2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım benim geçmiş olsun, lütfen doktorun sözünden çıkma

Benimki de yukarda hala gobek deligimin ustunde
onunla alakası yokmuş kuzum zaten bebe büyük olduğu için oralarda olacak ama ilk doğumlarda bu haftalarda başı yavaş yavaş yerleşiyormuş artık. bence seninki indi hem haftan ileride hem de ağrın çok bende fazla yok mesela çatı ağrısı

Göğüs ucuna masaj yapan var mı benim mıncıklarken sütüm geldi çok duygulandım masaja devam etmesem mi artık ya
Zeref olsa sütü toplayıp dondurup çocuk doğunca verirdi ona büle bişe okumuştum. Lan doğuracan doğuracan masaja devam etmesem mi diyor etme tut içinde çocuğu

Canım çok geçmiş olsun. Ama tansiyona bağlı sanırım baş ağrın. İlaç da içip, yapılabilecek olanları yapmışsın zaten. Şimdi güç de olsa doktoru bekle, ne derse ona göre yol al. İyi geldin buralara kadar. Diyet de yaptın , sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. İçim rahat olsun. Bebek de büyüdü nasılsa. Kalp atısları, hareketleri azaldı diyince dün çok endişelendim senin için. İnş iyi haberler al canım

Rabbim sağlıkla kucağınza aldirsin inşallah sorunsuz şekilde

Hadi bakalım sağlıcakla gelsin canım hayırlısıyla çok dikkat et bizi haberdar et
Çok geçmiş olsun canım .

Her sabah bakiyorum elimle yokluyorum alt yumusak ust taş gibi kocaman annem de diyor inmemis bebegin kafama takildi sen yazinca

Arkadaşım doğum yapalı 3 sene oldu, diyor 30 kilo aldım herşey yedim kusmadım mide sorunu yaşamadım. Bikaç kere gaz sancısı çektim o da çok yedim ondan. Dedim yasemin vallahi aynı dönem hamile kalsak seni nazardan çatlatırdım herhalde. Böyle bir hamilelik mümkün mü ya? Gaviscon benim kolum oldu kolum.

Bizim okulda bir öğretmen arkadaş var hamile kalınca bir kere gitmiş doktora sonrada doğurmaya devlet hastanesine biz çok mu kurcalatıyoz kendimizi acaba
Ya bunu bende düşünüyorum bazen de. Ama 10. Haftadan 17. Haftaya kadar kanama yaşadım. Hatta kanama yaşadım denmez kan işedim. Nasıl gitmeyeyim doktora? Ne bileyim nasip olmadı bize böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…