- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Fesleğencim çok haklısın. Allah gönlüne ferahlık versin. Hep böyle dua ediyorum. Acını yaşa tabiki. Ama kendine ve bebeğine zarar vermeden. İnanan insanlarız. Biliyorum bu laflar boş ama artık sende annesin, senin içinde bi bebek var. Senden besleniyor herşekilde unutma. Toplamaya çalış kendini, biraz onun kılık kıyafetiyle ilgilen belki sana da iyi gelir hı? Kafan dağılır biraz.Kizlar hepinizden Allah razı olsun. Duygusal durumum cok karisik. Babami da kaybetmiştim cok düşkundum ona ama gun gun iyi olmuştum o zaman. Simdi ya geriye kimse kalmadığından yada hamilelik psikolojisiyle biraz iyi oluyorum. Sonra geri basa sarıyorum.
Bende anneyim bebegimi düşüneyim diyorum. Iyiki o var. Rabbimin mucizesi. Belkide o doğduğunda herseyi unutacam.
Bu hafta hiç tansiyonum normal olmadı insallah bebegim zarar görmemiştir. Son hazırlıkları yapma zamanı geliyor. Ki bir cok şeyi sona birakmistim. Rabbim bir gayret verir ve onları tamamlarım insallah
Aslında asıl fiyatları ocaktan sonra görcez. Doğum falan pahalı acıbademde ama memorial ve medikal de de öyle aynı fiyatlar.Ayda sadece 800tl mi veriyorsun ne guzelmis. Senin doktorunda perinatolog ustelik. Bende sirf riskli gebeyim diye gidiyorum canim ama sanirim acibademde doğum ucreti 30 bine çıkıyor. Su an gittigim tip fak.dogum ucreti 10 bin. Beni biraz bu düşündürüyor.
Zam gelmiş demekki hayırlı olsun. Sigorta olmasaydı da aynı paralar söz konusu önemli olan doktor. O yüzden üzülücek bir durum yok. Ben doktordan dolayı ordayım orda olacağım.sen doktorundan memnunsan bozma bence planını.D dandikfindik canim Acibadem Altunizadeyi aradim ozel saglik sigortam olmadığı icin Ahmet Tayyar beyin randevusu 1800 dediler. Ben de su an iki haftada bir gittiğim icin 1600 ödüyorum zaten, cikardim onu gözden oğlum icin aslinda hic butcemize gore değil bizi zorluyor. Ama burdaki tip fak kendi doktorum doğum 10 bin demisti artis olabilir olana kadar elbet. Ahmet Tayyar beyin 30 binmis onu da sordum. Beni baya aşıyor
Ben bebeğime hiçbir aşıyı yaptırmama kararı aldım. Cidden asla güvenmiyorum. Güvenip olduğumuz aşılar bir bir toplanıyor. Biz sağlık bakanlığından daha bilgiliyiz cidden iyiki tatanoz olmamışımAynen öyle ben nasıl güvenip aşı yaptırıcam yeni doğan bebeğime
Senin dr jimerle anlaşmayı yapmış mı yeni yıl için yoksa yapıcak mı? Artık kadrolu olduğu için muhtemelen her hastane max 1 2 drla anlaşır dışardanBende sabah kardeşimle konuştum öyle bir yazı yayınlayacağım diye
Canım cumartesi soracağım ama yüzde 99 orayla olur gibi benim fikrim çünkü acil bir durum olursa direkt oraya gidiyorsun der hep yarın soracağım 3 haftadır görmedim yavrumu,,,adam dikiş attı rahat etti dikişe kadar iki haftada bir çağıran adam bir önceki kontroldde bir ay şimdikinde 3 hafta ara verdiSenin dr jimerle anlaşmayı yapmış mı yeni yıl için yoksa yapıcak mı? Artık kadrolu olduğu için muhtemelen her hastane max 1 2 drla anlaşır dışardankız seninki anlaşırsa benimki dışarda kalmasın ben nerde doğurcam yarabbim allahım
