ya bunu yanılmıyorsam kağan kocatepe biraz gereksiz buluyordu. Çok emin değilim ama. Youtube’den bi bakıcam yarın.Bukordon ve göbek bağı olayını doktoruma sorucam nedir ne değildir diye çünkü bizim doktor gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor. Güveniyorum ona.
Gerçekten öyle, ben özel hastane olayını bilmiyorum da bu influencerların insanlara pompaladığı çoğu şey gibi heralde gereksiz. Gerçekten de piyasa olmuş artık doğum işi.Bana aldığım herşey lüzumsuz gibi geliyor valla, fiyatlar yüzünden. Aynı ana kucağı başka markada 3 katı olunca mantıksız oluyor ,cümlenin içinde hamile bebek yazdımı zaten saçma sapan bir kazıklık var. Parası olana da olmayana da bence herkese manasız gelmeli. O yüzden ben herşeyi minimumda aldım. Lazım olursa da gider biri alır getirir bana. 2 gece kalacağım hastanede 2 sütyen 2 atlet piyama olarakda toplamda 8 adet pijamayı napıcam . Zaten araba oto koltuğuna uyumlu anakucağın olmazsa taburcu edilmiyorsun. İzin vermiyorlar.
Bir liste verdiler onu buraya koymadım , gerçektende dalga geçiyorlar dedim ama gerçekmiş. Sonra bir bakiim dedim e bebeğe herşey özel hastanelerin listesine göre ayarlanmış zaten. Yani o paraya kıyıp o sütyeni almak zorundasın 2 tane şeklinde satılıyor zaten 2 don 2 atlet hahahahahahahaha. Bu piyasa baya derinmiş.
Evlilik olayını ticaret kurumuna çevirdikleri gibi bununda suyunu çıkartmışlar.
Ben Keçiören MedicalPark inşaallahAaamemorialde nasipse. Sen?
Ben eskiden çorap terlik giymezdim terliğe bile yeni yeni alıştım çorabı annem şimdiden diyor artık anne oluyorsun giy diyorsam giy diyor hemen giyiyorumGünaydın herkese. Bence koymalısın canım çorap. Vücut uç noktaları el ayak burun üşür, iç sıcapımızdan çıkıyor. Türk anasıyız biz ayak önemli. Değil bebenin bizim ayacıklarımıza bile karışacaklar, süt ve gaz lobisi zebellah gibi tepemizde olacak giyinnn gazzz olur giyyiiiinn süt azalır
Canım imkanınız varsa ve bebeğinizin doğum anomalisi riski varsa kordon kanını ve göbek kordonunu saklatın. Benim bebiş prematüre doğduğu için doktorumuz mutlak suretle önermişti.Bukordon ve göbek bağı olayını doktoruma sorucam nedir ne değildir diye çünkü bizim doktor gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor. Güveniyorum ona.
