2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya tuna da kırmızı oda’da tuna karakteri kızdı peşinde erkan petekkaya tüne tüne dolanıyordu ya ondan biraz istemiyom
Balkanlılık varsa Tuna olabilir de aslında yoksa garip duruyor sanki. Tuna ben koysam olmaz Aras bizim buranın nehri. Bu arada ilk okulda bir arkadaşım vardı adı selengaydı

Hıı tamam hatırladım demiştin sen de baba isimleri düşündüğünüzü, neydi isimleri?
benim babamın adı Orhan eşimin babasının adı Mustafa. ikisini beraber koyamayız zaten benimkinin adını düşünmüştük koyalım diye. çok yakınım bu düşünceye ama tamam oldu diyemiyorum bir türlü

İkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.

Şartlı tahliye bari yapsınlar yav ne zamandır yatıyonuz

Ya sabah kim attı o bebe döndürme hareketini Onu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi

Ya sabah kim attı o bebe döndürme hareketini Onu bi deneyeyim dedim de ahaha onun için kol lazım abi
Anam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesin ben diyom benim kız şimdiden ben sizin ayağınıza gelemem siz bana geleceksiniz diyo anasına çekmiş belli o yüzden karismiyom agahhavs

Anam tepe üstü düşersin falan Allah korusun boşver dönmezse dönmesin ben diyom benim kız şimdiden ben sizin ayağınıza gelemem siz bana geleceksiniz diyo anasına çekmiş belli o yüzden karismiyom agahhavs
Ahaha zaten düşecektim az kalsın. Bir de o sıra tam hareket ediyordu, ben öyle yapınca bir de durdu sakinleşti Hayır ben zaten sez. olacağım yani öyle bi deneyeyim dedim sadece

İkisi birden aşırı uzun olur ya evet. Mustafa da güzel bir isim aslında.
evet o da güzel
biz babamın hastalığı ortaya çıkınca vermiştik bu kararı biraz duygusal oldu yani. o da mutlu olsun moral olsun istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…