2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay haftaya pzts de benim kontrol var, gün verir mi ki Çok heyecanlandım. 6 şubatta tam 38+0 oluyor.
Kuzum senle aynı gün 38 oluyoruz hadi bakalım aynı gün kucağımıza alabilecek miyiz ben aslında 30 Ocak istiyorum yarıyıl tatilinde ablam olacak diye ama 37 çok küçük dedi almam sezeryana dedi bakalım hayirlisi

Kızlar bi bakın hele bi. Aramızda ayrı gayrı yok artık bişe daha sorayım. Benim gogus uclarımda kahverengi kahverengi kabuk gibi şeyler oluyo. Ama kabuk deil tabi. Yumusak. Pamukla falan zar zor temizliyorum. Tıkanıyo sanki o uc boşlukları. Pamuga geliyo hepsi zor da olsa minik tıpalar gibi. Acaba dedim bu süt falan mı gelip kuruyo orda yoksa bildiğin kirleniyo mu. Siz de de oluyo mu nasıl önlüyoruz bunu

mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti

Selam kizlar, su cocukumun basina gelmeyen kalmadi valla , gecen hafta cay dokulmustu üstüme bugun de kaynar su dün de saglik ocağında izlemim vardi gittim ,iki defa dinledi kalp atışı sınırın altında hemen acile gitme lazim dediler. Gittim özele hemen her sey normal çıktı, bebisim 3.300 olmuş 30 ocaga sezeryan icin gun verdi ama sanci kanama olursa durma gel dedi. Ama o zamana kadar nasil tutarim içimde, çok zorlaniyorum artık. Bugün iznim de başladı okul iyi geliyordu bana kafam dagiliyordu

Eklentiler

• IMG-20230111-WA0008.webp
    12 KB · Görüntüleme: 78
Eki Görüntüle 3190233 mavi renk vermişler turnusol kağıdını oda lilaya döndü bazik olunca renk degistirmemesi lazım değil mi idrarımı yapincada aynı renk değişti
Canim lila olunca su gelişi oluyodu sanirim tam emin degilim ama bilen kizlar yazsinnlutfen
Gecmis olsun canimm

Aynen canım ben de isterim şubat tatiline denk gelsin ama küçük oluyor sanki cidden. Ama hemen hemen aynı doğururuz senle galiba

Olur canım normaldir, derileri de soyuluyor. Süt kurusu da olur.

Ay aşağıda da bir minnoş var Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına al. Sez günleri sıralanmaya başladı.

Ayy çok geçmiş olsun canım ya dikkat et sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Ben yine bir sorunla geldim kızlar Allah'ım şu bebeyi sağlıklı sıhhatli bi doğursaydim iki gündür el parmaklarımda aralarında kaşıntı ve kızarıklık başladı pütür pütür oldu. Başta bir şey elime allerji yaptı diye düşündüm deterjan krem vs. Bu gunaybi kaşıntı ve kabarıklık ayak parmaklarımda başlayınca doktoruma haber verdim dermotolojiye muayene olup bana gel karaciğer enzimlerine bakıcam dedi. Yarın sabah dermotolojiye gidiyorum. Netten baktım da gebelik kolestazi diye bir şey var doktorum da ondan şüphelendi herhalde karaciğer dediğine göre. Ben de korkmadım değil şimdi çünkü idrar renginde koyuluk oluyormuş kolestazda iki gündür bende var oyy oyyy Grup da geçiren var mı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bebek için korkuyorum

Geçmiş olsun kilosu çok iyi masallah

Çok geçmiş olsun bi sağ salim doğursaydın daha dikkatli ol canım

Renk değiştiğinde su oluyor istersen acile git sonradan tekrar aktı mı hiç takip ediyor musun
Bi daha gelmedi yarın kendi doktoruma randevu aldım çocukta hareketli. İnternete baktım mavi turnusol asit değince renk degistiriyormuş bende idrarımda denedim renk değiştirdi diğer turnusol kağıdı bazik pembe maviye dönüyormuş amniyon sıvısında yanlış vermişler zaten hiçbir yerde yokmuş

pupp olmuşsun canım korkma ben de oldum

Ay biz isme çok kolay karar veriyoruz galiba. Kızlarımda da 12. haftada cinsiyet öğrenince hemen karar verdik, bunda da öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…