- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Minik kuzum maşallah acıkıyor annesi artık o da büyüdüDün bunu yazmıştım ve bu sabah elim karnımın sol tarafindayken tam elimin altında pıt sesiyle irkildim ağlaya ağlaya eşimin yanına koştum çok guzeldiiiii sanki günaydın acıktım diyor
Yaa dimiiMinik kuzum maşallah acıkıyor annesi artık o da büyüdü
İnsan işte o an yağ olup eriyor resmenYaa dimiibidaha yapsın diye dürtüp duruyorum hahahh
Aynnneen öyleİnsan işte o an yağ olup eriyor resmen
İnsan her seye alisiyor dimiAman olmaz da inşallahalıştırma galiba bunlar
Tabi bunun bir nedeni var sonuçta ve çok güzel bi nedenİnsan her seye alisiyor dimi
Gözün aydın kuzum . Bende ilk 17+4de duymuştum önce bağırsak hareketi sandım sonra baktım aynı yere vuruyor bu dedim bizim minnoş benimle iletişim kurmaya başladıDün bunu yazmıştım ve bu sabah elim karnımın sol tarafindayken tam elimin altında pıt sesiyle irkildim ağlaya ağlaya eşimin yanına koştum çok guzeldiiiii sanki günaydın acıktım diyor
Canım doktora gitcek olan sen miydin öyle hatırlıyorum halsizlik için gittim miGunaydin kizlarkurulu saat gibi 7.45 te uyaniyorum ya gun gecmek bilmiyo sonra. Calisirken de zaman yetmezdi
Bende bayılıyorum bu hisse. Dün ilk kez oğlum 6,7 kez üst üste ve kuvvetli tekme attı. Çok çok güzel onu hissetmekDün bunu yazmıştım ve bu sabah elim karnımın sol tarafindayken tam elimin altında pıt sesiyle irkildim ağlaya ağlaya eşimin yanına koştum çok guzeldiiiii sanki günaydın acıktım diyor
Bugün doktora gittin mi canım?ne dedi doktor sonuçlar yarın mi çıkarmış? Benimde aklım sende kaldı dün gece okudum mesajlarını.Canim açıklamaların icin cok teşekkür ederim
biraz rahatlattı beni.
Metobolizmam hala eski seyrinde. Bir yavaşlama yada hızlanma yok cok sukur. Ilk aylar 2 kilo vermistim bulanti sebebiyle son zamanlarda o iki kiloyu geri aldım. Istahim aman aman artmadı normal yiyorum herseyi. Su an ilk hamile kaldığım kilolardayim.
Halsizlik yorgunluk cok var. Ve unutkanlık. Baya bariz unutuyorum herseyi. Eskiden saat gibiydim.
Insallah kansızlık ve vitaminsizlikten dir diyorum.
benimde bir hafta önce gittiğimde yeni bakıldı bu zamana kadar gittiğimde hiç bakılmamıştı meğer tiroidlerim gebeliğe göre yükselmiş. Dahiliye ye yönlendirdi hemen levotiron diye ilaç başlandı . Birde jodid diye. Tekrardan dahiliyeye sıra almamı söyleyip bi kaç daha tiroid anti tg ve anti tpo diye test yaptırmamı ilaçları kullanıp 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Gebelikte tiroidler meğer epey değişebiliyormuş. Gittikçe baktırmak lazım yani öyle bir şey varsa hemen başlarlar ilacıArkadaslar ozellikle tiroid yüksekliği yasayanlar belirtileriniz nedir.
Benim hic tiroidlerime bakilmamış. Son gittigim doktorda cok halsizim vs deyince belki tiroid vardir dedicuma gününden beri depresyondayım. Internetten baktigim tum belirtiler sanki benim için. Ve yazılı hersey cok korkutucu en kötüsü de bebekte zeka geriliği diyor. Pazartesi tahlil verecem. Ama resmen uykularım kaciyor
Neden böyle ihmalkar bu doktorlar yabenimde bir hafta önce gittiğimde yeni bakıldı bu zamana kadar gittiğimde hiç bakılmamıştı meğer tiroidlerim gebeliğe göre yükselmiş. Dahiliye ye yönlendirdi hemen levotiron diye ilaç başlandı . Birde jodid diye. Tekrardan dahiliyeye sıra almamı söyleyip bi kaç daha tiroid anti tg ve anti tpo diye test yaptırmamı ilaçları kullanıp 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Gebelikte tiroidler meğer epey değişebiliyormuş. Gittikçe baktırmak lazım yani öyle bir şey varsa hemen başlarlar ilacı
Yok kuzum ben degilim M MaviFeslegen arkadasimizdiCanım doktora gitcek olan sen miydin öyle hatırlıyorum halsizlik için gittim mi
Canim benim tsh 3.2 cikinca hemen basladik ilaca ogrendigim zamandan beri 50 mg levotiron kullaniyorumBugün doktora gittin mi canım?ne dedi doktor sonuçlar yarın mi çıkarmış? Benimde aklım sende kaldı dün gece okudum mesajlarını.
