- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kuzu bana şey dedi ekmek yemeden sabah peynir falan atistirabilirsin ama ekmek yeme demisti saglik ocagindaki ebe doktorum istemedi kan a bakmadan ay sonu bakicaz bakalimKızlar ben kızımda şeker yüklemesi yaptırdım gazoz gb aynı aç karnına ufak şişelerde sanırım 2 tane içirmişlerdi çok zor oldu benim için ben aç karnına zaten her sabah kusuyorum nasıl yaptıracağım bilemedim
Ayy valla bayıldım güle güle giyKendime bunu aldım sadece. Kocakişisine tshirt aldım 2 tane de, yarım elma gönül alma
Doğuma niyetle aldım canım ama sonrasında da zaten giyerim. 1tane sadece doğumda giyip kaldırdığım önü pencereli bir pijama takımım daha var. 2 tane yeter. Sonra inşallah küçülürsem de bunu da 60 atıp rengi griye döndürür ağız burnunu dağıtmak suretiyle çektiririm. Devir ekonomi devriAa çok güzelmiş bu gülw güle giy doğumdamı giyeceksin aonrası için mi ay bende alayım 27. Haftalara gelemde
Puantiye de seviyorum minnie mouse da çok seviyorum 1 2 tane daha vardı gözüme kestirdiğim ama sakin ol şampiyon didim. Gelen kargodan bana bişi çıkmazsa üzülüyorum ondan ben üzüldüm onlar üzülmesin diyorumAyy valla bayıldım güle güle giy. Puantiyeyi çok seviyorum sen de ben gibisin demek ki illa oğlumla eşime de alıyorum
Ozaman bende alıyorum doğumda beraber giyerizDoğuma niyetle aldım canım ama sonrasında da zaten giyerim. 1tane sadece doğumda giyip kaldırdığım önü pencereli bir pijama takımım daha var. 2 tane yeter. Sonra inşallah küçülürsem de bunu da 60 atıp rengi griye döndürür ağız burnunu dağıtmak suretiyle çektiririm. Devir ekonomi devri
Detaylı usg yapan perinatolog karnimdan ölçtü ama baya aşağıya doğru inip bastırdı ve beni ıkındırdı öncesinde. Çünkü sancı gelince azalırmış uzunluk. Sanki sanci varmis gibi bir hava vermeye calisti :) gerci zaten usg olurken de sancim girmişti.Rahim uzunluğunu nasıl ölçtü ?
Ayrintilida bana da aynen bu sekilde bakmisti kuzu bebegin basi asagidaydi once 35 mm olctu tekrar olcucez dedi. Doger olcumleri yapti taramaya devam etti beni sola yatirdi biseylere daha bakti sonra tekrar sirt ustu yattim baya asagi indi bastirarak olctu 42 mm cikti gayet guzel dedi oncekinde bebegin basi golge yapiyomus emin olamadim dediDetaylı usg yapan perinatolog karnimdan ölçtü ama baya aşağıya doğru inip bastırdı ve beni ıkındırdı öncesinde. Çünkü sancı gelince azalırmış uzunluk. Sanki sanci varmis gibi bir hava vermeye calisti :) gerci zaten usg olurken de sancim girmişti.
Ancak acile gittiğimde alttan bakmışlardı üç kez sabah,öğle,akşam. Daha dogru sonuc verir demislerdi. Onlar uzunluk mm'sini söylemediler ama iyi demişlerdi sadece
Maşallah çok ıyiymis uzunluğun canım. Sağlıcakla sürecin sonuna kadar inşallahAyrintilida bana da aynen bu sekilde bakmisti kuzu bebegin basi asagidaydi once 35 mm olctu tekrar olcucez dedi. Doger olcumleri yapti taramaya devam etti beni sola yatirdi biseylere daha bakti sonra tekrar sirt ustu yattim baya asagi indi bastirarak olctu 42 mm cikti gayet guzel dedi oncekinde bebegin basi golge yapiyomus emin olamadim dedi
Yeahyy yaşasın Puantiye kardeşliğiOzaman bende alıyorum doğumda beraber giyeriz
Geçmiş olsun canım. Bana da oğlum bulaştırdı boğazlarım alev alevCanım anneler hafif griptim boğazım ağrıyordu Aile hekimliği beni aramadı diye kaşındım gittim tetanoz aşısı yaptırdım Kol omuz sırt ağrısı öksürük yere yapıştım resmen Bol su bitki çayı sonra reflü tavan yaptı Acile gittim serumla bile toparlayamadım Bebişim büyümüş 430 gr olmuş biraz kafası geriden geliyormuş Ona kafayı taktım Neyse ki yarın büyük gün ayrıntılı ultrasona girip rahatlarım inşallah Acil çok doluydu dikkat edin kendinize Bana oğlum okuldan taşıyıp bulaştırdı
Çok geçmiş olsun canım ayrıntı da her şey çıkar zaten üzme boş yere canını. Ben sorun olacağını sanmıyorum yakalar annesi. 21.haftadaysan kilosu da oldukça iyi hatta☺Canım anneler hafif griptim boğazım ağrıyordu Aile hekimliği beni aramadı diye kaşındım gittim tetanoz aşısı yaptırdım Kol omuz sırt ağrısı öksürük yere yapıştım resmen Bol su bitki çayı sonra reflü tavan yaptı Acile gittim serumla bile toparlayamadım Bebişim büyümüş 430 gr olmuş biraz kafası geriden geliyormuş Ona kafayı taktım Neyse ki yarın büyük gün ayrıntılı ultrasona girip rahatlarım inşallah Acil çok doluydu dikkat edin kendinize Bana oğlum okuldan taşıyıp bulaştırdı
Ben üç tane almış olunca, evde de olanlar olunca pas geçtim almadım canımYeahyy yaşasın Puantiye kardeşliğirenkli de aldı sanırım bundan şubat anaları resmi üniforması olma yolunda ilerliyor.
