2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kendi evimizdeyizzaten kuzum annemle misafir olankadın azcık uğradılar işte ozaman dedi gece gelip dönüşümlü bakalım diye İpek böcüüm emebilse çok kolay olacak her şey. Çok nadir açıyor gözlerini merakla bakıyor ama ne görüyor bilmiyorum altının alınmasını hiç sevmiyor her seferinde yaygara. Hadi dedim belki tutar emzik verdim önceki bez değişiminde hemen tuttu zobu kızım benim memem hariç her şeyi tutuyor emzik biberon enjektör parmak
Evet eşim de öyle dedi biz birbirimize yeteriz diye sağolsun heder ediyor kendini. Elbette onun da çocuğu zaten yapmalı ama annemi çağırayım diyip çekilmiyor kenara ben rahat edemem biliyor.
Miniş abla bisürü zorluğu var şu günlerin ama gerçekten hani diyorlar ya bi gülüşü var.. Yazarken bile göğüs uçlarım sızlıyor. Nasıl miniş nasıl tatlışşş. Ayak tırnakları daha yeni yeni çıkıyor öyle minik her uzvu

Kurban olurum yaradana maşallah miniğime. Memeden vazgeçme kuzum ısrarcı davran ordaki beslenme şekli nedeni ile ister istemez red ediyor. İnşallah tutar da rahat edersin hemde daha çabuk büyür toparlanır

İnsanların bu düşüncesizliği beni artık şaşırtmıyor, senin derdin ne annenin ne derdi ne insanlar nedense doğum olayını ciddiye almıyor ben anlamıyorum bunu.

Bu günler de geride kalacak inşallah, bebişi aldınız ya çok şükür.

Maşallah sana ipek böceği hadi anneyi üzme memeyi güzelce em hemencecik büyüdü

Canım bence takvimle uyuşmuyor banada doktor dediğinde geldim baktım bura ile aynı kilosuydu ama doktor kilosu fazla biraz dedi takvime göre fazla değildi.

Canım Quenn çok şükür ki evindesin ipek böceğimize anlat annesi onun yardımına ihtiyacın olduğunu emerse herseyin daha kolay olacağını o seni anlayacaktır eminim çok güzel bi sürece başladınız abisi de yavaş yavaş uyum sağlayacak bir anda kanlı canlı bi bebek eve geliyor o da şu an şaşkın ne yapacağını bilemiyor annen konusunda çok haklısın ama bazı şeyler degisirilmiyor bunun için kendini üzerek enerjini tüketme çünkü sen kaç haftadır beklediğin güzel sonuca ulaştın yavrunun kucağına aldin esin destek oluyor oğlun yanında bunlara odaklanmalisin, dualarım seninle inşallah hersey gün gün daha güzel olur

Queen işlerin kolaylaşsın bak bebiş çıktıydı çıkacaktı derken sağ salim çıktınız gözünaydın.. şimdik sana sorularım var hastanede alt açma bezi lazım oldu mu olduysa kaç tanedir bez ne kadar lazım oldu göğüs pedi kaç tane koysak yeter süt poşeti lazım oluyo mu daha aklıma gelecek

Bi kere yardımcı olacaklar, ona da türlü bahaneler. Hepimizin aynı bacım. Bahaneler değişse de, bu gruptan gördüğüm çoğumuz yalnız idare edeceğiz bu süreçte. Varlar ama yoklar , aslında en yakınlarımız. Boşver canını sıkıp, en güzel zamanlarınızı bu şekilde hatırlama nolur. Gerekirse, onların zor zamanında , sen de aynısını yaparsın.
Kiloları da vermişsin ohooo düğün senin bayram senin canımcım güle güle büyüsün evladın

Bizi bile sollayacaksın bu gidişle canım sözde serklaj var birde zor durur derken doktorun beni de şaşırttı

Kizlar süt pompası almadim daha şart mı acaba. Maddi olarak tükendim artık valla yetişemiyorum lansinoh falan bin TL önereceğiniz bı marka var mı acaba
Ben ilk kızımda almamıştım, açıkcası hiç süt de sağmadım. Yalnızca emzirdim. İşe başlayınca ihtiyaç oldu aldım. İkincide doğar doğmaz lazım oldu küvozde olduğu için. Sen de bence eğer bütçeni zorluyorsa alma ya, ihtiyaç olursa her yerde bulunur yani. Alırsın hemencecik. İnşallah ihtiyacın olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…