- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Bu formu çok seviyorum o yuzden bu kadar içten yazabildim sağ ol kuzumOyyyy kıyamam sana
Hem haklısın hem duygusalsın. Ama dost dediğin dediğin gibi arada bi yazardı ne kadar soğukluk da olsa. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Arkadaş mı yok sana. En başta burda biz varız. Salla gitsin. Su an en önemli sensin ve bebeğin. Moralini yüksek tut. Sana iyi gelmeyen insanlarla, akraba aile bile olsa görüşme
Benim de çenemde boğaz altımda çıktı. Cımbızla alma çok artıyoHerkes türlerinden konusmus. Ben cok once yaptirmistim lazer. Cok buyuk farklar gozlemlemedim. Ama eskiye oranlar birazcıkta olsa fark var tabi.
Benim hamileliktenmonce çenemde üç beş tane kayu renk cikmisti onlar çoğalıyor simdi. Aliyorum cımbızla bir gün sonra bakıyorum yine çoğalmış gibi. Boyle şeylerde oldu mu sizde. Kabasakal olacam doğuma.kadar
2.trimester insallah çok çok güzel geçer. Keyif aldığımız ağrı acı sizi olmadanpüh yıkıldım şu an hiç beklezdim
oo senin de gelmiş artık hep beraber buluşuyoruzcidden ya bir bakacağız 2. trimestera veda partisindeyiz inşallah
sıkılmaz mı sıkılır tabi ama evet haklısın mutlaka vardır bir hayır. ben de bir şey ertelendiğinde yetişemediğimde hep bu şekilde düşünürüm. illa o zaman olacak diye zorladığında muhakkak bir aksilik çıkıyor. her şeyin bir zamanı var Allah her şeyi en hayırlı zamanda versin. ben bebeğim için de soran herkese hayırlı zamanda inşallah diyordum. acele etmedim ısrar etmedim gerçekten de en hayırlı zamanda oldu.Allah razı olsun arkadaşım , sabırlıyım ama canım sıkıldı biraz ameliyat tarihi ertelendi diye ama bardır bi hayır ya elimden bi şey gelmiyor ki
Kuzum bebişim hayırlısıyla geldiği zaman seninde onları gözün görmick böyle sıkıntılı zamanda insan en çok sevdiğini aryo onlara kırılıo bosver valla bende Bi burayla takılıom yalandan naslsn dien arkadaslar bile yazmıom ondn burda cenem düşüyoBu formu çok seviyorum o yuzden bu kadar içten yazabildim sağ ol kuzumzaten en iyi ayni süreçlerden geçen anlıyor. Tabi arayıp soran çok dostum da var ama ben onlara karşı da hep ilgili olduğum için süreçlerini hep sorduğum için belki üzülüyorum. Başka arkadaşlarım da soruyor ama ben o dostumla paylaşmak isterdim diyorum çünkü en yakınlarımdan biriydi ve kimse kimsenin yerini tutmuyor.
Neyse ben bu duygusallıktan cikicamhayat her zaman istediklerimizi vermez bize. Yaralanarak öğreniyoruz iste.
Geçmiş olsun canm geçicek inşallah hepimizin derdi Rabbim senide feraha çıkartsın inşallahKızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.
Bi de benden tavsiye, antibiyotık sonrası 2 gün sonra yani baktırdım temizdi aslında, meğer antibiyotik henüz vücuttan çıkmadı diye öyleymiş. Aradan bi hafta geçince yine çıktı maalesef.
Benim de çenemde boğaz altımda çıktı. Cımbızla alma çok artıyo
Beeeenzaten tüylü bi insandım hamile kaldığımdan beri daha da tüylendim çenemde yüzümde karnımda tüylerim uzadı. Kaşım bıyığım aldığım an geri bitiyor
Cok gecmis olsun hep kaçıyorsun ve hep başına geliyor zorluklar. Masallah güçlü bir annesin ama.Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana.Kızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.
Bi de benden tavsiye, antibiyotık sonrası 2 gün sonra yani baktırdım temizdi aslında, meğer antibiyotik henüz vücuttan çıkmadı diye öyleymiş. Aradan bi hafta geçince yine çıktı maalesef.
Ayy kirmizi patikli bir kız mı geliyor acabaya benim önce sivriydi karnım şimdi yayıldı dikdörtgen gibi bişe olduyanlara doğru genişliyorum arkadaşlar
Ahhh al bendende o kadar prilam günde 4 e çıkar dedi doktorum şaşırdım artıkHaydaaaa ne mideymiş arkadaş ya. 12 haftayı geçtik, artık prillam da işe yaramıyor. Yanma başladı birde. Yok yok ben inandım artık 9 ay böyleyim
Benim hala gobek deligimin saginda sislik 18 inde randevum var bakalim cinsiyet ne cikacakya benim önce sivriydi karnım şimdi yayıldı dikdörtgen gibi bişe olduyanlara doğru genişliyorum arkadaşlar
Canım çok geçmiş olsun tez vakit gelip geçsin inşallah .Kızlar dün akşam agrım vardı yine. Hemen numune gönderdim hastaneye bakılması için. Amip vardı yıne. Antibiyotiğe başlattı doktorum tekrar. Bu hafta sonuna serklaj ameliyatı olacaktım ama antibiyotik 10 günlük, o bitene kadar ertelenecek mecbur.
Epilasyon aletiyle alıyorum benBırakayım uzasin gitsin minasil yapayim hepsi uyarilmasin diye cımbızla çektim ama dediğiniz gibi çok arttı. Sadece bende oldu saniyordum
Benim crp 43 çıktı 3 gün antibiyotik kullandım fakat ishal varken crp zaten çok yükselir normal dedi şimdi 2 nin altına düşmüş sizlerede çok geçmiş olsun .Benimde crp 7 çıktı bugün bide idrar vericem yada yarın dr şimdilik takipte
Canim biz arkadan gelenler hala böyleyiz. Diger arkadaşların ki yavaş yavaş azaldı. Bence bir iki haftaya bizimde gecer insallah. Cok aminAhhh al bendende o kadar prilam günde 4 e çıkar dedi doktorum şaşırdım artık
Bebebk sağ daysa erkek soldaysa kiz diyorlarBenim hala gobek deligimin saginda sislik 18 inde randevum var bakalim cinsiyet ne cikacak
Bu laftan sonra görüşmeye devam ediyor musunuz?Valla bende 2 eltimin hasedinden herkesten saklıyorum. Kayonvaldem hemen soyler herkese onlarda duymasın diyenoyle bekliyoruz. Ilk bebeğimi kaybettiğimde eltim aradi ee hamile kalabiliyorum dedin ama neyse hayırlısı olmus dedi
Insanlari ne kadar kotu olabileceğini zamanla anlıyorsun.
Bu saklamak degil koruma içgüdüsü
Zofer deneyin kızlarAhhh al bendende o kadar prilam günde 4 e çıkar dedi doktorum şaşırdım artık
Bu ishal kan demir hapındanda oluyo kızlar benmde en basta vardı doktor değiştirdi ilacımı düzeldimBenim crp 43 çıktı 3 gün antibiyotik kullandım fakat ishal varken crp zaten çok yükselir normal dedi şimdi 2 nin altına düşmüş sizlerede çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?