- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hadi güzel haberlerle gel canımKızlar günaydınaz önce instada bi doktora rastladım maşallah dedim. Normal doğurmayı düşünen tüm arkadaşlarıma böyleleri nasip olsun inş dedim çünkü insanın hayatında sadece bir , iki ya da üç kez yaşayacağı bi durum ve oldukça hassas zamanlar. Ebeler de böyle olurlar inş ne diyim
K kendimidurduracakdegilim canımcım sen ve yağız paşam iyi misiniz ? Hızlı geçtim aradaki sayfaları, ben burda doğum yapacak olunca konu ilgimi çekmediama bi sıkıntın var gibi de anladım da o yüzden soruyorum.
Bugün randevumuz var kızlar hem ailece . Sezeryan dikiş yerim sızlıyor artık. Serklaj da olunca hayallere dalmak istemiyorumDoğum tarihi , tüp bağlatmayı netleştirmeyi konuşmayı düşünüyorum. 37+ ya dört hafta anca kaldı. Odayı da ayırtırsam rahatlarım az daha. Bi de kendi doktoruma ve yağızın doktoruna yeni yıl hediyesi alacağım. Kupa tarzı minik bi şey olacak. Belki düşünen olur diye hatırlatmak istedim. Ki yılbaşı fln kutlamam normalde sırf çocuklarıma bi tık iyi olur mu diye işte ayrıca severim de kadını zaten de; ilk amacım evlatlarım yani.
Benden önce kimse doğurmasın lütfen rica ediciğimqueenim hariç tabi
Güzel bi gün olsun
Çok güzel ama çok yorucu tabiKonudan bağımsız kendi üretiminizi yapmanız ne güzeel çok keyiflidir
Canim iyiyim sıkıntı yok sadece ciğer gelistirici iğne oldum gözetimde tuttular yoruldum. Bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor yan etkisi diye su an kafaya takmak istemiyorum. Ciğer gelistiriciyi doğumhanede oldum ve istediğim ilgiyi goremedim. Benim doktorum prof iki haftada bir ucrette veriyorum ama verdiğim hizmeti alamadim gibi hissettim ona canim sıkılmıştı. Doktorumun doguma kesin gelebilecegini bilsem yine goze alicam ama gelemezse bunların eline mi kalicam diye düşündüm. Tip fak olunca ne refakatci girebiliyor ne telefon serbest.Kızlar günaydınaz önce instada bi doktora rastladım maşallah dedim. Normal doğurmayı düşünen tüm arkadaşlarıma böyleleri nasip olsun inş dedim çünkü insanın hayatında sadece bir , iki ya da üç kez yaşayacağı bi durum ve oldukça hassas zamanlar. Ebeler de böyle olurlar inş ne diyim
K kendimidurduracakdegilim canımcım sen ve yağız paşam iyi misiniz ? Hızlı geçtim aradaki sayfaları, ben burda doğum yapacak olunca konu ilgimi çekmediama bi sıkıntın var gibi de anladım da o yüzden soruyorum.
Bugün randevumuz var kızlar hem ailece . Sezeryan dikiş yerim sızlıyor artık. Serklaj da olunca hayallere dalmak istemiyorumDoğum tarihi , tüp bağlatmayı netleştirmeyi konuşmayı düşünüyorum. 37+ ya dört hafta anca kaldı. Odayı da ayırtırsam rahatlarım az daha. Bi de kendi doktoruma ve yağızın doktoruna yeni yıl hediyesi alacağım. Kupa tarzı minik bi şey olacak. Belki düşünen olur diye hatırlatmak istedim. Ki yılbaşı fln kutlamam normalde sırf çocuklarıma bi tık iyi olur mu diye işte ayrıca severim de kadını zaten de; ilk amacım evlatlarım yani.
