2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hadi güzel haberlerle gel canım

Canim iyiyim sıkıntı yok sadece ciğer gelistirici iğne oldum gözetimde tuttular yoruldum. Bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor yan etkisi diye su an kafaya takmak istemiyorum. Ciğer gelistiriciyi doğumhanede oldum ve istediğim ilgiyi goremedim. Benim doktorum prof iki haftada bir ucrette veriyorum ama verdiğim hizmeti alamadim gibi hissettim ona canim sıkılmıştı. Doktorumun doguma kesin gelebilecegini bilsem yine goze alicam ama gelemezse bunların eline mi kalicam diye düşündüm. Tip fak olunca ne refakatci girebiliyor ne telefon serbest.
Seninde cok az kalmış islerin ☺yiğitte karar kildin de mi? Bir ara Emir diyordun?

Ahaha evet canım ben de bu işe başladığımda sıfır bilgiye sahiptim, açık öğretimde tarım okudum. Eşimle sıfırdan başladık her şeye, bir yola girdik. Çok şey öğrendik, öğreneceğiz. Diyorum ki inşallah çocuklarım bu işe özenir de daha büyük tarım hayvancılık işlerine girerler. Bana kalırsa gelecek toprakta çünkü.

Dünyayı bu hale biz getirdik maalesef. İnsan düşündükçe derin kuyuya düşüyor. Her şey kirli, her şey zararlı, her şey kimyasal maalesef. Çok fazla üstüne durursak bu sefer de akıl hastalığına doğru gidiyor yol. En iyisi yaşayıp gitmek, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bilinçli nesiller yetiştirmek zorundayız.

sağlık ocağına giidyorum şuan

Ay bi mesaj atsa, aklım hep queen’de vallahi.
Kizlar asilardan degilde asilardaki solusyon kaynakliymis ciddi bi durum degilmis sanirim guvendigim bi arkadasim soyledi.

Bu arada Q Queen_bee17 sezeryan olduysa simdi bakamaz belki kizlar dua edelim her sey cok guzel ilerlesin.

Ben yillardir vurunulan bi aşi diye vurundum tetanozu aslinda hani biontech gibi bisey olsa hayatta vurunmazdim cunku mahvetti beni o aşı. Bundan sonraki bebek asilarinda falan cok dikkatli olmak lazim sanirim

Aynen sezaryendeyse toparlanma filan derken biraz vakit alır gibi. İnşallah güzel haberler alalım bugün

biz de gıda sektöründeyiz ama üretim yapmıyoruz, kesinlikle gelecek tarım ve hayvancılıkta. hele ki hayvancılık şu an o kadar bitti ki tüm dengeler bozuldu. gerci insanlar üretimle başa çıkabilecek durumda da değiller artık ekonomi yüzünden. inşallah bir şeyler düzelebilir...

Sela okunuyor burda kızlar, eşime mesaj attım dua et diye. Annesiz babasız büyüdüğü için onun dualarının daha kabul olacağını düşünüyorum. O da mesaj atmış asıl sen dua et anasın bebek taşıyorsum diye dua edelim. İpek ve annesi iyi olsun. Sorunsuz sıkıntısız atlatsınlar bugünleri. Bizim de vurulduğumuz aşılar bize zarar vermesin inşallah.

Bi de kizlar bizim asilar karisik degilmis galiba tek tetanozmus difteri olan degilmis
bana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir oldu

Aynen bana da hemşire vururken söylemişti bunu sadece tetanoz diye.

bana ebe ikisi aynı şey dedi. inşallah önemli bir durum yoktur ay çok fevriyim ya haberi okumakla kalkıp sağlık ocağına gidip ebeye saldırmam bir oldu
Kizlar ekimden beri vurunmuyomus bu aşi o zaman vurmayin denmiş.bi de Üretimsel bir sıkıntı değil. Firma denetimden geçmemiş, belge eksikliği tamamlanmasını istemiş ama tamamlayamayınca geri toplatma kararı almış dedi arkadaşim

Şifa olsun canım. Evet azalmayı kafaya takma, o iğnenin yan etkisiymiş, burdan okumuştum bende.
Hah işte benim de en tiksindiğim kısım buydu işte, aşık suratlı ebeler. Belki daha nazik davranılsa, insan bu kadar sezeryan gönüllüsü olmaz. Hiçbiriyle muhattap olmak istemiyorum bu yüzden. Sanki kendileri kadın, anne ya da canlı değilmiş gibiler. Tıp fakültesi şartları iyi olur aslında, kullanılan malzeme açısından da öyle ama maalesef öğrenciler , ebeler sıkıntı gibi sanki. İçine nasıl sinecekse 3e 5 e bakma derim canım. Para kazanılır zmn içinde. Ama bu unutulmayacak bir anı kalacak. Tercih senin.
Emir hala içimde ama çevremde de bi Allah’ın kulu emirle ilgili iyi bi cümle etmedi; tam tersi yiğit dediler durdular. Dayanamadım bi de en başından beri peşin hükümle yiğit deyince de alıştık gibi oldu. Adıyla yaşasın, adı gibi olsun ne diyim

Senden önce doğururmuyum bilmiyorum ama kızımda sanki çok anlıyor anne normal doğum yap hemen iyileş diyor sanki biraz yanaştım dikişleri aldırmaya ama yılbaşından sonra aldırsam sonra bebeişte müsaitse normal yapsam falan diye Allahım hayatımda hiç buladar kararsız olmadım gerçi kararı oğlum verecek belkide

Sen gün alınca haber et senin dığumu sabızlıkla beklicem inşaAllah herşey harika süper olur

Maşallah size valla bravo
Aynen hadi biz bi şekilde devam ederiz ama denizler bile bitti bitiyor gibi. Evlatlarımız , torunlarımız nasıl bi dünyaya doğacak diye endişe ediyoruz.
Bilinçli olabilirsek ne ala ama tvde görmüşşünüzdür illa ki; bi kadın telefonuyla çekmiş. Köyde dayının biri; traktörün arkasına doldurmuş poşetli çöpleri. Göz göre göre dereye döktü hepsini. Rastgele ordan bağırdılar dayı yapma etme diye; ama hepsi suya gitti bile. Bu sadece bir tanesi şahit olunan, neler neler var daha kim bilir. Biraz kötülük var içimizde galiba , başka türlü mantığım almıyor yapılanların sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…