2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaa aynı durumdan bende muzdaribim doktora sormayı unuttum
Tekrar çıkmaya başladılar bende sinir oluyorum. Ağda epilasyon iyi gelmiyor ne yapacağımı bilemedim
Ben de cuma randevuda unuttum sormayı heyecandan test sonuçlarım çıkınca belki haftaya çağırır beni orda kafam gitmezse eğer sormayı planlıyorum size de yazcam o zaman

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Ufak tefek şeyleri kendim yapıyorum sağolsun eşim çok yardımcı oluyor, 2 hafta bir büyük temizliğe kadın geliyor, ilk çocuğumda herşeyi kendim yapardım tüm temizliği ahhhh cahillik ne güzel şeymiş şimdi okuyup bildiğimiz herşeyden korkar olduk daha tedbirli davranıyorum

Ben tuvalet banyo esime yikatiyorum onun disinda sil supur toz al balkon yika falan kendim yapiyorum camlari mutfagi falan yapmaya kadin alacam sanirim hicte sevmiyorum evimde yabanci ama yapamadikca da icim icimi yiyor

Kizlar bisey sorcam rutin temizliginizi kendiniz mi yapiyorsunuz yoksa kadin falan aliyor musunuz?
Robotla hergün süpürüyorum. Tuvalet banyoyu 2-3 günde bir yıkıyorum. Yemekleri eşimle ortak yapıyorum. Eşim memur olduğu için hep takım giyiyor malesef, sadece gömlekleri ütülüyorum pantolon ve ceketler siteye gidiyor.
Başka ne var günlük temizlikte ben çok üstüne düşmem bu işin hayatımı idame ettirecek kadar yapıyorum
Haa nevresimleri eşim değiştirir, yıkar kaldırır. Bulaşık makinesi boşaltma da eşimde. Başka da bişey yok galiba. Ama bende ayda 1 baştan aşaya temizlik yapacak birini istiyorum.

Kuzum ben hicbir şey yapamıyorum halsizligim hala duzelmedi kilo alamıyorum ondan belkide. Hala 38 kiloyum. Eşim cumartesileri de çalışmıyor en büyük yardimcim o. Sağ olsun haftasonu yapıyor temizliği ,camasiri yikiyor. Haftaici bulasik mak ile ilgileniyor. Yemeği de annem yapıyor yemekte yapamiyorum kokulara tahammül de hic azalamadı maalesef.

Agirlasinca ben de oyle yapacam sanirim ama hic kondisyondan dusmek istemiyorum ya ilk aylar dikkatliydim simdi hamile degilmis gibi oldum biraz normla rutinime donuyor gibiyim robot bende aldircam ya en azindan taban devamli temiz olur. Bi yandan da aktif olmak istiyorum yata yata şisen geboş olmak istemiyorum
Kuzum senin durumun farkli zaten bi cimcik canin var kizzz benim bulantim kusmam olmadi oyle sikayet edilecek hepi topu 3 kere kustum 3 4 kere de bulantim oldu ben biraz takintili oldugumdan elimi cekemiyorum hic

Maşallah canim böyle de sonuna kadar gider umarimRabbim nazarlardan korusun.
O zaman cok haklisin. Hareket etmek daha iyi bencede bende çok sıkıldım.

Kızlar bulantilardan bahsediyorsunuz sanırım . Bugün 14. Haftadayim geçti sanmıştım bulantılarım sabah bır posta öğlen bir posta tekrar istifar ettim . Gecmemis tamamen yani

Köy yumurtası satıyor komşum ondan alıyorum. 30 tanesi 55 tl

Ama yumurta tabiki kaliteli olsun lezzette farkı görüyorsun ama tavuk kadar zararlı değilmiş market yumurtası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…