- 18 Haziran 2019
- 94
- 170
- 43
- 36
İnşallah canim Allah razı olsunGecmis olsun kuzum Allahin izniyle 1 2 gune cikarsin serumla hapla sancilar kontrol altina aliniyor
Yarın kontrolü var ipek böceğinin, onu da yarın sorarızBebik ne yapıyomuşay ne değişik ya şuan karşısında görüp dokunuyor emziriyor. Kilo almış mı kontrolleri nasıl gidiyor
Amin canim inşallahGeçmiş olsun güneş vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşun inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Tüm hasta analara ve çocuklarına. Oğlum da gece çok öksürdü, hırıltılı nefes alıyorduGeçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.
Kızlar bez parası gerçekten çok koyuyor. Oğlum 8bç 10 günde bi kaka yapardı, kızçe her bez kakalı zaten özel bölgesi de çok hassas kız bebiklerin çok sık bez değişiyoruz internetten yine sipariş verdik bugün. Arkadaş da msj atmış çiçek göndermek yerine bez alıcam kaç no alayım diye. İyi dedik daha mantıklı.. Zamlara da sendikalara da gülüyorum. Asgari ücrete gelen zam oranınca hatta daha fazla her şey zamlanacak olan bize oldu yine!!!Eskiden bebegim tatli tatli hareket ederdi simdi acıtıyor ya sizdede oyle mi.
Dun gece de yalancı denilen sancilardan oldu. Kabus gordum zaten resmen can verdim. Uyanınca da sanci tuttu. Duzensizdi ve gecti cok şükür.
Sabahlari sürünerek işe gidiyorum. %25 zami duyunca ise gitmek daha zoruma gitmeye başladı. 30 yapmislar sadece güldüm.
Bir paket bez 500 TL ya ne yaşıyor bu insanlar.
Tarif edemem duygularımı canım. 2.çok farklı oluyor diyenler az söylemişler.. Emzirmelerimiz hala çok verimli dğeil silikon uçla emziriuorum çok çekmiyor ağzına sağıyor gibi oluyorum. Onun dışında 2 saatte bi pompaBebik ne yapıyomuşay ne değişik ya şuan karşısında görüp dokunuyor emziriyor. Kilo almış mı kontrolleri nasıl gidiyor
Benim de acıtıyor canım hatta çok haraket edince ben yoruluyorum bazen geriliyor ya o zaman da gözüm kararıyor anlık tansiyonum düşüyor sanırım.gündüz iyiyim akşam bacaklarımı aça aça yürüyorum gece zor yatıyorum dönebilmek mucizevi sabah ilk kalkıyorum pert. Çorabımı giyemiyorum çamaşır değiştiremiyorum. Tuvalette rahatça çiş yapmak da kalmadı tıkalı sanki damıtarak akıyoraz kaldı diye diye teselli ediyorum kendimi
Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyorBen de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.
Grupta doguranlar mi var
Kuzum ya bana limon bal karabiber sicak suyla karistirip icmek iyi geliyodu oksuruk icin yoksa geceleri uyuyamiyodum
Sürünemiyorum bile canım ay nasıl olacak böyle bilmiyorum Allahtan evde ablalar var perdelwr falan yıkandı ev temizleniyor içim rahatlıyor, yoksa kalkıp temizlik yapmaya çalışıyorum ayyyyyy bağırvam ya imdat diye valla ben bu hallere düşmezdim neler oldu bizeGrip olan arkadaşlar xok gecmis olsun. Ölesiye korkuyorum hasta olmaktan. Su halimde bile sürünüyorum.tum anneleri ve bebekleri Allah korusun
Y Yazin Sevinci cok gecmis olsun. Oksuruk icin bal ve zencefilli karıştırıyorum bende bir çay kaşığı yiyip su içmeden oyle uyuyordum
Şubat bebelerinde var bir tuhaflıkOğlum bu kadar haraketli değildi bende şaşkınım vitaminlere bağlıyorum ama onda da kullandım. Tuvalette hep vuruyor rahat oturamıyorum kidoğumdan sonraki ilk çiş çok harika dakikalarca bitmiyor şaşırıyorsun
Sağ olasın canım size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. Tüm hasta analara ve çocuklarına. Oğlum da gece çok öksürdü, hırıltılı nefes alıyordubian önce gelse şu sömestr da çocuk evde kendine gelse..
Kızlar bez parası gerçekten çok koyuyor. Oğlum 8bç 10 günde bi kaka yapardı, kızçe her bez kakalı zaten özel bölgesi de çok hassas kız bebiklerin çok sık bez değişiyoruz internetten yine sipariş verdik bugün. Arkadaş da msj atmış çiçek göndermek yerine bez alıcam kaç no alayım diye. İyi dedik daha mantıklı.. Zamlara da sendikalara da gülüyorum. Asgari ücrete gelen zam oranınca hatta daha fazla her şey zamlanacak olan bize oldu yine!!!
