2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yesen de etki etmez mi ki acaba posasi da iyi gelir bagirsaklara
Bende sen gibi düşünürüm genelde posa faydalı diye canım. Ama Saraçoğlu bilgisine güvendiğim bi isim. Yani yesem yesem 3-4 havuç yerim. Ama havuç suyu en az 10 havuçtan olur heralde tam da bilmiyorum ama. O kadarını hart hart yemek de güç gelebilir bana kafam şişer kesin

Kür gibi degil de hani gunluk tuketsen 2 tane falan hem mide yanmasinda da iyi geliyo ama ciddi bi sekilde su azligi varsa ona bisey diyemem

Kür gibi degil de hani gunluk tuketsen 2 tane falan hem mide yanmasinda da iyi geliyo ama ciddi bi sekilde su azligi varsa ona bisey diyemem
Ben çok severim zaten havucu. Normalde de yani. Su da az değil dedim ya, 5 cm diye söyleyince bakayım normal referans aralıklarına dedim. En alt sınır 5 yazıyor. Ondan artırmayı düşündüm açıkçası. Cınku balık misali suyun içinde gelişimi çocuğun ; o su ne kadar yeterli olursa ve sık değişirse, gelişimi o kadar iyi olur düşüncesindeyim. Zaten bir hafta sabah akşam içince yetecek, hallederim bi şekilde artık.

Bebeğin yatağının başına şöyle dinozorlu makrome yapacağım, üzerine de pleksi ile ismini yapıştırırım. İlk kızıma bulutlu yapmıştım, ikinciye gökkuşaklı. Buna da dinolu. Yatak çarşafını da Bella Maisondan aldım şöyle dinolu bir şey. Yatağına iki tane dinolu peluş aldım takı yastığı olur
Bu arada kızlara da hep bu markadan alıyorum nevresimleri taş gibi, çok kaliteli. Yıka, kurutma makinasına at hiç bir şey olmuyor.

Bugün bebeğin kıyafetlerinin açık renkli olanlarını da yıkamaya attım biraz önce. Öyle üşeniyordum ki... Dedim bir yerden başlayalım. 31 haftalık olduk.

Eklentiler

• Screenshot_20221211_150359_com.android.chrome.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20221211_150238_com.android.chrome.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 63
Benim kendi nevresimlerim Özdilek ve sarar. Bende kurutma makinesi yok ama gr solmadı renkler. Bu markayı duydum ama almadım hiç. Çok güzel seçmişsin, güle güle uyusun inş
Yagıza karacadan LCW dan hediye geldi nevresimleri, ama bizimle yatıyor hala sıpa
Benim eşyalar hazır, ütülü ama dolapta bekliyor. Bavul hazırlıcam bu hafta ya da hafta işte çok gevşedim ya bu konularda. Seni anlayabiliyorum

Ay çok teşekkür ederiz
Yağız da kısmetliymiş hediyeleri gelmiş bile. Güle güle kullansın o da inşallah

Of çanta deme bak daha o var de mi tüylerim diken diken oldu Daha kendime hastane için çorap, çamaşır alacağım, depend vs alacağım. Alışverişim de bitmedi

Ay pardon yağız büyük olandı de mi kafa gidik benim sorry

Canım benimde tam tersi çok sert darbeleri aniden bağırıyorum elimde değil günden güne değişiyor bazen toplanıyor kalıyor karnımda

Canım benimde tam tersi çok sert darbeleri aniden bağırıyorum elimde değil günden güne değişiyor bazen toplanıyor kalıyor karnımda
ya benim de öyleydi hopluyordum yerimden şimdi yumuş yumuş hareket ediyor

