2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bi insan özkardeşine nasıl böyle beddua eder aklım almıyor benim de erkek kardeşim kızarım didişiriz o ayrı ama nasıl kendime böyle beddua etmek aklımdan geçmiyorsa ona da geçmez

Ahhh al bendende o kadar prilam günde 4 e çıkar dedi doktorum şaşırdım artık
Ben gece yatmadan 2 tane içiyordum sadece, 2 haftadır 1e düşürmüştüm. İçmemeyi düşünüyordum artık şimdi yine başa döndüm. Bakalım yarın ikili tarama testim falan var, stresten de böyle oldum sanırım

Bebebk sağ daysa erkek soldaysa kiz diyorlar bu ara cinsiyete takmış durumdayım
Vajinal ultrasonda soldaysa kız, karından soldaysa erkek diyor. Benimki hep solda duruyor, hiç vajinal bakmadı yarın söyler umarım. Sizin kontrol olmadı mı daha yoksa göremedi mi

Organik tavuk satılıyor aklınızda olsun. Balık için eğer kıyıya yakınsanız olta balığı. Ama ne yazık ki bundan tamamen kaçamazsınız antibiyotik tavukta var ama inekte yok mu sanıyorsunuz, ona kilosuna göre daha çok veriliyor. Keşke hersey katkısız olsa ama olmuyor işte

Bebebk sağ daysa erkek soldaysa kiz diyorlar bu ara cinsiyete takmış durumdayım
Ay evet genelde oyle diyolar annem de oyle demisti banabakalim 10 gun sonra ogreniriz
Bi insan özkardeşine nasıl böyle beddua eder aklım almıyor benim de erkek kardeşim kızarım didişiriz o ayrı ama nasıl kendime böyle beddua etmek aklımdan geçmiyorsa ona da geçmez
Cok farkli olaylar var da kuzum iste aman Allah a havale ediyorum iste

Kızlar selam az önce doktor randevumdan çıktım. İkili test için ultrasonda baktı bir sorun görünmüyor dedi kan verdim sonuçlar perşembe günü çıkacakmış. Folik asit kullanmayı bırakıyorum artık yeni ilaçlar verdi biri D vitamini biri gyno ferro sanol diye bir ilaç
Doktor cinsiyeti söyleyeyim mi dedi ama bir şey diyemedik bu kadar erken gösterdiyse kesin erkek diye düşünüyoruz perşembe günü gittiğimde soracağım sanırım aayrıca bebek o kadar hareketliydi ki doktor bir ara elim ağrıdı dur artık da görelim seni dedi o derece, dönüyor zıplıyor hopluyor

Benim crp değerim daha yüksek ama siz yine de doktorunuza bi danışın.

Bırakayım uzasin gitsin mi nasil yapayim hepsi uyarilmasin diye cımbızla çektim ama dediğiniz gibi çok arttı. Sadece bende oldu saniyordum
Benim de var çeneme bölgemde kıllanma. Hamilelikten önce de vardı iğneli epilasyona başlamıştım 3 seans gittim kaldı öyle bende cımbızla alıyorum doğum sonrası kıl işine girişicem normalde çok savsaklarım böyle işleri dikkat etmem seanslara felan ama çok dikkat edicem aha da yazdım buraya

Tavuklarda antibiyotik vardır elbette ama tavukda en kotu sey bir civcivin 30 günde kesilecek büyüklüğe gelmesi için hormon takviyesi yapılıyor. Veteriner konularına az çok bilgim var . Mesela büyükbaş yada küçükbas kesimi yapılacak hasta hayvanın tedavisi hala sürüyorsa kesimi yapılmaz. Hastalığı iyileşip ilacı vücuttan atması için bir süre bekletilir. antibiyotik en sık Çiftlik baliklarinda kullanilir çünkü aynı havuzda yaşama şansı olmayan balıkların biri hastalandığında diğer balıklara da geçer bunu önlemek için çiftlik sahipleri mecburen antibiyotik kullanır. Aslında normal hayatımda bunlara dikkat eden biri değilim ama hamile kaldıktan sonra inan ağrı kesici bile içmiyorum

Stres yapmamaya çalış canım ben de eminimki öyle olucam ama rahat olalım onların sağlığı için . Şuan da gece 2 tane içiyorum gündüz dayanamazsam 1 tane daha içmek zorunda kalıyorum o bile fayda etmiyor

Kızlar uykularınız nasıl ? Gece çok ciddi bir yanma ateş basıyor özellikle ayaklarım içten bi yanma gb çok zorlanıyorum sabaha kadar uyku yok oda oda geziyorum bugun işede gidemedim enerjim tamamen kayboldu

yumurta hakkında ne düşünüyorsun
ben köy yumurtası diye alıyorum ama tabii köy değil
adı köy normal çiftlik yumurtası
gerçek köy yumurtası çok severim bulduğumda alıyorum ama ne zamandır bulamıyorum

Bence de öyle olacak kuzum. Haklisin şimdiden güç veriyor annelik bana☺ beklenti sıfır mutluluk demek vallahi.
Bu forum bana da çok iyi geliyor. Hepimiz benzer durumda olduğumuz için birbirimizi iyi anlıyoruz. Başkasına anlatsam da zaten o çoktan geçmiş o yolları belki abartıyorum gibi bile geliyordur onlara.
Buraya her şeyi özgürce yazabiliyorum

Ben tavukta yumurta da yiyorum hiçbiri de köy değil yememek daha kötü diye düşünmüştüm bilmiyorum. Organigine de para yetişmiyor ki.
Zaten su mide gazi rahatsızlığı sebebiyle laktozsuz peynir , süt , yoğurt alıyorum o bana baya masraflı oluyor nedense laktozsuz olunca pahalı satıyorlar

Vajinal ultrasonda soldaysa kız, karından soldaysa erkek diyor. Benimki hep solda duruyor, hiç vajinal bakmadı yarın söyler umarım. Sizin kontrol olmadı mı daha yoksa göremedi mi
Benim minnak cırbağam boylu boyunca uzanmış sağ sol nasil anlıyorsunuz?

Oy maşallah kuzuma nazar değmesin

Bizim küçük bahçemizde 6 tavuk var günlük ihtiyacımızı karşılıyor evdeki yemek artıkları ile besleniyorlar çoğunluk. Yem az veriyoruz

Canim biz arkadan gelenler hala böyleyiz. Diger arkadaşların ki yavaş yavaş azaldı. Bence bir iki haftaya bizimde gecer insallah. Cok amin
Ben de dayanamaz oldum artık
Geçsin artık canım valla kendimi kaybettim artık iyi olmak istiyorum bir an önce toparlayalım biraz olsun azalsın sabredelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…