- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Paşa gönlünüz nasıl isterse , öyle olsun inş mübarek cuma günüSenden önce doğururmuyum bilmiyorum ama kızımda sanki çok anlıyor anne normal doğum yap hemen iyileş diyor sanki biraz yanaştım dikişleri aldırmaya ama yılbaşından sonra aldırsam sonra bebeişte müsaitse normal yapsam falan diye Allahım hayatımda hiç buladar kararsız olmadım gerçi kararı oğlum verecek belkide
Sen gün alınca haber et senin dığumu sabızlıkla beklicem inşaAllah herşey harika süper olur
gebe kadın dehşet saçtıTahmin edebiliyorum seni zeref
Akşam Show haberde çıkarsın güvenlik görüntülerinden gibi geliyor
Onlarla iyi geçin zerefim. Çocuğun takibi onlarda olacakgebe kadın dehşet saçtı
ayy ebe zaten şok oldu kadın bana neden kızıyorsun diyor
ay görünmüyo ki kaldırılmış diyoKızlar sunu nolur izleyin. Bu ben ya ben
Oyle biktim ki bu gunduz kusagi programlarindan ya internetim de yok evde telefondan kullaniyorum tv de kayda deger bisey yok mecbur aciyorum ses olsun diye bayilazaaam geliyoMügedeki ezel mevzusundan bana illallah geldi ya, konuyu değiştireyim
Tüh yaay görünmüyo ki kaldırılmış diyo
Bende Yiğitten yanayim kuzumŞifa olsun canım. Evet azalmayı kafaya takma, o iğnenin yan etkisiymiş, burdan okumuştum bende.
Hah işte benim de en tiksindiğim kısım buydu işte, aşık suratlı ebeler. Belki daha nazik davranılsa, insan bu kadar sezeryan gönüllüsü olmaz. Hiçbiriyle muhattap olmak istemiyorum bu yüzden. Sanki kendileri kadın, anne ya da canlı değilmiş gibiler. Tıp fakültesi şartları iyi olur aslında, kullanılan malzeme açısından da öyle ama maalesef öğrenciler , ebeler sıkıntı gibi sanki. İçine nasıl sinecekse 3e 5 e bakma derim canım. Para kazanılır zmn içinde. Ama bu unutulmayacak bir anı kalacak. Tercih senin.
Emir hala içimde ama çevremde de bi Allah’ın kulu emirle ilgili iyi bi cümle etmedi; tam tersi yiğit dediler durdular. Dayanamadımbi de en başından beri peşin hükümle yiğit deyince de alıştık gibi oldu. Adıyla yaşasın, adı gibi olsun ne diyim
Amin aminPaşa gönlünüz nasıl isterse , öyle olsun inş mübarek cuma günü
Tabiki haber ederim. Amin inş
Bendee cok merak ediyorum vakit gecsin diye sohbet ediyorumAmin aminvardır mutlaka bir zamanı ya bence biz ne edersek edelim
Queen den haber yok heyecan dorukta sanki kendim doğuruyorum mwrakla bekliyorum
Aynen sende merak ettiklerimdensin canımBendee cok merak ediyorum vakit gecsin diye sohbet ediyoruminsallah güzel haberler aliriz.
Bana da oyle geliyor canim:) gecen pazartesi 1991 gramdi oğlum tarih gibi kilo:) bu pazartesi yine randevum var ikiyi gecmistir insallah. Sen ne durumdasın?Aynen sende merak ettiklerimdensin canımşu doğumlar ocak dedimi başlayacak sanki bizim gruptada, bu arada kaç kiloyla yola devamsın
Yok yok ben seni merak ettim kilo alamıyordun ya canım, benim cumartesi randevum bakalım bebiş neyapıyormuş ben gündüz hiç hamile değilmişim gibiyim akşam ağrılar başlıyor yaşlı nineler gibi yürüyorumBana da oyle geliyor canim:) gecen pazartesi 1991 gramdi oğlum tarih gibi kilo:) bu pazartesi yine randevum var ikiyi gecmistir insallah. Sen ne durumdasın?
Rabbim senin için doğru olan nasılsa öyle nasip etsin canım inşallahSenden önce doğururmuyum bilmiyorum ama kızımda sanki çok anlıyor anne normal doğum yap hemen iyileş diyor sanki biraz yanaştım dikişleri aldırmaya ama yılbaşından sonra aldırsam sonra bebeişte müsaitse normal yapsam falan diye Allahım hayatımda hiç buladar kararsız olmadım gerçi kararı oğlum verecek belkide
Sen gün alınca haber et senin dığumu sabızlıkla beklicem inşaAllah herşey harika süper olur
Aynen canım beklemedeyiz hepimizin gönlüne göre olsun tek derdimiz nasıl doğuracağımız olsunRabbim senin için doğru olan nasılsa öyle nasip etsin canım inşallahbiliyorsun herşeyi yapsakta elimizden geldiği kadar yine nasipte yoksa olmuyor sağlıklı dünyaya gelsin bebeklerimiz gerisi önemli değil yeni yıla az kaldı doktor sıkıntı görmezse bekle
Bende konuyla ilgili bir bildiri yayınlasam mı instagramdan diye düşünüyorumAynen canım beklemedeyiz hepimizin gönlüne göre olsun tek derdimiz nasıl doğuracağımız olsunsağlıklı benişlerle dolsun evler uykusuz geceler kusmuklu elbiselerle gezelim ama bebeler iyi olsun
Ya bide hastalıklar çoğaldı geçmiyor benim kızım okula gidiyor öecbur hastalık geliyor ama şu misafir işinide çözmek lazım bence yaza kadar yakın hariç kimse ziyarete gelmese iyi olacak
Hiç hız cezası park cezası dert etme bebiş saglıklı olsun. Hastane belgelerinizle basvuru yapınca ceza siliniyor. Önemli olan siz şuan1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
Bende sabah kardeşimle konuştum öyle bir yazı yayınlayacağım diyeBende konuyla ilgili bir bildiri yayınlasam mı instagramdan diye düşünüyorumhoş herkese uzağım ama uzun zamandır beklenen bi gebelik olduğu için bir sürü gelen giden olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?