2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay güneşim geçmiş olsun sanada benim kız iyi ona bulaşmadan atlatırı inşaAllah ama bir saatlik uykuyla duruyorum vucut ağrısı azaldı öksürüktwn duramıyorum yaptım tereyağı pekmez bende ama hiçbişey etki etmiyor bu lanet öksüğe ya, bu ara doğum yapanlarda bebeklerde hep enfekaiyon çıkıyormuş Allah korusun ama çok fena bir kış geçiriyoruz ya

Evet canım öyle diyorum zaten bebek hemsiresi gelsin o alsın diyorum ama gene bulamiyolar en son ayak üstünden aldılar birde benim kız kolda durdurmuyor çıkarmaya çalışıyor ee ozamanda tekrar bestan damar yolu bul uf biz gene bir sekilde idare ediyoruzda çocuklar çok zor ya

Sağ olasın canım evet ya çok kötü bir salgın var, işte en korktuğum şey valla. İnşallah bebişlerde enfeksiyon çıkmaz doğarken. İkinci kızımda yaşadık işte onu benim kabusum resmen. Bir de sezaryenliyken öksürmek ölüm gibi bir şey.

Oyy ayak mı ayak çok acıtır diyor bizim doktor çocukta ayaktan açtırmayı hiç istemiyor. Evet biz yine bir şekil idare ediyoruz da çocuk olayı çok zor.

Kuzum ya bana limon bal karabiber sicak suyla karistirip icmek iyi geliyodu oksuruk icin yoksa geceleri uyuyamiyodum

Tekrar tekrar yapayım hepsini az kaldı ama bizde bittik bu süreçte normalde gripolduğumu bilmem ben ya

Sabredelim bari ama işte gebelik psikolojisi evladıma laf konduramıyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

Eskiden bebegim tatli tatli hareket ederdi simdi acıtıyor ya sizdede oyle mi.
Dun gece de yalancı denilen sancilardan oldu. Kabus gordum zaten resmen can verdim. Uyanınca da sanci tuttu. Duzensizdi ve gecti cok şükür.
Sabahlari sürünerek işe gidiyorum. %25 zami duyunca ise gitmek daha zoruma gitmeye başladı. 30 yapmislar sadece güldüm.
Bir paket bez 500 TL ya ne yaşıyor bu insanlar.

Ayy iyi aspiratör almamıştım daha

Benim de acıtıyor canım hatta çok haraket edince ben yoruluyorum bazen geriliyor ya o zaman da gözüm kararıyor anlık tansiyonum düşüyor sanırım.gündüz iyiyim akşam bacaklarımı aça aça yürüyorum gece zor yatıyorum dönebilmek mucizevi sabah ilk kalkıyorum pert. Çorabımı giyemiyorum çamaşır değiştiremiyorum. Tuvalette rahatça çiş yapmak da kalmadı tıkalı sanki damıtarak akıyor az kaldı diye diye teselli ediyorum kendimi

Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyor Ben de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.

Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyor Ben de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.
Oğlum bu kadar haraketli değildi bende şaşkınım vitaminlere bağlıyorum ama onda da kullandım. Tuvalette hep vuruyor rahat oturamıyorum ki doğumdan sonraki ilk çiş çok harika dakikalarca bitmiyor şaşırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…