1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiç
bu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz