2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu gece bende uyuyamadım çok döndüm uyur uyanık sabah bi saat içim geçmiş bende neden diyodum yalnız değilmişim

Ne güzel anlatmışsın canım benim ilk doğumum normal bunda belli değil ama serklajda dolayı sezeryana daha sıcağım ve bu konuda hiçbirbilgim yok

Canım hem geçmiş olsun hem gözün Aydın. Bebişin doğmuş. İnşaallah tez zamanda bebişine kavuşursun. Rabbim ömrünü uzun bahtını açık etsin annesine babasına hayırlı evlat etsin. Yapabileceğimiz birşey var mı? Hala tek misin?

Dünyanın en pimpirik insanıyım. İnsanoğlunun başına her iş geliyor, başa gelen de çekiliyor. Benim hamilelik ve doğum sürecim de mottom bu
Ameliyattan hemen sonra su içirmiyorlar galiba, içelim mi hemen?
Ben genel anestezi ile ameliyat olmuştum, ilk kaldırdıkları zaman elim ayağım boşalmıştı başım dönmüş kulaklarım çınlamıştı hatta bayılmıştım da tutmuşlar beni, ama sonra kusmuştum da rahatlamıştım. Herhalde narkozu attım diye düşünüyorum. Spinal de o kadar etkilenir miyim acaba? Birde doğum sonrası ile ilgili soru ; bebeği göbeği düşmeden yıkıyoz mu?

Benim 13 8 falan cok oluyo riskli mi?
Bebe baskisindan oluyo kuzu belki de doustur beben

Bende su an epidural normal doğuma sicak bakiyorum doktorum normal doğurabilirsin, bir engel yok derken direk sezeryan istemek icime sinmiyor ama 45 kiloyla nasil ikinirim nasil sabrederim hic bilmiyorum. Bir de kendimi vajinal muayenede bile kasıyorum. Onceden epidural nornal olan birileri ciksa gruptan da anlatsana keske gittiğimde hastanemde ebelere sordum direk doktorunuzla konusun dediler zaten konusmusum ama ebenin fikrini merak etmisim. Cok duygusuzlar yav

Yapılıyor olması gerek ameliyat öncesi test istiyorlar zaten doğum öncesinde de isteyecekler test.

Ne güzel yazdın kız sezeryan olasım geldi şimdi Aralık grubunda mı ne bir şey okumuştum sezeryan oldum gaz bağırsaklarımda dolaşırken çığlık atıyorum acıdan falan diyordu, herkeste mi oluyor böyle? Ağrılar ne zaman azalıyor

Kuzu bende normal dogum istiyorum epidural de istiycem buyuk ihtimal, ben de cekiniyorum vajinismus gecmisiden dolayi cekincem var ama denemek istiyorum bnece yapabiliriz kimler kimler doguruyor bedenimiz buna hazir sadece beyin olarak hazirlanmamis gerekiyo

Normal doğumun kiloyla ilgisi yok bence ya kuzenim çok minyon hem kısa hem zayıf 4 kg çocuk doğurdu geçen konuştum doğumu çok abartıyorlar diye anlattı adet dönemi sancılı geçerdi hep sancı çok etkilemedi dedi sancıyı evde çekip gitmiş gittiğinde 6 cm açıklığı varmış zaten bi saate doğurdum dedi allahım bizede nasip et yarabbi

Canim pekmez ye yatmadan once keciboynuzu pekmezi ben oyle yapiyorum oksurukten yana sarsilmiyorum ama surat kemiklerim çene kemiklerim feci agriyo
Çok acıyor boğazım, yıllar var öksürük ne bilmem, koronada bile öksürmedim, çocuk şurubu verdi ve vitaminler, hala uyuyamadım, ve oksurdukce idrar kaçırıyorum artık

Benim arkadasim da oyle ya minnacik bi kiz sancisi baslayinca evde cekmis biraz dus almis hazirlanmis fakan hastameye gittiginde 5 cm acikligi varmis 5 te girdi 8 de dogurdu bebegini epidural aldi simdi mesela bana der normale vucudun el veriyorsa sezeryani dusunme gercekten senin icin daha iyi olur diye

Kesinlikle korkulacak bir şey değil bi sıkıntı yoksa en azından denemek lazım sonrası yürüyerek kucağında bebekle doğumhaneden çıkmak çok güzeldir eminim

Bende özellikle dışarı çıkacaksam 50 kere felan giriyorum
Eşim diyor ki dünyanın suyunu siz bitiriyorsunuz, hamileler. Her defasında bi kaşık çiş yap sifon çek
Benim eşimde tuvalete giderken önden koşuyo kendi gircekmiş gibi bana heyecan yaptırmaya calısıyıo aşamadık evcilik oynamayı

Kesinlikle korkulacak bir şey değil bi sıkıntı yoksa en azından denemek lazım sonrası yürüyerek kucağında bebekle doğumhaneden çıkmak çok güzeldir eminim
Bence de ya en azindan denemek gerekiyor. Dun halamla konusuyorum hep bebekleri kiloluydu 4 5 kilo dogurdu normal amann mabel diyo ben dogurduysam onlari cikarabildiysem sen de cikarirsin dert etme o an tek dusundugun cocugunu saglikla dogurmak oluyo geri kalan her sey hafizandna siliniyo diyo. İnsaAllah vucudumuz el verir de o guzel yolculugu kolaylikla biz de yasariz

kızlar bu arada haftasonu acile gitmiştim burayada yazmıstım . açıklık yok demişti ebe. doktor pazartesi gel demişti. sabah geldim muayne sonra nst . nst de agrın cıkmıs hissetmiyomusun dedi . ded,m hayır . agrım varmıs. , idrar tahlili istedi öğleden sonra tekrar nst dedi. ebe de dedi hissetmen lazım bunu . valla dedim gayet rahat suan. ondan once de erken dogan bebikleri falan anlattıydı. napsam korksam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…