2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aklına takılan her şeyi sor bu en büyük hakkımız. O zaman doktorun tavrı da anlaşılıyor zaten. Benim detaylı 40, 45 dk kadar sürmüştü toplamda.

Ay resmin değişmiş çok heyecanlandım
Kız farketmemişim yarın kontrolüm var inş büyümüştür bebiş benimde kasılmalarım oluyor bazı günler sürekli olduğu oldu biraz tedirginim o yüzden. Bi anönce gidip vajinal ölçüm yaptırmak istiyorum en son karından 35 demişti ama sanki karından daha kısa gözüküyor diye söyleyerek bi 10 mm fazladan alıyorum ölçümü demişti ölçerken Netleştirmek iyi olucak kabızlıkta çok yaşamıştım biraz tedirginim

Bu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?
Şimdiden kullanmayın isterseniz göğüslwri uyarmak iyi olmaz denilir genelde ama daha öncede söylemiştim doğuma bir hafta on gün kala kullanmak gerekir emmeye başladıktan sonra etki etmiyor, ben çok ağlamıştım çok açımıştı emzirirken

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ameliyat ile doğum yaparsam eğer sizce gecelik elbise tipinde mi olsun rahatlık açısından?
SEZERYANDA GELİR GELMEZ SONDA TAKILI OLUYOR CANIM GECELİK ŞART AMA 4 SAAT SONRA AYAĞA KALDIRIYORLAR SONDAYI ÇIKARIP SONRA NORMAL PİJAMA TAKIMI GİYERSİN HER İKİSİ DE OLSUN YANINDA

BEN OTRİBEBE ALMIŞTIM KENDİN ÇEKİYORSUN HORTUMU İLE YEDEK BAŞLIKLARI DA VAR ÇOK KULLANIŞLI BANA GÖRE

Burun aspiratöru wee baby ve otri bebe trendyolda uygun fiyata var yedek 10 uçlu olanlardan almayı düşünüyorum yorumları gayet iyi

Kızlar arkadaşım kendi özgür iradesi ile ameliyat olmak istediğini söyledi doktora. 4 kasımda ameliyat olacak etrafı ona çok baskı yapıyor annelik ameliyat olanla normal yapan aynı olmaz diye. Ne kadar boş konuşuyorlar varya. Sanki ameliyat çok kolay bir şeymiş gibi. Herkes cesaretli değili belki korkuyor zaten korkan insan kolay doğuramaz ki riskli bence

Kızlar dik şarjlı ve kablolu süpürge öneriniz var mı çekişi iyi hazneli olanlardan. Gönül ister dyson ama bütçe yok zaten evde ihlas aura temizlik robotum var ama ağır günlük kullanım için değil maximum 2000 tl civarı olursa iyi olur

Benim şartlar dolayısıyla sezeryan oldum ama normal doğumdan daha zorlu bir süreç olduğuna eminim yani nasıl düşüncesiz insanlar var sezeryan ile doğum yapana anne gözüyle bakmayan ne alakası var

Sezeryan bi ameliyat ya bi operasyon yani bence basit bi durum degil. O sanci anindan korkup sezeryan tercih edenler oluyor ama sonrasi sanirim zor bi sureç. Normal dogumda da sogum ani cok zorlayici ama sonrasi rahat daha cabuk toparlaniyo kadinlar ikisinde de bi can geliyor dunyaya insanlarin bunu bile yaftalamasi ne biliyim ya cok tuhaf

Herkesin kendi tercihi ya. Anne nasıl mutlu ge huzurlu olacaksa. Benim de ameliyat fobim var mesela normal olsun çok isterim. Dış gebeliğim ameliyatla sonlandı bende tansiyon düşüklüğü sorunu yaşadım ameliyat öncesi ve sonrası. Ayrıca ameliyat öyle basit bişey mi ya? Harbi ne boş insan var etrafında arkadaşınızın.

herkesin doğum fobisi var benim ise sezaryen fobim var çok korkuyorum ameliyatın her türlüsünden bir yakınım girdiğinde bile çok geriliyorum. benim için durum ne gerektirecek bilmiyorum en hayırlısı ne ise o olsun. ama sezaryen gerçekten zor bir ameliyat, basit bir operasyon değil bununla ilgili bir yazı okumuştum. Allah yardımcısı olsun dünyaya evlat getirecek herkesin

Senin ilk çocuğun ya, park yatakta almıştın yanlış hatırlamıyorsam, alabilirsin. Park yatağın içine koyabilirsin o yatağı da. Ya da almayıp, normal yatağın bas kısmının altına battaniye fln koyup yükseltebilirsin. Kıraz çekirdeği konusunda da, ben patıkli olanlardan aldım. Ben yagızdayken aldım, ama nasılsa yeniden alırım diye, verdim birine. Ama şimdi almicam mesela, baby nestte uyutup bas kısmını yukseltcem

Aynen öyle kızlar. Mesela ben çok doğum yapan kişinin yanında refakatçi kaldım ve mecbur telefonlarla ben konuşmuştum. Arayanların ilk sorduğu soru normal mi ameliyat mı? Üzücü bir durum ama umarım birgün bu düşünceler çürür yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…