Kuaför en temizi ya. Benim de saçlarım hayatımda olmadığı kadar gür parlak. Ama bacak ve bikini bölgesi progestan kullandığım için lazer mazer dinlemedi. Ayda bir kuaföre gidiyorum. Tertemiz iş.Kızlar çok garip bir şekilde göbeğimde ve genital bölgemde çok fazla tüylenme olurken, bıyıklarım ve bacaklarımda kıl çıkmıyorbacağımı zaten 2-3 ayda bir alıyordum çok çıkmıyordu şu an bir tane bile yok bu nedir Evin her köşesinden topak topak saçım çıkardı şu an saçım da dökülmüyor hiç. Bir de tüy dökücü kullanmak zararlı şu an için değil mi? Kuaföre gitsem göbeğimden hiçbir şey göremediğim için panik oluyorum, illa olup biteni izlemem gerekiyor evde kendim yapayım desem ayağımı bile göremiyorum, eşim yapsa 4 saat uğraşır düzgün yapamaz, ay kaldım böyle napıcam ben
Anlaşıldı kuaföre gidip o acı çekilecek yineKuaför en temizi ya. Benim de saçlarım hayatımda olmadığı kadar gür parlak. Ama bacak ve bikini bölgesi progestan kullandığım için lazer mazer dinlemedi. Ayda bir kuaföre gidiyorum. Tertemiz iş.
Sanırım hallettik gibi. Her şeyler yıkandı tek ütü ve yerleştirme kaldı,steeilize edilecek ürünler kaldı. Eğer bir şeyleri atlamıyorsam eksik olarak da emzirme önlüğü ve otri ebe var alınacak. Süt artırıcı damlaya kadar aldım, ortalama bir queenbee daha naapsınGüzel günlerde kullansın inşallah. Danazorlara yapacak bir şey yok amaSen de baya halletmiş gibisin işleri.
Ev tipi olan .
Al benden de o kadar ama ben yatarken ve kalkarken aşırı zorlanıyorum çok değişik acı magnezyum mu içsem.
Canım çok güzel duruyor memnunsun demi
Tss doğum teminatı var mi canım benim sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiş şirket çok şükür doğum ödemeyeceğim yüksek ihtimal bebeğe de yaptırmak lazım
Heh bende bundan alacam. Bezi felan nasıl? Terletir gibi mi?Eki Görüntüle 3175243
Ben tcherchi die bi marka aldım babyjorne daha cok benziyor diye. Yorumları da o yondeydi. Kasım indirimlerinde düşünce aldım
Ya benim genitalden baska bi sorunum yok sukur lazerim geri tepmedi ama gobekte yaglardan dolayi tuylenme oldu bende de ama ellemiycem annem dokulur elleme dediAnlaşıldı kuaföre gidip o acı çekilecek yine
Evet canım salonda öyle oldu; ekranda gördüğü yeri işaretleyip 5 cm dedi. Başka yeri de ölçtü ama onu söylemedi. Ama içim rahat etmez yine de o havucu içmezsem artıkCanım en derin tek cep söylemiştir doktorun bence. Benim de 5.2 gayet iyi bi değer. Toplam tüm ceplerdeki su yada AFI olabilir senin baktığın değer.
Annemde vardı kuzum 5metreye yakın, eni de 60 80 cm falandı. likralı penye evde aylarca kullandım onu
Hani al tabi de , hamile pantolonu rahat diye onu kullandım ben ilk zamanlar hep doğum sonrası.Kızlar ben daha bişey yıkayıp ütülemedim. Eşimin teyzesi hastane çıkışı hediye etmek istedi seç dedi de bildiğin gibi al dedim hediye sonuçta. Battaniyeli olsun dedim amabattaniye önemli O da gelsin de başlarız artık. Onun dışında eksiklerim tamam gibi bi ara liste de yaparım buraya eksik gedik bakarız. Tena’dan da ücretsiz numune hasta bezi istemiştim geldi arkadaşlar. Bence siz de isteyin geliyor. Depend aldım ama bi tane de bi tanedir sonuçta. Ben şimdi eksik olarak kendime bi eşofman takımı almak istiyorum. Hiç hamile kıyafeti almadım çünkü artık olmuyor normal kıyafetlerim. Eşofman takımını alsam hastaneye gidip gelirken de giyerim sonraları.
