2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Paşa gönlünüz nasıl isterse , öyle olsun inş mübarek cuma günü
Tabiki haber ederim. Amin inş

Bende Yiğitten yanayim kuzum Emirde güzel geliyor kulağa ama sanki hep ikinci isim olarak guzel gibi. Tek basina belki de hic duyup alışık olmadığım için boyle düşünüyorum en onemlisi senin icine sinen. Bizde Yağız Ali yerine sadece Yağıza karar verdik çünkü cevremdekiler Yağızi zor buluyor ve simdiden Ali diyorlar oğluma. Babasi cok alisti onu kirmamak icin gobek ismi olsun tamam ama kimlik kartinda sadece Yağız yazsin dedim. Bende nerdeyse Yavuza donecektim babasi cok alisip sevdi Yağızı ☺bizde kac aydir Yağız diye seviyoruz oğlumla bütünleşti gibi.

D dandikfindik canim Acibadem Altunizadeyi aradim ozel saglik sigortam olmadığı icin Ahmet Tayyar beyin randevusu 1800 dediler. Ben de su an iki haftada bir gittiğim icin 1600 ödüyorum zaten, cikardim onu gözden oğlum icin aslinda hic butcemize gore değil bizi zorluyor. Ama burdaki tip fak kendi doktorum doğum 10 bin demisti artis olabilir olana kadar elbet. Ahmet Tayyar beyin 30 binmis onu da sordum. Beni baya aşıyor

Amin amin vardır mutlaka bir zamanı ya bence biz ne edersek edelim
Queen den haber yok heyecan dorukta sanki kendim doğuruyorum mwrakla bekliyorum
Bendee cok merak ediyorum vakit gecsin diye sohbet ediyorum insallah güzel haberler aliriz.

Aynen sende merak ettiklerimdensin canım şu doğumlar ocak dedimi başlayacak sanki bizim gruptada, bu arada kaç kiloyla yola devamsın
Bana da oyle geliyor canim:) gecen pazartesi 1991 gramdi oğlum tarih gibi kilo:) bu pazartesi yine randevum var ikiyi gecmistir insallah. Sen ne durumdasın?

Bana da oyle geliyor canim:) gecen pazartesi 1991 gramdi oğlum tarih gibi kilo:) bu pazartesi yine randevum var ikiyi gecmistir insallah. Sen ne durumdasın?
Yok yok ben seni merak ettim kilo alamıyordun ya canım, benim cumartesi randevum bakalım bebiş neyapıyormuş ben gündüz hiç hamile değilmişim gibiyim akşam ağrılar başlıyor yaşlı nineler gibi yürüyorum

Rabbim senin için doğru olan nasılsa öyle nasip etsin canım inşallah biliyorsun herşeyi yapsakta elimizden geldiği kadar yine nasipte yoksa olmuyor sağlıklı dünyaya gelsin bebeklerimiz gerisi önemli değil yeni yıla az kaldı doktor sıkıntı görmezse bekle

Aynen canım beklemedeyiz hepimizin gönlüne göre olsun tek derdimiz nasıl doğuracağımız olsun sağlıklı benişlerle dolsun evler uykusuz geceler kusmuklu elbiselerle gezelim ama bebeler iyi olsun

Ya bide hastalıklar çoğaldı geçmiyor benim kızım okula gidiyor öecbur hastalık geliyor ama şu misafir işinide çözmek lazım bence yaza kadar yakın hariç kimse ziyarete gelmese iyi olacak

Bende konuyla ilgili bir bildiri yayınlasam mı instagramdan diye düşünüyorum hoş herkese uzağım ama uzun zamandır beklenen bi gebelik olduğu için bir sürü gelen giden olacak eminim

Hiç hız cezası park cezası dert etme bebiş saglıklı olsun. Hastane belgelerinizle basvuru yapınca ceza siliniyor. Önemli olan siz şuan

Q Queen_bee17 inşallah ikinizde sağ sağlim birlikte çıkarsınız hastaneden, dualarım sizinle
M MaviFeslegen sen nasıl oldun canım, kendini kapatma yaz bize arada

M MaviMabellee bebiş senin açılman falan yoktu galiba, sadece sancın var diye mi yatırmışlardı? Başka şikayetin var mıydı? Benim de iki gündür değişik sancılarım var, hastaneye gitmek için dayanılmaz olması mı gerek yoksa gideyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…