- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hepsi çok güzel olmuş bence, özellikle mum çok şirin yaaEki Görüntüle 3175137
Ben bunları yaptırdım canım şimdilik. Taş magnetle mum. Birde çerçeve var daha gelmedi ama o. Çikolata da yaptıracak eşim.
ben tüm cahilliğimle beğenmişim bunları hiçOvv bunlar çok pahalıdır. Cam kutulu olanlara baktım 600 filandı. Bu daha pahalıdır heralde de mi?
Evet canım nasip olursa Yıldız Ela.Hepsi çok güzel olmuş bence, özellikle mum çok şirin yaaÇok kızsal hediyelikler kesinlikle Yıldız Ela mı olacak ismi
Lütfen sorup bizi aydınlat bu konudaben tüm cahilliğimle beğenmişim bunları hiç
fiyat sormadımay 600 müü evet o zaman bu kimbilir kaçtır işin kötüsü sayfayı da unutmuşum şimdi bulmaya çalışıcam fiyat sorayım
Sor canım haber ver bize de çok şık çünküben tüm cahilliğimle beğenmişim bunları hiç
fiyat sormadımay 600 müü evet o zaman bu kimbilir kaçtır işin kötüsü sayfayı da unutmuşum şimdi bulmaya çalışıcam fiyat sorayım
Çok güzel ismi ile mutlu olsun inşallahEvet canım nasip olursa Yıldız Ela.Abisi Kuzey o da bizim kuzey yıldızımız
Sling yerine evdeuzun esnek penye vardı ben ona sarmıştım böyle Slinfg olarak kullandım ama kış vakti dışarıda zor olur Sling. Ağırlaşınca bebekler de çok esniyor slingler ergonomik kangrular iyi oluyor. Biz 4 yaşında bile ormanlarda gezerken kullanıyorduk babası taşıyordu. Acayip hakkını vererek kullandık ergonomik kangruyuKızlar bundan alan, ya da yakınında almış olan var mıdır ? Çok hevesliyim. Yagızdayken kanguruları inceledik ama çok rahatsız oldu çocuk almadık. Ama bununyapabilirim artık alayım diyorum.
Kesinlikle çok rahat oluyor koca kafalar aşağı dönüncebir sey sorucam, bebek bas asagı döndüğünde hareketlerinde bi degisiklik olur mu sizce? 3 gündür falan bende biraz degisiklikler var da evham yaptim yapicamhem hareketleri çok yumusadı önceki gibi sert değil hem de göbeğime bi rahatlama geldi hafifledim gibi. neden böyle oldu ki
Ben de yaaSabah akşam tost yesem tost gibi olurum çok yememe rağmen maşallah duba gibiyim
Ben yaptırmayacağım bir şey ya, hastanede dağıtmak için en azından. Sadece çikolata onda da o pleksilere falan girmem yazık çöpe atılıyor. Açacaklar magnetler de bi yerden sonra insanlar neden elin çocuğunun adı dolabımızda yazıyor ki oluyor çok yakınlar harici tabi. İlerleyen aylarda mevlüt okutursam eğer ozaman gelenlere hediye ayarlarım. Oğlumda havlu tesbih çekmece kokusu ve Yasin dağıtmıştım şok şık hediye paketlerinde. Belki öyle bişi olabilir.Evet ya magnet açacak aşırı iyi oluyor da, şimdi ev onların çeşidi ile dolu olunca yaptırasım gelmediBen de sadece çikolata düşündüm, bu attıklarını gördüm trendyolda çok güzel. Dediğin sayfaya da bir bakayım. Bu çikolata ne kadar oluyor?
Magnet cidden gereksiz, açacak yine işlevsel gibiSling yerine evdeuzun esnek penye vardı ben ona sarmıştım böyle Slinfg olarak kullandım ama kış vakti dışarıda zor olur Sling. Ağırlaşınca bebekler de çok esniyor slingler ergonomik kangrular iyi oluyor. Biz 4 yaşında bile ormanlarda gezerken kullanıyorduk babası taşıyordu. Acayip hakkını vererek kullandık ergonomik kangruyu
Kesinlikle çok rahat oluyor koca kafalar aşağı dönünceayaklar aşağıdayken vajinaya tekmeliyordu hep
Ben de yaaher gece 11den sonra acıkıyorum ama yemiyorum, dün sehpayı kemiresim geldi resmen. Eşim tost yapayım dedi, dedim şimdi yersem pişman olucam bide yanma falan yaparsa gece huzursuz olurum ama zor tuttum kendimi. Gayet naif yememe rağmen 83 olmuşum, bide yesem 90 100 gitmek inan laf olsun diye değil bana çok kolay. Bide ödem bende de başladı sanırım, parmaklarım çok incedir dolma gibi geliyor şimdi
Ben yaptırmayacağım bir şey ya, hastanede dağıtmak için en azından. Sadece çikolata onda da o pleksilere falan girmem yazık çöpe atılıyor. Açacaklar magnetler de bi yerden sonra insanlar neden elin çocuğunun adı dolabımızda yazıyor ki oluyor çok yakınlar harici tabi. İlerleyen aylarda mevlüt okutursam eğer ozaman gelenlere hediye ayarlarım. Oğlumda havlu tesbih çekmece kokusu ve Yasin dağıtmıştım şok şık hediye paketlerinde. Belki öyle bişi olabilir.
Valla kimsenin buzdolabında olmak istemiyorum, kimse de benim buzdolabımda olmasın.Kızlar ben ilk kızımda magnetli pleksi yaptırmıştım, ikincide magnet açaçak. Sizler neler yaptırdınız? Çikolata ne düşünüyorsunuz paylaşır mısınız hazırlıklarınızı?
