- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
İnşaallah canım ben de valla zor buldum rabbime emanet ama tedbiri de elden bırakamıyorum. Yani kendimi yormak istemiyorum. Bugün annem 1 saatlik mesafede bitki gibi yaşıyorum eşim anneme götürdü yerimden kalkamıyorum kasıklarım ağrıdı arabada oturmaktan. Belki de psikolojik bilmiyorum amaBenim eşimde istemiyor işe gitmemi bende çok istekli değilim korkuyorum açıkçası, zaten ulaşım yok arabamla gidiyorum sanayi yolları taşlı hep, ayrıca işe gitmediğim için ek ödeneklerim kesiliyor zaten maaş çok az yatıyor, raporu dr serviks uzunluğuna göre bakarım dedi kısmet diyelim canım bende 32 de çalışamaza ayrılırım ozamana kadar idare edebilirsem bakalım.
toksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarlaTetanoz aşısıyla ilgili bi muhabbet vardı burda bişey varsa tetanoz aşısı yapılmamalı gibi ama hatırlayamadım neydi o hatırlayan yazabilir mi
Bazı şeyler psikolojik ama anne hissede bir gariplik olduğunda sen içini rahat tut. Bende hiç serklajlı değil gibi sürekli yemek basit temizlikler yapıyorum kızımda işgi istiyor illaki ilk günden sonra 5 dk yattıysam 5 dk ayaktayım şeklinde dinlenerek geçiyor, okuldan bazen ben alıyorum kızımı nefes alıyorum iyi geliyor. Ama şu son 3 gün farkında olmadan yordum kendimi ainirliyim kendime yatından sonra tamamen dinlenmeyw vereceğim kendimi çocuk evde olmadığı zamanlarda…İnşaallah canım ben de valla zor buldum rabbime emanet ama tedbiri de elden bırakamıyorum. Yani kendimi yormak istemiyorum. Bugün annem 1 saatlik mesafede bitki gibi yaşıyorum eşim anneme götürdü yerimden kalkamıyorum kasıklarım ağrıdı arabada oturmaktan. Belki de psikolojik bilmiyorum ama
Benim de 18 ekimde bitiyor raporum. Üniv 2.kez verir mi emin değilim isteksiz gibi geldiler. Özelde Dr olduğundan heyet veremiyorum normal rapor anca dedi benim 5 gün normal rapor hakkım var sadece. Arada uzanmak isterim heralde gün boyu oturmak çok zorlar diye düşünüyorum doğru da gelmiyor. Devlet hastanesindeki Dr diğer Dr ların da ok demesi gerekir bilmiyorum dedi. Bütün kapıları zorlayacağımYok gitmiyorum şuan doktorum ikinci kez rapor verdi bir daha rapor veremem dedi işe gidebilir miyim dedim. Tavsiye etmiyorum dedi napiciğim bilmiyorum. Eşimde gitmemiş istemiyor. Ücretsize çıksam maaşsız nasıl geçineceğiz. Yıllık iznimi kullanacağım olmadı bir ay. Sonra da belki 1-2 ay beni işe getir götür yapabilecek biri gelirse gideceğim araba filan kullanamam. Bizim servis şoförü zaten rallici mübarek servise binemem mesafede kısa değil. Bilmiyorum Allah Kerim bir şekilde sayılı gün çare arıyoruz.
Bana her gittiğim Dr yaşam sınırından bahsediyor. Üniv hariçBazı şeyler psikolojik ama anne hissede bir gariplik olduğunda sen içini rahat tut. Bende hiç serklajlı değil gibi sürekli yemek basit temizlikler yapıyorum kızımda işgi istiyor illaki ilk günden sonra 5 dk yattıysam 5 dk ayaktayım şeklinde dinlenerek geçiyor, okuldan bazen ben alıyorum kızımı nefes alıyorum iyi geliyor. Ama şu son 3 gün farkında olmadan yordum kendimi ainirliyim kendime yatından sonra tamamen dinlenmeyw vereceğim kendimi çocuk evde olmadığı zamanlarda…
Zaten savaş haberlerini kasdetmistimHeheheh 3. Sayfa haberleri kesinlikle izlemiyorum dayanamıyorum. Ama savaş haberlerini izlerken izlerken strateji geliştiriyorum. Eşim Hatun kafayı yedi diyorbi gün Rusya’nın yanında savaşa giriyoruz bir gün Yunanistan’ı fethediyoruz. Bir gün eşimi askere gönderiyorum. Allah yaşatmasın ben geyiğini yapıyorum ama savaş kapıda nasıl bir savaş olur bilmiyorumda. Ki bence dünya savaşı 2020de başladı pandemiyle de. Biz avamlar tam anlamıyoruz büyük başlar herşeyin farkında.
İyiyim kuzum cok sukur. Benim de saglik ocagindaki ebem soyledi seker yuklemesini iste eczaneden alcaksin şoyle boyle yapcaz falan. Tetanoz ilk dozu olmaya gitmistim. Ama detaylidan sonra kendi doktoruma sonuclari gostermek icin gittigimde ekim sonu geliceksin aclik sekerine bakicaz gerek gorursek yapariz dedi tetanoz ikinci dozu yaptirabilirsin ama seker yuklemesi yaptirmiyosun dediCanımmm sen nerelerdesin seni de çok merak ettim … ya bu şeker konusunda doktorun ne diyorsa onu dinlemek lazım. Gerçekten de kişiden kişiye değişiyor. Benim mesela ailede şeker hastalığı olduğunu bilenler hep konuştu. Ablamda 20 sene önce teknoloji daha iyi değilken bidon içmiş ama ben onu bile dinlemiyorum çünkü biliyorum kafaya takıcam ben uykular haram olucak. Sağlık ocağındaki ebeler aslında çok tecrübeliler ben onlara da güveniyorum ya.
