2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaa queen sağlıkla kavuşun inşallah Allah yardımcınız olsun

İnşallah her şey yolunda gider küvöze girmeden kucağınızda dönersiniz evinize ipek hanımla kocaman kız oldu allah yardımcınız olsun

Kız niye hiç demiyorsun geçmiş olsun, ne oldu
Canim bende 21.haftadan beri hunilessme acilma var. Sanci ve kasilma da. Doktorum bu hafta ciğer gelistirici iğne vurulmami istedi iki gün üst üste. Dogumhanede yapiyorlarmis. Birakmadi asistanlar. Ölçüm bile yapamiyorlar canimi yaktilar hep. Sanci kasilma cikinca birakmiyorlar. Dogumhaneyi görünce burada doğum yapmaktan soğudum ama muayene ucreti pahali olsa da doğum ucreti ozellere gore uygun gibi kendi doktoruma 10 bin vereceğim. Kararsizim o yuzden. Doğumhane guzel aslinda. Ebeler de bes dakika da bir gelip bakiyorlardi ama tavirlari biraz hoşuma gitmedi. Bana doğumda kötü davranjrkar mi diye düşündüm ister istemez. Epidural normal doğumu soruyorum ebeye, direk doktorunla konus diyor. Zaten konustum ama ebe olarak sizinde fikrinizi almak istiyorum dedim. Dogumhane yapilacak odaya bakmak istiyorum mirin kirin ediyorlar. Doktorum doguma gelene kadar ben bunlarin elindeyimbir de tip fak olunca ozel hastaneler gibi degil refakatci iceri giremiyor doguma kadar, telefon bile yasak.

Ya canım hayırlısı ve sağlıklısıyla gelsin bebiş dualarımız senle sıkıntısız geçsin süreç

Oyy kuzum benim hayırlısı olsun inşallah

Anladım canım, sen bunları düşünme bence yani artık hayırlısı olsun diyelim çünkü gebelik riskli diyorsun. Kendini mecbur onlara emanet edeceksin. İyi insanlarla karşılaşırsın inşallah doğum zamanı ne diyelim ya

Güzel haberlerini bekliyoruz canim Allahim sağ salim kavuştursun ipek kizinla

Canım Allah yardımcın olsun bebeğin Allah'a emanet olsun insalalh durur sancın ama gelecekse de kuveze koyamazlar insalalh dualarımız seninle

Bir de kız bebişler biraz daha güçlü oluyorlarmış erkeklere göre canım. Kız olduğu için şanslısın. İnşallah sıkıntısız alırsın kucağına minik savaşçıyı
Bana geçen hafta drum artık doğsa bile küvöze girmeden yaşama ihtimali yüksek demişti. İpek hanımda girmez belki girsede çok kalmaz
Çok heycanlııı

Q Queen_bee17 kraliçem arım balım peteği nasılsınız canım merak ettim
5dk da bir sancılarım çok zorluyor beni. Önceki kasılmalar gibi karnımda toplanma sertleşme şeklinde değil baya yüksek bi ağrı. Antibiyotik tedavisi başladı, son kalan su damlaları hafif kanlı ve mukuslu geliyor nişan iyice söküldü yani. Başlarda ipekin nabzı yüksekti baya ama daha sakinleri normalleşti. Nöbet değişiminde ki yeni gelecek Dr ne diyecek o önemli. 12 saat mi iğneden sonra 24 saat mi beklenmeliydi o u bile hatrlamıyorum soramadım da daha

Nekadar doğru bilmiyorum ama anne karnındaki su bosaldiktan sonra bebek susuz 1 gün daha yaşayabiliyor mis insalalh sunciger geliştirici fayda edene kadar karnında bekler ipek bocegine güveniyoruz annesini uzmeyecek biraz daha dayanacak inşallah

Su geldikten 48 saate kadar beklenebilir diye biliyorum yani vaktiniz var heralde değil mi ama kasılmalar sıkıntı işte. Nabzı da iyiyse biraz daha bekler, güzel haberler canım Bizi de ara ara bilgilendir çok darlamak istemem ama aklımız sende kalır.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canım çok şükür buraya kadar sabırla beklediniz ikinizde bundan sonrasını da hep birlikte atlatırsınız inşallah dualarım sizinle

Çok şükür emin ellerdesin oraya kadar sağ salim varabildin. Oğlunu ne yaptın yanında mı bakacak biri var mı. Birşeye ihtiyacın var mı çantan falan hazır mıydı kuzum Ankara da olanımız vardır içimizde birileri mutlaka eksik varsa yardımcı olur bende gönderirim burdan haberdar et bizi

Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin korkma dualarımız seninle zamanı gelmiş demek ki

Ya kızlar benim doktorum da Ümraniyede muayenehanede ancak 6 Ekimde bir yonetmelik çıkmış özel hastanelerde ameliyat yapamayacaklarmis hastanenin doktoru olmaları gerekiyormuş bakalım doktoruma sordum haber bekliyorum
AYY BEN DE SABAH RADYODA DİNLEDİM hemen eşimi aradım ne dio bunlar bi bak die

ayy queenim senin bebelerin zaten çok güçlü kuzum bak oğluşun çok daha önce doğmuştu, ipek kızın da hafta olarak ileride, Allahın izniyle hiçbir şeye gerek kalmaz inşallah canimm annesine çekmiş güçlü bebek Allah yardımcın olsun kolaylıkla gelsin İpek kız dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…