- 22 Kasım 2021
- 387
- 515
- 53
- 26
ayyy bende öyleyim bir tane iyi doktora denk geldim onun dışında gittiklerim bebeğin iyi olup olmadığını bile söylemeye erindiler diğer odaya gidesiye odasından çıkıp gidenlere denk geldim işleri varmış çünkü bize bakmak işleri değil sanırım aklıma geldikçe sinirleniyorum. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu iyi olan doktorda yüzünü bile gösterdi bak burda annesi diyevalla kimsenin hiçbir şey umrunda değil Allaha emanet doğuyor bu bebekler
ben de en başından beri çok kızgınım doktorlara
kendilerini savunmaya gelince çok başarılılar
hemen terkedip gitmeyi biliyorlar
herkes işini hakkıyla yapacak
yapamayan da doktor olmasın kimse kafasına silah dayamadı doktor ol diye
ayyy görüyorsunuz ne kadar doluyum
diğer klinikte iyiyse oraya da gidebilirsin bence canım benim olduğum yerde yok bende başka yerde özele gideceğim iyi bakıldıktan sonra fiyatını da düşünmekte fayda var fikrimceKızlar size bişey danışıcam , detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gittiğim özel hastaneye randevu aldım 695 TL. Kendi doktorum değil bunun uzmanı bakacakmis , ama başka bir özel kliniği olan doktor 500 TL ye bakıyormuş detaylı ultrason a. Karar veremedim siz 200 TL fazla verip hastanede mi yaptırırdiniz yoksa diğer doktora mi giderdiniz, şimdi 200 liranin arkasına mi düştünüz diyeceksiniz ama işten ayrıldığım için eşimin üzerine yüklenmek istemiyorumonun üzerine 100 TL daha koyup diğer aya kontrole de verebilirim bilemedim
Canım geçmiş olsun bir şey soracağım. Daha önce hiç o test yapılmamış mıydı sana. Ben 14. Haftaya girerken bakılmıştı 1.77 çıkmıştı acaba şimdi yükselme olmuşumdur aklım takıldıdiğer klinikte iyiyse oraya da gidebilirsin bence canım benim olduğum yerde yok bende başka yerde özele gideceğim iyi bakıldıktan sonra fiyatını da düşünmekte fayda var fikrimce
Evet canım haklisindiğer klinikte iyiyse oraya da gidebilirsin bence canım benim olduğum yerde yok bende başka yerde özele gideceğim iyi bakıldıktan sonra fiyatını da düşünmekte fayda var fikrimce
Aslinda benim cevremdeki tum gebelere yapilmis ben troid hastasi oldugumdan gebeligi ogrenince direkt endokrine kendim gittim ama ozeldeki doktorum da test istemisti ve sordu da ilac kullaniyo musun falan. Gercekten bazi doktorlar fazlasiyla ihmalkârlar ama lafa gelince haklarini guzel savunuyolarSenin adına sevindim canım için rahattır ne güzel, Allah iyilerle denk getirmiş. Bende şu an biraz kızgınım ne olurdu ki en azından önlem dahilinde başlatabilirlerdi
Özel kliniği olan drun rapor yazma yetkisi olmayabilir. Bende klinikte yaptırıcam ama rapor yazma yetkisi yok drun, rapor için ayrıca başka yerden randevu almıştım ama gidip gitmemekte kararsızım. Bir sorun gözükmezse allahın izniyle gitmeye gerek yokKızlar size bişey danışıcam , detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gittiğim özel hastaneye randevu aldım 695 TL. Kendi doktorum değil bunun uzmanı bakacakmis , ama başka bir özel kliniği olan doktor 500 TL ye bakıyormuş detaylı ultrason a. Karar veremedim siz 200 TL fazla verip hastanede mi yaptırırdiniz yoksa diğer doktora mi giderdiniz, şimdi 200 liranin arkasına mi düştünüz diyeceksiniz ama işten ayrıldığım için eşimin üzerine yüklenmek istemiyorumonun üzerine 100 TL daha koyup diğer aya kontrole de verebilirim bilemedim
ben de merak ediyorum bu konuyu. benim doktorum da riskli bir durumun yok radyologta bakabilir dedi ama 2 tane de perintalog önerdi 3 doktor onerdi yani. özel hastane de radyolog bu bakmalı . özel muayneye mi gidilmeli yok sa universite hastanesine mi ayarlamaya calısmalıyım kafam karıştıKızlar size bişey danışıcam , detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gittiğim özel hastaneye randevu aldım 695 TL. Kendi doktorum değil bunun uzmanı bakacakmis , ama başka bir özel kliniği olan doktor 500 TL ye bakıyormuş detaylı ultrason a. Karar veremedim siz 200 TL fazla verip hastanede mi yaptırırdiniz yoksa diğer doktora mi giderdiniz, şimdi 200 liranin arkasına mi düştünüz diyeceksiniz ama işten ayrıldığım için eşimin üzerine yüklenmek istemiyorumonun üzerine 100 TL daha koyup diğer aya kontrole de verebilirim bilemedim
Sekreteri rapor yazabilir dedi ama bakalım artık sağol canımÖzel kliniği olan drun rapor yazma yetkisi olmayabilir. Bende klinikte yaptırıcam ama rapor yazma yetkisi yok drun, rapor için ayrıca başka yerden randevu almıştım ama gidip gitmemekte kararsızım. Bir sorun gözükmezse allahın izniyle gitmeye gerek yok
Ben kontrole gittigim hastaneden devam edicem galiba canım , doktorum kimseyi onermedi çünkü banaben de merak ediyorum bu konuyu. benim doktorum da riskli bir durumun yok radyologta bakabilir dedi ama 2 tane de perintalog önerdi 3 doktor onerdi yani. özel hastane de radyolog bu bakmalı . özel muayneye mi gidilmeli yok sa universite hastanesine mi ayarlamaya calısmalıyım kafam karıştı
Sanırım aydindaydin öyle hatırlıyorum Ben murat aksoya gitmeyi düşünüyorum detaylı için daha önceki gebeliğimde de ona gitmiştim memnundum Tabi sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan ona git insanda acaba oldu mu tedirgin oluyorTabi bunun bir nedeni var sonuçta ve çok güzel bi neden
Gecmis olsun kuzum. Hic duymadim daha once Rabbim kolaylik versinMerhaba kızlar, Dün oğlumun altını değiştirirken sol testisinin torba da olmadıgını fark ettim çok panik oldum tabii sabah oldu baktım yine yok bugün doktora götürdüm ultrason çekildi doktor utangaç testis dedi ameliyat gerektiriyormuş o kadar üzgünüm ki ağlamaktan içim çekildi resmen 1,5 ay önce sünnet ettirmiştim böyle bir sorunumuz yoktu nerden çıktı şimdi bubaşına gelen ameliyat geçiren yakını bebesi olan var mı?
