2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sıkalım canım dişimizi az kaldı zaten ben de çok zorlanıyorum.Benim yumru gb olan bölge popişiymiş :)

Stres etkiliyor canım ama merak etme iyidir insanız neler yaşıyoruz nelere maruz kalıyoruz. Daha dikkat etmeye çalış erken doğumu tetikler stres

Canım stres olma insanlar malesef anlayışsız hele hamile bir kadın var karşında çok daha dikkatliolmalıydı ama günümüz öyle kötüki kimsenin kimseye sabrı kalmadı

Kızlar tam 32 haftadayım bebek kilosu 2.500 ölçtü 2 hafta ilerdeydi hep şimdi 3 hafta olmuş şekerimi ölçtüler normal acayip canım sıkıldı ya niye iri bu kız anlamadım
Masallah canım bende cumartesi gittim doktora bizimde 32 hafta ama 1800kg çıktı bizimde sadece bir hafta ilerde dedi ama bizimki çok ileri gelmedi bana seninkinin masalalhh varr sağlıcakla gelsin

Kizlar ben simdi 31+5 deyim
Calisabilir raporunu yarin 31+6 kontrolüm var. O zaman mi alayım 32+ da mi alınıyor. Mudurume sordum onceden alanlara sor dedi adam.
Yarın muayene git bir gün sonra eğer sekreteri varsa yazsın sana atsın ben o şekilde yaptım cumartrsi kont gittim pazartesi 32+0 oluyordum sekreteri yazdı bana attı bende iş yerine gonderdimm

Masallah canım bende cumartesi gittim doktora bizimde 32 hafta ama 1800kg çıktı bizimde sadece bir hafta ilerde dedi ama bizimki çok ileri gelmedi bana seninkinin masalalhh varr sağlıcakla gelsin
Kız seninki normal olan benim ki 2,5 kg 44 cm 3 haftaya doğursam oluyor benim iş 40 haftam dolsa 6 kg falan doğacak sanırım acaip sinirim bozuldu ya

Yaaaaa

Stres etkiliyor canım ama merak etme iyidir insanız neler yaşıyoruz nelere maruz kalıyoruz. Daha dikkat etmeye çalış erken doğumu tetikler stres
Önce tepki vermedim sonrada hakaret edince duramadım
Canım stres olma insanlar malesef anlayışsız hele hamile bir kadın var karşında çok daha dikkatliolmalıydı ama günümüz öyle kötüki kimsenin kimseye sabrı kalmadı
Kabahatim de hiç yok şok oldum resmen durduk yere canımı sıktı

Kızlar size queen’den haber ve selam getirdim.
İpek kız dün fototerapi alıyordu sarılıktan dolayı.bugün fototerapi bitmiş sarılık şuan yok. Kan değerleri usg herşey normalmiş. Ama çocuğu vermiyorlar yani haftası küçük diye
Queen e bugün mesaj attım ne var ne yok diye. Çok yorgunmuş zombi gibiymiş. 3 saatte bir emzirme denemesine gidiyor her gidişi 1,5 saat sürüyor odaya gelince de ikinci gidişine 1 saat kalıyor o zamanda sağma yapıyor göğüslerinin şiş yerleri boşalsın diye. Çok özlemiş burda lak lak ı ama ipek kız aman vermiyor bana da tuvaletteyken anca mesaj atıyor garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…