Güzel bi gün olsun
Ahaha evet canım ben de bu işe başladığımda sıfır bilgiye sahiptim, açık öğretimde tarım okudum. Eşimle sıfırdan başladık her şeye, bir yola girdik. Çok şey öğrendik, öğreneceğiz. Diyorum ki inşallah çocuklarım bu işe özenir de daha büyük tarım hayvancılık işlerine girerler. Bana kalırsa gelecek toprakta çünkü.Alla alla bak buna çok şaşırdım. Zor zamanlarda yaşıyoruz gerçekten.
Hiç anlamam toprak işlerinden fln ; çiçek bile bakamam ama çok özenirim ugrasabilenlere.
Çok hak veriyorum canım, herkesin geçtiği, doktorun uyardığı şekilde ilerlemek zorundayız başka seçeneğimiz yok maalesef. Rabbim saklasın, gözetsin artık çare yok.
Bu arada çok gülebilirsiniz ama ben bulgurun, buğdayın parçalanmış hali olduğunu öğreneli 1 yıl olmamıştırtoprakla ilgili bilgi seviyem
sağlık ocağına giidyorum şuan
inşallah. en delirdiğim şey de bunun bize zorla yaptırılması. resmen baskı var ya. ben hiç istemedim olmak ama sırf yapılan baskıdan dolayı vicdan azabı çekmemek için yaptırdım. güya fikir özgürlüğü olan demokratik ülke. aşılar da modernlik. nefret geldi şu an bana
Kızlar benim kendi tarlam var, tamamen kimyasal gübresiz organik tarım yapıyoruz diyebilirim. Tek kullandığım gübre kaba tabirle inek boku öyle diyeyim. Ve kullandığımız arazi daha önce tarım yapılmamış bir arazi. Hiç bir şekilde kimyasal kullanılmamış üzerinde. Biz merak edip domateslerimize pestisist analizi yaptırdık. Ve tabi ki kalıntı çıktı. Yediğimiz her şeyde kontrolsüz kimyasallar var yani
Aşılar, ilaçlar bunlar kontrollü derecede maruz kaldıklarımız, bir de diğer boyutunu düşünün. O kadar canınızı sıkmayın, ciddi bir şey olsa zaten aşıyı vurulanları ararlar. Dediğim gibi muhtemelen vurulanlarda beklenmedik yan etkiler görüldü. Zaten bir şey olsa çıkardı şimdiye kadar.
Kizlar asilardan degilde asilardaki solusyon kaynakliymis ciddi bi durum degilmis sanirim guvendigim bi arkadasim soyledi.Ay bi mesaj atsa, aklım hep queen’de vallahi.
Aynen sezaryendeyse toparlanma filan derken biraz vakit alır gibi. İnşallah güzel haberler alalım bugünKizlar asilardan degilde asilardaki solusyon kaynakliymis ciddi bi durum degilmis sanirim guvendigim bi arkadasim soyledi.
Bu arada Q Queen_bee17 sezeryan olduysa simdi bakamaz belki kizlar dua edelim her sey cok guzel ilerlesin.
Ben yillardir vurunulan bi aşi diye vurundum tetanozu aslinda hani biontech gibi bisey olsa hayatta vurunmazdim cunku mahvetti beni o aşı. Bundan sonraki bebek asilarinda falan cok dikkatli olmak lazim sanirim
biz de gıda sektöründeyiz ama üretim yapmıyoruz, kesinlikle gelecek tarım ve hayvancılıkta. hele ki hayvancılık şu an o kadar bitti ki tüm dengeler bozuldu. gerci insanlar üretimle başa çıkabilecek durumda da değiller artık ekonomi yüzünden. inşallah bir şeyler düzelebilir...Ahaha evet canım ben de bu işe başladığımda sıfır bilgiye sahiptim, açık öğretimde tarım okudum. Eşimle sıfırdan başladık her şeye, bir yola girdik. Çok şey öğrendik, öğreneceğiz. Diyorum ki inşallah çocuklarım bu işe özenir de daha büyük tarım hayvancılık işlerine girerler. Bana kalırsa gelecek toprakta çünkü.
