2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım seninkide çiştir inşaAllah grup gece aksiyyonları yaptı
Bebeye 6 numara bez alsaydım keşke bi paket takar uyurdum yataklara işemem inşallah hahshshs
Uykuda mı oldu ki canım ıslalıklık peki birde miktarı çok mu ? Ama suyunda gelse anlarsın çok rahatlıkla .
Yok adet sancısı oluyor iki gündür onun üstüne baya baya ıslak görünce korktum, akıntı gibi de değil şeffaf su normal
Agsjshs analığın son evresi tümüyle anksiyete yemin ederim neyse Donu kaloriferin üzerinde kurut kokla bacım
Valla yıkadım attım makinaya uyurken su gelirse sancıda olur heralde dimi farkederim yani

Ben de merak ediyorum deneyimli anneler yazsın benim de su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım şeffaf akıntım oluyor bazen çok endişeleniyorum acaba az az su geliyor ben mi anlamıyorum diye.

Paylaşş bacım
Aha da perine uzlanimiz geldi iş bitmiş aramıza katildi işlem tamam dimi bak Mabel alt üst komşun diyordun bu kız 9 aylık sürekli su sesi geliyor olmuyor yani sinir olanlar var sen normal doguracam diye okadar uğraş masajlar yaptır birileri su sesine sinir olsunn

Yaptirip yaptiracagim da o oldu galiba çati agrim sagolsunnn

Yaptirip yaptiracagim da o oldu galiba çati agrim sagolsunnn
Şakaa Maka çok zorlama kendini canın yanmasın birde sanirim evde harkette yapıyorsun ikisi üst üste gelmesin yorar seni bir gün masaj yap birgün evde hareket dengele zaten vakti zamanı gelince akıp gidecek Allah'ın izniyle

Ben de merak ediyorum deneyimli anneler yazsın benim de su mu akıntı mı olduğunu anlayamadığım şeffaf akıntım oluyor bazen çok endişeleniyorum acaba az az su geliyor ben mi anlamıyorum diye.
Ben de hep su geldiğini anlar miyim diyordum suyum gelmedi sancı ile doğuma gittim doğum esnasında patlattılar anlaşılmayacak gibi değildi. Az az geliyorsa onu anlamak zor işte en iyisi turnusol kağıdı ile bakmak sanırım

Gece gece grup baya hareketli böyle boş boş gitmez dedim kendime kocaman Bir tabak mısır patlattım bakalım neler olacak sabah kadar zaten uyumuyorum güzelce okurum

Ben de bu saatte nasıl acıktım, bisiler sipariş edeyim dedim ula bı porsiyon tavuk pilav olmuş 60TL sahanda yumurta kırdım iki tane oturdum onu yedim

Kizlar merhabalar.celestone ciğer geliştirici oldum bugün 2 doz ve yarında 2 doz olucam.ama karnında bı gerginlik hissediyorum bu durumu yasayaniniz varmi

Açılın amniyon uzmanı geldi canım ilkimde güpegündüz baya şar diye gelmişti suyum sancı falan yok mutlu mutlu waffle yiyip game of thrones izliyorduk. Bunda gece uyurken geldi ama gelir gelmez fırladım yataktan suyum geliyor diye uykum hafif diye mi bilmiyorum. Şeffaf kokusuz renksiz berrak bi su. Benim 4 5 saat boyunca gelmişti aralıksız ama bu kişiden kişiye değişiyor. Bide bu sefer hemen sancılarım da başladı öncekinde 6 7 saat sonra başlamıştı sancılar. Turnusol en net çözüm oluyor böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…