Ben de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecekYa benim genitalden baska bi sorunum yok sukur lazerim geri tepmedi ama gobekte yaglardan dolayi tuylenme oldu bende de ama ellemiycem annem dokulur elleme dediben de bu kontrolden once kuafore gidicem bikini bolgesine
Bella maisona bayılıyorummm ben hem kalitesine hem desenlerine. Dinonuz da pek tatlış olacaktır
Yatağı kurduk bizde, şifonyeri taşıdık, alt açma ünitesi kaldı onu da taşırsak sonra yıkanan kıyafetlerin ve diğer malzemelerin yerleştirilmesi kalacak. Yatağının nevrrsimlerini falan sermedik daha tozlanmasın diye. Bide benim koca danazor heves etti habire içine giriyor kırmasa bari
Aynen bende o yuzden kuafore gidicem bu sefer jiletle de hallediyorum ama goremedigim yerler oluyodur belki diye riske atmiycam bu kontrolde belki olur ya alttan falan bakar belli olmaz her ihtimale karşi onlemimi aliyimBen de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecekben de kontrole gidicem alttan muayeneye o durumda yakalanırım diye ödüm kopuyor
Ay ben kıl konusunda fazla hassasım. Kolum bacağımı yılda 1 jiletlerdim o bana yeterdi, lazer yaptırmadım kılsızdım baya ama dizlerimde ayda bir çıkıyor sanki şimdi hep jilet yapıyorum. Genital koltuk altı bitmiş gibiydi oralar lazerli tabi, tamamen hamilelikte kafayı yedi sistem her Dr kontrolü öncesi o da jilet. Valla göbeğime de öyle yapıyorum, dökülür muhtemelen ama ben bekleyemem her muayene öncesi göbek de jilet. Ustura queen diyin bundan sonra banaBen de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecekben de kontrole gidicem alttan muayeneye o durumda yakalanırım diye ödüm kopuyor
Razor reissssAy ben kıl konusunda fazla hassasım. Kolum bacağımı yılda 1 jiletlerdim o bana yeterdi, lazer yaptırmadım kılsızdım baya ama dizlerimde ayda bir çıkıyor sanki şimdi hep jilet yapıyorum. Genital koltuk altı bitmiş gibiydi oralar lazerli tabi, tamamen hamilelikte kafayı yedi sistem her Dr kontrolü öncesi o da jilet. Valla göbeğime de öyle yapıyorum, dökülür muhtemelen ama ben bekleyemem her muayene öncesi göbek de jilet. Ustura queen diyin bundan sonra bana
Daha fazla çıkartmıyorsa şanslısın, ben vücuduma jilet dokundursam 3 güne Mahmut abiye dönerim muhtemelenAy ben kıl konusunda fazla hassasım. Kolum bacağımı yılda 1 jiletlerdim o bana yeterdi, lazer yaptırmadım kılsızdım baya ama dizlerimde ayda bir çıkıyor sanki şimdi hep jilet yapıyorum. Genital koltuk altı bitmiş gibiydi oralar lazerli tabi, tamamen hamilelikte kafayı yedi sistem her Dr kontrolü öncesi o da jilet. Valla göbeğime de öyle yapıyorum, dökülür muhtemelen ama ben bekleyemem her muayene öncesi göbek de jilet. Ustura queen diyin bundan sonra bana
Yok valla kollarımı falan asla fazlalaştırmadı hatta o yüzden hep şehir efsanesi olduğuna inanırdım jiletin çoğalması olayını. Kişiden kişiye değişiyor ddmekkiDaha fazla çıkartmıyorsa şanslısın, ben vücuduma jilet dokundursam 3 güne Mahmut abiye dönerim muhtemelen
Maşoo Maşooo de kendineSanırım hallettik gibi. Her şeyler yıkandı tek ütü ve yerleştirme kaldı,steeilize edilecek ürünler kaldı. Eğer bir şeyleri atlamıyorsam eksik olarak da emzirme önlüğü ve otri ebe var alınacak. Süt artırıcı damlaya kadar aldım, ortalama bir queenbee daha naapsın
Böyle bir anım var ikinci hamileliğimde, biraz uzundu alttan kılcıklarımBen de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecekben de kontrole gidicem alttan muayeneye o durumda yakalanırım diye ödüm kopuyor
Benimkini de görmeyiversin yaa, doğuracak olsam bana nöbetçi kuaför bulun diye zırlarımBöyle bir anım var ikinci hamileliğimde, biraz uzundu alttan kılcıklarımebe de açıklık kontrolü yapacaktı. 30lu haftalardı sanırım. Dedim abla kusura bakma. Yok dedi ya bu ne ki biz neler görüyoruz
Ya ben kumaşlardan cok anlamıyorum ama babyjorne benziyo sanki.Heh bende bundan alacam. Bezi felan nasıl? Terletir gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?