2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya bana da öyle yapsa keşke bende magnesie calcine içiyorum her gün ona rağmen iki günde anca çıkıyorum ve hemoroidim geçmedi. Hap olarak başlatırsa mafolurum ben
Benim üç günü kesin buluyor ve sürekli böyle magnezyum alıyordum hala aynı. O üç günde bu yaptıklarımla çıkabilirim
Her doktor güvenli bulmuyormuş sanırım başımda ebeler beş dakika da bir gelip kontrol ettiler damardan verilince ama çok şükür yokmuş alerjim iki defada sorun yaşamadım. Yine eksikse böyle isterim açıkçası . 15 dkda bitiyor ne güzel

Göğüsleri ovalamak iyi değilmiş biliyormusun bizim doktor öyle demişti hiç birşey yapmayın dedi birde bizde burnunu sıktık topak güzel burunlu olsun diye gerçektende oldu arada aklınıza geldikce sıkın burnunu

Birde doğduktan sonra biraz kilo kaybı oluyor dimi sende oldumu 300 400 Gr kadar sonra geri toplanıyor ama şişlik diyolar iniyor doğumdan sonra korkmayin

Birde doğduktan sonra biraz kilo kaybı oluyor dimi sende oldumu 300 400 Gr kadar sonra geri toplanıyor ama şişlik diyolar iniyor doğumdan sonra korkmayin
Tabi canım mutlaka oluyor O çok mühim değil, ödemi filan gidiyor bebeğin.

Kızlarr ben 3 gündür aşırı grip oldum ama öyle böyle değil vücut ağrılarından uyku uyumuyorum ağrıdan ağlıyorum takviyeler alıyorum, siz aman dikkat edin kaçının hasta olanlardan ben artık maskeyle gideveğim heryere,
Benim asıl sorum öksürüüğüm asla geçmiyor öksürmekten nefes alamıyorum drum bitkisel şurup geldi ama nefayda , kesin çözüm dediğiniz bir çare varmı öksürüğe yardım kızlarrrrr

Canım ben kızlarıma kozalak özü veriyorum, azıcık erimiş sıcak terayağı ile karıştır iç günde 3 kaşık. Bir de bildiğimiz yün varsa evde azıcık yastığın ya da yorganın içinden çıkar, sırtına koy sırtın kızsın. Ama kesin diyemem tabi çok geçmiş olsun. En korktuğum şey hasta hasta sezaryen olmak benim. Ben de hastayım kızlarım da hasta, hayırlısı ya bu sabah gittim serum verdirdim boğaz enf olmuşlar ikisi de.

Bende bu sabah oldum bal limon karabiber yapıp yiyorum ıhlamur içiyorum birde dut kuruşunu kaynatıp içenler çok faydasını görmüş tavsiye ederiyolar dene istersen
Bizde aynı geceden beri ateşli kuzum çok kötü oksuruyor hiç birşey yemedi doğru düzgün zaten bende kötüyüm ikimiz birde zor.oluyor y rabbim şifa versin

Ballı karışımlar denesen taze zencefil ve karabiberle birlikte geçmiş olsun ya bu sene nasıl bi salgın var şansımıza

Geçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.

Geçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.
Sağol canım Uff hastanelerde varya çok kalabalık daha çok kötu oluyor insan birde kızımda damar yolu bulamiyolar ya çok ugrasiyolar daha damarları çok inceye birde onla mahvoluyor biraz evde birşeyler yapayım antibiyotikmi verdiler sizinkilere

Ay evet hastane çok kalabalık ben artık özel bir kliniğe götürüyorum orada nazlarıyla oynaya oynaya yapıyorlar. Ağızdan antibiyotik bu kadar hızlı etki etmiyor, damardan verdirince bağırsakları da etkilemiyor iyi oluyor. Bir de aklında olsun büyük bir hastaneye götüyorsan normal hemşireye açtırma damar yolunu, yenidoğan yoğun bakımdan istiyorum de. Onlar daha kolay açıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…