Ameliyat mıKızlar bir şey sormak istiyorum. Ameliyat ile doğum yaparsam eğer sizce gecelik elbise tipinde mi olsun rahatlık açısından?
Krem cok iyiydi zaten de, balmı yeni çıkmış, yorumlar da sayıca cok ve iyiydi de. O yüzden denemek istedim. Kapağa gerek yok ya. Bu kremi sür doğum yapacağın hafta içinde. Bebek doğunca da günde birkaç kez tekrarlarsın. Ama emzirdikten sonra mütemadiyen suyla yıka memeleri, çünkü memenin etrafındaki süt kalıntısı vs kokuyu ekşimsileştiriyormuş ve bebeğin reddine sebep olabilirmiş. Yıkarsan , tabi ki sadece suyla yıka, duş jeli kokusu kalmasın diye, güzelce durula kremle kapat.Balmı mı daha iyi? Peki gümüş kapak da şart mı?
Park yatağa bi yatak alınıcak zaten onun yerine alırım o zmn bende 6 aya kadar götürür herlde, kiraz çekirdekleri işe yarıyor mı gerçekten ya ilk defa duydumSenin ilk çocuğun ya, park yatakta almıştın yanlış hatırlamıyorsam, alabilirsin. Park yatağın içine koyabilirsin o yatağı da. Ya da almayıp, normal yatağın bas kısmının altına battaniye fln koyup yükseltebilirsin. Kıraz çekirdeği konusunda da, ben patıkli olanlardan aldım. Ben yagızdayken aldım, ama nasılsa yeniden alırım diye, verdim birine. Ama şimdi almicam mesela, baby nestte uyutup bas kısmını yukseltcem
Canım zerefim çok incesin , cok teşekkür ederim.R Renklirenkli canimm sen nasıl oldun? eşinin ameliyatı nasıl geçti? yazdıysan görmedim kaçırıyorum mesajları
Bende aynı doğururum o sancıyı çekerim ama ameliyattan çok korkuyorum diyorum hep hakkımızda hayırlısı tabiiherkesin doğum fobisi var benim ise sezaryen fobim varçok korkuyorum ameliyatın her türlüsünden bir yakınım girdiğinde bile çok geriliyorum. benim için durum ne gerektirecek bilmiyorum en hayırlısı ne ise o olsun. ama sezaryen gerçekten zor bir ameliyat, basit bir operasyon değil bununla ilgili bir yazı okumuştum. Allah yardımcısı olsun dünyaya evlat getirecek herkesin
Valla ben gerçekten faydasını görünce tekrar alma gereksinimi duydum. Ayaklar, karın sıcak olunca gaz agrısını hafifletiyor bence. Belki başka annelerin işine yaramamıştır, bilemiyorum , yazarlar birazdan. Ama park yatağın içine küçük mü gelir boyutu bi bak ölçülerine.Park yatağa bi yatak alınıcak zaten onun yerine alırım o zmn bende 6 aya kadar götürür herlde, kiraz çekirdekleri işe yarıyor mı gerçekten ya ilk defa duydum
Zerefim nasıl istersen gönlüne göre doğur sağlıcakla inş. Ama sakın ben aslaaaa su şekilde doğurmam demeherkesin doğum fobisi var benim ise sezaryen fobim varçok korkuyorum ameliyatın her türlüsünden bir yakınım girdiğinde bile çok geriliyorum. benim için durum ne gerektirecek bilmiyorum en hayırlısı ne ise o olsun. ama sezaryen gerçekten zor bir ameliyat, basit bir operasyon değil bununla ilgili bir yazı okumuştum. Allah yardımcısı olsun dünyaya evlat getirecek herkesin
Ay benim çevremde de tam tersi sezeryan övücüler var. Hiçbiri normal doğum yapmamış, sanki çok kolay bir şeymiş gibi sezeryan ol diye tutturdu hepsi. Normal doğuracağım deyince “aaaa ne cesaret” diyorlar, bana göre de sezeryan olmak cesaret işi mesela. İnsanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorlar deli oluyorum.Aynen öyle kızlar. Mesela ben çok doğum yapan kişinin yanında refakatçi kaldım ve mecbur telefonlarla ben konuşmuştum. Arayanların ilk sorduğu soru normal mi ameliyat mı? Üzücü bir durum ama umarım birgün bu düşünceler çürür yok olur.
Normal doğumda dikişin var mıydı? Uyuşturuyorlar mı kesmeden yoksa durumun aciliyetine göre direkt kesiyorlar mı çok merak ediyorum. Annem o anın stresinden kestiklerini falan hissetmiyorsun diyorZerefim nasıl istersen gönlüne göre doğur sağlıcakla inş. Ama sakın ben aslaaaa su şekilde doğurmam demeinsan sınanıyor valla.
