2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.
Çok geçmiş olsun canım. Tüm hasta analara ve çocuklarına. Oğlum da gece çok öksürdü, hırıltılı nefes alıyordu bian önce gelse şu sömestr da çocuk evde kendine gelse..
Kızlar bez parası gerçekten çok koyuyor. Oğlum 8bç 10 günde bi kaka yapardı, kızçe her bez kakalı zaten özel bölgesi de çok hassas kız bebiklerin çok sık bez değişiyoruz internetten yine sipariş verdik bugün. Arkadaş da msj atmış çiçek göndermek yerine bez alıcam kaç no alayım diye. İyi dedik daha mantıklı.. Zamlara da sendikalara da gülüyorum. Asgari ücrete gelen zam oranınca hatta daha fazla her şey zamlanacak olan bize oldu yine!!!
Bebik ne yapıyomuş ay ne değişik ya şuan karşısında görüp dokunuyor emziriyor. Kilo almış mı kontrolleri nasıl gidiyor
Tarif edemem duygularımı canım. 2.çok farklı oluyor diyenler az söylemişler.. Emzirmelerimiz hala çok verimli dğeil silikon uçla emziriuorum çok çekmiyor ağzına sağıyor gibi oluyorum. Onun dışında 2 saatte bi pompa o kısım yorucu o yüzden zamanım kalmıyor kendime, en azından buralara gelip iki laf etmeye. Haftaya eşim de olmayacak bakalım napıcaz. Ptesi asm de 2200 geldi. 10.günde doğum kilosuna ulaştı yani. Yarın da ünive götürcez işitme testi ve rutin kontrolü var. Epikriz raporunda sekonder asd yazmışlar oyüzden 2.ayda kardiyoloji takibi var ama bize söylemediler hiç orada, 2kere ayrıntılı ultrasona girdim oralarda da hiç çıkmadı yada şehir hastanesinde hep perinatologlar baktı fetal kardiyo falan bakıldı nerden çıktı bu delik bilmiyorum...
Onun dışında bu kızçenin kaşı kirpiği sarı zamanla siyahlaşacak mı yoksa böyle hamsi göz mü kalacak görüciiizz kimseye benzemiyor şuan ama çookk güzel feci ball Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın

Grip olan arkadaşlar xok gecmis olsun. Ölesiye korkuyorum hasta olmaktan. Su halimde bile sürünüyorum.tum anneleri ve bebekleri Allah korusun
Y Yazin Sevinci cok gecmis olsun. Oksuruk icin bal ve zencefilli karıştırıyorum bende bir çay kaşığı yiyip su içmeden oyle uyuyordum

Evet ya problemler tamamen ortak. Gunduz hadi idare oluyor ama gece bir dert. Uyaninca 1 saat uykum gelmiyor. Dönmek için bazan kalkıyorum. Bu hamile destek yastigi olmadan yatmam imkansizlasti.

Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyor Ben de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.

Benim.ki de otururken bile biraz eğilsem hemen durtukluyor. Hep geniş geniş durmak istiyor annesi kilikli
Gece ne zaman uyansam tepiniyor halde buluyorum
Bence gece hic uyumayacak benimki.

Kuzum ya bana limon bal karabiber sicak suyla karistirip icmek iyi geliyodu oksuruk icin yoksa geceleri uyuyamiyodum
Sürünemiyorum bile canım ay nasıl olacak böyle bilmiyorum Allahtan evde ablalar var perdelwr falan yıkandı ev temizleniyor içim rahatlıyor, yoksa kalkıp temizlik yapmaya çalışıyorum ayyyyyy bağırvam ya imdat diye valla ben bu hallere düşmezdim neler oldu bize

Şubat bebelerinde var bir tuhaflık Doğumdan sonra mide yanmasız uyumak de harika, penguen gibi yürümemek de
Sağ olasın canım size de çok geçmiş olsun

Yine uzun uzun yazmış aydınlatmışsın bizi. Allah kolaylık versin sana da Kızçeni bol bol kokla bizim yerimize de

Bir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..

Eğer karnımızdaki performansları devam ederse Allah yardım etsin Ama benim ilk kız karnımda hiç hareket etmezdi, doğdu kolikti 1 yıl boyunca ben kucağımdan indiremedim asla, ağlaması zırlaması bitmezdi. İkinci kızım da böyle aşırı hareketliydi karnımda, ilk yılı çok sakin geçti. Hel ilk 6 ay yatağa koyardım kendi dalardı filan ama o da 1 yaşından sonra tam bir kuduruk oldu. 9 aylıkken yürüdü filan Artık buradan siz hesap edin

Bir sorum daha var kizlar. Dogumdan sonra korse giyecek misiniz.e bebekte yapistirmali vardi onlar guzel mi. Henüz almadim ben. Dara da hic gelemem ama sarsmak da istemiyorum..
Ben takacağım, emin ol daha rahat ediyor insan korse ile. İç organlar boşluğa düşüyor birden çünkü

Amin canım inşallah allah razı olsun zamanla siyahlanır annesi ilk doğduklarında kirpikleri bile görünmüyor ki o erken doğdu normal zaten. Kilo almaya başlaması çok güzel zamanla delikte kapanır iki yaşına kadar normal sadece biraz üzerine titremek güzel bakmak lazım sen zaten yaparsın hakkıyla. Çok şükür bugünlerine rabbim daha iyi etsin inşallah

Zencefil limon yap beni o kurtardı iki günde, bir de muhakkak sirkeli gargara yap, geniz akıntısı gelirse sakın yutma hep çıkar, burnuna serum fizyolojik yap,

Normalde giy canım hatta sar derler ben duruma göre istiyorum korse şeklimde iç çamaşırlarım var bide annemler sar der hep bakalım hangisi kolayagelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…