Dünyayı bu hale biz getirdik maalesef. İnsan düşündükçe derin kuyuya düşüyor. Her şey kirli, her şey zararlı, her şey kimyasal maalesef. Çok fazla üstüne durursak bu sefer de akıl hastalığına doğru gidiyor yol. En iyisi yaşayıp gitmek, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bilinçli nesiller yetiştirmek zorundayız.
Aynen bana da hemşire vururken söylemişti bunu sadece tetanoz diye.Bi de kizlar bizim asilar karisik degilmis galiba tek tetanozmus difteri olan degilmis
bana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir olduBi de kizlar bizim asilar karisik degilmis galiba tek tetanozmus difteri olan degilmis
Emin ol onların da bilgisi bizimkisi kadardırbana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir oldu
Aynen bana da hemşire vururken söylemişti bunu sadece tetanoz diye.
Kizlar ekimden beri vurunmuyomus bu aşi o zaman vurmayin denmiş.bi de Üretimsel bir sıkıntı değil. Firma denetimden geçmemiş, belge eksikliği tamamlanmasını istemiş ama tamamlayamayınca geri toplatma kararı almış dedi arkadaşimbana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir oldu
Şifa olsun canım. Evet azalmayı kafaya takma, o iğnenin yan etkisiymiş, burdan okumuştum bende.Canim iyiyim sıkıntı yok sadece ciğer gelistirici iğne oldum gözetimde tuttular yoruldum. Bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor yan etkisi diye su an kafaya takmak istemiyorum. Ciğer gelistiriciyi doğumhanede oldum ve istediğim ilgiyi goremedim. Benim doktorum prof iki haftada bir ucrette veriyorum ama verdiğim hizmeti alamadim gibi hissettim ona canim sıkılmıştı. Doktorumun doguma kesin gelebilecegini bilsem yine goze alicam ama gelemezse bunların eline mi kalicam diye düşündüm. Tip fak olunca ne refakatci girebiliyor ne telefon serbest.
Seninde cok az kalmış islerin ☺yiğitte karar kildin de mi? Bir ara Emir diyordun?
Senden önce doğururmuyum bilmiyorum ama kızımda sanki çok anlıyor anne normal doğum yap hemen iyileş diyor sanki biraz yanaştım dikişleri aldırmaya ama yılbaşından sonra aldırsam sonra bebeişte müsaitse normal yapsam falan diye Allahım hayatımda hiç buladar kararsız olmadım gerçi kararı oğlum verecek belkideKızlar günaydınaz önce instada bi doktora rastladım maşallah dedim. Normal doğurmayı düşünen tüm arkadaşlarıma böyleleri nasip olsun inş dedim çünkü insanın hayatında sadece bir , iki ya da üç kez yaşayacağı bi durum ve oldukça hassas zamanlar. Ebeler de böyle olurlar inş ne diyim
Güzel bi gün olsun
Maşallah size valla bravoAhaha evet canım ben de bu işe başladığımda sıfır bilgiye sahiptim, açık öğretimde tarım okudum. Eşimle sıfırdan başladık her şeye, bir yola girdik. Çok şey öğrendik, öğreneceğiz. Diyorum ki inşallah çocuklarım bu işe özenir de daha büyük tarım hayvancılık işlerine girerler. Bana kalırsa gelecek toprakta çünkü.
Dünyayı bu hale biz getirdik maalesef. İnsan düşündükçe derin kuyuya düşüyor. Her şey kirli, her şey zararlı, her şey kimyasal maalesef. Çok fazla üstüne durursak bu sefer de akıl hastalığına doğru gidiyor yol. En iyisi yaşayıp gitmek, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bilinçli nesiller yetiştirmek zorundayız.
Tahmin edebiliyorum seni zerefbana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?