2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ah kızlar ya biraz uyudum diye heyecan yaşadım bütün sayfaları okudum dedim doğurmuşlar öı kaçmışlar ha canları sağılsun ekşııınnn istemiş bebeler doğmadan oyun istiyorlar

Fetal DNA testi yaptırmanızı tavsiye ederim içiniz rahat eder
Fetal için yaptırıcak durumum yok keşke olsa 8 binlira istediler dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki ozmana gözükür burun kemiği Allah'ım kulunun yanındadır ne veriyorsa o veriyor

Uykuda mı oldu ki canım ıslalıklık peki birde miktarı çok mu ? Ama suyunda gelse anlarsın çok rahatlıkla .

Fetal için yaptırıcak durumum yok keşke olsa 8 binlira istediler dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki ozmana gözükür burun kemiği Allah'ım kulunun yanındadır ne veriyorsa o veriyor
Testten anlamadım. Yüzde 21 dediğiniz ihtimal üzerine konuluyorum. Yüzde 21 ihtimal demek 100 kişiden 21inde çıkacak demek. Yüksek bi ihtimal değil. Yüzde 79 da çıkmayacak demek. Daha yolun başındasınız bebeğiniz çok küçük. Bana da devlet hastanesinde bu zamanlarda bebeğin kafası oluşmamış dediler. Çok şükür bugünlere gelebildik. Kafanızı buna takmayın, stres olmayın. 4-5 gn sonra görülür burun kemiği. Hayırlı haberler inşallah.

Türkiye böyle kuzum çok yazık
Yaaaa bu ama sağlık yaaa çok yazık hani herkese yapılmasa yine anlarım da mesela bu soruyu soran anne adayı gibi doktorun belli bi oranda risk gördüğü insanlara yapılabilir veya bir kısmını devlet bi kısmını hasta karşılar olması gereken bu bence

Tansiyonu 15-10 çıkan kimdi ya okudum ama kafa gidik olduğu için hatırlayamıyom

Bana ihtimalin var dedi 21 dedi moralim bozulunca özele gittim hemen oda herşeye baktı sagdece burun kemigini göremiyorum dedi ayklari elleri herşeyi hareket ediyordu benim anlamadığım bu testi yaptıkları zaman doktor da baktı ulturosonla bana neden burun kemiği yok denmede şimdi dendi

Devlette ki doktorum bana ihtimali var dedi hiç burun konusunu felan açmadı ozeldekine bu evragi gösterdik burna yöneldi oda bakınca göremedi dört beş gün sonra tekrar gel dedi belki gözükür dedi
Giresunda yaşıyosunuz sanırım. Ada hastanesinde Esra hanımı öneririm kendisi kız kardeşimin tüm teşhislerini koymştu erken doğum yaşadı gebeliğinde

Evet bizde şoka uğradık devlet ya devlet sin sen neyine bu kadar istiyorsun neymiş yurt dışına gidiyormuş gitsin bukadar da istenmez ya yaptırmadım bende
Ankara’da yapılanı var onun o daha ucuzdu ama zamcıklanmıştır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…