Sonra kendi tahlilime baktım bana da sadece hamileliğin başında yeni ögrendigim zaman sağlık ocağında bakmışlardı tsh 3.4imis referans 4.2 gözüküyor ama doktor kağan kocatepe 1.tremistirda 2.5, bekleriz diyordünden beri beni de bi telaş aldı.
Anlam veremiyorum iki kadın doğumcu ve sağlık odağındaki doktor görmüştü bu değeri. Biri "hafif yüksek ama sınırda" demişti sadece. Takip ya da ilaçtan bahsetmedi. Diğerleri hicbir şey demedi bile. Benim doktorlar mi rahat başka bazı doktorlar mi pimpirik . Dünden beri bende ilk kez bu kadar telasliyim.
Umarım bebeklerimiz bizden almıştır bize kalmamış olsa bile onlar almış olsundabu arada bende basindan beri cok halsizim. Disari adim atar atmaz halsiz kaliyorum, evde de iş yapamıyorum hatta ücretsiz izin aldım çalışamıyorum.
Bende yarına dahiliye randevusu aldım gidip hem soracağım hem tahlil isteyeceğim.
Umarım hepimiz için her şey yolundadir.
aynen canım şok oldum bildiğin şimdi 3.65 mi ne çıktı hemen başladı doktor takibini yapalım sürekli dedi bu son gittiğim iyi bir doktor ama sağolsunlar sıra falan bulmak imkansız randevu bile oluşmuyorNeden böyle ihmalkar bu doktorlar yaher seyimizi kendimiz bilip takip etmeliyiz artık hiç güvenim kalmadı.
Senin adına sevindim canım için rahattır ne güzel, Allah iyilerle denk getirmiş. Bende şu an biraz kızgınım ne olurdu ki en azından önlem dahilinde başlatabilirlerdiYok kuzum ben degilim M MaviFeslegen arkadasimizdi
Canim benim tsh 3.2 cikinca hemen basladik ilaca ogrendigim zamandan beri 50 mg levotiron kullaniyorum
Evet iyi bir doktormuş. 3.65'e yüksek demiş. Beni 3.4 ile gördükleri halde normal kabul ettiler :/ inşallah bebeklerimizde sorun olmaz canım yarıladık bile süreci.aynen canım şok oldum bildiğin şimdi 3.65 mi ne çıktı hemen başladı doktor takibini yapalım sürekli dedi bu son gittiğim iyi bir doktor ama sağolsunlar sıra falan bulmak imkansız randevu bile oluşmuyor
inşallah canım bilmediğimiz için takibini yapmadık ki insan bilse dikkat eder artık dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür bebiş hareketlerini hissedince rahatlıyoruz :) Allaha şükür erken öğrendik ilk zamanlarda da çok tehlikeli oluyormuş oysaki rabbim korumuşEvet iyi bir doktormuş. 3.65'e yüksek demiş. Beni 3.2 ile gördükleri halde normal kabul ettiler :/ inşallah bebeklerimizde sorun olmaz canım yarıladık bile süreci.
Ama bir taraftan iyi düşünüyorum, hicbirimizin değeri abartı yüksek değil. Bebeğimiz bizden almıştır inanıyorum da biz boş yere halsiz kaldık belki.
valla kimsenin hiçbir şey umrunda değil Allaha emanet doğuyor bu bebeklerSenin adına sevindim canım için rahattır ne güzel, Allah iyilerle denk getirmiş. Bende şu an biraz kızgınım ne olurdu ki en azından önlem dahilinde başlatabilirlerdi
Çok güzel dimiGözün aydın kuzum . Bende ilk 17+4de duymuştum önce bağırsak hareketi sandım sonra baktım aynı yere vuruyor bu dedim bizim minnoş benimle iletişim kurmaya başladı
Ayyy üst üste yapsa bende sevinçten deliye dönerdimBende bayılıyorum bu hisse. Dün ilk kez oğlum 6,7 kez üst üste ve kuvvetli tekme attı. Çok çok güzel onu hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?