- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Geri Çekmenin Sınıflandırılması, Geri Çekmenin Nedenleri veDoğru diyosunAllaha emanetler artık napalım
2. Sınıf b seviyesinde geri çekme diyor “ geçici ve tedavi edilebilir sağlık sorunlarının çıktığı veya muhtemel olduğu durumlar” olarak açıklamış haber sitesi
Ebeye sordum benimki sanırım aynı ısrarla cvp vermedi bize hemüz gelen bir bilgi yok bekleyelim dedi sadeceGeri Çekmenin Sınıflandırılması, Geri Çekmenin Nedenleri ve
Geri Çekme İşlemleri
Geri çekmenin sınıflandırılması
MADDE 9 – (1) Geri çekmenin sınıfı, hatalı veya hatalı olduğundan şüphe edilen ürünün tüketici sağlığına zarar verme riski ve hatanın niteliği değerlendirilerek belirlenir.
(2) Geri çekmenin sınıfları aşağıda belirtilmiştir:
a) Birinci sınıf: Ciddi ve hayati sağlık sorunlarının çıktığı ve çıkabileceğine dair kabul edilebilir nedenlerin bulunduğu durumlar.
b) İkinci sınıf: Geçici ve tedavi edilebilir sağlık sorunlarının çıktığı veya muhtemel olduğu durumlar.
c) Üçüncü sınıf: Ürünün kullanılmasının sağlığa zararlı olmadığı durumlar.
Geri çekmenin sınırları
MADDE 10 – (1) Geri çekmenin dağıtım zincirinin hangi seviyesine kadar ineceği şu şekilde belirlenir:
a) A seviyesi, nihai kullanıcı seviyesine kadar iner.
b) B seviyesi, nihai kullanıcıya ürünü sağlayan tüm yerlere kadar iner.
c) C seviyesi, toptan satış, depo vesaire seviyesine kadar iner.
Geri çekmenin nedenleri ve başlatılması
Yönetmelikte şöyle bir şey var, çok ciddi değil heralde canımızı sıkacak bir şey yokMuhtemelen vurulanlarda yan etki görüldü.
Bir şey olmaz canım, şimdi onlara bilgi henüz yeni gitmiştir zaten. Ciddi bir durum olsa seriyi vurulanları ararlar zaten. O kadar kafana takma.Ebeye sordum benimki sanırım aynı ısrarla cvp vermedi bize hemüz gelen bir bilgi yok bekleyelim dedi sadeceAllaha emanet artık ne yapalım allah kahretmesin bunları bi de bana covid aşısı olmadım diye gerici muamelesi yapanlar vardı al işte tetanozu oldukta noldu
Haberde tüm seriler diyor zaten aynı isimli aşıysa geçmiş olsungittim sordum hiçbir şey bilmiyorlar. az önce teslim ettik diyor kadın. bize aşılar aylık geliyor ama sağlık bakanlığında ne kadar bekliyor aynı seri mi bilemem dedi deliricem
Dualarım seninle ve kızınla güzel haberini alalım inşallah1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
inşallah. en delirdiğim şey de bunun bize zorla yaptırılması. resmen baskı var ya. ben hiç istemedim olmak ama sırf yapılan baskıdan dolayı vicdan azabı çekmemek için yaptırdım. güya fikir özgürlüğü olan demokratik ülke. aşılar da modernlik. nefret geldi şu an banaHaberde tüm seriler diyor zaten aynı isimli aşıysa geçmiş olsunİnşallah bi etkisi olmamıştır
Aynen bende öyle resmen çevre baskısıyla yaptırdıminşallah. en delirdiğim şey de bunun bize zorla yaptırılması. resmen baskı var ya. ben hiç istemedim olmak ama sırf yapılan baskıdan dolayı vicdan azabı çekmemek için yaptırdım. güya fikir özgürlüğü olan demokratik ülke. aşılar da modernlik. nefret geldi şu an bana
Ay bi mesaj atsa, aklım hep queen’de vallahi.Çok şanslısın gitme imkanın olursa bebişi de Queene i de görmüş olacaksın. Gidersen selam söyle sütüne de bebeğe de iyi baksın
Bize de haber ver Eko başkan ya benim de aklımdaAy bi mesaj atsa, aklım hep queen’de vallahi.
