedi Ben de sadece çikolata düşündüm, bu attıklarını gördüm trendyolda çok güzel. Dediğin sayfaya da bir bakayım. Bu çikolata ne kadar oluyor?

Ovv bunlar çok pahalıdır. Cam kutulu olanlara baktım 600 filandı. Bu daha pahalıdır heralde de mi?

Evet baş aşağı pozisyonda daha konforlu oluyor kesinlikle. İki kızım baş aşağı dururdu. Oğlan makat geliş. Kesinlikle bya fark var.

Ya evet ben de genelde nevresim ya da yatak örtüsü tarzı şeyler alırım. Bir de kolay değişebilecek yerlerden alırım ki beğenmedi ise gitsin ihtiyacı olanı alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…