Her yer herkesten gelen magnet açacak doluBaşka bir şey yok mu acaba alternatif olarak?
Bas asagi pozisyon en rahat durummuş anne icin kuzu benim bebem de bas asagi duruyo rahatim bende bi donem asiri hareketliydi belki o zaman tersti sonra donunce daha az daha kesin acitan hareketleri basladi ama genel olarak rahat gobek kismim agir gelmiyo bana kemik agrilarim olmasa harikayimbir sey sorucam, bebek bas asagı döndüğünde hareketlerinde bi degisiklik olur mu sizce? 3 gündür falan bende biraz degisiklikler var da evham yaptim yapicamhem hareketleri çok yumusadı önceki gibi sert değil hem de göbeğime bi rahatlama geldi hafifledim gibi. neden böyle oldu ki
Su camları kullanacağımı bilsem alırım da, biliyorum ki kullanmamŞunlar aşırı şık ama fiyat uçuk ya
Bu da çok güzelmiş canım. Kaç dedi peki fiyatına?Valla kimsenin buzdolabında olmak istemiyorum, kimse de benim buzdolabımda olmasın.Mum, magnet tarzı istemiyorum. Çikolata yaptırcam bu sayfadan ama modeline karar veremedim daha vakit var diye. Pelit valonia kullanıyoruz dedi adam. Bir haftada hazırlıyormuş. Resmini koyuyorum.
Bi de instada tasarım kent var, minik hediyelik kololonyalar, kremler, antiseptik jeller, hediyelik tek içimlik kahve fln da yapılıyor.
Evet ya sonradan belki süs eşyası olarak değerlendirilebilir, sunum munum yapıyor millet bunlarlaSu camları kullanacağımı bilsem alırım da, biliyorum ki kullanmam
Kesinlikle çok rahat oluyor koca kafalar aşağı dönünceayaklar aşağıdayken vajinaya tekmeliyordu hep
biraz panik yaptım yavaşladı bişey mi oldu suyum mu azaldı diye binbir tane senaryo yazdımBas asagi pozisyon en rahat durummuş anne icin kuzu benim bebem de bas asagi duruyo rahatim bende bi donem asiri hareketliydi belki o zaman tersti sonra donunce daha az daha kesin acitan hareketleri basladi ama genel olarak rahat gobek kismim agir gelmiyo bana kemik agrilarim olmasa harikayim
48 liymiş, 360 diyor. 20 de kargo ücreti var canımBu da çok güzelmiş canım. Kaç dedi peki fiyatına?
Yok yok, bu haftalarda büyüdüklerinden direkt tekme atamıyorlarmış, hamilelik günlüğünde yazıyor. Daha çok dalgalanma gibi oluyor diye. Su konusunu sor ama. Ama son kontrolde doktor bana 5 cm dedi. Baktım netten dün; 5-25 arası normal diyo. Ama benimki en alt normal değerde diye taktım kafayı. Bugün çokça havuç aldırdım eve. 1 hafta boyunca sabah akşam bir bardak taze sıkılmış halıyle içcem, artsın azcık diye. Saracoğlu’nun kürü bu da inş iyi gelir.biraz panik yaptım yavaşladı bişey mi oldu suyum mu azaldı diye binbir tane senaryo yazdımsonradan aklıma bu geldi. ay inşallah düşündüğümüz gibidir
Esnek penye derken canım mesela neye sardın ? Kıbrıs’ta güneşli gün sayısı çok fazla canım, kara kış pek olmuyor. Ciddi niyetlendim gibi deSling yerine evdeuzun esnek penye vardı ben ona sarmıştım böyle Slinfg olarak kullandım ama kış vakti dışarıda zor olur Sling. Ağırlaşınca bebekler de çok esniyor slingler ergonomik kangrular iyi oluyor. Biz 4 yaşında bile ormanlarda gezerken kullanıyorduk babası taşıyordu. Acayip hakkını vererek kullandık
bana da dr bakarken bu kadar su yeter dedi cm falan söylemedi. ama bana az gördü gibi geldi yani öyle bir ses tonuyla söyledi. bi sonrakinde sorayım ben de cmsini. 10 gün sonraYok yok, bu haftalarda büyüdüklerinden direkt tekme atamıyorlarmış, hamilelik günlüğünde yazıyor. Daha çok dalgalanma gibi oluyor diye. Su konusunu sor ama. Ama son kontrolde doktor bana 5 cm dedi. Baktım netten dün; 5-25 arası normal diyo. Ama benimki en alt normal değerde diye taktım kafayı. Bugün çokça havuç aldırdım eve. 1 hafta boyunca sabah akşam bir bardak taze sıkılmış halıyle içcem, artsın azcık diye. Saracoğlu’nun kürü bu da inş iyi gelir.
Yesen de etki etmez mi ki acaba posasi da iyi gelir bagirsaklaraYok yok, bu haftalarda büyüdüklerinden direkt tekme atamıyorlarmış, hamilelik günlüğünde yazıyor. Daha çok dalgalanma gibi oluyor diye. Su konusunu sor ama. Ama son kontrolde doktor bana 5 cm dedi. Baktım netten dün; 5-25 arası normal diyo. Ama benimki en alt normal değerde diye taktım kafayı. Bugün çokça havuç aldırdım eve. 1 hafta boyunca sabah akşam bir bardak taze sıkılmış halıyle içcem, artsın azcık diye. Saracoğlu’nun kürü bu da inş iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?