- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yanlış yol çoccummm geri dönArkadaşlar çocuğum götümü tekmeliyor, ordan çıkacakmış gibi davranıyor. Korkuyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yol çoccummm geri dönArkadaşlar çocuğum götümü tekmeliyor, ordan çıkacakmış gibi davranıyor. Korkuyorum.![]()
Canım bende yıka ütüleme kısmından başladım her gün az az yaptım eksikleri aldım derken bir haftada anca çantayı kapattımMaşallah valla ben daha bekliyorum neyi bekliyorsamherşey hazır ama yıkanacak ütülenecek falan o kadar baştan almam lazım. Tebrik ederim seni
![]()
Götümü yukarı kaldırıp yüz üstü bile yatmış buluyorum kendimi bazen. Yükümü karnıma vermeyeyim diye belim ağrıyor resmen.iyi akşamlar kızlar bugün sizi yakalayamadım çok yoğun bir gündü, akşama doğru eğitime katıldım çok güzel geçtidersin sonunda ebem eliyle muayene etti, bebeğin durduğu yere göre yatış pozisyonunu ayarlayalım dedi. ay benim de göbeğim bugün nasıl yumuşak anlatamam. bastırdı bastırdı nerelere kadar. sonra sağ tarafına yat dedi. ama dedim ben hep sola yatıyorum. vücut zaten neyi istediğinin sinyalini verir sen ne tarafta rahat hissedeceksen o tarafına yatacaksın dedi. sırt üstü yatmayı önermiyoruz dedi. ben de dün gece çok zorlanmıştım bütün gece göbeğim acıdı çok zordu. bebek o tarafta diye oldu sanırım.
yine de sağa yatabileceğimi sanmıyorumalışmış kudurmuştan beterdir
![]()
pozisyon gözümün önüne geldi kahkaha attımGötümü yukarı kaldırıp yüz üstü bile yatmış buluyorum kendimi bazen. Yükümü karnıma vermeyeyim diye belim ağrıyor resmen.![]()
Rabbim sağlıcakla zamanında kucağına alamayi nasip etsinBen de bugün hastane çantamı hazırlayarak rahatladım. Allahım inşallah vaktinde sağlıkla kullanmayı nasip edergrupta şeker çikolata gördükçe şimdi de onlara hevesledim rota oluşturuldu
Eki Görüntüle 3184676 Eki Görüntüle 3184675
aralıkta başladık bileAy yeni yıla giriyoruz kizlarocak anneleri aralikta pat pat doğurdu bizde başlar miyiz acaba ocakta dogurmaya
![]()
Ahsfahjajaaralıkta başladık bile![]()
Benim vakitli olursa şubatın ikinci haftası gibi olur sezaryenim sanki. 6 şubattan önce beklemiyorum inşallah gelmezAhsfahjajahepimize güveniyorum kızlar ocakta bu işi hallederiz biz
şaka bi tarafa hayırlı zamanda gelsinler inşallah ama sanki biz şubatta gazdan uyku problemlerinden konuşulan aşamaya geceriz gibi
![]()
Banada doktorum 6 gibi alabilirim dedi 38 haftada ben biraz 30 Ocak istiyordum ablam yarıyıl tatili için gelecek yanımda olması çok güzel olurdu ama 37 çok küçük alamam dedi bende ısrar etmedim bakalım zaman ne gösterecekBenim vakitli olursa şubatın ikinci haftası gibi olur sezaryenim sanki. 6 şubattan önce beklemiyorum inşallah gelmez![]()
Devlette genelde 39u bekliyorlar sez için. Özelde mi olacaksın canım?Banada doktorum 6 gibi alabilirim dedi 38 haftada ben biraz 30 Ocak istiyordum ablam yarıyıl tatili için gelecek yanımda olması çok güzel olurdu ama 37 çok küçük alamam dedi bende ısrar etmedim bakalım zaman ne gösterecek
Canım ben mastit olmuştum acile gitmiştik ordan doğumhaneye gidip sütümü sağmışlardı daha sonra bu durumu yine yaşadım elektrikli almadım çok işimi görmedi ama 10 sene öncesinde tabi şuan uygun fiyatlı elektrikli olmayanlar da vardır en son lansinoh çift elektrikli aldım onunla sağma yaptık birde çalışıyormusun ben mecburen sütümü sağıcam işe giderkenKizlar süt pompası almadim daha şart mı acaba. Maddi olarak tükendim artık valla yetişemiyorum lansinoh falan bin TL önereceğiniz bı marka var mı acaba
Ben uykuda ne yaptığımı bilmiyorum kocaman karnım var her gözümü açmamda çocuğun üstüne yatmış oluyorum sonrada korkudan ölüyorumiyi akşamlar kızlar bugün sizi yakalayamadım çok yoğun bir gündü, akşama doğru eğitime katıldım çok güzel geçtidersin sonunda ebem eliyle muayene etti, bebeğin durduğu yere göre yatış pozisyonunu ayarlayalım dedi. ay benim de göbeğim bugün nasıl yumuşak anlatamam. bastırdı bastırdı nerelere kadar. sonra sağ tarafına yat dedi. ama dedim ben hep sola yatıyorum. vücut zaten neyi istediğinin sinyalini verir sen ne tarafta rahat hissedeceksen o tarafına yatacaksın dedi. sırt üstü yatmayı önermiyoruz dedi. ben de dün gece çok zorlanmıştım bütün gece göbeğim acıdı çok zordu. bebek o tarafta diye oldu sanırım.
yine de sağa yatabileceğimi sanmıyorumalışmış kudurmuştan beterdir
![]()
Ya benim ilk bebeğim ama lazım olabilir diye aldım bir de malum yıl dönüyor pahalanir diye, baktım listelerde en çok tercih edilen manuel bı üründü hatta kendi sitesinde %23 indirim vardı bitmediyse mochi marka olanKizlar süt pompası almadim daha şart mı acaba. Maddi olarak tükendim artık valla yetişemiyorum lansinoh falan bin TL önereceğiniz bı marka var mı acaba
Aynen ben de istemiyorum ama gelme de denilmiyor, benim orada şaftım kaymış olacakÇok yakınların dışında hastaneye gidilmesini saçma buluyorum. Bana da bazı arkadaşlar doğuma giderken gece bile olsa haber ver diyor napacan gelip allaşkına diyesim geliyoro derdin arasında bi de seni mi düşüncem
![]()
Eyvah sjdjdjday bi deee şu koltuktan aşağı tepetaklak sallanma hareketini hergün 1 kez 30 saniye yap demez miiirahim ve pelvisin dengesini sağlıyormuş