Hepinize destek moral motivasyon için çok teşekkürler. Düzen oturdukça daha da kolaylaşacak şimdiden temel şeyler oturuyor gibi
Aspiratör ve kulak çubuğu lazım olmuyor. Alt açma hastane vermiyor. Bana süt poşeti lazım oldu ama sağım yapmam gerektiği için her şey vaktinde olsaydı bebiş emseydi gerekmezdi. Göğüs pedi e ihtiyaç olmadı. 2 gün sonra geldi sütüm, birini sağlarken diğerinde az akma oldu ama göğüs kalkanı aldı eşim daha konforlu bence, hele ki benim gibi sütün damlasını hesap ediyorsan. Evde aventin vardı, E bebekten mycey aldı eşim birebir aynı hiç gerek yok avente çok para bayılmayı. Silikon göğüs ucu da evde avent vardı ama ebrbektn mamajo aldı eşim o da birebir aynı aventlr sevdim. çok ağız mendili lazımdı, lansinoh hastanede kullanmayabaşladım Hala da devam. Gümüş kapak sevemedim küçük geldi sanki uçları sıkıştırdı bilemiyorum. Bizim için 2 pijama takımı yeterli muhtemel zamanda taburculuk için. Brn çok aşırı Külot ve çorap almışım gerek yoktu. Normal boy ped az almışım ilk 2gün çok kanamam olmadı sanki süt gelince arttı kanamam, kanama azken gece boy ped ler zor ve gereksiz geldi.