Canım dayanamadım aradım jimerle yapılmış anlaşmaSenin dr jimerle anlaşmayı yapmış mı yeni yıl için yoksa yapıcak mı? Artık kadrolu olduğu için muhtemelen her hastane max 1 2 drla anlaşır dışardankız seninki anlaşırsa benimki dışarda kalmasın ben nerde doğurcam yarabbim allahım
Aa sonunu görmedim yazının dışarda kalmasın gel benimkinde yap sende neolacak ikna ederiz druSenin dr jimerle anlaşmayı yapmış mı yeni yıl için yoksa yapıcak mı? Artık kadrolu olduğu için muhtemelen her hastane max 1 2 drla anlaşır dışardankız seninki anlaşırsa benimki dışarda kalmasın ben nerde doğurcam yarabbim allahım
Basın sağolsun canım Rabbim sabır versin Allah öbür dünyada sevdiklerinizi rahata kavuştursun insallah bebeğin için sen de kendini toparlaArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu
Yaa ne güzel sevindim senin adınaCanım dayanamadım aradım jimerle yapılmış anlaşmafiyatlar belli olmamış ama
Pembe Mavide güzel ama oranın sgkyla hiçbirşekilde anlaşması yok hastanenn geçen seneki ücreti bile çok pahalıydı bu sene demiştir inanırım fiyata, benim psikolojik sınırım 22 bin tl üstü çok canımı sıkar30 binde baya üzerYaa ne güzel sevindim senin adınaİnşallah bizimkide yapabilir jimerle anlaşmayı yoksa alternatif çok az zatem biliyosun. medicanayı istemiyorum pembe mavi ve acıbadem var bir de dorukla daha önce anlaşması varmış bizim drun. Ama dorukla ilgili hiç fikrim yok pembe mavide en son bi arkadaşa 30 bin demişlerdi
Ya sabahki mesajıma cevap vermedi sonra bi daha attım 1 gibi. Biraz bekleyem mesaj yazmadığına göre ameliyatta diye düşündüm. Haber bekliyom ondan.T the economist gittin mi queeni görmeye ya da gidicek misin? Çok merakta kaldık ya inşallah güzel haberlerle gelin tiz zamandaa
Ben dün görüştüm işte belli değil dedi bana bi sonraki randevuda hem hastane hem fiyat netleşir dedi. Yani ocağın ilk haftası o zmna kadarda beni afakanlar basar artıkPembe Mavide güzel ama oranın sgkyla hiçbirşekilde anlaşması yok hastanenn geçen seneki ücreti bile çok pahalıydı bu sene demiştir inanırım fiyata, benim psikolojik sınırım 22 bin tl üstü çok canımı sıkar30 binde baya üzerzatenıvır zıvırtestler serklaj derken bir30bin gömdük ama sağlıklı olsunlarda elden birşey gelmiyor, sende ara dr u bak merak ettim
Mesaj gelirse bizide haberdar et minnakıyla ilgilenmekten bizi unutmuştur belkideYa sabahki mesajıma cevap vermedi sonra bi daha attım 1 gibi. Biraz bekleyem mesaj yazmadığına göre ameliyatta diye düşündüm. Haber bekliyom ondan.
E ipek kızı görünce normalMesaj gelirse bizide haberdar et minnakıyla ilgilenmekten bizi unutmuştur belkide
Yaa ben kesin gözüyle baktığım için çoktakılmadım jimerle olacağına emindim ama sen 1-2 dr dışardan anlaşabiliyoöuş deyince bir merak sardı o değilde bugiyatlar belirlenmesi diyesanki şok rakamlar gelecek gibi bir hava varBen dün görüştüm işte belli değil dedi bana bi sonraki randevuda hem hastane hem fiyat netleşir dedi. Yani ocağın ilk haftası o zmna kadarda beni afakanlar basar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?