2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzu bana şey dedi ekmek yemeden sabah peynir falan atistirabilirsin ama ekmek yeme demisti saglik ocagindaki ebe doktorum istemedi kan a bakmadan ay sonu bakicaz bakalim

Aa çok güzelmiş bu gülw güle giy doğumdamı giyeceksin aonrası için mi ay bende alayım 27. Haftalara gelemde
Doğuma niyetle aldım canım ama sonrasında da zaten giyerim. 1tane sadece doğumda giyip kaldırdığım önü pencereli bir pijama takımım daha var. 2 tane yeter. Sonra inşallah küçülürsem de bunu da 60 atıp rengi griye döndürür ağız burnunu dağıtmak suretiyle çektiririm. Devir ekonomi devri

Ayy valla bayıldım güle güle giy . Puantiyeyi çok seviyorum sen de ben gibisin demek ki illa oğlumla eşime de alıyorum
Puantiye de seviyorum minnie mouse da çok seviyorum 1 2 tane daha vardı gözüme kestirdiğim ama sakin ol şampiyon didim. Gelen kargodan bana bişi çıkmazsa üzülüyorum ondan ben üzüldüm onlar üzülmesin diyorum

Ozaman bende alıyorum doğumda beraber giyeriz

Rahim uzunluğunu nasıl ölçtü ?
Detaylı usg yapan perinatolog karnimdan ölçtü ama baya aşağıya doğru inip bastırdı ve beni ıkındırdı öncesinde. Çünkü sancı gelince azalırmış uzunluk. Sanki sanci varmis gibi bir hava vermeye calisti :) gerci zaten usg olurken de sancim girmişti.
Ancak acile gittiğimde alttan bakmışlardı üç kez sabah,öğle,akşam. Daha dogru sonuc verir demislerdi. Onlar uzunluk mm'sini söylemediler ama iyi demişlerdi sadece

Ayrintilida bana da aynen bu sekilde bakmisti kuzu bebegin basi asagidaydi once 35 mm olctu tekrar olcucez dedi. Doger olcumleri yapti taramaya devam etti beni sola yatirdi biseylere daha bakti sonra tekrar sirt ustu yattim baya asagi indi bastirarak olctu 42 mm cikti gayet guzel dedi oncekinde bebegin basi golge yapiyomus emin olamadim dedi

Canım anneler hafif griptim boğazım ağrıyordu Aile hekimliği beni aramadı diye kaşındım gittim tetanoz aşısı yaptırdım Kol omuz sırt ağrısı öksürük yere yapıştım resmen Bol su bitki çayı sonra reflü tavan yaptı Acile gittim serumla bile toparlayamadım Bebişim büyümüş 430 gr olmuş biraz kafası geriden geliyormuş Ona kafayı taktım Neyse ki yarın büyük gün ayrıntılı ultrasona girip rahatlarım inşallah Acil çok doluydu dikkat edin kendinize Bana oğlum okuldan taşıyıp bulaştırdı

Maşallah çok ıyiymis uzunluğun canım. Sağlıcakla sürecin sonuna kadar inşallah

Ozaman bende alıyorum doğumda beraber giyeriz
Yeahyy yaşasın Puantiye kardeşliği renkli de aldı sanırım bundan şubat anaları resmi üniforması olma yolunda ilerliyor.
Geçmiş olsun canım. Bana da oğlum bulaştırdı boğazlarım alev alev geniz akıntısı bi yandan. Onca takviyeye rağmen böyleyim bide ama dediğin gibi herkes hasta şu ara. Bebikona da maşallah yapısal sizin kafanız da küçük olabilir takılma. Oğlumda çapa perinatoloji bölüm başkanıydı ayrıntılı yapan, bu kafaya normal doğurmak için zorlama her Dr yaptıramaz demişti. Kendi Dr um da büyük diyordu off koca kafamı olcak diye dertleniyordum. Bigün dedi e seninle eşinin kafası da küçük değil şuan da çok güzel bir kafası var ama bakıp bakıp ne güzel doğurmuş um kafası bilemm mikemmeelll diyorum m

