2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu laftan sonra görüşmeye devam ediyor musunuz?
Kayinvaldemlerde hosgeldin gule gule olayi sadece.
Kızlar uykularınız nasıl ? Gece çok ciddi bir yanma ateş basıyor özellikle ayaklarım içten bi yanma gb çok zorlanıyorum sabaha kadar uyku yok oda oda geziyorum bugun işede gidemedim enerjim tamamen kayboldu

Ya ben gece gündüz rahat değilim. Hep bulanti halindeyim. Dun gece limonlu maydanoz yedim. Salatalık yedim midem rahatlasin diye cok birseyde değişmedi. 2 ye uce kadar yatamıyorum.. ondan sonra mecburen uyuyorum. Uyumayınca da tüm gün sarhoş gibi oluyorsun

Bizim küçük bahçemizde 6 tavuk var günlük ihtiyacımızı karşılıyor evdeki yemek artıkları ile besleniyorlar çoğunluk. Yem az veriyoruz
bizim de öyle bi alanımız var hep aklımdan geçti ama bakamam diye korktum. gaza geldim şimdi bakımı nasıl tavsiye eder misin
Ama yumurta tabiki kaliteli olsun lezzette farkı görüyorsun ama tavuk kadar zararlı değilmiş market yumurtası
ben lezzeti için istiyorum, normalde ne bulursam onu yerim pek araştırmam ama yumurtada çok farkediyor

Bize bakım olarak zorlukları yok babam kümes yaptı telle de çevirdik kapıları açık kendileri girip çıkıyor. Günlük suyunu veriyoruz evde illa yemek kalıyor 4 katlı bina komple babamların kardeşim ben babamlar falan her çıkan ayırıyor. Her gün yumurta oluyor en azından çocuklar taptaze yiyor

Oy maşallah kuzuma kocaman olmuş. Benim minnakım da bu kadar olmuştur yakınız hafta olarak. Doktor cinsiyet demediyse kız olabilir çünkü erkekler çok belli ediyor kendini
Ya aslında cinsiyeti söyleyelim mi dedi ben bir şey diyemedim o an doktor da söylemedi. Ama perşembe günü tekrar soracağım sanırım

Oy maşallah kuzuma kocaman olmuş. Benim minnakım da bu kadar olmuştur yakınız hafta olarak. Doktor cinsiyet demediyse kız olabilir çünkü erkekler çok belli ediyor kendini
Banu cifci de öyle diyor eğer erkek cinsiyet organını göremiyorsak kız diyoruz çünkü kız üreme organı çok daha geç kendini gösterecek boyuta gelirmiş ama erkek çok rahat seçilirmis. Benim doktorumda buna dayanarak söyledi diye düşünüyorum bana kız demisti yüzde 20 -30 değişme ihtimali de var tabi dedi

Kızlar selam, yarın panorama testi için gelip kan alıcaklar. Çok heyecanlıyım. Dua edin Yaptıranlar var mı? Hafta sonu da tarama var. Organlarına burnuna vs bakılacak. Çok endişeliyim

Ya aslında cinsiyeti söyleyelim mi dedi ben bir şey diyemedim o an doktor da söylemedi. Ama perşembe günü tekrar soracağım sanırım
inanamıyorum ya nasıl sustunuz o an
ben doktorun yakasına yapışacağım neredeyse
tahmin bile yapmıyor

Kızlar selam, yarın panorama testi için gelip kan alıcaklar. Çok heyecanlıyım. Dua edin Yaptıranlar var mı? Hafta sonu da tarama var. Organlarına burnuna vs bakılacak. Çok endişeliyim
Panorama testi nedir hic duymadim ben hicbir sey yaptirmadim ikili testten bahsetmisti doktorum bir onu da ben istemedim.
Hayırlı sonuçlar alın insallah

Kızlar selam, benim miniğim yine cinsiyetini göstermedi. Tahmin yapabilir misiniz, çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3109831
Kuzum nasıl tahmin edelim doktor bile bu haftada bacakları açıkken bile yanlış olabilir diyerek tereddütlü söylüyor. maşallah minnosuna hepimizin ki sağlıkla dogsun

Ay harika ya gozumunde böyle kırsal yeşillikli harika bir alan canlandı ve sizin ev

Tecrübeli anneler bulantılar ne zaman bitecek 12+1 deyim 6. Haftadan beri hiç azalmadı, doktorum zofer yazdı zorunlu olmadıkça kullanma dedi. Kullandığım gün daha iyiyim diğer günler perişan halde geçiyor
Ben prilamı günde 4 defaya kadar kullanıyorum kesinlikle hiç bir zararı yok dedi doktor. Kendi öğünlerimi ve uyku vakitlerimi ona göre düzenledim. Son 3 haftadır kendime geldim kilo da aldım. Ama içmeyince fenayım. Yanmalar kusmalar gaz sancıları geri geliyor.

Kuzum nasıl tahmin edelim doktor bile bu haftada bacakları açıkken bile yanlış olabilir diyerek tereddütlü söylüyor. maşallah minnosuna hepimizin ki sağlıkla dogsun
Ya doktor birini söyledi geçen haftalarda. Çok hevesle gitmiştim bugün diğerini de öğreniriz diye. Ama bacaklarını da açmayınca hayal kırıklığına uğradım
Belki dedim benzetilir

Prilam da kokuyor ya size de geliyor mu kokusu

Güzel şubat anneleri umarım gebelikleriniz güzel geçiyordur göbüşleriniz ne güzel belirmeye basladı darısı bizlerin basına ins nisan ayından geldim bişey merak ediyorum cinsiyeti öğrenen güzel anneler bu işin gerçekten ekşiyle tatlıyla belirtiyle ilgisi varmı cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…