- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Benim üç günü kesin buluyor ve sürekli böyleYa bana da öyle yapsa keşke bende magnesie calcine içiyorum her gün ona rağmen iki günde anca çıkıyorum ve hemoroidim geçmedi. Hap olarak başlatırsa mafolurum ben
Sağ ol kuzum bende öyle yapıyım minik minik vericez içeriye değil mi becerebilecek miyim bakalımAynen oyle dusunuyorum kuzu
Yok kiz tazyikli vermek lazimSağ ol kuzum bende öyle yapıyım minik minik vericez içeriye değil mi becerebilecek miyim bakalım
Ay hiç anlamadığım konularYok kiz tazyikli vermek lazim
Cidden mi bir gün niye sinir ettilerse boş yereEmekli ve memur zammını 30 yaptılar
Video yokta kendime uyguladigimdan bebegime de yapabilecegimi dusunuyorumAy hiç anlamadığım konularvideo varsa bakıyım.
Göğüsleri ovalamak iyi değilmiş biliyormusun bizim doktor öyle demişti hiç birşey yapmayın dedi birde bizde burnunu sıktık topak güzel burunlu olsun diye gerçektende oldu arada aklınıza geldikce sıkın burnunuBantlama kuzum ama banyodan sonra şapka giydir yapıştır kulakları düzeltipannem öyle yapardı. Bide göğüslerini ovalardı süt toplanmasın diye. Kaşlarını düzeltirdi banyodan sonra keman kaşlı olsun diye
Birde doğduktan sonra biraz kilo kaybı oluyor dimi sende oldumu 300 400 Gr kadar sonra geri toplanıyor ama şişlik diyolar iniyor doğumdan sonra korkmayinOlur canım ya benim kız 4 kg doğdu, hastane çıkışı boldu üstüne. O kadar minnacıklar ki siz içeriden güreşçi gibi çıkacaklar sanıyorsunuz heraldetostik bebe işte daha bi tatlış oluyor tostiklerin tipi üzülme sağlığı yerinde olsun da
Kocandan özür diliyorumSeyit onbaşı’nın torununa bak be, mücadele görün
Tabi canım mutlaka oluyorBirde doğduktan sonra biraz kilo kaybı oluyor dimi sende oldumu 300 400 Gr kadar sonra geri toplanıyor ama şişlik diyolar iniyor doğumdan sonra korkmayin
Canım ben kızlarıma kozalak özü veriyorum, azıcık erimiş sıcak terayağı ile karıştır iç günde 3 kaşık. Bir de bildiğimiz yün varsa evde azıcık yastığın ya da yorganın içinden çıkar, sırtına koy sırtın kızsın. Ama kesin diyemem tabi çok geçmiş olsun. En korktuğum şey hasta hasta sezaryen olmak benim. Ben de hastayım kızlarım da hasta, hayırlısı ya bu sabah gittim serum verdirdim boğaz enf olmuşlar ikisi de.Kızlarr ben 3 gündür aşırı grip oldum ama öyle böyle değil vücut ağrılarından uyku uyumuyorum ağrıdan ağlıyorum takviyeler alıyorum, siz aman dikkat edin kaçının hasta olanlardan ben artık maskeyle gideveğim heryere,
Benim asıl sorum öksürüüğüm asla geçmiyor öksürmekten nefes alamıyorum drum bitkisel şurup geldi ama nefayda , kesin çözüm dediğiniz bir çare varmı öksürüğe yardım kızlarrrrr
Bende özür diledimKocandan özür diliyorum
Bende bu sabah oldum bal limon karabiber yapıp yiyorum ıhlamur içiyorum birde dut kuruşunu kaynatıp içenler çok faydasını görmüş tavsiye ederiyolar dene istersenKızlarr ben 3 gündür aşırı grip oldum ama öyle böyle değil vücut ağrılarından uyku uyumuyorum ağrıdan ağlıyorum takviyeler alıyorum, siz aman dikkat edin kaçının hasta olanlardan ben artık maskeyle gideveğim heryere,
Benim asıl sorum öksürüüğüm asla geçmiyor öksürmekten nefes alamıyorum drum bitkisel şurup geldi ama nefayda , kesin çözüm dediğiniz bir çare varmı öksürüğe yardım kızlarrrrr
Bizde aynı geceden beri ateşli kuzum çok kötü oksuruyor hiç birşey yemedi doğru düzgün zaten bende kötüyüm ikimiz birde zor.oluyor y rabbim şifa versinCanım ben kızlarıma kozalak özü veriyorum, azıcık erimiş sıcak terayağı ile karıştır iç günde 3 kaşık. Bir de bildiğimiz yün varsa evde azıcık yastığın ya da yorganın içinden çıkar, sırtına koy sırtın kızsın. Ama kesin diyemem tabi çok geçmiş olsun. En korktuğum şey hasta hasta sezaryen olmak benim. Ben de hastayım kızlarım da hasta, hayırlısı ya bu sabah gittim serum verdirdim boğaz enf olmuşlar ikisi de.
Ballı karışımlar denesen taze zencefil ve karabiberle birlikteKızlarr ben 3 gündür aşırı grip oldum ama öyle böyle değil vücut ağrılarından uyku uyumuyorum ağrıdan ağlıyorum takviyeler alıyorum, siz aman dikkat edin kaçının hasta olanlardan ben artık maskeyle gideveğim heryere,
Geçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.Bende bu sabah oldum bal limon karabiber yapıp yiyorum ıhlamur içiyorum birde dut kuruşunu kaynatıp içenler çok faydasını görmüş tavsiye ederiyolar dene istersen
Bizde aynı geceden beri ateşli kuzum çok kötü oksuruyor hiç birşey yemedi doğru düzgün zaten bende kötüyüm ikimiz birde zor.oluyor y rabbim şifa versin
Sağol canım Uff hastanelerde varya çok kalabalık daha çok kötu oluyor insan birde kızımda damar yolu bulamiyolar ya çok ugrasiyolar daha damarları çok inceye birde onla mahvoluyor biraz evde birşeyler yapayım antibiyotikmi verdiler sizinkilereGeçmiş olsun canım size de, biz geçer diye bekledik de geçmiyor maalesef. Doktora götürdük mecbur artık.
Ay evet hastane çok kalabalık ben artık özel bir kliniğe götürüyorum orada nazlarıyla oynaya oynaya yapıyorlar. Ağızdan antibiyotik bu kadar hızlı etki etmiyor, damardan verdirince bağırsakları da etkilemiyor iyi oluyor. Bir de aklında olsun büyük bir hastaneye götüyorsan normal hemşireye açtırma damar yolunu, yenidoğan yoğun bakımdan istiyorum de. Onlar daha kolay açıyorlar.Sağol canım Uff hastanelerde varya çok kalabalık daha çok kötu oluyor insan birde kızımda damar yolu bulamiyolar ya çok ugrasiyolar daha damarları çok inceye birde onla mahvoluyor biraz evde birşeyler yapayım antibiyotikmi verdiler sizinkilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?