Canım en derin tek cep söylemiştir doktorun bence. Benim de 5.2 gayet iyi bi değer. Toplam tüm ceplerdeki su yada AFI olabilir senin baktığın değer.
Esnek penye derken canım mesela neye sardın ? Kıbrıs’ta güneşli gün sayısı çok fazla canım, kara kış pek olmuyor. Ciddi niyetlendim gibi de
Annemde vardı kuzum 5metreye yakın, eni de 60 80 cm falandı. likralı penye evde aylarca kullandım onu
Bella maisona bayılıyorummm ben hem kalitesine hem desenlerine. Dinonuz da pek tatlış olacaktır
Yatağı kurduk bizde, şifonyeri taşıdık, alt açma ünitesi kaldı onu da taşırsak sonra yıkanan kıyafetlerin ve diğer malzemelerin yerleştirilmesi kalacak. Yatağının nevrrsimlerini falan sermedik daha tozlanmasın diye. Bide benim koca danazor heves etti habire içine giriyor kırmasa bari

Güzel günlerde kullansın inşallah. Danazorlara yapacak bir şey yok ama Sen de baya halletmiş gibisin işleri.

Fiyat henüz sormadım ya ben son dakikaların adamıyım sen sorarsın söyle bana

Ay dinazora bayılırım. Ross galler bunu beğendi eheheh

Kızlar ben daha bişey yıkayıp ütülemedim. Eşimin teyzesi hastane çıkışı hediye etmek istedi seç dedi de bildiğin gibi al dedim hediye sonuçta. Battaniyeli olsun dedim ama battaniye önemli O da gelsin de başlarız artık. Onun dışında eksiklerim tamam gibi bi ara liste de yaparım buraya eksik gedik bakarız. Tena’dan da ücretsiz numune hasta bezi istemiştim geldi arkadaşlar. Bence siz de isteyin geliyor. Depend aldım ama bi tane de bi tanedir sonuçta. Ben şimdi eksik olarak kendime bi eşofman takımı almak istiyorum. Hiç hamile kıyafeti almadım çünkü artık olmuyor normal kıyafetlerim. Eşofman takımını alsam hastaneye gidip gelirken de giyerim sonraları.

Kuzum biz cok fazla ev yemeği yemiyoruz zaten. Genelde disardan yeriz. Sadece kus olduğumda sessizlesiyorjm ben oda benim dayanamayacağım yemekleri aliyor bu sefer hamile değilken ne olmadan yemiyorum ama simdi ac kalmayım diye yiyorum
İntikamınız pis olmus
Ya kiz kiz dedik ama ogullar anneci işte böyle. Bu yüzden çok şanslıyız.

Kuzum bana doktor tamsiyondan dolayi her an hazırlıklı ol hemen yatış yapabilirim dedi.o yuzden kendimin eşyalarını hazirladim ama terlik ve hasta bezi hala yok. Hasta bezini hastaneden veriyorlar bence. Daha önce kurtaj olduğumda oradan vermişlerdi. Ped almayı düşünüyorum bide
Bebeginkileri hazirlamadim. Evrene mesaj olmasin diye ısrarla bekletiyorum. Ama en azindan yıkasam iyi olacak.
Bu arada hastaneye gidis gelişme eşofman almak gercekten iyi fikir.

Kızlar çok garip bir şekilde göbeğimde ve genital bölgemde çok fazla tüylenme olurken, bıyıklarım ve bacaklarımda kıl çıkmıyor bacağımı zaten 2-3 ayda bir alıyordum çok çıkmıyordu şu an bir tane bile yok bu nedir Evin her köşesinden topak topak saçım çıkardı şu an saçım da dökülmüyor hiç. Bir de tüy dökücü kullanmak zararlı şu an için değil mi? Kuaföre gitsem göbeğimden hiçbir şey göremediğim için panik oluyorum, illa olup biteni izlemem gerekiyor evde kendim yapayım desem ayağımı bile göremiyorum, eşim yapsa 4 saat uğraşır düzgün yapamaz, ay kaldım böyle napıcam ben

Evet hasteneden veriyorlar bende ameliyat olduğumda popomda vardı yatağıma geçtiğimde. Ama sonrası için lazım olabilir diyorlar lohusa kanaması malum. Zaten ben yüzde yüz tamam bişey yapamam eksik olursa alırız evelallah ya. Hastanenin yanında eczane de var. Kargo bile bir güne geliyor. Daha nolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…