- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ben aldim gecen hafta kalmisti 101 de brillantin begendim valla makul fiyati daŞu zıbınlardan alıcam, yaza lazım olur. Nevresime bakıcam markası ne ise duruma göre alırım almazsam ertesi gün a101 e brillant marka geliyor ondan alırım diye düşünüyorum.
Aynen fiyatı güzel, iki tane bile alabilirimBen aldim gecen hafta kalmisti 101 de brillantin begendim valla makul fiyati da
Ya ben yazılanları hep sonradan görüyorum. Tamam. Bunu yeni gördüm. Zombi gibi geziyorum geceleri. Yakında siyaset uzmanı olacağım. Haber izlemekten. Bide işe gitmeye alışkının bünye yorulmuyorCanım melisa çayı içdr tavsiye etti işede yarıyormuş haberin ola
2 tane olmasi lazim bencw de ya ben de alacam bitane daha bu hafta insaAllah temiz temiz kullaniriz 2 tame de lastikli carsaf alcamAynen fiyatı güzel, iki tane bile alabilirim
Psikolojin iyi saglam kaliyo haberlerleYa ben yazılanları hep sonradan görüyorum. Tamam. Bunu yeni gördüm. Zombi gibi geziyorum geceleri. Yakında siyaset uzmanı olacağım. Haber izlemekten. Bide işe gitmeye alışkının bünye yorulmuyor
İşe gidiyomusun canımserklajdan dolayı raporluyum kasım başında başlayacağım iyi olursam hayırlısıylaYa ben yazılanları hep sonradan görüyorum. Tamam. Bunu yeni gördüm. Zombi gibi geziyorum geceleri. Yakında siyaset uzmanı olacağım. Haber izlemekten. Bide işe gitmeye alışkının bünye yorulmuyor
Canım nevresime biri brillant yazmış brillant olduğunu nerden gördü acaba yakınlaştırdım göremedim ama bir bilgin varmı burayı da incelemek lazım brillant 99 TL ise herkes alsın bence brillantlar pahalı çünkü normaldeKızlar çarşambada şoka geliyor indirimli bebek ürünleri..
Yok gitmiyorum şuan doktorum ikinci kez rapor verdi bir daha rapor veremem dedi işe gidebilir miyim dedim. Tavsiye etmiyorum dedi napiciğim bilmiyorum. Eşimde gitmemiş istemiyor. Ücretsize çıksam maaşsız nasıl geçineceğiz. Yıllık iznimi kullanacağım olmadı bir ay. Sonra da belki 1-2 ay beni işe getir götür yapabilecek biri gelirse gideceğim araba filan kullanamam. Bizim servis şoförü zaten rallici mübarek servise binemem mesafede kısa değil. Bilmiyorum Allah Kerim bir şekilde sayılı gün çare arıyoruz.İşe gidiyomusun canımserklajdan dolayı raporluyum kasım başında başlayacağım iyi olursam hayırlısıyla
Benimde bir dönem sırt ağrım oldu sonra kendi kendine geçti ya da magnezyum etki etti bilmiyorumArkadaşlar sırt ağrısı çeken var mı kendimi yerden yere vurasım var 3-4 gündür iyice şiddetlendi. Uyku uyuyamadığımdan mı hamilelikten mi karnım göğüslerim büyüdü ondan mı bilmiyorum. Göğüs kafeslerime kadar ağrım var. Bu nasıl ağrı bilmiyorum sabah kalkıyorum. 1-2 saat iyiyim sonradan bir başlıyor akşama kadar.
Heheheh 3. Sayfa haberleri kesinlikle izlemiyorum dayanamıyorum. Ama savaş haberlerini izlerken izlerken strateji geliştiriyorum. Eşim Hatun kafayı yedi diyorPsikolojin iyi saglam kaliyo haberlerle
Yaaa yerim onu ben.hareketli olması iyi bir şeymiş. Valla bugün resmen aduket çekti kızım , bildiğin karnımın dışından bile göründü. Hatta bazen uyurken hissediyorum kımıl kımıl …Çok geçmiş olsun, sen de atlattın detaylıyi ☺ bence özellikle şekeri çıkacak olanlara dokunuyor çünkü o bir tanıdık bende de varbizzat kendi ablam olur. Şeker yüklemesine birlikte gitmiştik ve başı dönüp bayılacak gibi olmuştu uzun sürede yerinden kalkamamisti. Gebelik sekeri cıktı o testte. Ikinci yeğenimde de zor geçirdi. Üçte kendi kararıyla yaptırmamisti testi eve alet alıp sabahları şekerini ölçüyordu.
Ama bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü günlük almadığım bir miktar değil çok doğru olmasa da kilo alayım diye, meyve suyuna , fındık kremasina vs yüklenince günlük şeker alim miktarım 80 gramlara çıkmıştı azalttim meyve suyunu gebelik sekerim çıkar diye. Bir günlük bir defalık alınabilir bir miktar gibi geliyor bana da. Her gün içirmiyorlar sonuçta.
