Hadi hayırlı olsun günler alınmaya başladı sırayla haber edelim sıralama yapalım inşallah vaktinden önce sancı gelmezzEvet doğum tarihini aldım 27 Ocak ta olucak Allah kısmet ederse
Kuzum senle aynı gün 38 oluyoruz hadi bakalım aynı gün kucağımıza alabilecek miyiz ben aslında 30 Ocak istiyorum yarıyıl tatilinde ablam olacak diye ama 37 çok küçük dedi almam sezeryana dedi bakalım hayirlisiAy haftaya pzts de benim kontrol var, gün verir mi kiÇok heyecanlandım. 6 şubatta tam 38+0 oluyor.
Sağol cnm bnmHadi hayırlı olsun günler alınmaya başladı sırayla haber edelim sıralama yapalım inşallah vaktinden önce sancı gelmezz
Canim lila olunca su gelişi oluyodu sanirim tam emin degilim ama bilen kizlar yazsinnlutfenEki Görüntüle 3190233 mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti
Gecmis olsun canimmSelam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar sudün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu
Aynen canım ben de isterim şubat tatiline denk gelsin ama küçük oluyor sanki cidden. Ama hemen hemen aynı doğururuz senle galibaKuzum senle aynı gün 38 oluyoruz hadi bakalım aynı gün kucağımıza alabilecek miyiz ben aslında 30 Ocak istiyorum yarıyıl tatilinde ablam olacak diye ama 37 çok küçük dedi almam sezeryana dedi bakalım hayirlisi
Olur canım normaldir, derileri de soyuluyor. Süt kurusu da olur.Kızlar bi bakın hele bi. Aramızda ayrı gayrı yok artıkbişe daha sorayım. Benim gogus uclarımda kahverengi kahverengi kabuk gibi şeyler oluyo. Ama kabuk deil tabi. Yumusak. Pamukla falan zar zor temizliyorum. Tıkanıyo sanki o uc boşlukları. Pamuga geliyo hepsi zor da olsa minik tıpalar gibi. Acaba dedim bu süt falan mı gelip kuruyo orda yoksa bildiğin kirleniyo mu. Siz de de oluyo mu nasıl önlüyoruz bunu
Ay aşağıda da bir minnoş varSelam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar sudün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu
Ayy çok geçmiş olsun canım ya dikkat et sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinSelam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar sudün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu
Geçmiş olsun kilosu çok iyi masallahSelam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar sudün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu
Renk değiştiğinde su oluyor istersen acile git sonradan tekrar aktı mı hiç takip ediyor musunEki Görüntüle 3190233 mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti
Çok geçmiş olsunSelam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar sudün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu
Bi daha gelmedi yarın kendi doktoruma randevu aldım çocukta hareketli. İnternete baktım mavi turnusol asit değince renk degistiriyormuş bende idrarımda denedim renk değiştirdi diğer turnusol kağıdı bazik pembe maviye dönüyormuş amniyon sıvısında yanlış vermişler zaten hiçbir yerde yokmuşRenk değiştiğinde su oluyor istersen acile git sonradan tekrar aktı mı hiç takip ediyor musun
pupp olmuşsun canım korkma ben de oldumBen yine bir sorunla geldim kızlar Allah'ım şu bebeyi sağlıklı sıhhatli bi doğursaydimiki gündür el parmaklarımda aralarında kaşıntı ve kızarıklık başladı pütür pütür oldu. Başta bir şey elime allerji yaptı diye düşündüm deterjan krem vs. Bu gunaybi kaşıntı ve kabarıklık ayak parmaklarımda başlayınca doktoruma haber verdim dermotolojiye muayene olup bana gel karaciğer enzimlerine bakıcam dedi. Yarın sabah dermotolojiye gidiyorum. Netten baktım da gebelik kolestazi diye bir şey var doktorum da ondan şüphelendi herhalde karaciğer dediğine göre. Ben de korkmadım değil şimdi çünkü idrar renginde koyuluk oluyormuş kolestazda iki gündür bende var oyy oyyy Grup da geçiren var mı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bebek için korkuyorum
Benim de iki haftam var ama oglusumun hala bir ismi yok maalesefKIZLAR BENİM ALLAH NASİP EDERSE Bİ KIZIM OLUCAK AMA HALA İSMİ YOK VE DOĞUMA DA SON 3 YADA 4 HAFTA KALDI
Ne var seçenek olarak?Benim de iki haftam var ama oglusumun hala bir ismi yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?