Amin inşallahGecmis olsun kuzum. Hic duymadim daha once Rabbim kolaylik versin
Kuzum Allah beterinden korusun. Nasil bi operasyonmus pekiAmin inşallahAllah beterinden korusun ama bu çocuğu doğduğundan beri doktoru muayene ediyordu testisler yerindeydi sünnetten sonra niye böyle oldu bilmiyorum doğan her 100 erkek çocuktan 2’sinde bu sorun var dedi doktor ama anne yüreği acayip tadım kaçık..
Çok geçmiş olsun Yüreğinizi ferah tutmaya çalışınMerhaba kızlar, Dün oğlumun altını değiştirirken sol testisinin torba da olmadıgını fark ettim çok panik oldum tabii sabah oldu baktım yine yok bugün doktora götürdüm ultrason çekildi doktor utangaç testis dedi ameliyat gerektiriyormuş o kadar üzgünüm ki ağlamaktan içim çekildi resmen 1,5 ay önce sünnet ettirmiştim böyle bir sorunumuz yoktu nerden çıktı şimdi bubaşına gelen ameliyat geçiren yakını bebesi olan var mı?
30-45 dk surecek kucuk kesı atılıp yerıne gerı sabıtlenecek dedı aglamaktan da algımı veremedim ınternetten bakıyorum sımdı de ıcım kalktı gercektenKuzum Allah beterinden korusun. Nasil bi operasyonmus peki
ben dün doğuştan sünneti araştırırken denk gelmiştim bu konuya hatta sanırım ikisi bağlantılıydı. doğuştan sünnet sorunu olanların testisleri de kontrol edilmeli gibi bi bilgi vardı. bunlar erkek bebeklerde çok yaygınmış en çok bu konu ile ilgili operasyon yapılıyormuş. bir de kasık fıtığı. tabi küçük de olsa büyük de olsa bizim için farketmez en ufak sorun bize facia geliyor. evladının iyiliği için güçlü olmaya çalış, tedavi ettireceksin ve hiçbir şeyi kalmayacak bebeler çok daha kolay atlatıyor. Allah dermanı olmayan dert vermesinMerhaba kızlar, Dün oğlumun altını değiştirirken sol testisinin torba da olmadıgını fark ettim çok panik oldum tabii sabah oldu baktım yine yok bugün doktora götürdüm ultrason çekildi doktor utangaç testis dedi ameliyat gerektiriyormuş o kadar üzgünüm ki ağlamaktan içim çekildi resmen 1,5 ay önce sünnet ettirmiştim böyle bir sorunumuz yoktu nerden çıktı şimdi bubaşına gelen ameliyat geçiren yakını bebesi olan var mı?
Kolayca olup bitsin insaAllah hayirlisiyla kuzum30-45 dk surecek kucuk kesı atılıp yerıne gerı sabıtlenecek dedı aglamaktan da algımı veremedim ınternetten bakıyorum sımdı de ıcım kalktı gercekten
Ama o kadar haklısın ki zeref. Zaten şansına doğru dürüst bi vitamin hapını bile doğru dozda vereni çıkmadı ; o da yetmedi sorularını soramadın, seni aydınlatamadılar vs. Para para diye yiyip bitirdiler gündemi. Bir gün de yok ki, biri de ben memnunum aldığım paradan desin. Eski doktorlar alışmış ya, bıçak parası adı altından elden bi sürü almaya, ondan tabi bunlara az geliyor. Eski doktorlara bak, karı koca doktor olmanın ötesinde bi zenginlik vardır mesela. Ama napayım o zenginliği benvalla kimsenin hiçbir şey umrunda değil Allaha emanet doğuyor bu bebekler
ben de en başından beri çok kızgınım doktorlara
kendilerini savunmaya gelince çok başarılılar
hemen terkedip gitmeyi biliyorlar
herkes işini hakkıyla yapacak
yapamayan da doktor olmasın kimse kafasına silah dayamadı doktor ol diye
ayyy görüyorsunuz ne kadar doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?