Bende de güzel pozlar yok ne yazıkkioğlum sırtını dönüp duruyordu. Normal pozisyondansa yüzer gibi duruyordu doktor bu çocuk yüzüyor resmen dedi. Secde ediyor pozisyonu gibi de geldi bana ne yapıyorsa artık yavrucuk, normal pozisyona gelince de kafasını geriye atıp durdu. Iki pozumuz var onlar da idare eder :/ iyi pozlar yakalansın çok istiyordum kime benziyor diye merak ediyorum çünkü ama kendime benzettim eşim kıskansa da
Ya inşaallah benim de kısa sürede geçer ya bu nasıl bişeymiş arkadaş sırtımı kanepeye yaslayamıyorum, abartmıyorum. Dokunduğum yer açıyor. Uykumu acilen düzene sokmalıyım beni çok yoruyor. Düzensiz uyku. O da etkiliyordur.Benimde bir dönem sırt ağrım oldu sonra kendi kendine geçti ya da magnezyum etki etti bilmiyorum
Merhaba kaç haftalık hamilesiniz inşallah geçer bende 14 haftalık hamileyim sırt ve sol göğsüm çok ağrıyorArkadaşlar sırt ağrısı çeken var mı kendimi yerden yere vurasım var 3-4 gündür iyice şiddetlendi. Uyku uyuyamadığımdan mı hamilelikten mi karnım göğüslerim büyüdü ondan mı bilmiyorum. Göğüs kafeslerime kadar ağrım var. Bu nasıl ağrı bilmiyorum sabah kalkıyorum. 1-2 saat iyiyim sonradan bir başlıyor akşama kadar.
Ben çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. Dayanamayıp rapor aldım bu hafta. Sırt kaslarımızın zayıflığı sebebiyle olduğunu söyledi doktor. Reformer önerdi bu hafta araştıracağım ama fiyatların çok arttığına eminim. Çekilmez oldu ama çok zorlanıyorum.Yok gitmiyorum şuan doktorum ikinci kez rapor verdi bir daha rapor veremem dedi işe gidebilir miyim dedim. Tavsiye etmiyorum dedi napiciğim bilmiyorum. Eşimde gitmemiş istemiyor. Ücretsize çıksam maaşsız nasıl geçineceğiz. Yıllık iznimi kullanacağım olmadı bir ay. Sonra da belki 1-2 ay beni işe getir götür yapabilecek biri gelirse gideceğim araba filan kullanamam. Bizim servis şoförü zaten rallici mübarek servise binemem mesafede kısa değil. Bilmiyorum Allah Kerim bir şekilde sayılı gün çare arıyoruz.
Benim eşimde istemiyor işe gitmemi bende çok istekli değilim korkuyorum açıkçası, zaten ulaşım yok arabamla gidiyorum sanayi yolları taşlı hep, ayrıca işe gitmediğim için ek ödeneklerim kesiliyor zaten maaş çok az yatıyor, raporu dr serviks uzunluğuna göre bakarım dedi kısmet diyelim canım bende 32 de çalışamaza ayrılırım ozamana kadar idare edebilirsem bakalım.Yok gitmiyorum şuan doktorum ikinci kez rapor verdi bir daha rapor veremem dedi işe gidebilir miyim dedim. Tavsiye etmiyorum dedi napiciğim bilmiyorum. Eşimde gitmemiş istemiyor. Ücretsize çıksam maaşsız nasıl geçineceğiz. Yıllık iznimi kullanacağım olmadı bir ay. Sonra da belki 1-2 ay beni işe getir götür yapabilecek biri gelirse gideceğim araba filan kullanamam. Bizim servis şoförü zaten rallici mübarek servise binemem mesafede kısa değil. Bilmiyorum Allah Kerim bir şekilde sayılı gün çare arıyoruz.
20. Haftanın içindeyim canım. 3-4 gündür varMerhaba kaç haftalık hamilesiniz inşallah geçer bende 14 haftalık hamileyim sırt ve sol göğsüm çok ağrıyor
Evet canım 24. Haftada randevu aldık. Ondan önce yine bir bakıcakmış ultrason. Bu doktor inanılmaz her gittiğimizde bir saate yakın ultrasonda herşeyimize bakıyor. Hem alttan da bakıyor. Vajinadan. Biz elimizde 10 15 tane resimle dönüyoruz hep. Adam bebekleri incelemeye bayılıyor sanırımCok sevindim canım. Sağlıkla süreci tamamlayalım inş
Şeker testi bi bardak şerbet gibi bi şey işte ya. Cok abartılacak, ay içersem nolurrum acaba diyecek bi şey yok. Ama sana aferin ki hepsine kulak tıkamışsın zaten. Üç beş baklava yesen de aynı şekeri alırsın zaten. Ama ölçüyü bilmek adına o içeceği veriyorlar sonuç değerlendirmesi yapmak için. Sonuç temizse ne ala, ama öle değilse kısmını da düşünmeli insan. Elimizden geleni yapalım inş. 24. Haftada mı yapacakmış peki doktorun bilgi verdi mi ?
Valla her her ay başka bir seviye çıkıyor kendimi süper maryo gibi hissediyorum hayırlıca bölüm sonuna ulaşıp prensesimi alıp evime gelseydimBen çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. Dayanamayıp rapor aldım bu hafta. Sırt kaslarımızın zayıflığı sebebiyle olduğunu söyledi doktor. Reformer önerdi bu hafta araştıracağım ama fiyatların çok arttığına eminim. Çekilmez oldu ama çok zorlanıyorum.
Canımmm sen nerelerdesin seni de çok merak ettim … ya bu şeker konusunda doktorun ne diyorsa onu dinlemek lazım. Gerçekten de kişiden kişiye değişiyor. Benim mesela ailede şeker hastalığı olduğunu bilenler hep konuştu. Ablamda 20 sene önce teknoloji daha iyi değilken bidon içmiş ama ben onu bile dinlemiyorum çünkü biliyorum kafaya takıcam ben uykular haram olucak. Sağlık ocağındaki ebeler aslında çok tecrübeliler ben onlara da güveniyorum ya.Saglik ocaginda bana 50 ml lik iceceksin demislerdi bende daha once yaptirdigim icin kutu kola gibi olmuyo muydu dedim yok gebelikte boyle yapiliyo dedi. Ama benim doktorum istemiyo aclik tokluk kanina bakicaz gerek gorursek yukleme yapicaz dedi bende peki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?