Geçmiş olsun. Kafa çapında bıkac hafta büyük, ya da küçük olması çok problem olmuyor ya. Genetik de olabilir. Yanlış ölçüm bile olabilir sıkma canınıCanım anneler hafif griptim boğazım ağrıyordu Aile hekimliği beni aramadı diye kaşındım gittim tetanoz aşısı yaptırdım Kol omuz sırt ağrısı öksürük yere yapıştım resmen Bol su bitki çayı sonra reflü tavan yaptı Acile gittim serumla bile toparlayamadım Bebişim büyümüş 430 gr olmuş biraz kafası geriden geliyormuş Ona kafayı taktım Neyse ki yarın büyük gün ayrıntılı ultrasona girip rahatlarım inşallah Acil çok doluydu dikkat edin kendinize Bana oğlum okuldan taşıyıp bulaştırdı
Ama sen sor genelde canım. Kendini bilirsin en azından. 30 mm üstü iyi tamam ama mesela o hafta hareketliysen ve tam 30 çıktıysa azcık dinlemeye alırsın kendini; ya da 38 mm çıkar azcık işlerini halledersin gibi.Detaylı usg yapan perinatolog karnimdan ölçtü ama baya aşağıya doğru inip bastırdı ve beni ıkındırdı öncesinde. Çünkü sancı gelince azalırmış uzunluk. Sanki sanci varmis gibi bir hava vermeye calisti :) gerci zaten usg olurken de sancim girmişti.
Ancak acile gittiğimde alttan bakmışlardı üç kez sabah,öğle,akşam. Daha dogru sonuc verir demislerdi. Onlar uzunluk mm'sini söylemediler ama iyi demişlerdi sadece
Bundan sonra takipte olucam galiba canım ama doktor konusunda kararsizim yarın perinatologla görüşeyim bakalım o ne ölçecek.Ama sen sor genelde canım. Kendini bilirsin en azından. 30 mm üstü iyi tamam ama mesela o hafta hareketliysen ve tam 30 çıktıysa azcık dinlemeye alırsın kendini; ya da 38 mm çıkar azcık işlerini halledersin gibi.
Olmaz sende al doğurunca giyecez bunları ,, ben bilmem sende alBen üç tane almış olunca, evde de olanlar olunca pas geçtim almadım canımama lcw bu kadar reklam yaptığımı duyarsa hediye bile gönderebilir diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun, sen de atlattın detaylıyi ☺ bence özellikle şekeri çıkacak olanlara dokunuyor çünkü o bir tanıdık bende de varBugün detaylı ultrasonumuz vardı. Her şey güzel geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten genetik testi de yapıldığı için bebeğin gelişim sürecini takip edeceğiz. Şeker testi yapılacakmış. Bir ay sonra. Bir kutu kola miktarı kadar 250 ml. Şekerli su hatta gösterdi özel bir içecek yapmışlar çilekli falan, onu içip hemen teste alıyorlarmış. Bana bir bidon içiyorsun falan diye anlatmışlardı. Doktora söyledim şehir efsanesi onlar kulaklarınızı tıkayın dedi. Gerçekten de neler neler diyenler var yok içip bayılanlar kanama yaşayıp 3 gün yatanlar. Ama nedense hiç anlatanların başına gelmiyor bir tanıdıklarının başına geliyor. Bazı doktorlar çikolata yediriyormuş hatta. Yani abartıldığı gibi bir şey yok.
O kadar hareketliydi ki sordum normal mi iyi birşey mi diye iyi bir şey ama doğduğunda da bu kadar hareketli olması tabii sizi yorabilir dedi.sıçtık.
Pek fotoğraf ve video bize vermedi sürekli kımıl kımıldı. Zaten benim karnıma elini koyan hemen hissediyor çok ilginç gerçekten. Balık gibi yüzüyor kızım. Ayağını ağzına falan götürüyor hahahahahaha.
Neyse şükredelim… sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de tepeme çıksın tekmelesin ben her şeye razıyım.
Eşimden nar istemiştim isabet olmuşBenim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileyken
Ya aşk olsun niye kızıyomY Yazin Sevinci kızacaksın biliyorum ama bananeeeekarşıma reklam olarak çıktı. Ben pek sevmiyorum bu tarz ürünleri ama belki meraklısı vardır diye paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?