Tarif edemem duygularımı canım. 2.çok farklı oluyor diyenler az söylemişler.. Emzirmelerimiz hala çok verimli dğeil silikon uçla emziriuorum çok çekmiyor ağzına sağıyor gibi oluyorum. Onun dışında 2 saatte bi pompao kısım yorucu o yüzden zamanım kalmıyor kendime, en azından buralara gelip iki laf etmeye. Haftaya eşim de olmayacak bakalım napıcaz. Ptesi asm de 2200 geldi. 10.günde doğum kilosuna ulaştı yani. Yarın da ünive götürcez işitme testi ve rutin kontrolü var. Epikriz raporunda sekonder asd yazmışlar oyüzden 2.ayda kardiyoloji takibi var ama bize söylemediler hiç orada, 2kere ayrıntılı ultrasona girdim oralarda da hiç çıkmadı yada şehir hastanesinde hep perinatologlar baktı fetal kardiyo falan bakıldı nerden çıktı bu delik bilmiyorum...
Onun dışında bu kızçenin kaşı kirpiği sarı zamanla siyahlaşacak mı yoksa böyle hamsi göz mü kalacak görüciiizz kimseye benzemiyor şuan ama çookk güzel feci ballAllah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın
Eğer karnımızdaki performansları devam ederse Allah yardım etsinEvet ya problemler tamamen ortak. Gunduz hadi idare oluyor ama gece bir dert. Uyaninca 1 saat uykum gelmiyor. Dönmek için bazan kalkıyorum. Bu hamile destek yastigi olmadan yatmam imkansizlasti.
Benim.ki de otururken bile biraz eğilsem hemen durtukluyor. Hep geniş geniş durmak istiyor annesi kilikli
Gece ne zaman uyansam tepiniyor halde buluyorum
Bence gece hic uyumayacak benimki.
Ben takacağım, emin ol daha rahat ediyor insan korse ile. İç organlar boşluğa düşüyor birden çünküBir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..
Amin canım inşallah allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Tüm hasta analara ve çocuklarına. Oğlum da gece çok öksürdü, hırıltılı nefes alıyordubian önce gelse şu sömestr da çocuk evde kendine gelse..
Kızlar bez parası gerçekten çok koyuyor. Oğlum 8bç 10 günde bi kaka yapardı, kızçe her bez kakalı zaten özel bölgesi de çok hassas kız bebiklerin çok sık bez değişiyoruz internetten yine sipariş verdik bugün. Arkadaş da msj atmış çiçek göndermek yerine bez alıcam kaç no alayım diye. İyi dedik daha mantıklı.. Zamlara da sendikalara da gülüyorum. Asgari ücrete gelen zam oranınca hatta daha fazla her şey zamlanacak olan bize oldu yine!!!
Tarif edemem duygularımı canım. 2.çok farklı oluyor diyenler az söylemişler.. Emzirmelerimiz hala çok verimli dğeil silikon uçla emziriuorum çok çekmiyor ağzına sağıyor gibi oluyorum. Onun dışında 2 saatte bi pompao kısım yorucu o yüzden zamanım kalmıyor kendime, en azından buralara gelip iki laf etmeye. Haftaya eşim de olmayacak bakalım napıcaz. Ptesi asm de 2200 geldi. 10.günde doğum kilosuna ulaştı yani. Yarın da ünive götürcez işitme testi ve rutin kontrolü var. Epikriz raporunda sekonder asd yazmışlar oyüzden 2.ayda kardiyoloji takibi var ama bize söylemediler hiç orada, 2kere ayrıntılı ultrasona girdim oralarda da hiç çıkmadı yada şehir hastanesinde hep perinatologlar baktı fetal kardiyo falan bakıldı nerden çıktı bu delik bilmiyorum...
Onun dışında bu kızçenin kaşı kirpiği sarı zamanla siyahlaşacak mı yoksa böyle hamsi göz mü kalacak görüciiizz kimseye benzemiyor şuan ama çookk güzel feci ballAllah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın
Zencefil limon yap beni o kurtardı iki günde, bir de muhakkak sirkeli gargara yap, geniz akıntısı gelirse sakın yutma hep çıkar, burnuna serum fizyolojik yap,Kızlarr ben 3 gündür aşırı grip oldum ama öyle böyle değil vücut ağrılarından uyku uyumuyorum ağrıdan ağlıyorum takviyeler alıyorum, siz aman dikkat edin kaçının hasta olanlardan ben artık maskeyle gideveğim heryere,
Benim asıl sorum öksürüüğüm asla geçmiyor öksürmekten nefes alamıyorum drum bitkisel şurup geldi ama nefayda , kesin çözüm dediğiniz bir çare varmı öksürüğe yardım kızlarrrrr
Var canım 4-5 arkadaş doğum yaptı. Renkli de bugün rahatsızım dedi doktora gitti ama daha haber yokGrupta doguranlar mi var
Kiz ocak yeni girdi daha az daha sabırlı olun şubat analari
Normalde giy canım hatta sar derler ben duruma göre istiyorum korse şeklimde iç çamaşırlarım var bide annemler sar der hep bakalım hangisi kolayagelirseBir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..
Bir ada girmiş beğenmiş okumuş forumu ama yazmadı hiçVar canım 4-5 arkadaş doğum yaptı. Renkli de bugün rahatsızım dedi doktora gitti ama daha haber yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?