- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.095
- 108
- 40
Bi insan özkardeşine nasıl böyle beddua eder aklım almıyor benim de erkek kardeşim kızarım didişiriz o ayrı ama nasıl kendime böyle beddua etmek aklımdan geçmiyorsa ona da geçmezAyy benim de gorumcem bana beddua etmisti cocugunuz olmasin diye daha dogrusu abisine etmisti 16 ay bekledim ben bu bebegi o kadar zoruma gitmisti ki yine de ah etmedim Allah a havale ettim ki bi kac ay sonra hamile kaldim. Oysa benim eşim onun sahip cikmadigi annesine biraktigi gunlerce gormedigi cocuguna kendi cocugu gibi bakar ihtiyaclarini alir, insanlar cok tuhaf...
Ben gece yatmadan 2 tane içiyordum sadece, 2 haftadır 1e düşürmüştüm. İçmemeyi düşünüyordum artık şimdi yine başa döndüm. Bakalım yarın ikili tarama testim falan var, stresten de böyle oldum sanırımAhhh al bendende o kadar prilam günde 4 e çıkar dedi doktorum şaşırdım artık
Vajinal ultrasonda soldaysa kız, karından soldaysa erkek diyor. Benimki hep solda duruyor, hiç vajinal bakmadıBebebk sağ daysa erkek soldaysa kiz diyorlarbu ara cinsiyete takmış durumdayım
Organik tavuk satılıyor aklınızda olsun. Balık için eğer kıyıya yakınsanız olta balığı. Ama ne yazık ki bundan tamamen kaçamazsınız antibiyotik tavukta var ama inekte yok mu sanıyorsunuz, ona kilosuna göre daha çok veriliyor. Keşke hersey katkısız olsa ama olmuyor işteKızlar sizler çiftlik balığı ve market tavuğu yiyor musunuz? Çiftlik baliklarinda antibiyotik market tavuklarinda büyüme hormonu veriyorlarmis yemek yememek konusunda tereddüt ediyorum. Şimdiye kadar hiç beyaz et yemedim
Ay evet genelde oyle diyolar annem de oyle demisti banaBebebk sağ daysa erkek soldaysa kiz diyorlarbu ara cinsiyete takmış durumdayım
Cok farkli olaylar var da kuzum iste aman Allah a havale ediyorum isteBi insan özkardeşine nasıl böyle beddua eder aklım almıyor benim de erkek kardeşim kızarım didişiriz o ayrı ama nasıl kendime böyle beddua etmek aklımdan geçmiyorsa ona da geçmez
Benim crp değerim daha yüksek ama siz yine de doktorunuza bi danışın.Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sizin kanınızda enfeksiyon çıkmıştı dimi? Benim kanama problemim yok ama tiroitten ötürü kan verdim crp 11 çıkmış ama neden olduğunu bilmiyorum acaba bi sorun teşkil eder mi biraz korktum
Benim de var çeneme bölgemde kıllanma. Hamilelikten önce de vardı iğneli epilasyona başlamıştım 3 seans gittim kaldı öyleBırakayım uzasin gitsin minasil yapayim hepsi uyarilmasin diye cımbızla çektim ama dediğiniz gibi çok arttı. Sadece bende oldu saniyordum
Tavuklarda antibiyotik vardır elbette ama tavukda en kotu sey bir civcivin 30 günde kesilecek büyüklüğe gelmesi için hormon takviyesi yapılıyor. Veteriner konularına az çok bilgim var . Mesela büyükbaş yada küçükbas kesimi yapılacak hasta hayvanın tedavisi hala sürüyorsa kesimi yapılmaz. Hastalığı iyileşip ilacı vücuttan atması için bir süre bekletilir. antibiyotik en sık Çiftlik baliklarinda kullanilir çünkü aynı havuzda yaşama şansı olmayan balıkların biri hastalandığında diğer balıklara da geçer bunu önlemek için çiftlik sahipleri mecburen antibiyotik kullanır. Aslında normal hayatımda bunlara dikkat eden biri değilim ama hamile kaldıktan sonra inan ağrı kesici bile içmiyorumOrganik tavuk satılıyor aklınızda olsun. Balık için eğer kıyıya yakınsanız olta balığı. Ama ne yazık ki bundan tamamen kaçamazsınız antibiyotik tavukta var ama inekte yok mu sanıyorsunuz, ona kilosuna göre daha çok veriliyor. Keşke hersey katkısız olsa ama olmuyor işte
