Ay 42.haftamda doğan ben ama en sabırsızı da ben. Ne kadar sakin kalabiliyorsun ya maşallahYa aşk olsun niye kızıyombende böle şeyleri anacığım yapıyor, onuda bekletiyom birazan daha bekle acele etme diye
Bana da dr alttan bakıcam dedi de ondan şey yaptımDetaylı usg yapan perinatolog karnimdan ölçtü ama baya aşağıya doğru inip bastırdı ve beni ıkındırdı öncesinde. Çünkü sancı gelince azalırmış uzunluk. Sanki sanci varmis gibi bir hava vermeye calisti :) gerci zaten usg olurken de sancim girmişti.
Ancak acile gittiğimde alttan bakmışlardı üç kez sabah,öğle,akşam. Daha dogru sonuc verir demislerdi. Onlar uzunluk mm'sini söylemediler ama iyi demişlerdi sadece
Sabırdan değil aslında çok aceleci bir karakterim vardır hızlıyımdır bekletilmeye asla tahammilüm yoktur nefret ederim ama bebek konusu beni yıpratrı kayıplardan dolayı, yoksa şimdiye herşeyi hazır ederdim tazmanya canavarı gibi hızla alırdımAy 42.haftamda doğan ben ama en sabırsızı da ben. Ne kadar sakin kalabiliyorsun ya maşallahne demek 29a kadar beklicem sabırsızlıktan çatlarım benn.. Sonra benim çocuklar kendilerini neden 20li haftalarda dışarı atmak istiyor
Amin kuzum hepimiz insaAllahMaşallah çok ıyiymis uzunluğun canım. Sağlıcakla sürecin sonuna kadar inşallah
Henuz yok galiba yani en azindan bizim bahcedeki hala yesil ama baya buyudu az kaldiEşimden nar istemiştim isabet olmuş
Başından beri canım ayva çekiyor ama cıktı mi ki o güzel sert sulu ayvadan istiyorum. Iyisini yiyebilmek için bekledim
Puantiyrli olandan mı aldın, bende çok beğendimgüle güle kullanKızlar lcwda LCW100 koduyla 300 tl üzerine 100 tl indirim veriyor ayrıca %20 ve 30 indirim kuponum var isteyen olursabende mikililerden bi pijama aldım yorumlara bakarak xl aldım şu an 70e dayandım zaten doğuma kadar kaç olurum allah bilir
Biri bizi durdursunnn.. Ülke ekonomisi sayemizde ayakta duruyorKızlar lcwda LCW100 koduyla 300 tl üzerine 100 tl indirim veriyor ayrıca %20 ve 30 indirim kuponum var isteyen olursabende mikililerden bi pijama aldım yorumlara bakarak xl aldım şu an 70e dayandım zaten doğuma kadar kaç olurum allah bilir
Ya pijamayı şimdi almicaktım beğendiklermden bi kaç tane favoriledim baktım bedenleri bitmişBiri bizi durdursunnn.. Ülke ekonomisi sayemizde ayakta duruyorbende pentiden 2 sütyen 1 külot aldım. 149du tüm sütyenler. Allah affetsin kardeşler
Teşekkür ederim evet bununla puantiyeli arasında kaldım beğenirsem bunuda alırımPuantiyrli olandan mı aldın, bende çok beğendimgüle güle kullan
Valla iyi yapmissin sanki kac gun giyeceklerYa ben bi de bursa kapalı çarşıda bi tezgaha denk geldim dökmüşler uzun kollu zıbınlar 15 tldi markası nayinom babyama içinde %100 pamuk yazıyordu Bende aldım bi kaç tane eve gelince çok beğendim keşke daha çok alsaydım dedim
Öyle olsa yine belki dayanırım tatlım . Kandan hamilelikten önce baktırmıştım keşke yine öyle yapsalar bana da .Kuzu bana şey dedi ekmek yemeden sabah peynir falan atistirabilirsin ama ekmek yeme demisti saglik ocagindaki ebe doktorum istemedi kan a bakmadan ay sonu bakicaz bakalim
Beğendiklerimden biri de buydu ama arada 70 TL fark var o 70e tshirt alayım dedimTeşekkür ederim evet bununla puantiyeli arasında kaldım beğenirsem bunuda alırımbu model direkt sepette 300 e düşüyor
Sakin olBeğendiklerimden biri de buydu ama arada 70 TL fark var o 70e tshirt alayım dedimbide alttaki 2si vardı favorimde. Simsiyah da çok siyah dedim öbürü de açık renk dedim ama çok tatlı. İhtiyacım olsa onu da alırdım da müsriflik yapmak istemedim. %25 kupon verdi şimdi 210a falan düşüyor aslında.. Ayy şeytan soldan soldan yaklaşıyor töbeler olsun. All kızz all 1 ay sonra 350 400 Olur bunlar diyor
Yaa maşallah oğlunuza Size de geçmiş olsun Hamileyken hasta olmak ekstra zor Çapa nın hocası Recep hoca mı acaba ? Yarın biz ona gideceğizYeahyy yaşasın Puantiye kardeşliğirenkli de aldı sanırım bundan şubat anaları resmi üniforması olma yolunda ilerliyor.
Geçmiş olsun canım. Bana da oğlum bulaştırdı boğazlarım alev alevgeniz akıntısı bi yandan. Onca takviyeye rağmen böyleyim bide ama dediğin gibi herkes hasta şu ara. Bebikona da maşallah yapısal sizin kafanız da küçük olabilir takılma. Oğlumda çapa perinatoloji bölüm başkanıydı ayrıntılı yapan, bu kafaya normal doğurmak için zorlama her Dr yaptıramaz demişti. Kendi Dr um da büyük diyordu off koca kafamı olcak diye dertleniyordum. Bigün dedi e seninle eşinin kafası da küçük değil şuan da çok güzel bir kafası var ama bakıp bakıp ne güzel doğurmuş um kafası bilemm mikemmeelll diyorum m
Alkın hocaydı ozaman şuan hala bölüm başkanı mıdır bilemiyorum. İncirli çalışlar caddesindeydi muayenehanesiYaa maşallah oğlunuza Size de geçmiş olsun Hamileyken hasta olmak ekstra zor Çapa nın hocası Recep hoca mı acaba ? Yarın biz ona gideceğiz
Şu zıbınlardan alıcam, yaza lazım olur. Nevresime bakıcam markası ne ise duruma göre alırım almazsam ertesi gün a101 e brillant marka geliyor ondan alırım diye düşünüyorum.Kızlar çarşambada şoka geliyor indirimli bebek ürünleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?