2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu formu çok seviyorum o yuzden bu kadar içten yazabildim sağ ol kuzum zaten en iyi ayni süreçlerden geçen anlıyor. Tabi arayıp soran çok dostum da var ama ben onlara karşı da hep ilgili olduğum için süreçlerini hep sorduğum için belki üzülüyorum. Başka arkadaşlarım da soruyor ama ben o dostumla paylaşmak isterdim diyorum çünkü en yakınlarımdan biriydi ve kimse kimsenin yerini tutmuyor.
Neyse ben bu duygusallıktan cikicam hayat her zaman istediklerimizi vermez bize. Yaralanarak öğreniyoruz iste.

Benim de çenemde boğaz altımda çıktı. Cımbızla alma çok artıyo

Allah razı olsun arkadaşım , sabırlıyım ama canım sıkıldı biraz ameliyat tarihi ertelendi diye ama bardır bi hayır ya elimden bi şey gelmiyor ki
sıkılmaz mı sıkılır tabi ama evet haklısın mutlaka vardır bir hayır. ben de bir şey ertelendiğinde yetişemediğimde hep bu şekilde düşünürüm. illa o zaman olacak diye zorladığında muhakkak bir aksilik çıkıyor. her şeyin bir zamanı var Allah her şeyi en hayırlı zamanda versin. ben bebeğim için de soran herkese hayırlı zamanda inşallah diyordum. acele etmedim ısrar etmedim gerçekten de en hayırlı zamanda oldu.
gönlünü ferah tut

Kuzum bebişim hayırlısıyla geldiği zaman seninde onları gözün görmick böyle sıkıntılı zamanda insan en çok sevdiğini aryo onlara kırılıo bosver valla bende Bi burayla takılıom yalandan naslsn dien arkadaslar bile yazmıom ondn burda cenem düşüyo

Geçmiş olsun canm geçicek inşallah hepimizin derdi Rabbim senide feraha çıkartsın inşallah

Benim de çenemde boğaz altımda çıktı. Cımbızla alma çok artıyo
Beeeen zaten tüylü bi insandım hamile kaldığımdan beri daha da tüylendim çenemde yüzümde karnımda tüylerim uzadı. Kaşım bıyığım aldığım an geri bitiyor

Bırakayım uzasin gitsin mi nasil yapayim hepsi uyarilmasin diye cımbızla çektim ama dediğiniz gibi çok arttı. Sadece bende oldu saniyordum

Cok gecmis olsun hep kaçıyorsun ve hep başına geliyor zorluklar. Masallah güçlü bir annesin ama.Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana.

Canım çok geçmiş olsun tez vakit gelip geçsin inşallah .

Benimde crp 7 çıktı bugün bide idrar vericem yada yarın dr şimdilik takipte
Benim crp 43 çıktı 3 gün antibiyotik kullandım fakat ishal varken crp zaten çok yükselir normal dedi şimdi 2 nin altına düşmüş sizlerede çok geçmiş olsun .

Bu laftan sonra görüşmeye devam ediyor musunuz?

Benim crp 43 çıktı 3 gün antibiyotik kullandım fakat ishal varken crp zaten çok yükselir normal dedi şimdi 2 nin altına düşmüş sizlerede çok geçmiş olsun .
Bu ishal kan demir hapındanda oluyo kızlar benmde en basta vardı doktor değiştirdi ilacımı düzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…