2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İya güneş geçmiş olsun bende elime diyorum bir ay daha mı kalsa ilk hemen doğuram sağlıkla diyordum şimdi korku sardı beni kalsın biraz daha diyorum. Canım dr grintuss iç dedi bana biraz olsun içince öksürmüyordum aklında olsun

Yaa aynen valla biraz daha büyütelim içeride Orası daha güvenli gibi. Ya doktor bana bir şey vermedi, dün akşam da öyle serumla vitamin parol filan katıp yolladılar Neyse dedim buna da şükür be.

Ay acil diyince sancı sandım, lütfen önce sebebini sonra kim olduğunu söyleyin agdjhdhs yok bu böyle değildi

Ahaha merak etme bacım benim doğumlar 40 olmadan başlamıyor dkdjkd öyle bi haber bekleme benden
Ya bu öksürük olayında fizyoterapist arkadaşım havluyu dürüm yap ameliyat yerine bastır öyle öksür diyordu, öksürüğü hallediyordum da hapşırık sıkıntıydı bende. Aklında olsun.

Ya bu öksürük olayında fizyoterapist arkadaşım havluyu dürüm yap ameliyat yerine bastır öyle öksür diyordu, öksürüğü hallediyordum da hapşırık sıkıntıydı bende. Aklında olsun.
Aa tamam bu aklımda olsun lazım olacak belli ki

Nişana benzettim sanki, hiç alttan muayene oldun mu yakın zamanda ya da ilişki?

Ben dogum yaptim kizlar sezeryanla
Aaa gözünüz aydın
Çok geçmiş olsun tatlım serum iyi geldimi şu hastalıkları bi anlatamadık

Doktor artık haftada 1 gel dedi ama nasıl randevu bulup gideceğim acaba

Merhaba ne yaptınız acaba? Ben 31+4 de gittiğimde bebek 31+2 ile uyumluydu kilosu 1705di hiçbir sorun yoktu. 33+4 de gittim, 31+4 de kalmış gözüktü bebeğin karın çevresi ve kilosu 1730 çıktı. Neler yapılıyor neler tavsiye ediliyor ? Bizim kan akışında bı sorun çıkmadı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…