2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de birkac gündür burnum tikali,agzim kuru uyaninca bir damla su iciyorum yarim saat sonra tuvalet icin uyan ,sonra yine su yine tuvalet sabaha kadar bu kisir döngüyle uykular haram oldu valla . Sabah çorabımı giyerken daha dogrusu giymeye calisirken agladim artık hareket edemiyorum diye

Seçenekleriniz vardır ama de mi neler var?
Ömer akif. İki dedenin ismi. Eşimin babası vefat etmiş ama 99 depreminde, şimdiye kadar zerre kötü bişey duymadım hakkında. Öğretmendi zaten. Hafızlığı varmış. Baya ilim irfan sahibi bi adam.
Ömer ali de benim babamın ismi, babamı çok seviyorum aynı ismi gibidir de. Huyu babamla kayınpederime benzesin isterim. Ama şöyleki eşimin abisinin çocuğunun adı akif kağan, benima bimin çocuğunun adı ömer sadi. Dede isimleri verilmiş yani.
Bide tuna dedik. Kız olursa da sonra nil veririz çocukların adı nil tuna olur diye ama kıza nil ismini vermem onun ismi hazır
Bilemiyorum güneş ne verelim? Ver çocuğjmuza bi isim

Çok sevindim canım inşallah böyle devam nidicard ne zamana kadar devam edelim dedi doktor benimkiler 35te keselim dediler de

ömer ismini çok severim
eşinin babasıyla ilgili öyle bir isteği varsa başkası koymuş olsa bile siz de koyun bence
ben duygulanırım böyle şeylere

Kafam karıştı biraz ama Ömerde kararlı iseniz Ömer Tuna da bence kulağa hoş geliyor. Kuzenler hep aynı isim olacak Ömer Akif olunca çünkü.

ömer ismini çok severim
eşinin babasıyla ilgili öyle bir isteği varsa başkası koymuş olsa bile siz de koyun bence
ben duygulanırım böyle şeylere
Hayır yok. Dünyanın en düz insanı. Aksine diyor kuzenlerin ismi hep aynı mı oalcak

Kafam karıştı biraz ama Ömerde kararlı iseniz Ömer Tuna da bence kulağa hoş geliyor. Kuzenler hep aynı isim olacak Ömer Akif olunca çünkü.
Ömerler benim tarafta akifler eşimin tarafta
İşte bizim de aklımız karışıyor böyle. Ben diyorum çocuğum alim olsun ömer akif alim ismi akıyor ya baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…