Senin durumunda farklı canım çok çok dikkatli olmalısın sen, benim dr yorulmadan uzun süre ayakta kalmadan günlük hayatına dön dedi ama tabi 1 saat oturmuyorum oturur vaziyette baskı oluyor az az evin içinde hallediyorum işlerimi. Rapor kesinlikle almalısın canım açıklıkta vardı sende biz sıkı takipteyiz rahim boyu açıklık sürekli gözetimde olmalı aniden olabilir diye. Birde sancılar ve kasılmalarda endol diye bir ilaç önerdi dr fazla kullanmak zararlı ama kasılmayı engelliyormuş aklında olsun, inşaAllah hiçbirimize gerek olmaz.Bana her gittiğim Dr yaşam sınırından bahsediyor. Üniv hariçkesin gözüyle bakıyorlar, bari 30u dolduran temennisiyle uğurluyorlar. Oyüzden yerçekimine karşı direnmek istemiyorum ben minimuma ayakta kalışım. Market, çocuğu alma bırakma falan hiçbiri yok. Doktor kontrolü varsa çıkıyorum sadece
Serklaj dan sonra verilmişti 1 tane bebeğin suyunu azaltıyor diye korkmuştum ama devamını vermediler. Düzenli kullanmak zorunda kalan bile varmışSenin durumunda farklı canım çok çok dikkatli olmalısın sen, benim dr yorulmadan uzun süre ayakta kalmadan günlük hayatına dön dedi ama tabi 1 saat oturmuyorum oturur vaziyette baskı oluyor az az evin içinde hallediyorum işlerimi. Rapor kesinlikle almalısın canım açıklıkta vardı sende biz sıkı takipteyiz rahim boyu açıklık sürekli gözetimde olmalı aniden olabilir diye. Birde sancılar ve kasılmalarda endol diye bir ilaç önerdi dr fazla kullanmak zararlı ama kasılmayı engelliyormuş aklında olsun, inşaAllah hiçbirimize gerek olmaz.
Sağol canım sağlık ocağı söyleyip duruyor da bu hafta yapılman gerekiyor diyetoksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarla
Iki kampanya hic birlesmiyor bende. O yuzden pekte bir fark olmuyorKızlar lcwda LCW100 koduyla 300 tl üzerine 100 tl indirim veriyor ayrıca %20 ve 30 indirim kuponum var isteyen olursabende mikililerden bi pijama aldım yorumlara bakarak xl aldım şu an 70e dayandım zaten doğuma kadar kaç olurum allah bilir
Hayır bende de birleşmedi bi tane kullanabilfimIki kampanya hic birlesmiyor bende. O yuzden pekte bir fark olmuyor
Sizde ikisini aynı alışverişte kullanabiliyormusunuz
Nee kimse böyle bişiden bahsetmedi bana ben geçirdim mi acaba aşıyıda oldumtoksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarla
Günaydın. Canım 200e 100tl sepette indirim diyor mesela yada 2.ürüne %60ozaman kendisi düşüyor sepette. Bide 375e 125 için falan kupon giriyorsun en güzeli böyle oluyor.Iki kampanya hic birlesmiyor bende. O yuzden pekte bir fark olmuyor
Sizde ikisini aynı alışverişte kullanabiliyormusunuz
Ay ne güzelmiş o ya. Her yanım ağrıyor şuan. Bacak arama yastık koyunca sola dönüp yatıyorum üstteki bacağım sağ yani nasıl ağrıyor. Kolum sırtım bi rahat etmedim poffGünaydın kızlar nasılsınız. Ben dün e bebekten hamile destek yastığı aldım ve bu gece denedim. Şükür çok rahattı tavsiye ederim
Tavsiye ederim canım çok güzel ya. Diğer büyük olanlara gerek yok bence bu her şekil kullanılıyorGünaydın. Canım 200e 100tl sepette indirim diyor mesela yada 2.ürüne %60ozaman kendisi düşüyor sepette. Bide 375e 125 için falan kupon giriyorsun en güzeli böyle oluyor.
Ay ne güzelmiş o ya. Her yanım ağrıyor şuan. Bacak arama yastık koyunca sola dönüp yatıyorum üstteki bacağım sağ yani nasıl ağrıyor. Kolum sırtım bi rahat etmedim poff
Müslin de geliyor onları da alalum2 tane olmasi lazim bencw de ya ben de alacam bitane daha bu hafta insaAllah temiz temiz kullaniriz 2 tame de lastikli carsaf alcam
Ben bunu alali 3 ay oluyor heralde degisik degisik sekillerde kullaniyorum ama rahat seviyorumGünaydın kızlar nasılsınız. Ben dün e bebekten hamile destek yastığı aldım ve bu gece denedim. Şükür çok rahattı tavsiye ederim
Hepsinden alalim kiz nasilsa kullanirizMüslin de geliyor onları da alalum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?