2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum bu streste denilecek şey değil ama eğer herhangi bir ceza filan uygulandiysa hastaneden belge alarak itiraz edebilirsiniz acil durumda cezalar geri alınabiliyor verilen bütün cezalara itiraz edebilirsin

Kızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok
MaşaAllah bizim basimiza gelen de pişmiş tavugu bulmamistir 2 doz vurundum Allah a emanet bakalim

MaşaAllah bizim basimiza gelen de pişmiş tavugu bulmamistir 2 doz vurundum Allah a emanet bakalim
ben de 2 doz oldum Allah kahretsin böyle sistemi ya bi de aşılara karşı çıkanlara geri kafalı diyorlar. ya bu zamana kadar bütün aşılarımı yaptırdım ama şimdi bebeğime yapılacak aşılara nasıl güveneyim ki ben

Kızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok
Ciddi misin? Allahım yarabbim kime güvenicez ya. Sıçayım böyle işe yani. Allahım sen büyüksün evlatlarımızı koru.

Aynen öyle ben nasıl güvenip aşı yaptırıcam yeni doğan bebeğime

Kuzum bu streste denilecek şey değil ama eğer herhangi bir ceza filan uygulandiysa hastaneden belge alarak itiraz edebilirsiniz acil durumda cezalar geri alınabiliyor verilen bütün cezalara itiraz edebilirsin
Bunu queene iletirim eğer görüşürsem. Belki görmez burayı

Queenim hadi hayırlısı olsun. İnş küvoze girmeyecek ; kilo da iyi hafta da iyi. Ciğer geliştirici de vurulmuş. Hep beraber dönersiniz eve inş. Duamdasınız ipek kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…