2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya aşk olsun niye kızıyom bende böle şeyleri anacığım yapıyor, onuda bekletiyom birazan daha bekle acele etme diye
Ay 42.haftamda doğan ben ama en sabırsızı da ben. Ne kadar sakin kalabiliyorsun ya maşallah ne demek 29a kadar beklicem sabırsızlıktan çatlarım benn.. Sonra benim çocuklar kendilerini neden 20li haftalarda dışarı atmak istiyor

Bana da dr alttan bakıcam dedi de ondan şey yaptım

Sabırdan değil aslında çok aceleci bir karakterim vardır hızlıyımdır bekletilmeye asla tahammilüm yoktur nefret ederim ama bebek konusu beni yıpratrı kayıplardan dolayı, yoksa şimdiye herşeyi hazır ederdim tazmanya canavarı gibi hızla alırdım

Puantiyrli olandan mı aldın, bende çok beğendimgüle güle kullan

Biri bizi durdursunnn.. Ülke ekonomisi sayemizde ayakta duruyor bende pentiden 2 sütyen 1 külot aldım. 149du tüm sütyenler. Allah affetsin kardeşler

Puantiyrli olandan mı aldın, bende çok beğendimgüle güle kullan
Teşekkür ederim evet bununla puantiyeli arasında kaldım beğenirsem bunuda alırım bu model direkt sepette 300 e düşüyor

Eklentiler

• 02E5C22A-3CB7-4A42-A36F-F0CF6D17E042.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 85
Kuzu bana şey dedi ekmek yemeden sabah peynir falan atistirabilirsin ama ekmek yeme demisti saglik ocagindaki ebe doktorum istemedi kan a bakmadan ay sonu bakicaz bakalim
Öyle olsa yine belki dayanırım tatlım . Kandan hamilelikten önce baktırmıştım keşke yine öyle yapsalar bana da .

Teşekkür ederim evet bununla puantiyeli arasında kaldım beğenirsem bunuda alırım bu model direkt sepette 300 e düşüyor
Beğendiklerimden biri de buydu ama arada 70 TL fark var o 70e tshirt alayım dedim bide alttaki 2si vardı favorimde. Simsiyah da çok siyah dedim öbürü de açık renk dedim ama çok tatlı. İhtiyacım olsa onu da alırdım da müsriflik yapmak istemedim. %25 kupon verdi şimdi 210a falan düşüyor aslında.. Ayy şeytan soldan soldan yaklaşıyor töbeler olsun. All kızz all 1 ay sonra 350 400 Olur bunlar diyor

Eklentiler

• Screenshot_20221009_201849_com.lcwaikiki.android.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20221009_201832_com.lcwaikiki.android.webp
    14 KB · Görüntüleme: 58
Tetanoz aşısıyla ilgili bi muhabbet vardı burda bişey varsa tetanoz aşısı yapılmamalı gibi ama hatırlayamadım neydi o hatırlayan yazabilir mi

Sakin ol başka şeylerle meşgul olmaya çalış jdjdj bende valiz bakıyorum Batacaz az kaldı hahaha şimdiden favorilemek lazım ama alıncak şeyleri kasım aralık indirimlerinde alınabilir. Hastane için kabin boy valiz bakıyorum çanta falan uğraşmayayım dedim hepsi bi yerde olsun derli toplu

Yaa maşallah oğlunuza Size de geçmiş olsun Hamileyken hasta olmak ekstra zor Çapa nın hocası Recep hoca mı acaba ? Yarın biz ona gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…