- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Keşke ben de biraz araştırıp girseydim demiştim o zaman. Ya ikinciyi neden normal yapmıyorsun canım? Madem ilki normal bence normal daha iyidir her halükarda.Ne güzel anlatmışsın canım benim ilk doğumum normal bunda belli değil ama serklajda dolayı sezeryana daha sıcağım ve bu konuda hiçbirbilgim yok
Ya sen bana hep çok aklı başında geliyorsun aksine, pimpirik gibi değilsin sanki. Ama gerçekten de başa gelen çekiliyor. Çok da zayıflık göstermemek lazım.Dünyanın en pimpirik insanıyım. İnsanoğlunun başına her iş geliyor, başa gelen de çekiliyor. Benim hamilelik ve doğum sürecim de mottom bu
Ameliyattan hemen sonra su içirmiyorlar galiba, içelim mi hemen?
Ben genel anestezi ile ameliyat olmuştum, ilk kaldırdıkları zaman elim ayağım boşalmıştı başım dönmüş kulaklarım çınlamıştı hatta bayılmıştım da tutmuşlar beni, ama sonra kusmuştum da rahatlamıştım. Herhalde narkozu attım diye düşünüyorum. Spinal de o kadar etkilenir miyim acaba? Birde doğum sonrası ile ilgili soru ; bebeği göbeği düşmeden yıkıyoz mu?
Canım kilo ile ne alakası var. Sen karar verme bence doktor yönlendirsin. Bırak bi sancın gelsin bakalım belki de çok kolay bir doğum olacak. Bak ben de sancı olayını çok korkunç sanıyordum ama cidden yürüyerek geçirdim, o kadar etkilenmedim. 12 saat sürdü 7-8 cmye gelmesi açıklığı bende. Bol bol yürüdüm. Başka durumlar vardı sez. girdim. Bebeği çıkarma kısmı nasıldır bilmem ama bence doğumdan sonra bebekle rahat ilgilenebilmek için bile değer normal doğum.Bende su an epidural normal doğuma sicak bakiyorum doktorum normal doğurabilirsin, bir engel yok derken direk sezeryan istemek icime sinmiyor ama 45 kiloyla nasil ikinirim nasil sabrederim hic bilmiyorum. Bir de kendimi vajinal muayenede bile kasıyorum. Onceden epidural nornal olan birileri ciksa gruptan da anlatsana keskegittiğimde hastanemde ebelere sordum direk doktorunuzla konusun dediler zaten konusmusum ama ebenin fikrini merak etmisim. Cok duygusuzlar yav
Ahaha yok yok sen yine normal doğur beybisi. Gaz değildir o ya rahim çekiliyor emzirdikçe, onun sancısı normal doğumda da var yaniNe güzel yazdın kız sezeryan olasım geldi şimdiAralık grubunda mı ne bir şey okumuştum sezeryan oldum gaz bağırsaklarımda dolaşırken çığlık atıyorum acıdan falan diyordu, herkeste mi oluyor böyle? Ağrılar ne zaman azalıyor
Sancı düzenli mi canım peki? Doktor gördü mü nstyi?kızlar bu arada haftasonu acile gitmiştim burayada yazmıstım . açıklık yok demişti ebe. doktor pazartesi gel demişti. sabah geldim muayne sonra nst . nst de agrın cıkmıs hissetmiyomusun dedi . ded,m hayır . agrım varmıs. , idrar tahlili istedi öğleden sonra tekrar nst dedi. ebe de dedi hissetmen lazım bunu . valla dedim gayet rahat suan. ondan once de erken dogan bebikleri falan anlattıydı. napsam korksam mı bilemedim
Agahaha bunu bizde yapıyoruzBenim eşimde tuvalete giderken önden koşuyo kendi gircekmiş gibi bana heyecan yaptırmaya calısıyıoaşamadık evcilik oynamayı
Dikiş bile ilkel de boşver artık canım. 10 yıl önce yaptığım doğumda bile yapıştırma yaptılar hiç dikiş alma olmadı. Kesi yeri maximum 10 cm dirBebişin ağız bezlerinin hep sıcak suyla ıslatıp koyuyoruz, dediğin gibi sağım öncesi de lavaboda sıcak su altına tutuyorum ama o düğümler zor açılır sanki.. Şimdi bandajı mı açtılar baya geniş bir kesi geldi ama iyileşir Ken küçülüyordu galiba tam hatırlayamadım 8 yıl önce nasıldı. Önceki dikişlerden sağdan soldan 5er cm daha geniş gibi azcık da yukarıda duruyor ama en azından düzbaşında sonunda fiyonk iplikler var onlar kesilip çekilecekmiş dikiş alınırken. Düpdüşük belli çamaşırlar getirmiştim iyi oldu şimdi onlar dikişin altında kalıyor. Çamaşır değmesin dediler çünkü. Olmazsa kendimiz opsite sprey alırız belki içimi daha rahat etsin diye
gördü. öğleden sonra idrar sonucuyla birlikte tekrar nst cekelim dediSancı düzenli mi canım peki? Doktor gördü mü nstyi?
