- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Aklına takılan her şeyi sor bu en büyük hakkımız. O zaman doktorun tavrı da anlaşılıyor zaten. Benim detaylı 40, 45 dk kadar sürmüştü toplamda.yok canım söylediğin iyi oldu zaten hepimiz biliyoruz yani doktorları sıkıştırmayınca ağızlarından laf alınmıyor bende başka bi doktora sorcm tekrar zaten proftu benim gittiğim de burda hep bi saat bakıldı diyolar yarım saatte baktı bitirdi herşeyi biraz acaba olduydu da aklımda
Lansinoh mu acaba?Kızlar birisi göğüs ucu kremi önermişti neydi acaba adı?
Kız farketmemişimAy resmin değişmiş çok heyecanlandım
Lansinoh galibaKızlar birisi göğüs ucu kremi önermişti neydi acaba adı?
Lansinoh mu acaba?
Bu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?Lansinoh galiba
Ben aldım hiç kullanmadım ama en çok önerilen krem buydu doğumdan bir kaç ay önce başlayın deniyorBu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?
Şimdiden kullanmayın isterseniz göğüslwri uyarmak iyi olmaz denilir genelde ama daha öncede söylemiştim doğuma bir hafta on gün kala kullanmak gerekir emmeye başladıktan sonra etki etmiyor, ben çok ağlamıştım çok açımıştı emzirirkenBu galiba kızlar. Benim göğüs uclarım çok kuru ve çatlıyor gibi, annem şimdiden kullanmaya başla dedi. Alayım mı iyi mi bu krem?
SEZERYANDA GELİR GELMEZ SONDA TAKILI OLUYOR CANIM GECELİK ŞART AMA 4 SAAT SONRA AYAĞA KALDIRIYORLAR SONDAYI ÇIKARIP SONRA NORMAL PİJAMA TAKIMI GİYERSİN HER İKİSİ DE OLSUN YANINDAKızlar bir şey sormak istiyorum. Ameliyat ile doğum yaparsam eğer sizce gecelik elbise tipinde mi olsun rahatlık açısından?
BEN OTRİBEBE ALMIŞTIM KENDİN ÇEKİYORSUN HORTUMU İLE YEDEK BAŞLIKLARI DA VAR ÇOK KULLANIŞLI BANA GÖREUygun fiyatlı olanlarıda var lcw de bile 400 500 olmuş pijama fiyatları
Bir sorum daha var tecrübeli analarreflü yatağı falan öyle şeyler çok gerekli mi ya kiraz çekirdekli bilem yapmışlar allahm bi de burun aspiratörü hangisini önerirsiniz braunun pilli var bi tane ama yorumlarda iyi çekmiyor diyor diğer hortumluları da nasıl kullanıcaz bilemiyorum
Burun aspiratöru wee baby ve otri bebe trendyolda uygun fiyata var yedek 10 uçlu olanlardan almayı düşünüyorum yorumları gayet iyiUygun fiyatlı olanlarıda var lcw de bile 400 500 olmuş pijama fiyatları
Bir sorum daha var tecrübeli analarreflü yatağı falan öyle şeyler çok gerekli mi ya kiraz çekirdekli bilem yapmışlar allahm bi de burun aspiratörü hangisini önerirsiniz braunun pilli var bi tane ama yorumlarda iyi çekmiyor diyor diğer hortumluları da nasıl kullanıcaz bilemiyorum
Benim şartlar dolayısıyla sezeryan oldum ama normal doğumdan daha zorlu bir süreç olduğuna eminim yani nasıl düşüncesiz insanlar var sezeryan ile doğum yapana anne gözüyle bakmayan ne alakası varKızlar arkadaşım kendi özgür iradesi ile ameliyat olmak istediğini söyledi doktora. 4 kasımda ameliyat olacaketrafı ona çok baskı yapıyor annelik ameliyat olanla normal yapan aynı olmaz diye. Ne kadar boş konuşuyorlar varya. Sanki ameliyat çok kolay bir şeymiş gibi. Herkes cesaretli değili belki korkuyor zaten korkan insan kolay doğuramaz ki riskli bence
Herkesin kendi tercihi ya. Anne nasıl mutlu ge huzurlu olacaksa. Benim de ameliyat fobim var mesela normal olsun çok isterim. Dış gebeliğim ameliyatla sonlandı bende tansiyon düşüklüğü sorunu yaşadım ameliyat öncesi ve sonrası. Ayrıca ameliyat öyle basit bişey mi ya? Harbi ne boş insan var etrafında arkadaşınızın.Kızlar arkadaşım kendi özgür iradesi ile ameliyat olmak istediğini söyledi doktora. 4 kasımda ameliyat olacaketrafı ona çok baskı yapıyor annelik ameliyat olanla normal yapan aynı olmaz diye. Ne kadar boş konuşuyorlar varya. Sanki ameliyat çok kolay bir şeymiş gibi. Herkes cesaretli değili belki korkuyor zaten korkan insan kolay doğuramaz ki riskli bence
herkesin doğum fobisi var benim ise sezaryen fobim varKızlar arkadaşım kendi özgür iradesi ile ameliyat olmak istediğini söyledi doktora. 4 kasımda ameliyat olacaketrafı ona çok baskı yapıyor annelik ameliyat olanla normal yapan aynı olmaz diye. Ne kadar boş konuşuyorlar varya. Sanki ameliyat çok kolay bir şeymiş gibi. Herkes cesaretli değili belki korkuyor zaten korkan insan kolay doğuramaz ki riskli bence
Senin ilk çocuğun ya, park yatakta almıştın yanlış hatırlamıyorsam, alabilirsin. Park yatağın içine koyabilirsin o yatağı da. Ya da almayıp, normal yatağın bas kısmının altına battaniye fln koyup yükseltebilirsin. Kıraz çekirdeği konusunda da, ben patıkli olanlardan aldım. Ben yagızdayken aldım, ama nasılsa yeniden alırım diye, verdim birine. Ama şimdi almicam mesela, baby nestte uyutup bas kısmını yukseltcemUygun fiyatlı olanlarıda var lcw de bile 400 500 olmuş pijama fiyatları
Lansinoh lanolin kremi ya da balmını alabilirsin. Kremi de cok iyi ama bu sefer balmını aldım. Durulamadan fln direkt emziriyorsunKızlar birisi göğüs ucu kremi önermişti neydi acaba adı?
Balmı mı daha iyi? Peki gümüş kapak da şart mı?Lansinoh lanolin kremi ya da balmını alabilirsin. Kremi de cok iyi ama bu sefer balmını aldım. Durulamadan fln direkt emziriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?