- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kayinvaldemlerde hosgeldin gule gule olayi sadece.Bu laftan sonra görüşmeye devam ediyor musunuz?
Kızlar uykularınız nasıl ? Gece çok ciddi bir yanma ateş basıyor özellikle ayaklarım içten bi yanma gb çok zorlanıyorum sabaha kadar uyku yok oda oda geziyorum bugun işede gidemedim enerjim tamamen kayboldu
bizim de öyle bi alanımız var hep aklımdan geçti ama bakamam diye korktum. gaza geldim şimdiBizim küçük bahçemizde 6 tavuk var günlük ihtiyacımızı karşılıyorevdeki yemek artıkları ile besleniyorlar çoğunluk. Yem az veriyoruz
ben lezzeti için istiyorum, normalde ne bulursam onu yerim pek araştırmam ama yumurtada çok farkediyorAma yumurta tabiki kaliteli olsun lezzette farkı görüyorsun ama tavuk kadar zararlı değilmiş market yumurtası
Bize bakım olarak zorlukları yok babam kümes yaptı telle de çevirdik kapıları açık kendileri girip çıkıyor. Günlük suyunu veriyoruz evde illa yemek kalıyor 4 katlı bina komple babamların kardeşim ben babamlar falan her çıkan ayırıyor. Her gün yumurta oluyor en azından çocuklar taptaze yiyorbizim de öyle bi alanımız var hep aklımdan geçti ama bakamam diye korktum. gaza geldim şimdibakımı nasıl tavsiye eder misin
ben lezzeti için istiyorum, normalde ne bulursam onu yerim pek araştırmam ama yumurtada çok farkediyor
Ya aslında cinsiyeti söyleyelim mi dedi ben bir şey diyemedim o an doktor da söylemedi. Ama perşembe günü tekrar soracağım sanırımOy maşallah kuzuma kocaman olmuş. Benim minnakım da bu kadar olmuştur yakınız hafta olarak. Doktor cinsiyet demediyse kız olabilir çünkü erkekler çok belli ediyor kendini
Banu cifci de öyle diyor eğer erkek cinsiyet organını göremiyorsak kız diyoruz çünkü kız üreme organı çok daha geç kendini gösterecek boyuta gelirmiş ama erkek çok rahat seçilirmis. Benim doktorumda buna dayanarak söyledi diye düşünüyorum bana kız demisti yüzde 20 -30 değişme ihtimali de var tabi dediOy maşallah kuzuma kocaman olmuş. Benim minnakım da bu kadar olmuştur yakınız hafta olarak. Doktor cinsiyet demediyse kız olabilir çünkü erkekler çok belli ediyor kendini
Ay harikasinizBizim küçük bahçemizde 6 tavuk var günlük ihtiyacımızı karşılıyorevdeki yemek artıkları ile besleniyorlar çoğunluk. Yem az veriyoruz
inanamıyorum ya nasıl sustunuz o anYa aslında cinsiyeti söyleyelim mi dedi ben bir şey diyemedim o an doktor da söylemedi. Ama perşembe günü tekrar soracağım sanırım
Panorama testi nedir hic duymadim ben hicbir sey yaptirmadimKızlar selam, yarın panorama testi için gelip kan alıcaklar. Çok heyecanlıyım. Dua edinYaptıranlar var mı? Hafta sonu da tarama var. Organlarına burnuna vs bakılacak. Çok endişeliyim
Kuzum nasıl tahmin edelim doktor bile bu haftada bacakları açıkken bile yanlış olabilir diyerek tereddütlü söylüyor. maşallah minnosuna hepimizin ki sağlıkla dogsunKızlar selam, benim miniğim yine cinsiyetini göstermedi. Tahmin yapabilir misiniz, çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3109831
Öne kız ilk defa duydumKızlar selam, yarın panorama testi için gelip kan alıcaklar. Çok heyecanlıyım. Dua edinYaptıranlar var mı? Hafta sonu da tarama var. Organlarına burnuna vs bakılacak. Çok endişeliyim
Ay harika ya gozumunde böyle kırsal yeşillikli harika bir alan canlandı ve sizin evBize bakım olarak zorlukları yok babam kümes yaptı telle de çevirdik kapıları açık kendileri girip çıkıyor. Günlük suyunu veriyoruz evde illa yemek kalıyor 4 katlı bina komple babamların kardeşim ben babamlar falan her çıkan ayırıyor. Her gün yumurta oluyor en azından çocuklar taptaze yiyor
Nipt down sendromu var mı diye bakılan. Bu başka bir marka .Panorama testi nedir hic duymadim ben hicbir sey yaptirmadimikili testten bahsetmisti doktorum bir onu da ben istemedim.
Hayırlı sonuçlar alın insallah
Ben prilamı günde 4 defaya kadar kullanıyorum kesinlikle hiç bir zararı yok dedi doktor. Kendi öğünlerimi ve uyku vakitlerimi ona göre düzenledim. Son 3 haftadır kendime geldim kilo da aldım. Ama içmeyince fenayım. Yanmalar kusmalar gaz sancıları geri geliyor.Tecrübeli anneler bulantılar ne zaman bitecek 12+1 deyim 6. Haftadan beri hiç azalmadı, doktorum zofer yazdı zorunlu olmadıkça kullanma dedi. Kullandığım gün daha iyiyim diğer günler perişan halde geçiyor
Ya doktor birini söyledi geçen haftalarda. Çok hevesle gitmiştim bugün diğerini de öğreniriz diye. Ama bacaklarını da açmayınca hayal kırıklığına uğradımKuzum nasıl tahmin edelim doktor bile bu haftada bacakları açıkken bile yanlış olabilir diyerek tereddütlü söylüyor. maşallah minnosuna hepimizin ki sağlıkla dogsun
Prilam da kokuyor ya size de geliyor mu kokusuBen prilamı günde 4 defaya kadar kullanıyorum kesinlikle hiç bir zararı yok dedi doktor. Kendi öğünlerimi ve uyku vakitlerimi ona göre düzenledim. Son 3 haftadır kendime geldim kilo da aldım. Ama içmeyince fenayım. Yanmalar kusmalar gaz sancıları geri geliyor.
Bıraksalar doğurana kadar uyurumKızlar uykularınız nasıl ? Gece çok ciddi bir yanma ateş basıyor özellikle ayaklarım içten bi yanma gb çok zorlanıyorum sabaha kadar uyku yok oda oda geziyorum bugun işede gidemedim enerjim tamamen kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?