2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ameliyat ile doğum yaparsam eğer sizce gecelik elbise tipinde mi olsun rahatlık açısından?
Ameliyat mı sezeryan de olur aslında
Gömlek yaka düğmeli alt üst pijama alsan daha cok rahat edersin. Neden dersen, tam göbeğin alt kısmında oluyor dikişin. Orda bandaj da oluyor. Pijamanın lastiği ya da depend külotun lastiği rahatsız etmiyor. Sadece koyu renkler tercih edersen daha rahat edebilirisn diye bi minik tavsiyem olabilir

Balmı mı daha iyi? Peki gümüş kapak da şart mı?
Krem cok iyiydi zaten de, balmı yeni çıkmış, yorumlar da sayıca cok ve iyiydi de. O yüzden denemek istedim. Kapağa gerek yok ya. Bu kremi sür doğum yapacağın hafta içinde. Bebek doğunca da günde birkaç kez tekrarlarsın. Ama emzirdikten sonra mütemadiyen suyla yıka memeleri, çünkü memenin etrafındaki süt kalıntısı vs kokuyu ekşimsileştiriyormuş ve bebeğin reddine sebep olabilirmiş. Yıkarsan , tabi ki sadece suyla yıka, duş jeli kokusu kalmasın diye, güzelce durula kremle kapat.
Baktın ki canın yanıyor fln, alırsın kapak fln. Önce vücudun ne tepki verecek ona bak bence

Park yatağa bi yatak alınıcak zaten onun yerine alırım o zmn bende 6 aya kadar götürür herlde, kiraz çekirdekleri işe yarıyor mı gerçekten ya ilk defa duydum

R Renklirenkli canimm sen nasıl oldun? eşinin ameliyatı nasıl geçti? yazdıysan görmedim kaçırıyorum mesajları
Canım zerefim çok incesin , cok teşekkür ederim. Eşim cok iyi Allah’a şükür. Meğer cok basit bi ameliyatmış , ben kendimi boşa üzmüşüm bile.
Ben bikac gün önce idrar testi verdim, kaşık agrım vardı. Kum varmış idrarda. Doktor bol su iç dedi ilaç vermedi. Yağıza hamileyken de yaşadım aynı durumu ve o zmn da ilaç vermişti. Dün agrım olunca monurol tek şase toz kullandım rahatlattı biraz. Bir de antiseptik vermiş. Onu da kullancam galiba
Senin daha iyi olduğunu düşünüyorum öle hissettim sanki

Bende aynı doğururum o sancıyı çekerim ama ameliyattan çok korkuyorum diyorum hep hakkımızda hayırlısı tabii

Park yatağa bi yatak alınıcak zaten onun yerine alırım o zmn bende 6 aya kadar götürür herlde, kiraz çekirdekleri işe yarıyor mı gerçekten ya ilk defa duydum
Valla ben gerçekten faydasını görünce tekrar alma gereksinimi duydum. Ayaklar, karın sıcak olunca gaz agrısını hafifletiyor bence. Belki başka annelerin işine yaramamıştır, bilemiyorum , yazarlar birazdan. Ama park yatağın içine küçük mü gelir boyutu bi bak ölçülerine.

Zerefim nasıl istersen gönlüne göre doğur sağlıcakla inş. Ama sakın ben aslaaaa su şekilde doğurmam deme insan sınanıyor valla.
Benim de tam tersi normal doğum fobim vardı. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez , asla normal doğurmam dersim. Ama mecbur kalınca çatır çatır

Ay benim çevremde de tam tersi sezeryan övücüler var. Hiçbiri normal doğum yapmamış, sanki çok kolay bir şeymiş gibi sezeryan ol diye tutturdu hepsi. Normal doğuracağım deyince “aaaa ne cesaret” diyorlar, bana göre de sezeryan olmak cesaret işi mesela. İnsanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorlar deli oluyorum.

Normal doğumda dikişin var mıydı? Uyuşturuyorlar mı kesmeden yoksa durumun aciliyetine göre direkt kesiyorlar mı çok merak ediyorum. Annem o anın stresinden kestiklerini falan hissetmiyorsun diyor

çok sevindim canim benim Allah daha iyi etsin inşallah ay ben de öyleyim ya benim eşim de küçük bi operasyona girmişti o çıkana kadar ben öbür tarafa gittim geldim
Bol su içmeyi ben çok ihmal ediyorum. Maşallah sen yine hemen yakalamışsın idrarı
Büyük konuşmaktan çok korkarım çünkü ne dediysem hepsi başıma geldi o yüzden hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum çok zor geçen normal doğumlar da var, öyle olacaksa basit bir şekilde sezaryen tercih ederim. Her türlüsünü düşünüyorum da işte hiçbiri bizim elimizde değil bebiş nasıl isterse öyle gelecek

Kızlar günaydın bugün eminönü civarında işim var, bir havuzlu han’a uğrayıp bebiş kıyafetleri vs bakmak istiyorum .değer mi taa oraya kadar gitmeye bi bilginiz var mı güzel şeyler var mıdır ?
Canım 8 yıl önce gezdiğimde pek benlik bir şey bulamamıştım bebek kıyafeti anlamında. Ama müslin bez,banyo için file, süs malzemeleri, terlik vs bulunur uygun fiyatlı. Değişmediyse durumlar böyleydi.
Benim aşırı kolay bir sezeryan ım olmasına rağmen çok istiyordum normal bunda. Kocaman bi ameliyat sonuçta sezeryan hiç istemiyorum. He rşey yolunda gitse bi mucize olsa da 36.haftada ben Ssvd yapsam
Canım serklaj dan ötürü geçen ctesi Dr 200mg antibiyotik vermişti tedbiren, bana da mantıklı gelmişti. Ptesi asm de kan idrar verdim lökosit 23 çıkmıştı dedim zaten antibiyotik kullanıyorum fayda eder, ama klasik handikap, faydalı bakterileri de öldürdüğünden meydan mantara kalmış bu sabah tekrar ünivde kan idrar verdim. Lökosit ve bakteri 0 lanmış 19 maya çıkmış, candida muhtemelen. Şimdi de antifungal kullanmak zorunda kalıcam. Hayatımda ilk defa mantar oldum kendimi sirkeye, iyota yatırasım var
Bir de bilgisi olan vardır sanırım. Hoca bulamadım ünivde asistanlar da cevap veremiyor heyet üst üste 2.kez aynı hastanede alınmaz mı? Yada özel aynı birimde 2 doktoru dedi 2 kadın doğum 1 dahiliye olmaz mı? Google da bulamadm net bişi, doğru arayamadım sanırım

çok sevindim eşine geçmiş olsun. Renklim bende de idrarımda kum çıkmıştı çooook eskiden tek bir şase kullandım başka da ilaç kullanmadım hemen geçti. Acayip rahatlamıştım. Ama sen yine de bir ay sonra tekrar idrar testi ver.

Ya çok güzelleeer maltepeye pazara gitme fikri çık aklımdan güzel günlerde kullansın inşallah bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…