Kendi evimizdeyizzaten kuzum annemle misafir olankadın azcık uğradılar işte ozaman dedi gece gelip dönüşümlü bakalım diyeYaşadıklarına insanların düşüncesizliğine çok üzüldüm. Sen el kadar bebeği zar zor çıkarttın hastaneden evde de huzur yok. Hastane ortamı çok sıcak kuzum bebeği de sıcak tut uyusun rahatça bide tabi stresin süte geçiyor bebek huysuzlanıyor ister istemez. Çok kalmayı düşünme kendi evine git tek başına daha iyi korursun. İpek kuzum nasılgözlerini açıp açıp bakıyor mu
Evet eşim de öyle dedi biz birbirimize yeteriz diye sağolsun heder ediyor kendini. Elbette onun da çocuğu zaten yapmalı ama annemi çağırayım diyip çekilmiyor kenara ben rahat edemem biliyor.Kuzum şükür evine varmışsın şu anneleri yada genel olarak insanları anlayamıyorum ya ne kadar samimi olursan ol senin kızın çıkıyor hastaneden ne zorluklar çekti, akrabaların ne diye annene gelmişler ki ya bir haftadır hastanedesin nekadar düşüncesizler senin en ihtiyaç duyduğun zaman, ama ben bi açıdan şöle düşünüyorum böyle zamanlar eşlerle daha güçlü bağ oluyor çok şükür ki herşeye gücünüz yetmiş. Zamanlaherşey dahada güzel olacak
Miniş ablaQueen’im ya çok haklısın. İçini rahatlatacaksa benim annem de aynı. Ağla ama hırpalama kendini ağla ağla kalk yine analık ruhunu iyice bi kuşan emzir toparla bebeni de kendini de.Ayrıca ipek kızın bugün tam 1 haftalık olmuş ya. Abla olmuş küçük kızın.
Kurban olurum yaradanaKendi evimizdeyizzaten kuzum annemle misafir olankadın azcık uğradılar işte ozaman dedi gece gelip dönüşümlü bakalım diyeİpek böcüüm emebilse çok kolay olacak her şey. Çok nadir açıyor gözlerini merakla bakıyor ama ne görüyor bilmiyorum altının alınmasını hiç sevmiyor her seferinde yaygara. Hadi dedim belki tutar emzik verdim önceki bez değişiminde hemen tuttu zobu kızım benim memem hariç her şeyi tutuyor emzik biberon enjektör parmak
Evet eşim de öyle dedi biz birbirimize yeteriz diye sağolsun heder ediyor kendini. Elbette onun da çocuğu zaten yapmalı ama annemi çağırayım diyip çekilmiyor kenara ben rahat edemem biliyor.
Miniş ablabisürü zorluğu var şu günlerin ama gerçekten hani diyorlar ya bi gülüşü var.. Yazarken bile göğüs uçlarım sızlıyor. Nasıl miniş nasıl tatlışşş. Ayak tırnakları daha yeni yeni çıkıyor öyle minik her uzvu
İnsanların bu düşüncesizliği beni artık şaşırtmıyor, senin derdin ne annenin ne derdi neLohusalık sürekli ağlamakla eşdeğer oldu bende. Dün istanbuldan anneme misafir geldi yatılı son anda haber vermişler annem de bugün queen hastanede çıkacak 7 günün ardından diyememiş. Bizimle aynı samimiyette ortak tanıdığımız daha var bu şehirde, bu gece onlar misafir etsin sizi dememiş. Buna çok ağladım eve ilk gelip düzen kurmak çok zor oldu. Gece 11 12 biz daha hala hastaneden geldiğimiz üstlerimizleydik eşimle. Annemler de börekler kekler çaylar, bide üstüne bu diğer ortak tanıdıkları da çağırıp ev oturması yapıyorlardı. Bize yemek getirdiler biz 3 4 gün kalıcaz geceleri annenle dönüşümlü bakarız diyor kadın. 2 kiloluk bebeğimi bağışıklığı olmayan çocuğumu emanet edicem herkese! Çok ağladım anneme msj döşemedim ben senin hiçbir zaman önceliğin olamıyorum diye. Ağzım burnum şişene kadar ağladım hem süt sağdım hem hıçkırdım. Serklaj olduğumda da başka misafiri vardı, bayan refakatçi lazım eşim almaya gitmişti o hala misafirlerin çayımı da demeliyim biraz bekle böreğini de yapayım derdindeydi.. Gece haber gelmiş 89 yaşındaki anneannem kalça bacak parçalı kırmış Kemiğini ameliyata alınacaktı. Bu sefer de mecburiyet halinden onun yanına gidiyor. Eşimin canı çıkıyor benim sütüm yetmiyor. Bide gaz derdi başladıhastanedr hep uyuyordu minnoşum şimdi rahatsız oluyor. Onun dışında başka ne derdim var düşüneyimhımm abi sorunsalı.. Sürekli kucağıma alayım o yatarken kafamı ağzına burnuna sokayım modunda. Hafif burun akıntısı var ondan korumak istiyoruz çok anlatıyoruz bak oğlum grip bile olsa o biz onu iyileştirmeyiz yine hastanede kalır biz ayrılırız(çok doğru bir yaklaşım değil ama tüketti bizi 1 akşamda) 5sn evet haklısınız diyip 6.saniyede ozaman kucağıma alayım diyor deryit küpüyğm dimi bi dokun bin ah işit ben ama bunlar geçici düzelecek şeyler onun farkındayım inş başka sıkıntılar olmasın. Buarada 15 16 kilo falan almıştım 10 10.5 falan gitmiş. Hızlı olmuş baya şaşırdım hepi topu 2220 gramdı bebiş sonuçta
