2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşaallah canım ben de valla zor buldum rabbime emanet ama tedbiri de elden bırakamıyorum. Yani kendimi yormak istemiyorum. Bugün annem 1 saatlik mesafede bitki gibi yaşıyorum eşim anneme götürdü yerimden kalkamıyorum kasıklarım ağrıdı arabada oturmaktan. Belki de psikolojik bilmiyorum ama

Tetanoz aşısıyla ilgili bi muhabbet vardı burda bişey varsa tetanoz aşısı yapılmamalı gibi ama hatırlayamadım neydi o hatırlayan yazabilir mi
toksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarla

Bazı şeyler psikolojik ama anne hissede bir gariplik olduğunda sen içini rahat tut. Bende hiç serklajlı değil gibi sürekli yemek basit temizlikler yapıyorum kızımda işgi istiyor illaki ilk günden sonra 5 dk yattıysam 5 dk ayaktayım şeklinde dinlenerek geçiyor, okuldan bazen ben alıyorum kızımı nefes alıyorum iyi geliyor. Ama şu son 3 gün farkında olmadan yordum kendimi ainirliyim kendime yatından sonra tamamen dinlenmeyw vereceğim kendimi çocuk evde olmadığı zamanlarda…

Benim de 18 ekimde bitiyor raporum. Üniv 2.kez verir mi emin değilim isteksiz gibi geldiler. Özelde Dr olduğundan heyet veremiyorum normal rapor anca dedi benim 5 gün normal rapor hakkım var sadece. Arada uzanmak isterim heralde gün boyu oturmak çok zorlar diye düşünüyorum doğru da gelmiyor. Devlet hastanesindeki Dr diğer Dr ların da ok demesi gerekir bilmiyorum dedi. Bütün kapıları zorlayacağım

Bana her gittiğim Dr yaşam sınırından bahsediyor. Üniv hariç kesin gözüyle bakıyorlar, bari 30u dolduran temennisiyle uğurluyorlar. Oyüzden yerçekimine karşı direnmek istemiyorum ben minimuma ayakta kalışım. Market, çocuğu alma bırakma falan hiçbiri yok. Doktor kontrolü varsa çıkıyorum sadece

Zaten savaş haberlerini kasdetmistim bi kac gundur bende takiliyorum onlara

İyiyim kuzum cok sukur. Benim de saglik ocagindaki ebem soyledi seker yuklemesini iste eczaneden alcaksin şoyle boyle yapcaz falan. Tetanoz ilk dozu olmaya gitmistim. Ama detaylidan sonra kendi doktoruma sonuclari gostermek icin gittigimde ekim sonu geliceksin aclik sekerine bakicaz gerek gorursek yapariz dedi tetanoz ikinci dozu yaptirabilirsin ama seker yuklemesi yaptirmiyosun dedi

Senin durumunda farklı canım çok çok dikkatli olmalısın sen, benim dr yorulmadan uzun süre ayakta kalmadan günlük hayatına dön dedi ama tabi 1 saat oturmuyorum oturur vaziyette baskı oluyor az az evin içinde hallediyorum işlerimi. Rapor kesinlikle almalısın canım açıklıkta vardı sende biz sıkı takipteyiz rahim boyu açıklık sürekli gözetimde olmalı aniden olabilir diye. Birde sancılar ve kasılmalarda endol diye bir ilaç önerdi dr fazla kullanmak zararlı ama kasılmayı engelliyormuş aklında olsun, inşaAllah hiçbirimize gerek olmaz.

Serklaj dan sonra verilmişti 1 tane bebeğin suyunu azaltıyor diye korkmuştum ama devamını vermediler. Düzenli kullanmak zorunda kalan bile varmış benim sıkıntım kısalmadan ziyade açıklık malesef Allah yardımcımız olsun

toksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarla
Sağol canım sağlık ocağı söyleyip duruyor da bu hafta yapılman gerekiyor diye

Iki kampanya hic birlesmiyor bende. O yuzden pekte bir fark olmuyor
Sizde ikisini aynı alışverişte kullanabiliyormusunuz

Iki kampanya hic birlesmiyor bende. O yuzden pekte bir fark olmuyor
Sizde ikisini aynı alışverişte kullanabiliyormusunuz
Günaydın. Canım 200e 100tl sepette indirim diyor mesela yada 2.ürüne %60ozaman kendisi düşüyor sepette. Bide 375e 125 için falan kupon giriyorsun en güzeli böyle oluyor.
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben dün e bebekten hamile destek yastığı aldım ve bu gece denedim. Şükür çok rahattı tavsiye ederim
Ay ne güzelmiş o ya. Her yanım ağrıyor şuan. Bacak arama yastık koyunca sola dönüp yatıyorum üstteki bacağım sağ yani nasıl ağrıyor. Kolum sırtım bi rahat etmedim poff

Tavsiye ederim canım çok güzel ya. Diğer büyük olanlara gerek yok bence bu her şekil kullanılıyor

Fiyatta iyiymiş canım netten değil olmazsa direkt mağazadan alalım bu akşam rahat uyuyayım zaten hastayım boğazlarım huzursuz ediyor bari eklem kas ağrısı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…