Çok geçmiş olsun canım ayrıntı da her şey çıkar zaten üzme boş yere canını. Ben sorun olacağını sanmıyorum yakalar annesi. 21.haftadaysan kilosu da oldukça iyi hatta☺

Yeahyy yaşasın Puantiye kardeşliği renkli de aldı sanırım bundan şubat anaları resmi üniforması olma yolunda ilerliyor.
Ben üç tane almış olunca, evde de olanlar olunca pas geçtim almadım canım ama lcw bu kadar reklam yaptığımı duyarsa hediye bile gönderebilir diye düşünüyorum

Geçmiş olsun. Kafa çapında bıkac hafta büyük, ya da küçük olması çok problem olmuyor ya. Genetik de olabilir. Yanlış ölçüm bile olabilir sıkma canını

Ama sen sor genelde canım. Kendini bilirsin en azından. 30 mm üstü iyi tamam ama mesela o hafta hareketliysen ve tam 30 çıktıysa azcık dinlemeye alırsın kendini; ya da 38 mm çıkar azcık işlerini halledersin gibi.

Bundan sonra takipte olucam galiba canım ama doktor konusunda kararsizim yarın perinatologla görüşeyim bakalım o ne ölçecek.
Perinatolog 31mm demişti. Acilde devlete gitmiştim açıklama yapmak bile onlara zor geliyor:/ iyi deyip geçiyorlar sorunca.

Çok geçmiş olsun, sen de atlattın detaylıyi ☺ bence özellikle şekeri çıkacak olanlara dokunuyor çünkü o bir tanıdık bende de var bizzat kendi ablam olur. Şeker yüklemesine birlikte gitmiştik ve başı dönüp bayılacak gibi olmuştu uzun sürede yerinden kalkamamisti. Gebelik sekeri cıktı o testte. Ikinci yeğenimde de zor geçirdi. Üçte kendi kararıyla yaptırmamisti testi eve alet alıp sabahları şekerini ölçüyordu.
Ama bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü günlük almadığım bir miktar değil çok doğru olmasa da kilo alayım diye, meyve suyuna , fındık kremasina vs yüklenince günlük şeker alim miktarım 80 gramlara çıkmıştı azalttim meyve suyunu gebelik sekerim çıkar diye. Bir günlük bir defalık alınabilir bir miktar gibi geliyor bana da. Her gün içirmiyorlar sonuçta.
Bende de güzel pozlar yok ne yazıkki oğlum sırtını dönüp duruyordu. Normal pozisyondansa yüzer gibi duruyordu doktor bu çocuk yüzüyor resmen dedi. Secde ediyor pozisyonu gibi de geldi bana ne yapıyorsa artık yavrucuk, normal pozisyona gelince de kafasını geriye atıp durdu. Iki pozumuz var onlar da idare eder :/ iyi pozlar yakalansın çok istiyordum kime benziyor diye merak ediyorum çünkü ama kendime benzettim eşim kıskansa da

Benim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileyken
Eşimden nar istemiştim isabet olmuş
Başından beri canım ayva çekiyor ama cıktı mi ki o güzel sert sulu ayvadan istiyorum. Iyisini yiyebilmek için bekledim

Y Yazin Sevinci kızacaksın biliyorum ama bananeeee karşıma reklam olarak çıktı. Ben pek sevmiyorum bu tarz ürünleri ama belki meraklısı vardır diye paylaşayım dedim.

Eklentiler

• 2582F3D0-498E-4544-9D4D-D416B19C585E.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 0DDA260A-C69D-489E-9561-D936F0984137.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 49
Y Yazin Sevinci kızacaksın biliyorum ama bananeeee karşıma reklam olarak çıktı. Ben pek sevmiyorum bu tarz ürünleri ama belki meraklısı vardır diye paylaşayım dedim.
Ya aşk olsun niye kızıyom bende böle şeyleri anacığım yapıyor, onuda bekletiyom birazan daha bekle acele etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…