2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gözünüz aydın canım maşallah sübhan allah nazar değmesin. Sağ salim gelsin minik paşa

Keşke canım en ufak bir pürüz bizi bizden alıyor inşallah bir problem olmaz ayrıca Mom testi istedi bakalım onuda verdik kandan bakılıyormuş.
Valla önü de sonu da ağırlıklı erkek oldu
MaşaAllah oğluşuna hiç korkma güzel olur herşey
İnşallah canım benim
Cok şükür öğrendin sende güzel haberlerini bekliyoruz
Öğrendik kuzum valla çok farklı bir heyecanmış

Kızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün

Bugun kontrolüm vardi doktorda baya yükseltti beni sagolasun. Evet ya yolun yarısı oldu cok sukur

Artik cinsiyeti öğreniriz inşallah
Super gördün yanı paşayı
Bizde dr söylerse ogrenicez ins ama hala 0 merak
Alisveris çılgınlar ve deneyimli anneler. Bu kundak kullanışlı birsey mi
Cok ilgimi çekiyor bezle kundan yapmaktan guzel gibi.
Ayyy çocukken kışları bizimkiler bundan giydirirdi bana çok severdim. kısmet olursa bende bebesime giydirmek istiyorum özellikle geceleri üstünü açtığında büyük kurtarıcı.

Maşallah canım hep böyle güzel geçsin randevularımız ins
Ben grip aşısı yaptirip hayatımın en agir gribini o sene yaşadığım icin yaptırmayı düşünüyorum canım umarım en rahat şekilde bu kişi atlatırız

Gözünüz aydın canım inşallah hersey sorunsuz ilerler demek ki sık rastlanan bi durum ki ikiside ilerde geçer diye kesin konuşmuşlar

Canim benim kasıkta bas asagi duruyodu rahim agzi uzunlugunu 2 kere olctu doktor kizimin kafasi yuzunden net olsun diye bence normal herhangi bir sey demedi cunku
Ayy ceviz fındık fıstık bal yedim de biraz çıktı yukarı çok hareketleniyor bunları yiyince . Yoksa sürekli WC ye gidiyorum altta olunca baskı yapıyor idrar kesesine

Ayy ceviz fındık fıstık bal yedim de biraz çıktı yukarı çok hareketleniyor bunları yiyince . Yoksa sürekli WC ye gidiyorum altta olunca baskı yapıyor idrar kesesine
Benim de hep kasığımda kafası, dr bir sorun olmayacağını söyledi. Tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum zaten. Servikal uzunluk ölçüldü benim de 42 mm olduğu söylendi bu yüzden nerde durduğunun bir önemi yokmuş sanırım.Ben de hep aşağıda yukarı neden çıkmıyor diye endişelenmiştim

Kız aciyor ya aşağıda . Aşağı dar tabi hareket ettikçe döndüğünü felan görüyorum

Bende ya devamli wc deyim
Benim de 42 mm cikti ama asagida minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…