ya seni yeriimmmmmCanım sibo gibi bişi varsa probiyotik ters etki yapar. Her şey gaz yapıyorsa sibo yu araştır bi canım
Maşallah sana ipek böceği hadi anneyi üzme memeyi güzelce em hemencecik büyüdüKendi evimizdeyizzaten kuzum annemle misafir olankadın azcık uğradılar işte ozaman dedi gece gelip dönüşümlü bakalım diyeİpek böcüüm emebilse çok kolay olacak her şey. Çok nadir açıyor gözlerini merakla bakıyor ama ne görüyor bilmiyorum altının alınmasını hiç sevmiyor her seferinde yaygara. Hadi dedim belki tutar emzik verdim önceki bez değişiminde hemen tuttu zobu kızım benim memem hariç her şeyi tutuyor emzik biberon enjektör parmak
Evet eşim de öyle dedi biz birbirimize yeteriz diye sağolsun heder ediyor kendini. Elbette onun da çocuğu zaten yapmalı ama annemi çağırayım diyip çekilmiyor kenara ben rahat edemem biliyor.
Miniş ablabisürü zorluğu var şu günlerin ama gerçekten hani diyorlar ya bi gülüşü var.. Yazarken bile göğüs uçlarım sızlıyor. Nasıl miniş nasıl tatlışşş. Ayak tırnakları daha yeni yeni çıkıyor öyle minik her uzvu
Canım bence takvimle uyuşmuyor banada doktor dediğinde geldim baktım bura ile aynı kilosuydu ama doktor kilosu fazla biraz dedi takvime göre fazla değildi.Doktor bebek şişko diyor, bu takvime bakıyorum normal. Bu takvimde mi bi tuhaflık var ya. 1900 gr gibi dedi, haftası da normalde ben 32+4üm 33 çıktı. Çok fark yok. Doktor zayıf seviyor heralde anlamadımBurada siz yazıyorsunuz kilolaları gayet fazla fazla ya, iri diyor mu doktorlarınız?
Lohusalık sürekli ağlamakla eşdeğer oldu bende. Dün istanbuldan anneme misafir geldi yatılı son anda haber vermişler annem de bugün queen hastanede çıkacak 7 günün ardından diyememiş. Bizimle aynı samimiyette ortak tanıdığımız daha var bu şehirde, bu gece onlar misafir etsin sizi dememiş. Buna çok ağladım eve ilk gelip düzen kurmak çok zor oldu. Gece 11 12 biz daha hala hastaneden geldiğimiz üstlerimizleydik eşimle. Annemler de börekler kekler çaylar, bide üstüne bu diğer ortak tanıdıkları da çağırıp ev oturması yapıyorlardı. Bize yemek getirdiler biz 3 4 gün kalıcaz geceleri annenle dönüşümlü bakarız diyor kadın. 2 kiloluk bebeğimi bağışıklığı olmayan çocuğumu emanet edicem herkese! Çok ağladım anneme msj döşemedim ben senin hiçbir zaman önceliğin olamıyorum diye. Ağzım burnum şişene kadar ağladım hem süt sağdım hem hıçkırdım. Serklaj olduğumda da başka misafiri vardı, bayan refakatçi lazım eşim almaya gitmişti o hala misafirlerin çayımı da demeliyim biraz bekle böreğini de yapayım derdindeydi.. Gece haber gelmiş 89 yaşındaki anneannem kalça bacak parçalı kırmış Kemiğini ameliyata alınacaktı. Bu sefer de mecburiyet halinden onun yanına gidiyor. Eşimin canı çıkıyor benim sütüm yetmiyor. Bide gaz derdi başladıhastanedr hep uyuyordu minnoşum şimdi rahatsız oluyor. Onun dışında başka ne derdim var düşüneyimhımm abi sorunsalı.. Sürekli kucağıma alayım o yatarken kafamı ağzına burnuna sokayım modunda. Hafif burun akıntısı var ondan korumak istiyoruz çok anlatıyoruz bak oğlum grip bile olsa o biz onu iyileştirmeyiz yine hastanede kalır biz ayrılırız(çok doğru bir yaklaşım değil ama tüketti bizi 1 akşamda) 5sn evet haklısınız diyip 6.saniyede ozaman kucağıma alayım diyor deryit küpüyğm dimi bi dokun bin ah işit ben ama bunlar geçici düzelecek şeyler onun farkındayım inş başka sıkıntılar olmasın. Buarada 15 16 kilo falan almıştım 10 10.5 falan gitmiş. Hızlı olmuş baya şaşırdım hepi topu 2220 gramdı bebiş sonuçta
