2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuaför en temizi ya. Benim de saçlarım hayatımda olmadığı kadar gür parlak. Ama bacak ve bikini bölgesi progestan kullandığım için lazer mazer dinlemedi. Ayda bir kuaföre gidiyorum. Tertemiz iş.

Güzel günlerde kullansın inşallah. Danazorlara yapacak bir şey yok ama Sen de baya halletmiş gibisin işleri.
Sanırım hallettik gibi. Her şeyler yıkandı tek ütü ve yerleştirme kaldı,steeilize edilecek ürünler kaldı. Eğer bir şeyleri atlamıyorsam eksik olarak da emzirme önlüğü ve otri ebe var alınacak. Süt artırıcı damlaya kadar aldım, ortalama bir queenbee daha naapsın

Ben tcherchi die bi marka aldım babyjorne daha cok benziyor diye. Yorumları da o yondeydi. Kasım indirimlerinde düşünce aldım

Evet canım salonda öyle oldu; ekranda gördüğü yeri işaretleyip 5 cm dedi. Başka yeri de ölçtü ama onu söylemedi. Ama içim rahat etmez yine de o havucu içmezsem artık
Bizde yok valla öle penye. Ben alayım onu en iyisi

Hani al tabi de , hamile pantolonu rahat diye onu kullandım ben ilk zamanlar hep doğum sonrası.

Ya benim genitalden baska bi sorunum yok sukur lazerim geri tepmedi ama gobekte yaglardan dolayi tuylenme oldu bende de ama ellemiycem annem dokulur elleme dedi ben de bu kontrolden once kuafore gidicem bikini bolgesine
Ben de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecek ben de kontrole gidicem alttan muayeneye o durumda yakalanırım diye ödüm kopuyor

Ay ne hoş masallah beşiği kurmussunuz is bitmiş gibi geldi bana.
Bizim oğlanın ismi yok hala
Ismine babasi karar verecek bide besigini kendisi beğenip alacakmış. Seçenekleri sana gösteririm sadece dedi. Ama ortada hala ne isim var ne beşik. Son dakikanın adami. Muhtemelen dogumdan sonra ve insallah eve gelmeden alir beşiği. Alıştım artık kendisine karışmıyorum.

Ben de alıyordum göbeğimi bu aya kadar sonra dedim amaaann hamileyim zaten millet kılıma mı dikkat edecek ben de kontrole gidicem alttan muayeneye o durumda yakalanırım diye ödüm kopuyor
Aynen bende o yuzden kuafore gidicem bu sefer jiletle de hallediyorum ama goremedigim yerler oluyodur belki diye riske atmiycam bu kontrolde belki olur ya alttan falan bakar belli olmaz her ihtimale karşi onlemimi aliyim

Ay ben kıl konusunda fazla hassasım. Kolum bacağımı yılda 1 jiletlerdim o bana yeterdi, lazer yaptırmadım kılsızdım baya ama dizlerimde ayda bir çıkıyor sanki şimdi hep jilet yapıyorum. Genital koltuk altı bitmiş gibiydi oralar lazerli tabi, tamamen hamilelikte kafayı yedi sistem her Dr kontrolü öncesi o da jilet. Valla göbeğime de öyle yapıyorum, dökülür muhtemelen ama ben bekleyemem her muayene öncesi göbek de jilet. Ustura queen diyin bundan sonra bana

Razor reissss

Daha fazla çıkartmıyorsa şanslısın, ben vücuduma jilet dokundursam 3 güne Mahmut abiye dönerim muhtemelen

Daha fazla çıkartmıyorsa şanslısın, ben vücuduma jilet dokundursam 3 güne Mahmut abiye dönerim muhtemelen
Yok valla kollarımı falan asla fazlalaştırmadı hatta o yüzden hep şehir efsanesi olduğuna inanırdım jiletin çoğalması olayını. Kişiden kişiye değişiyor ddmekki

Maşoo Maşooo de kendine Darısı başımıza

Böyle bir anım var ikinci hamileliğimde, biraz uzundu alttan kılcıklarım ebe de açıklık kontrolü yapacaktı. 30lu haftalardı sanırım. Dedim abla kusura bakma. Yok dedi ya bu ne ki biz neler görüyoruz

Böyle bir anım var ikinci hamileliğimde, biraz uzundu alttan kılcıklarım ebe de açıklık kontrolü yapacaktı. 30lu haftalardı sanırım. Dedim abla kusura bakma. Yok dedi ya bu ne ki biz neler görüyoruz
Benimkini de görmeyiversin yaa, doğuracak olsam bana nöbetçi kuaför bulun diye zırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…