Benim de tam tersi normal doğum fobim vardı. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez , asla normal doğurmam dersim. Ama mecbur kalınca çatır çatır
çok sevindim canim benim Allah daha iyi etsin inşallahCanım zerefim çok incesin , cok teşekkür ederim.Eşim cok iyi Allah’a şükür. Meğer cok basit bi ameliyatmış , ben kendimi boşa üzmüşüm bile.
Ben bikac gün önce idrar testi verdim, kaşık agrım vardı. Kum varmış idrarda. Doktor bol su iç dedi ilaç vermedi. Yağıza hamileyken de yaşadım aynı durumu ve o zmn da ilaç vermişti. Dün agrım olunca monurol tek şase toz kullandım rahatlattı biraz. Bir de antiseptik vermiş. Onu da kullancam galiba
Senin daha iyi olduğunu düşünüyorumöle hissettim sanki
Büyük konuşmaktan çok korkarım çünkü ne dediysem hepsi başıma geldiZerefim nasıl istersen gönlüne göre doğur sağlıcakla inş. Ama sakın ben aslaaaa su şekilde doğurmam demeinsan sınanıyor valla.
Benim de tam tersi normal doğum fobim vardı. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez , asla normal doğurmam dersim. Ama mecbur kalınca çatır çatır
Bence normal değil çünkü ben öğle yemeği yedim masama oturdum aklımda başka yemek varKızlar sabah ufak bi muz iki dilim ekmekle peynir yedim, 11de yağda iki yumurta kırdım yine 3 dilim ekmekle yedim. Şuan açım aklım dolaptaki patates yemeğinde. Normal mi ya?
Senin istah açıldı demek kiKızlar sabah ufak bi muz iki dilim ekmekle peynir yedim, 11de yağda iki yumurta kırdım yine 3 dilim ekmekle yedim. Şuan açım aklım dolaptaki patates yemeğinde. Normal mi ya?
Canım 8 yıl önce gezdiğimde pek benlik bir şey bulamamıştım bebek kıyafeti anlamında. Ama müslin bez,banyo için file, süs malzemeleri, terlik vs bulunur uygun fiyatlı. Değişmediyse durumlar böyleydi.Kızlar günaydınbugün eminönü civarında işim var, bir havuzlu han’a uğrayıp bebiş kıyafetleri vs bakmak istiyorum .değer mi taa oraya kadar gitmeye bi bilginiz var mı güzel şeyler var mıdır ?
Benim aşırı kolay bir sezeryan ım olmasına rağmen çok istiyordum normal bunda. Kocaman bi ameliyat sonuçta sezeryan hiç istemiyorum. He rşey yolunda gitse bi mucize olsa da 36.haftada ben Ssvd yapsamherkesin doğum fobisi var benim ise sezaryen fobim varçok korkuyorum ameliyatın her türlüsünden bir yakınım girdiğinde bile çok geriliyorum. benim için durum ne gerektirecek bilmiyorum en hayırlısı ne ise o olsun. ama sezaryen gerçekten zor bir ameliyat, basit bir operasyon değil bununla ilgili bir yazı okumuştum. Allah yardımcısı olsun dünyaya evlat getirecek herkesin
Canım serklaj dan ötürü geçen ctesi Dr 200mg antibiyotik vermişti tedbiren, bana da mantıklı gelmişti. Ptesi asm de kan idrar verdim lökosit 23 çıkmıştıCanım zerefim çok incesin , cok teşekkür ederim.Eşim cok iyi Allah’a şükür. Meğer cok basit bi ameliyatmış , ben kendimi boşa üzmüşüm bile.
Ben bikac gün önce idrar testi verdim, kaşık agrım vardı. Kum varmış idrarda. Doktor bol su iç dedi ilaç vermedi. Yağıza hamileyken de yaşadım aynı durumu ve o zmn da ilaç vermişti. Dün agrım olunca monurol tek şase toz kullandım rahatlattı biraz. Bir de antiseptik vermiş. Onu da kullancam galiba
Canım zerefim çok incesin , cok teşekkür ederim.Eşim cok iyi Allah’a şükür. Meğer cok basit bi ameliyatmış , ben kendimi boşa üzmüşüm bile.
Normal bence bende sağlam bi kahvaltı yapıyorum öğleni zor ediyorum öğlende yemek yiyorumKızlar sabah ufak bi muz iki dilim ekmekle peynir yedim, 11de yağda iki yumurta kırdım yine 3 dilim ekmekle yedim. Şuan açım aklım dolaptaki patates yemeğinde. Normal mi ya?
Ya çok güzelleeer maltepeye pazara gitme fikri çık aklımdanKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?