Stres yapmamaya çalış canım ben de eminimki öyle olucam ama rahat olalım onların sağlığı için . Şuan da gece 2 tane içiyorum gündüz dayanamazsam 1 tane daha içmek zorunda kalıyorum o bile fayda etmiyorBen gece yatmadan 2 tane içiyordum sadece, 2 haftadır 1e düşürmüştüm. İçmemeyi düşünüyordum artık şimdi yine başa döndüm. Bakalım yarın ikili tarama testim falan var, stresten de böyle oldum sanırım
yumurta hakkında ne düşünüyorsunTavuklarda antibiyotik vardır elbette ama tavukda en kotu sey bir civcivin 30 günde kesilecek büyüklüğe gelmesi için hormon takviyesi yapılıyor. Veteriner konularına az çok bilgim var . Mesela büyükbaş yada küçükbas kesimi yapılacak hasta hayvanın tedavisi hala sürüyorsa kesimi yapılmaz. Hastalığı iyileşip ilacı vücuttan atması için bir süre bekletilir. antibiyotik en sık Çiftlik baliklarinda kullanilir çünkü aynı havuzda yaşama şansı olmayan balıkların biri hastalandığında diğer balıklara da geçer bunu önlemek için çiftlik sahipleri mecburen antibiyotik kullanır. Aslında normal hayatımda bunlara dikkat eden biri değilim ama hamile kaldıktan sonra inan ağrı kesici bile içmiyorum
Bence de öyle olacak kuzum. Haklisin şimdiden güç veriyor annelik bana☺ beklenti sıfır mutluluk demek vallahi.Kuzum bebişim hayırlısıyla geldiği zaman seninde onları gözün görmick böyle sıkıntılı zamanda insan en çok sevdiğini aryo onlara kırılıo bosver valla bende Bi burayla takılıom yalandan naslsn dien arkadaslar bile yazmıom ondn burda cenem düşüyo
Ben tavukta yumurta da yiyorumyumurta hakkında ne düşünüyorsun
ben köy yumurtası diye alıyorum ama tabii köy değil
adı köynormal çiftlik yumurtası
gerçek köy yumurtası çok severim bulduğumda alıyorum ama ne zamandır bulamıyorum
Benim minnak cırbağam boylu boyunca uzanmışVajinal ultrasonda soldaysa kız, karından soldaysa erkek diyor. Benimki hep solda duruyor, hiç vajinal bakmadıyarın söyler umarım. Sizin kontrol olmadı mı daha yoksa göremedi mi
Kızlar selam az önce doktor randevumdan çıktım. İkili test için ultrasonda baktı bir sorun görünmüyor dedi kan verdim sonuçlar perşembe günü çıkacakmış. Folik asit kullanmayı bırakıyorum artık yeni ilaçlar verdi biri D vitamini biri gyno ferro sanol diye bir ilaç
Doktor cinsiyeti söyleyeyim mi dedi ama bir şey diyemedik bu kadar erken gösterdiyse kesin erkek diye düşünüyoruz perşembe günü gittiğimde soracağım sanırımaayrıca bebek o kadar hareketliydi ki doktor bir ara elim ağrıdı dur artık da görelim seni dedi o derece, dönüyor zıplıyor hopluyor
Bizim küçük bahçemizde 6 tavuk var günlük ihtiyacımızı karşılıyoryumurta hakkında ne düşünüyorsun
ben köy yumurtası diye alıyorum ama tabii köy değil
adı köynormal çiftlik yumurtası
gerçek köy yumurtası çok severim bulduğumda alıyorum ama ne zamandır bulamıyorum
Geçsin artık canım valla kendimi kaybettim artık iyi olmak istiyorum bir an önce toparlayalım biraz olsun azalsın sabredelim bakalım.Canim biz arkadan gelenler hala böyleyiz. Diger arkadaşların ki yavaş yavaş azaldı. Bence bir iki haftaya bizimde gecer insallah. Cok amin
Ben de dayanamaz oldum artık
Kesenin solunda duruyor hep. Ay çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba çok heyecanlıyımBenim minnak cırbağam boylu boyunca uzanmışsağ sol nasil anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?