bana hep şey dio çişinin olmadıgı bi zaman dilimi var mı. ne zaman yokk kiAgahaha bunu bizde yapıyoruzasansördeyken diyorum çişim geldi eşim diyor önce ben
Analık o zaman yüklenmiş sana işte haberin yok senin.Pimpiriğim normalde ama ameliyat zamanı bi sakinlik çökmüştü bana ankarada yalnızım ameliyat olcam aileme bile haber verdirmedim olaya bak normalde salya sümük annemi babamı aramam lazımdı, babam derdi araba süremez bu panikten. Sonra herkes şaşırdı araba sürmeme yüzyıllık şoförbilmiyorum ki ani durumlarda böyle bi soğukkanlılık geliyor herhalde ama kesinlikle başa gelen çekiliyor ya. Ben bu hayattan bunu öğrendim. G gunesli gunler
Tamam canım bence düzenli sancı olsa belirtidi sana muhakkak. Bize de haber ver meral ettim..gördü. öğleden sonra idrar sonucuyla birlikte tekrar nst cekelim dedi
Ben queeni gördüm. Bandajını da gördüm. Tövbe est baya bezlemişler gibi sanki bandajla. Bende geçen sene orda ameliyat olmuştum hiç öyle bandajım olmadı. Doktordan doktora mı farkediyor dedik için işinden çıkamadık. İpek kızın da fotosunu gördüm pembe yanaklı ve saçlı bir kız. Burnu o kadar ufacık ki. Aman allahım sanki hiç olmayacakmış burnu o kadar hokkaDikiş bile ilkel de boşver artık canım. 10 yıl önce yaptığım doğumda bile yapıştırma yaptılar hiç dikiş alma olmadı. Kesi yeri maximum 10 cm dir
Ben o zaman eşime diyorum ki sen sus senin rahmin yok anlayamazsın benibana hep şey dio çişinin olmadıgı bi zaman dilimi var mı. ne zaman yokk kine bu çektiğimiz be. sanki biz meraklıyız
Doktor mu bandaj atıyor ki ya hemşire yapıyordur o kısmı. O kadar bandaj atılır mı ya 10 cm bi kesik mimozanın da dediği gibi.Ben queeni gördüm. Bandajını da gördüm. Tövbe est baya bezlemişler gibi sanki bandajla. Bende geçen sene orda ameliyat olmuştum hiç öyle bandajım olmadı. Doktordan doktora mı farkediyor dedik için işinden çıkamadık. İpek kızın da fotosunu gördüm pembe yanaklı ve saçlı bir kız. Burnu o kadar ufacık ki. Aman allahım sanki hiç olmayacakmış burnu o kadar hokka
Dün gece her tuvalette aynını düşündüm bir gram çiş için en az 4 litre su boşa gidiyorBende özellikle dışarı çıkacaksam 50 kere felan giriyorum
Eşim diyor ki dünyanın suyunu siz bitiriyorsunuz, hamileler. Her defasında bi kaşık çiş yap sifon çek
Valla ne bileyim ya. Benim de tüpümü aldılar sonuçta sezeryan kesiği 10 cm değilse de 8 cm vardır ki yengeme gösterdim sezeryan kesiği dedi. Bandaj hiç yoktu bende yani ne bileyim.Doktor mu bandaj atıyor ki ya hemşire yapıyordur o kısmı. O kadar bandaj atılır mı ya 10 cm bi kesik mimozanın da dediği gibi.
Sonuçta rahmi kesmediler ama dış kesikler aynıdır ya sende de. Bilemedim valla şaşırdım. Diyorum ya bende de hiç masaj filan yoktu. Şaşırdım. Senin lazer miydi dikiş?Valla ne bileyim ya. Benim de tüpümü aldılar sonuçta sezeryan kesiği 10 cm değilse de 8 cm vardır ki yengeme gösterdim sezeryan kesiği dedi. Bandaj hiç yoktu bende yani ne bileyim.
Yok değildi. Baya yeşil misina ipSonuçta rahmi kesmediler ama dış kesikler aynıdır ya sende de. Bilemedim valla şaşırdım. Diyorum ya bende de hiç masaj filan yoktu. Şaşırdım. Senin lazer miydi dikiş?
Ayyy maşallah nazar değmesin boncuk kuzuyaBen queeni gördüm. Bandajını da gördüm. Tövbe est baya bezlemişler gibi sanki bandajla. Bende geçen sene orda ameliyat olmuştum hiç öyle bandajım olmadı. Doktordan doktora mı farkediyor dedik için işinden çıkamadık. İpek kızın da fotosunu gördüm pembe yanaklı ve saçlı bir kız. Burnu o kadar ufacık ki. Aman allahım sanki hiç olmayacakmış burnu o kadar hokka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?