2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım melisa çayı iç dr tavsiye etti işede yarıyormuş haberin ola
Ya ben yazılanları hep sonradan görüyorum. Tamam. Bunu yeni gördüm. Zombi gibi geziyorum geceleri. Yakında siyaset uzmanı olacağım. Haber izlemekten. Bide işe gitmeye alışkının bünye yorulmuyor

Ya ben yazılanları hep sonradan görüyorum. Tamam. Bunu yeni gördüm. Zombi gibi geziyorum geceleri. Yakında siyaset uzmanı olacağım. Haber izlemekten. Bide işe gitmeye alışkının bünye yorulmuyor
İşe gidiyomusun canımserklajdan dolayı raporluyum kasım başında başlayacağım iyi olursam hayırlısıyla

Kızlar çarşambada şoka geliyor indirimli bebek ürünleri..
Canım nevresime biri brillant yazmış brillant olduğunu nerden gördü acaba yakınlaştırdım göremedim ama bir bilgin varmı burayı da incelemek lazım brillant 99 TL ise herkes alsın bence brillantlar pahalı çünkü normalde

İşe gidiyomusun canımserklajdan dolayı raporluyum kasım başında başlayacağım iyi olursam hayırlısıyla
Yok gitmiyorum şuan doktorum ikinci kez rapor verdi bir daha rapor veremem dedi işe gidebilir miyim dedim. Tavsiye etmiyorum dedi napiciğim bilmiyorum. Eşimde gitmemiş istemiyor. Ücretsize çıksam maaşsız nasıl geçineceğiz. Yıllık iznimi kullanacağım olmadı bir ay. Sonra da belki 1-2 ay beni işe getir götür yapabilecek biri gelirse gideceğim araba filan kullanamam. Bizim servis şoförü zaten rallici mübarek servise binemem mesafede kısa değil. Bilmiyorum Allah Kerim bir şekilde sayılı gün çare arıyoruz.

Arkadaşlar sırt ağrısı çeken var mı kendimi yerden yere vurasım var 3-4 gündür iyice şiddetlendi. Uyku uyuyamadığımdan mı hamilelikten mi karnım göğüslerim büyüdü ondan mı bilmiyorum. Göğüs kafeslerime kadar ağrım var. Bu nasıl ağrı bilmiyorum sabah kalkıyorum. 1-2 saat iyiyim sonradan bir başlıyor akşama kadar.

Benimde bir dönem sırt ağrım oldu sonra kendi kendine geçti ya da magnezyum etki etti bilmiyorum

Psikolojin iyi saglam kaliyo haberlerle
Heheheh 3. Sayfa haberleri kesinlikle izlemiyorum dayanamıyorum. Ama savaş haberlerini izlerken izlerken strateji geliştiriyorum. Eşim Hatun kafayı yedi diyor bi gün Rusya’nın yanında savaşa giriyoruz bir gün Yunanistan’ı fethediyoruz. Bir gün eşimi askere gönderiyorum. Allah yaşatmasın ben geyiğini yapıyorum ama savaş kapıda nasıl bir savaş olur bilmiyorumda. Ki bence dünya savaşı 2020de başladı pandemiyle de. Biz avamlar tam anlamıyoruz büyük başlar herşeyin farkında.

Yaaa yerim onu ben.hareketli olması iyi bir şeymiş. Valla bugün resmen aduket çekti kızım , bildiğin karnımın dışından bile göründü. Hatta bazen uyurken hissediyorum kımıl kımıl … ayy sağlıklı doğsunlarda bayılmışım ayılmışım umrumda bile değil.

Benimde bir dönem sırt ağrım oldu sonra kendi kendine geçti ya da magnezyum etki etti bilmiyorum
Ya inşaallah benim de kısa sürede geçer ya bu nasıl bişeymiş arkadaş sırtımı kanepeye yaslayamıyorum, abartmıyorum. Dokunduğum yer açıyor. Uykumu acilen düzene sokmalıyım beni çok yoruyor. Düzensiz uyku. O da etkiliyordur.

Merhaba kaç haftalık hamilesiniz inşallah geçer bende 14 haftalık hamileyim sırt ve sol göğsüm çok ağrıyor

Ben çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. Dayanamayıp rapor aldım bu hafta. Sırt kaslarımızın zayıflığı sebebiyle olduğunu söyledi doktor. Reformer önerdi bu hafta araştıracağım ama fiyatların çok arttığına eminim. Çekilmez oldu ama çok zorlanıyorum.

Benim eşimde istemiyor işe gitmemi bende çok istekli değilim korkuyorum açıkçası, zaten ulaşım yok arabamla gidiyorum sanayi yolları taşlı hep, ayrıca işe gitmediğim için ek ödeneklerim kesiliyor zaten maaş çok az yatıyor, raporu dr serviks uzunluğuna göre bakarım dedi kısmet diyelim canım bende 32 de çalışamaza ayrılırım ozamana kadar idare edebilirsem bakalım.

Evet canım 24. Haftada randevu aldık. Ondan önce yine bir bakıcakmış ultrason. Bu doktor inanılmaz her gittiğimizde bir saate yakın ultrasonda herşeyimize bakıyor. Hem alttan da bakıyor. Vajinadan. Biz elimizde 10 15 tane resimle dönüyoruz hep. Adam bebekleri incelemeye bayılıyor sanırım .
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Valla her her ay başka bir seviye çıkıyor kendimi süper maryo gibi hissediyorum hayırlıca bölüm sonuna ulaşıp prensesimi alıp evime gelseydim

Canımmm sen nerelerdesin seni de çok merak ettim … ya bu şeker konusunda doktorun ne diyorsa onu dinlemek lazım. Gerçekten de kişiden kişiye değişiyor. Benim mesela ailede şeker hastalığı olduğunu bilenler hep konuştu. Ablamda 20 sene önce teknoloji daha iyi değilken bidon içmiş ama ben onu bile dinlemiyorum çünkü biliyorum kafaya takıcam ben uykular haram olucak. Sağlık ocağındaki ebeler aslında çok tecrübeliler ben onlara da güveniyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…