- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Aklımız kalmıştı. İyi oldu haber verdiğin.Ben dogum yaptim kizlar sezeryanla
Gözünüz aydın canımBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
Allah uzun ömür versinBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
rüyalar tersine çıkarmış ben de gece ağlaya ağlaya uyuyakalmışım ben doğuramıcam diyeGece rüyamda zerefin doğum yaptığını gördüm gruptan bize haber veriyordu, bel fıtığı falan muhabbeti geçmişti ya onun üzerine uyumustum o yüzden gördüm diyordum. Şimdi böyle haberler geldikçe noluyorr diyorum.
Dualarımız sizle kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah şu süreçleri sagliklica atlatırız Rabbim korusun hepimizi
ayy hayırlı olsun çok sevindimBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
Amin kuzum cumlemizinMabel senin de günler iyice azalıyor geliyor gelmekte olan Allahim yardımcın olsun
Gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insaAllah canimBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
İnmemis derken neyi kastediyo zeref donmustu bebegin demirüyalar tersine çıkarmış ben de gece ağlaya ağlaya uyuyakalmışım ben doğuramıcam diyebugün moralim çok bozuktu ebe çok üstüme geldi yapman gerekenleri yapmıyorsun bebek yukarıda aşağıya inmiyor vs beni kendi öğrencileriyle karıştırdı korkutmaya kalktı. güya o bana normal doğuramazsın diyecek de ben de aa tamam çok korktum hemen egzersizleri yapayım dicem. sen benim neler yaşadığımı biliyor musun ya dedim ben 37. haftamda hamile olduğumu bile unutarak koşturuyorum keşke benim de tıngır mıngır bi hayatım olsaydı da ben de spor yapsaydım oda süsleseydim ama daha bebeğimin en temel ihtiyaçları bile eksik. sonra bana dedi ki çok dolusun içine atma ağla. durur muyum hemen başladım ağlamaya ondan sonra da beni teselli etmeye çalışıyor sarılıyor yapma etme kendini düşün diye. yani zaten şu hamileliğimde hayatımın imtihanını veriyorum sabretmeye tevekkül etmeye çalışıyorum ama geldikçe geliyor bunlar. ama şimdi ben onu tehdit edicem birkaç gün içinde arar beni yine, ben vazgeçtim dicem son görüşmemizden sonra umudumu kaybettim kendime güvenimi kaybettim boşverelim artık dicem görsün bakalım nasıl oluyomuş tehdit etmek. ben zaten kendimin farkındayım psikolojik olarak kendimi o kadar kapatıyorum salmıyorum ki bebek inmiyor aşağıya. hiç doğurmayacakmış gibi yaşıyorum bi bebeğim var ama yokmuş gibi davranıyorum ee bunun da bi sonucu oluyor haliyle. şu zor hayatımın bi de hesabını veriyorum. çok sinirliyim ya neler söylesem yetmez. hamileleri salın ya. valla hayatımın bundan sonrasında ne zaman bi hamile görsem gidip ona bi iyilik yapicam. neyse daha çok şey var da yeter vesileyle anlatmış oldum
Gözüm aydın canım nasılsınız bebek nasılBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
Bende dün oldum bugün 11 de bidaha olcam akşam iyiydimde şuan yeni uyandım baya gergin benimde göbeğimKizlar merhabalar.celestone ciğer geliştirici oldum bugün 2 doz ve yarında 2 doz olucam.ama karnında bı gerginlik hissediyorum bu durumu yasayaniniz varmi
Ben 2 hamileliğimde de amniosentez yaptırdım Fetal dna tarama testi sonuçta Güvenilir ellerde amniosentez riski çok çok düşük Fetal dna üzerine smniosentez yaptırmak zorunda kalan arkadaşlar oldu Devlet ve üniversitede ücretsizFetal için yaptırıcak durumum yok keşke olsa 8 binlira istediler dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki ozmana gözükür burun kemiği Allah'ım kulunun yanındadır ne veriyorsa o veriyor
Agshhshs kadının önceki dediklerini yapmamış ağla diyince ağlamış ahhsa zeref işine Göre hareket edenrüyalar tersine çıkarmış ben de gece ağlaya ağlaya uyuyakalmışım ben doğuramıcam diyebugün moralim çok bozuktu ebe çok üstüme geldi yapman gerekenleri yapmıyorsun bebek yukarıda aşağıya inmiyor vs beni kendi öğrencileriyle karıştırdı korkutmaya kalktı. güya o bana normal doğuramazsın diyecek de ben de aa tamam çok korktum hemen egzersizleri yapayım dicem. sen benim neler yaşadığımı biliyor musun ya dedim ben 37. haftamda hamile olduğumu bile unutarak koşturuyorum keşke benim de tıngır mıngır bi hayatım olsaydı da ben de spor yapsaydım oda süsleseydim ama daha bebeğimin en temel ihtiyaçları bile eksik. sonra bana dedi ki çok dolusun içine atma ağla. durur muyum hemen başladım ağlamaya ondan sonra da beni teselli etmeye çalışıyor sarılıyor yapma etme kendini düşün diye. yani zaten şu hamileliğimde hayatımın imtihanını veriyorum sabretmeye tevekkül etmeye çalışıyorum ama geldikçe geliyor bunlar. ama şimdi ben onu tehdit edicem birkaç gün içinde arar beni yine, ben vazgeçtim dicem son görüşmemizden sonra umudumu kaybettim kendime güvenimi kaybettim boşverelim artık dicem görsün bakalım nasıl oluyomuş tehdit etmek. ben zaten kendimin farkındayım psikolojik olarak kendimi o kadar kapatıyorum salmıyorum ki bebek inmiyor aşağıya. hiç doğurmayacakmış gibi yaşıyorum bi bebeğim var ama yokmuş gibi davranıyorum ee bunun da bi sonucu oluyor haliyle. şu zor hayatımın bi de hesabını veriyorum. çok sinirliyim ya neler söylesem yetmez. hamileleri salın ya. valla hayatımın bundan sonrasında ne zaman bi hamile görsem gidip ona bi iyilik yapicam. neyse daha çok şey var da yeter vesileyle anlatmış oldum
Hiçbişey fayda etmiyor nerdeyse ama yinede c vitamini takviyesi zencefil bal limon karışımları kullanabilirsin öksürük için de bir kaşık tereyağı eritip pekmekle karıştırıp içmeye çalışabilirsin daha yumuşatır umarım çok geçmiş olsunHanımlar 34 haftalığım aşırı grip oldum ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum. Öncelikle kendinize çok dilkat edin kalabalığa ve dışarda wc ye girmeyin. Ama yine de başına gelen varsa evde en iyi napabilirim ya çok fenayım
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallahBen dogum yaptim kizlar sezeryanla
Nişana benzettim sanki, hiç alttan muayene oldun mu yakın zamanda ya da ilişki?Eskimiş kan olurya kahverengi böyle akıntıyla pelte pelte belli belirsiz çamaşır değmiyo ama tuvalette silinnce var. İnş kana dönmez yatışa geçtim zaten sırtım ayrı ağrıyo. şu 36 yı tamamlarız hayırlıısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?