2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayyy ciğer geliştiriciyi vurdurdum 2 ampul bi saat oldu belim karnım ağrıyo gibi adet sancısı gibi hissediyorum psikolojiktir inşallah yeaaa 2sini de yarın vurulcm ayyy çok korktum ben
Psikolojiktir burda vurulan çok oldu çünkü. Hiç bu şekilde olan okumadım. Bence doktorun da çok iyi senin.

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum

Ayyy ciğer geliştiriciyi vurdurdum 2 ampul bi saat oldu belim karnım ağrıyo gibi adet sancısı gibi hissediyorum psikolojiktir inşallah yeaaa 2sini de yarın vurulcm ayyy çok korktum ben
Kızlarım sanciyi takip edin düzenli aralıklarla mi

Canım nstye girdinmi sancı derken nerenden geliyor böyle durumlarda kasılma sertleşmeyse druna bir danış endol içmene izin verirse rahatlayabilirsin belki
2012 yılında hamileyken 7.aydan sonra hep %40-%60 sancım vardı doktor bu senin normalin dedi öyle kabul etti doğum yaptığım gün %100 ü geçmişti zaten açılmam da vardı sonra suyum geldi. Ama endol falan ilk defa bu grupta denk geldim eskiden yok muydu acaba

Kızlar çok çok az miktarda enfeksiyon varmış ağrı yapmazmış benim çok sancım var kaç gündür sağlık ocağındaki doktor ilaç veremem hastaneye git sancın var senin dedi eşimi bekliyorum
Gmiş olsun canım inşallah enf kaynaklıdır ya

Geçmiş olsun canım, benimde ara ara oluyor bu son 3 4 gündür kasılma ve sancı geliyor gidiyor doktor normal demişti ama sıklaşırsa ve dayanılmıycak seviyeye gelirse hemen gel dedi, inşallah sendekide doğuma hazırlıktır bu haftalarda oluyormuş ya yalancı sancılar ,

Kızlar bişey sorucam ben bebek bezini 2 numara aldım sizler kaç numara almıştınız 3 6 kilo yazıyor 1numarada 2 5 kiloydu 1 numaramı alıp koymalıyım çantaya ikinci çoçugum ama 11 yıl var arada unutum bi çok şeyi büyük mü olur 2 numara sizce..

Evet ben de ilk defa bu grupta duydum, eskiden braxton hicks deyip yolluyordu doktor. Doğuma hazırlığın yalancı sancıları diye.

1 paket 1 no al canım, taşabilir 2 nodan. Zaten bebişlerin kilosuna göre değil de ben boy uzadıkça daha çok değişme gereği duyuyordum bez nosunu. Kilo çok bir şey ifade etmiyor bezde.

Bende hiç bilmezeim canım 8 yıl öncesi gerek olmamıştı yada ama şimdi drum diyor herşeye çare var hiç korkma diye endol kasılmaya çok iyiymiş duruyor aldım bende acil bir durumda kullanırsın diyor drum

Sanırım bu nidicard filan da yeni yeni yaygınlaştı ya, geçen bir arkadaşla konuşuyoruz 34 haftalık doğum yapmış 5 yıl önce. Dedim hiç bir şey yapmadılar mı ilaç filan. Yok demişti.

Bazen birşey bilmemek en iyisi cahil zamanda doğum yapmışım ne güzel. Ablam hamileliği boyunca kaşındı durdu hiç aklımıza bir rahatsızlık belirtisi olduğu gelmedi doktora bile demedi kaşınıyorum diye bakıyorum o da riskmiş

Sanırım bu nidicard filan da yeni yeni yaygınlaştı ya, geçen bir arkadaşla konuşuyoruz 34 haftalık doğum yapmış 5 yıl önce. Dedim hiç bir şey yapmadılar mı ilaç filan. Yok demişti.
Muhtemelen canım adalat falanda varmış ben ilk çocuğumda hiçbişey kullanmadım folik bile zor kullanmıştım ama şimdi herşeyden haberim var, şükür az kaldı güneşş çok heyecenlıyız sağlıkla alalım benim oğlanı rüyamda gördüm hatta Yediz doğuruyorum sarışın renkli gözlü biri aa diyorum biz esmeriz diğerleri nerde hepsini getirin diyorum bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…