2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sana da çok geçmiş olsun öksürük ilerliyor bu saat oldu uyku yok bal yutuyorum, şimdi sirkeli gargara yaptım cildiricam

Dün tatlı tatlı kasınırken, bugün azcık daha fazla ve sert kasınma isteği doğdu. Acaba kolestazi mi sorusu geldi tabi aklıma. Yarını iple çekiyorum, bi tahlil vereyim diye. İyi gibiydim bi anda oldu anlamadım nedir , ne değildir. Umarım yılbasından sonra gelir bebeğim okudum araştırdım azcık da, ciğer geliştirici yapılıp, alınadabiliyormuş çünkü. iyi olanı gruptan atıyoruz dediniz diye, hemen bi şey bulup dert ettim kendime

Bu ciğer geliştiricinin doğumu tetikleme gibi bi durumu var mi ben 31. Haftaya girdim bugün doktor bu hafta o iğneden yaptırcm demişti de biraz işkillendim doğuruveririm diye Allah korusun

Bu ciğer geliştiricinin doğumu tetikleme gibi bi durumu var mi ben 31. Haftaya girdim bugün doktor bu hafta o iğneden yaptırcm demişti de biraz işkillendim doğuruveririm diye Allah korusun
Yok ya olur mu hiç. Senin ikiz gebelikti yanlış hatırlamıyorsam; halıyle 38 ler 40 kat zor olacak ya, erkenden gelişsin ciğerleri, küvöze gerek duyulmasın istiyor doğal olarak. Faydası var zararı yok merak etme. Garantici doktor işi

Canım neoluyor sana
Kaşınıyorum yaz çok ilginç baya baya hemde. Uyuz muyum diye bile baktım inan ki netten; çünkü gazetede görmüştüm burda uyuz vakalarında ciddi artış varmış ama benim kolestazla daha çok uyuyor belirtim. Bi de mağazaya girip, bi şey denemişliğim fln da yok hiç. Vücutta döküntü vs yok; kaşınıyorum bolca. Çok rahatsız edici bir durum. Acilden mi girsem onu düşünüyorum. Şimdi progestanı aldım. Yarım saate duş alırım. Çünkü yağız var bizim küçük, o da rezil olsun hastanede istemiyorum valla ya. Hastane neyse de acil daha kötü ya malum

Canim beklemeden gorun bence nolur nolmaz Allah korusun

Günaydın canım geçmiş olsun inşallah anlık birşeydir. Neyseki kontrolünde varmış bugün. Mutlaka haber ver emi

Ay en sonlardayiz bizimki bile baya yaklaştı. Baya heyecanlı
Rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin canım inşallah benim sezeryan olacağı için şubatın ilk haftası alırlar diye düşünüyorum ama ağrılarım var bu aralar dengem şaştı tansiyonum hep düşük dün gece 13-9 oldu kusmaya başladım kendimden korktum yediğimde farklı yada tuzlu birşey yok son zamanlar zor geçecek

Uçta acı yok yani yara gibi değil ama genelinde acı var çok. Hem habire sıkıştırdım için berelenmr acısı gibi hem de düğüm düğüm olan yerleri var açılmıyor. Ya hep ya hiç yaptı memeler. Hepten kastım da 10cc hastane tipi pompayı kolostrum sağarken vermiyorlarmış göğüs uçları ödem oluyor yara oluyor diye, normal sütte veriyorlarmış gibi bir saçmalık var.
Anne bebek uyuma alsalar ona da razıyım zaten ama değişik işler. Hafta içi haftasonu işleyiş çok değişmiyor burada, çünkü bugünkü Dr yarın yine aynı yerde değil öyle olunca devamlılık takibi sadece dosyalar üstünden, yorumlar farklı sürekli. Benim en alt kaburgalarım acıyordu baya çok bastırdılar ordan, bebeği de baya çekiştiretek çıkarttılar, o çekmeleri sarsmaları hep hissediyorsun ama acı yok tabi. Baya toparladım sezeryan olayını da yani hala açmadı lar bandaj alttaki manzara ürkütücü olabilir belki bilemiyorum ama ağrılarım çok azaldı şükür yürümem falan rahat. Tek korkum öksürme yada hapşırma isteği gelirse naparım. Azcık öksürdüm boğazıma bişi kaçtı diye cok canım acıdı
Kimse gelmesin buraya çağla, son nokta gerçekten.

R Renklirenkli çok geçmiş olsun cnm inş kolestaz değildir, yükselmemiştir umarım karaciğer değerlerin.

Doğru canım bende birkaç yerde okudum yine uyuz vakaları artmış diye, ama seninki öyle bişey değil alerji olabilir mi vücut son zamanlarda iyice hassasllaştı ah böyle böyle gidecwk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…