Ohhhh ne güzel misss gb olmuşBen de bugün hastane çantamı hazırlayarak rahatladım. Allahım inşallah vaktinde sağlıkla kullanmayı nasip edergrupta şeker çikolata gördükçe şimdi de onlara hevesledim rota oluşturuldu
Eki Görüntüle 3184676 Eki Görüntüle 3184675
Bi kere yardımcı olacaklar, ona da türlü bahaneler. Hepimizin aynı bacım. Bahaneler değişse de, bu gruptan gördüğüm çoğumuz yalnız idare edeceğiz bu süreçte. Varlar ama yoklar , aslında en yakınlarımız. Boşver canını sıkıp, en güzel zamanlarınızı bu şekilde hatırlama nolur. Gerekirse, onların zor zamanında , sen de aynısını yaparsın.Lohusalık sürekli ağlamakla eşdeğer oldu bende. Dün istanbuldan anneme misafir geldi yatılı son anda haber vermişler annem de bugün queen hastanede çıkacak 7 günün ardından diyememiş. Bizimle aynı samimiyette ortak tanıdığımız daha var bu şehirde, bu gece onlar misafir etsin sizi dememiş. Buna çok ağladım eve ilk gelip düzen kurmak çok zor oldu. Gece 11 12 biz daha hala hastaneden geldiğimiz üstlerimizleydik eşimle. Annemler de börekler kekler çaylar, bide üstüne bu diğer ortak tanıdıkları da çağırıp ev oturması yapıyorlardı. Bize yemek getirdiler biz 3 4 gün kalıcaz geceleri annenle dönüşümlü bakarız diyor kadın. 2 kiloluk bebeğimi bağışıklığı olmayan çocuğumu emanet edicem herkese! Çok ağladım anneme msj döşemedim ben senin hiçbir zaman önceliğin olamıyorum diye. Ağzım burnum şişene kadar ağladım hem süt sağdım hem hıçkırdım. Serklaj olduğumda da başka misafiri vardı, bayan refakatçi lazım eşim almaya gitmişti o hala misafirlerin çayımı da demeliyim biraz bekle böreğini de yapayım derdindeydi.. Gece haber gelmiş 89 yaşındaki anneannem kalça bacak parçalı kırmış Kemiğini ameliyata alınacaktı. Bu sefer de mecburiyet halinden onun yanına gidiyor. Eşimin canı çıkıyor benim sütüm yetmiyor. Bide gaz derdi başladıhastanedr hep uyuyordu minnoşum şimdi rahatsız oluyor. Onun dışında başka ne derdim var düşüneyimhımm abi sorunsalı.. Sürekli kucağıma alayım o yatarken kafamı ağzına burnuna sokayım modunda. Hafif burun akıntısı var ondan korumak istiyoruz çok anlatıyoruz bak oğlum grip bile olsa o biz onu iyileştirmeyiz yine hastanede kalır biz ayrılırız(çok doğru bir yaklaşım değil ama tüketti bizi 1 akşamda) 5sn evet haklısınız diyip 6.saniyede ozaman kucağıma alayım diyor deryit küpüyğm dimi bi dokun bin ah işit ben ama bunlar geçici düzelecek şeyler onun farkındayım inş başka sıkıntılar olmasın. Buarada 15 16 kilo falan almıştım 10 10.5 falan gitmiş. Hızlı olmuş baya şaşırdım hepi topu 2220 gramdı bebiş sonuçta
Maşallah valla ben daha bekliyorum neyi bekliyorsamBen de bugün hastane çantamı hazırlayarak rahatladım. Allahım inşallah vaktinde sağlıkla kullanmayı nasip edergrupta şeker çikolata gördükçe şimdi de onlara hevesledim rota oluşturuldu
Eki Görüntüle 3184676 Eki Görüntüle 3184675
Bizi bile sollayacaksın bu gidişle canım sözde serklaj var birdeDaha önceki görüşmemizde, bana muhtemelen yağız gibi 37+ da olur doğumunuz diyen hoca, bugün 39 lardan gün seçerek 1 Şubat olsun iyi mi dedi; 30 ocağa bile yok yok erken dedi, ben şokhayırlısı yani ne diyim. Sağlıkla doğsunlar yeter ki. Ama çok şaşkınım
O bende de cok oluyoArkadaşlar çocuğum götümü tekmeliyor, ordan çıkacakmış gibi davranıyor. Korkuyorum.
Ben ilk kızımda almamıştım, açıkcası hiç süt de sağmadım. Yalnızca emzirdim. İşe başlayınca ihtiyaç oldu aldım. İkincide doğar doğmaz lazım oldu küvozde olduğu için. Sen de bence eğer bütçeni zorluyorsa alma ya, ihtiyaç olursa her yerde bulunur yani. Alırsın hemencecik. İnşallah ihtiyacın olmazKizlar süt pompası almadim daha şart mı acaba. Maddi olarak tükendim artık valla yetişemiyorum lansinoh falan bin TL önereceğiniz bı marka var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?