- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Ya kızlar hamilelik günlüğümde foto değişmiş ya çok mutluyum
Gözünüz aydın canımKızlar bugun randevum vardı gittik bebeğimizi gördük kocaman olmuş cinsiyetimizi söylemeyin balon patlatacağız dedik kağıda yazıp verdi fakat bebeğe bakarken kalbinde opak izlendi çok önemli değil 1 ay sonra ayrıntılıda bakacağız dedi ben ister istemez evham yaptım daha sonra radyolog benim banka müşterim rica ettik kalbine birde o hoca baksın diye benim ki bacakları bir güzel açmış ekrana baktık ki oğlan ortadahoca da erkek olduğunu söyledilermi dedi benim koca hoplamaya başladı süpriz kaçtı Kalbimizde ufak açıklık var ama bu ilerleyen zamanda kapanacak dedi Rabbim hepsine sağlık sihat versin balon yaptırdık kızıma sürpriz olsun yinede istedik kızım patlattı
@MaviFeslegen boya bizi kuzum mavilere
Keşke canım en ufak bir pürüz bizi bizden alıyor inşallah bir problem olmaz ayrıca Mom testi istedi bakalım onuda verdik kandan bakılıyormuş.Canim geçmiş olsun öncelikle. Keske hicbir sorun cikmasa bebeklerimizde en azindan geçici olduğunu biliyoruz ve daha minicikler insallah toparlayacaklar. Sadaka vermeyi ihmal etme kuzum boyle durumlarda.
Bu aradaaaabir oğluş daha geliyor grubumuza. Saglikla sihhatle kısmetinde gelsin insallah minigimiz. Hayirli olsun
Kizlar kendini sona sakliyor dedim.ama basi da sonu da erkek oldu gurubun.
İnşallah canım benimMaşaAllah oğluşuna hiç korkma güzel olur herşey
Öğrendik kuzum valla çok farklı bir heyecanmışCok şükür öğrendin sendegüzel haberlerini bekliyoruz
Çok saol canım inşalah hepsi sağlıcakla gelsinGözünüz aydın canımmaşallah sübhan allah nazar değmesin. Sağ salim gelsin minik paşa
Super gördün yanı paşayıBugun kontrolüm vardi doktorda baya yükseltti beni sagolasun. Evet ya yolun yarısı oldu cok sukur
Artik cinsiyeti öğreniriz inşallah
Ayyy çocukken kışları bizimkiler bundan giydirirdi banaAlisveris çılgınlar ve deneyimli anneler. Bu kundak kullanışlı birsey mi
Cok ilgimi çekiyorbezle kundan yapmaktan guzel gibi.
Maşallah canım hep böyle güzel geçsin randevularımız insKızlar bugün kontrole gittim. Hersey yolunda şimdilik şükür. Haftaya persembe için detaylı ultrason randevusu aldım bakalım. Doktoruma grip asısını sordum. Yaptırabilirsin dedi. Ben iki doktor kontrolünde olduğum ıcın, diğer doktora da mesaj attım. Sizce grip asısı yaptırmalı mıyım diye, yaptır demiş o da. Sizin de aklınızda olsun diye paylaşayım dedim. Bu kış bıraz zor olacakmış gripler
Gözünüz aydın canımKızlar bugun randevum vardı gittik bebeğimizi gördük kocaman olmuş cinsiyetimizi söylemeyin balon patlatacağız dedik kağıda yazıp verdi fakat bebeğe bakarken kalbinde opak izlendi çok önemli değil 1 ay sonra ayrıntılıda bakacağız dedi ben ister istemez evham yaptım daha sonra radyolog benim banka müşterim rica ettik kalbine birde o hoca baksın diye benim ki bacakları bir güzel açmış ekrana baktık ki oğlan ortadahoca da erkek olduğunu söyledilermi dedi benim koca hoplamaya başladı süpriz kaçtı Kalbimizde ufak açıklık var ama bu ilerleyen zamanda kapanacak dedi Rabbim hepsine sağlık sihat versin balon yaptırdık kızıma sürpriz olsun yinede istedik kızım patlattı
@MaviFeslegen boya bizi kuzum mavilere
Yeni doğan da sadece bunu bulabildim, Etsy de 22 parca.Kızlar kışlık hastane çıkışı var mı
Canim benim kasıkta bas asagi duruyodu rahim agzi uzunlugunu 2 kere olctu doktor kizimin kafasi yuzunden net olsun diye bence normal herhangi bir sey demedi cunkuKızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün
Oyy güle güle kullansın minnoş kızlar icinde var mı canımYeni doğan da sadece bunu bulabildim, Etsy de 22 parca.
Ayy ceviz fındık fıstık bal yedim de biraz çıktı yukarı çok hareketleniyor bunları yiyince . Yoksa sürekli WC ye gidiyorum altta olunca baskı yapıyor idrar kesesineCanim benim kasıkta bas asagi duruyodu rahim agzi uzunlugunu 2 kere olctu doktor kizimin kafasi yuzunden net olsun diye bence normal herhangi bir sey demedi cunku
Yok canım ben bebise henüz hiçbirşey almadımOyy güle güle kullansın minnoş kızlar icinde var mı canım
Benim de hep kasığımda kafası, dr bir sorun olmayacağını söyledi. Tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum zaten. Servikal uzunluk ölçüldü benim de 42 mm olduğu söylendi bu yüzden nerde durduğunun bir önemi yokmuş sanırım.Ben de hep aşağıda yukarı neden çıkmıyor diye endişelenmiştimAyy ceviz fındık fıstık bal yedim de biraz çıktı yukarı çok hareketleniyor bunları yiyince . Yoksa sürekli WC ye gidiyorum altta olunca baskı yapıyor idrar kesesine
Kız aciyor ya aşağıda . Aşağı dar tabi hareket ettikçe döndüğünü felan görüyorumBenim de hep kasığımda kafası, dr bir sorun olmayacağını söyledi. Tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum zaten. Servikal uzunluk ölçüldü benim de 42 mm olduğu söylendi bu yüzden nerde durduğunun bir önemi yokmuş sanırım.Ben de hep aşağıda yukarı neden çıkmıyor diye endişelenmiştim
Kızlar kışlık hastane çıkışı var mı
Sağol canım onerdiginiz yerlere bende bakiyimEki Görüntüle 3134606
Ben de bu seti aldım organik pamuk aşırı kalın değil amaSarıp sarmalarız artık hep aynı kalınlıkta bu hastane çıkışları benim gördüğüm kadarıyla
Bende ya devamli wc deyimAyy ceviz fındık fıstık bal yedim de biraz çıktı yukarı çok hareketleniyor bunları yiyince . Yoksa sürekli WC ye gidiyorum altta olunca baskı yapıyor idrar kesesine
Benim de 42 mm cikti ama asagida minnoşumBenim de hep kasığımda kafası, dr bir sorun olmayacağını söyledi. Tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum zaten. Servikal uzunluk ölçüldü benim de 42 mm olduğu söylendi bu yüzden nerde durduğunun bir önemi yokmuş sanırım.Ben de hep aşağıda yukarı neden çıkmıyor diye endişelenmiştim
Benim de rahim ağzı uzunlugu iyi demişti hoca . Tamam ozaman sıkıntı yok normalseBende ya devamli wc deyim
Benim de 42 mm cikti ama asagida minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?