Sebep söylemedi toplatıldığı söyledi sadeceSebep neymiş ki
Git sor cok merak ettim bende neden toplatılıyormuşsağlık ocağına giidyorum şuan
Konudan bağımsız kendi üretiminizi yapmanız ne güzeel çok keyiflidirKızlar benim kendi tarlam var, tamamen kimyasal gübresiz organik tarım yapıyoruz diyebilirim. Tek kullandığım gübre kaba tabirle inek boku öyle diyeyim. Ve kullandığımız arazi daha önce tarım yapılmamış bir arazi. Hiç bir şekilde kimyasal kullanılmamış üzerinde. Biz merak edip domateslerimize pestisist analizi yaptırdık. Ve tabi ki kalıntı çıktı. Yediğimiz her şeyde kontrolsüz kimyasallar var yani
Aşılar, ilaçlar bunlar kontrollü derecede maruz kaldıklarımız, bir de diğer boyutunu düşünün. O kadar canınızı sıkmayın, ciddi bir şey olsa zaten aşıyı vurulanları ararlar. Dediğim gibi muhtemelen vurulanlarda beklenmedik yan etkiler görüldü. Zaten bir şey olsa çıkardı şimdiye kadar.
Alla alla bak buna çok şaşırdım. Zor zamanlarda yaşıyoruz gerçekten.Kızlar benim kendi tarlam var, tamamen kimyasal gübresiz organik tarım yapıyoruz diyebilirim. Tek kullandığım gübre kaba tabirle inek boku öyle diyeyim. Ve kullandığımız arazi daha önce tarım yapılmamış bir arazi. Hiç bir şekilde kimyasal kullanılmamış üzerinde. Biz merak edip domateslerimize pestisist analizi yaptırdık. Ve tabi ki kalıntı çıktı. Yediğimiz her şeyde kontrolsüz kimyasallar var yani
Aşılar, ilaçlar bunlar kontrollü derecede maruz kaldıklarımız, bir de diğer boyutunu düşünün. O kadar canınızı sıkmayın, ciddi bir şey olsa zaten aşıyı vurulanları ararlar. Dediğim gibi muhtemelen vurulanlarda beklenmedik yan etkiler görüldü. Zaten bir şey olsa çıkardı şimdiye kadar.
Canım onu sezeryana aldılarsa bi süre yazamaz zaten yazık kızcagız. İkindiye doğru muhakkak haber verir diye düşünüyorumAy bi mesaj atsa, aklım hep queen’de vallahi.
ay ağladım izlerkenKızlar günaydınaz önce instada bi doktora rastladım maşallah dedim. Normal doğurmayı düşünen tüm arkadaşlarıma böyleleri nasip olsun inş dedim çünkü insanın hayatında sadece bir , iki ya da üç kez yaşayacağı bi durum ve oldukça hassas zamanlar. Ebeler de böyle olurlar inş ne diyim
K kendimidurduracakdegilim canımcım sen ve yağız paşam iyi misiniz ? Hızlı geçtim aradaki sayfaları, ben burda doğum yapacak olunca konu ilgimi çekmediama bi sıkıntın var gibi de anladım da o yüzden soruyorum.
Bugün randevumuz var kızlar hem ailece . Sezeryan dikiş yerim sızlıyor artık. Serklaj da olunca hayallere dalmak istemiyorumDoğum tarihi , tüp bağlatmayı netleştirmeyi konuşmayı düşünüyorum. 37+ ya dört hafta anca kaldı. Odayı da ayırtırsam rahatlarım az daha. Bi de kendi doktoruma ve yağızın doktoruna yeni yıl hediyesi alacağım. Kupa tarzı minik bi şey olacak. Belki düşünen olur diye hatırlatmak istedim. Ki yılbaşı fln kutlamam normalde sırf çocuklarıma bi tık iyi olur mu diye işte ayrıca severim de kadını zaten de; ilk amacım evlatlarım yani.
Benden önce kimse doğurmasın lütfen rica ediciğimqueenim hariç tabi
Güzel bi gün olsun
Bende şimdi öğrendim allah razı olsun renkliAlla alla bak buna çok şaşırdım. Zor zamanlarda yaşıyoruz gerçekten.
Hiç anlamam toprak işlerinden fln ; çiçek bile bakamam ama çok özenirim ugrasabilenlere.
Çok hak veriyorum canım, herkesin geçtiği, doktorun uyardığı şekilde ilerlemek zorundayız başka seçeneğimiz yok maalesef. Rabbim saklasın, gözetsin artık çare yok.
Bu arada çok gülebilirsiniz ama ben bulgurun, buğdayın parçalanmış hali olduğunu öğreneli 1 yıl olmamıştırtoprakla ilgili bilgi seviyem
Bende sezeryana girdiğini düşünüyorum yoksa yazardı bana. Akşama kadar yazmazsa hastaneye giderimCanım onu sezeryana aldılarsa bi süre yazamaz zaten yazık kızcagız. İkindiye doğru muhakkak haber verir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?