2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım cok geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. Oğlun kaç yaşında ? Acaba bi farklı doktora daha gitsen mi görüş almak adına ? İnsan evladı söz konusu olunca canından can gidiyor.

ama gittikleri her yerde tam hizmet bekliyorlar. bankada, okulda vs hemen şikayet ederler. sağlıkçıların hepsinde garip bi ego var zaten tavırları tuhaf. bunu başka bi yere yazsam linçlenirim

Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin. Korkma üzülme halledilmeyecek şey değil bu annesi. Sen güçlü olmalısın yavrum senden güç alsın

Fiyat daha uygun olanlar genelde radyolog oluyor. Biraz senin seçimin önemli. Kola bacağa bakanla bebeğe bakan aynı olmasın diye düşünüyorum ben. Bebeğin iç organlarına tek tek o da bakar ama plasentasıydu kordonu tek tek damarları akışı serviksdi benim için önemli o yüzden mutlaka perinatolog isterim ben. Oğlumda da çapa perinatoloji bölüm başkanının muayenehanesine gitmiştik. İkisi de perinatologsa referans olarak da bilmiyorsam hiç ucuz olanı seçerim ama 200 300de olsa
30-45 dk surecek kucuk kesı atılıp yerıne gerı sabıtlenecek dedı aglamaktan da algımı veremedim ınternetten bakıyorum sımdı de ıcım kalktı gercekten
Bebekken büyüktü biraz oğlumun tesisleri 1 yaşına gelene kadar değişir dedi Dr öyle de oldu. Her şey yolundaydı. 1 sene önce sünnet oldu. 3 4 ay önce farkettim bizde hatta şimdi sen diyince tekrar baktık onun da öyle içi boş yukarıdalar yani elle bastırınca aşağı iniyorlar. Sünnet çok sıkıntılıydı yani çok acil değilse istemem hemen opere ettirmek erkekliğinden nefret edecek çocuk ne istiyorsunuz oramdan dicek baya travmalıydı sünnet çünkü

Aynen öyle canım, Murat Aksoy hiç duymadım bi bakayım bilgi alayım teşekkürler

Hiç bilgim yok ama çok geçmiş olsun

ama gittikleri her yerde tam hizmet bekliyorlar. bankada, okulda vs hemen şikayet ederler. sağlıkçıların hepsinde garip bi ego var zaten tavırları tuhaf. bunu başka bi yere yazsam linçlenirim
Kuzu ben saglikciyim hiç alınmadım haklısın, özelde 4 sene çalıştım insanlar para verdikleri için her şeyi yaptirabilecegini sanıyor , üstüme yürüyeni kufredeni hakaret edeni her şeyi gördüm akşam evde çok ağlardim ama ertesi gün yine gülümseyip başlardım işe mecbur.. çalışanlar da paramı alayım eve gideyim ayağına geliyor bir süre sonra.. ego ve yüksekten görme ayrı bişey onu genelde artık oradan ekmeğini yemiş keyfi çalışanlarda çok görüyordum

canim tabii ki herkes aynı değil mesela 2 güzel doktor tanıdım yıllar önce hala aklıma geldiğinde dua ederim. ben de kendi işimizde çalışıyorum sürekli müşteriyle muhattabım, dediğin gibi 3 kuruş para veriyor diye aşağılayanlar, kavga edenler.. çok müşteri kovaladım bu yüzden. bu tip insanlar her yerde malesef bezdiriyorlar insanı benim de bi ara müşteri yüzü göresim yoktu. insanla uğraşılan her iş çok zor

Ahahaha güldürdün beni keşke bende kovabilseydim de el işi kanlı iş derler işte çok sakindim cazgır yaptılar beni eşim geçen gün muhasebe işi yapabilir misin dedi insanla muhatap olmiym da ne olursa olsun dedim

ben de bi ara delirdim dedim ki acaba nerde insan yoktur ben orda çalışcam dedim oturdum düşün düşün yok her yerde insan var sonra baktım tek çare hayvancılık yapmak orda insan yok mee möö takılırız

Kız hayvancilikta eskisi gibi para yok artık kaynanamlarin var da satacak yer ariyorlar

İns hersey yolundadır canım. Bende tiroid hep vardı (hasimato) her trimester de tsh kontrolü yapılacak dediler. Zaten hamilelikte oncesinde sorun yoksada tsh değişikliği normal görülüyor o yüzden ara ara takibi gerekiyor. Biz hamileyiz halsizlik vs durumlar gayet normal hepsi tiroid demek degil ama ilk bakılmasına göre araya zaman girmişse dr istemese de sen gidip kanını ver bence.

Sağ ol canım dün bir telaşla yazmıştım bugün iyiyim☺ sanırım beraberinde t4'e bakılıyormuş o normalse cogu doktor ilaca baslatmiyormus 3.40 gibi değerlerle. Benimde tsh 3.4 çıkmış olsa da t4 referans aralığında. Belkide o yüzdendir ancak yine de hic uyarmadılar ,sınırdasın ayda bir baktır diyebilirlerdi. 3 ay kadar oldu kan vereli. Yarın yeniden vericem inşallah. Sana da çok geçmiş olsun

Süpersin canım benim gibi bilgisi olmayanlar icin çok kıymetli bilgiler vermişsin. Alınca degistirme sansim olmadigi icin bu söylediklerini dikkate alıp ona gore seçim yapacağım, iyi ki varsın

Çok geçmiş olsun. Umarım kolay bir operasyondur.

Sen buraya yaz gülüm , linçlemeyiz seni
Bu ülkede öğretmeni , cahilden laf yiyor onu geçtim öğrencinin bile saygısızlığına ; gizli video çekmesine tahammül ediyor ; polisi demişsin protestoculardan Tokat yiyor tahammül ediyor. Acil serviste herkes gerginken, üsluptan uzak yorumlarıyla onlar da laf yıyor sonunda ama bi onlar tahammül edemiyor nedense. Doktor değil de hemşireler daha egolu bence ama beni de linçlemeyin. Tabiki her mesleğin istisnaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…