Rabbım yardimcin olsun sagsalim kavusursunuz inşallah bebeginle gönlünü ferah tutKızlar suyum geldi gece uyurken bütün su şar diye geldi hala da geliyor. Ankaraya gidiyoruz umarım yanlış karar değildir oraya kadar sabrederiz serklajı zorlama. Daha da akşam yazdım buraya ciğer geliştirici vuruldum diye ya offf
Gece yollar açıktır hızlıca yetişmişsinizdir inşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar suyum geldi gece uyurken bütün su şar diye geldi hala da geliyor. Ankaraya gidiyoruz umarım yanlış karar değildir oraya kadar sabrederiz serklajı zorlama. Daha da akşam yazdım buraya ciğer geliştirici vuruldum diye ya offf
Hayirla saglikla kolaylıkla kucağınıza alın insallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar suyum geldi gece uyurken bütün su şar diye geldi hala da geliyor. Ankaraya gidiyoruz umarım yanlış karar değildir oraya kadar sabrederiz serklajı zorlama. Daha da akşam yazdım buraya ciğer geliştirici vuruldum diye ya offf
Sağlıkla hayırla kavuş inşallah bebişine. Bütün dualarım seninle.Kızlar suyum geldi gece uyurken bütün su şar diye geldi hala da geliyor. Ankaraya gidiyoruz umarım yanlış karar değildir oraya kadar sabrederiz serklajı zorlama. Daha da akşam yazdım buraya ciğer geliştirici vuruldum diye ya offf
Bana şimdiden her şey çok manasız gelmeye başladı bu saatte niye uyanığım karnımda ki bebe niye karnımı kazıyarak çıkmaya çalışıyor
Bezi hemen bi markette bulabilirsin ama ya tarak dırma saçlı doğarsa ne yapıcam o an27 zıbın ama 1 numara don almaya kıyamamıştı de mibir de tarağı vardı
Ayda sadece 800tl mi veriyorsun ne guzelmis. Senin doktorunda perinatolog ustelik. Bende sirf riskli gebeyim diye gidiyorum canim ama sanirim acibademde doğum ucreti 30 bine çıkıyor. Su an gittigim tip fak.dogum ucreti 10 bin. Beni biraz bu düşündürüyor.Kızlar bu paralar ne yaaa, ben acıbademde 800 veriyorum… yani eğer sigorta olmasa muayene ücreti o. Bi de ara kontrollerden para almıyorlar.
Evet zerefim kavurmalarımıza az kaldi artikgeçmiş olsun kuzum neyseki yatış olmamış. benim de ferritinim düşük çıktı ilacı günde ikiye
çıkardık bakalım ne olacak. sen de zor zamanlardan buralara kadar geldin yoruldun ama biraz daha sabrettin mi bu is tamamdır sona geldik artık
Queen sakin ol kuzum insaAllah su gibi gecsin yolunuz hicbir sikinti yasamayin evladini saglikla kucagina al insaAllah guzel haberlerini bekliyoruz kuzumKızlar suyum geldi gece uyurken bütün su şar diye geldi hala da geliyor. Ankaraya gidiyoruz umarım yanlış karar değildir oraya kadar sabrederiz serklajı zorlama. Daha da akşam yazdım buraya ciğer geliştirici vuruldum diye ya offf
Sağ ol caanim iyiyim sadece cok yorgunum hastane isleri hep yoruyor. Benim doktorum haftada bir cagiriyor surekli hastanelerdeyim
Gece yollar açıktır hızlıca yetişmişsinizdir inşallah Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçSağlıkla hayırla kavuş inşallah bebişine. Bütün dualarım seninle.
Allah a emanetsiniz her sey yolunda gitsin insaAllah canim benim1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
Kuzum bence bizim bebelerimiz 21 ve 23.haftadan beri dayaniyor bu kasilmalara. Güçlü olacaklarini düşünüyorumBen de sonraki kontrolüm de sorucam ciğer geliştirici yaptırmalı mıyız diye. 23.haftada yapıldı ama etkisi 3 hafta diye okudum hurafe mi bilmiyorum araştırmadım çok. Kasılmalar benim de çok fena 2 3 gündür karnım hep taş gibi bi o sağa yamuk bi tepeye bi solatam çocuk oynamaya başlıyor hemen taş kesiliyor rahim, kımıldamıyor sonra uzunca bi süre yavrucak da korkuyordur ürkek bişi olcak yazık. Ama benim de böyle böyle gidecek demekki her kasılma da gitsem benimde acilden çıkmamam gerekecek. Buarada ptesi nstde bi 50 bi 60 çıktı sancı, hemşire diyor Dr tekrarlar bunu sancı var yok dedim Aralık uygun değil sanmıyorum tekrarlayacağını tekrarlanması zira
Rabbim insallah bir iki gün daha versin ciğer gelistirici ise yarasin canim. Insallah hic girmez ama girerse de daha onceden tecrubeli bir annesin sen. Neler yapacağını cok iyi biliyorsun ve hafta olarak daha güzel bir haftadasin1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?