- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 53
- 37
Benim çok şükür bir sıkıntım yok. Ama daha haftam da erken. Henüz 23. Haftadayım benim eşim 3 haftada bir öğlen 3te gidiyor işe. Bu hafta 3e gidecek. Amirimle konuşacağım 1-2 saat erken çıksam diyeceğim bu hafta öyle gideceğim. Sorun etmezlerse eşim götürüp getirecek. Sonra 3 hafta yıllık izin sonra 1 hafta daha eşim götürüp getirecek. Etti 5 hafta. 28 buldum 3 gün daha yıllık iznim kalıyor. 2 gün götür getir yapabilecek birini bulursam ya da eşim izin alacak işte kaldı 3 hafta yine rapor gerekiyor. İş yerine yakın olsam yine idare ederdim bir şekilde. Yol beni daha çok korkutuyor. Mescide kendime yer yapardım ara ara gider orada uzanırdım. Ama nasıl gideceğim kendim kullansam risk servise binsem risk. Allahım hepimize bir kolaylık sundun ya.Bende henüz ilk kez aldim canim ikinci icin de kendi hatirlatti veriyim diye ama heyeti mi kastediyor nornali mi bilmiyorum tabi soramadim o an raporumun bitmesine iki hafta var diye. Benim normal rapor haklarim da duruyor ama ben heyet istiyorum ogretmen olduğum icin normal raporda devlet yerime kimseyi gorevlendirmiyor. Cocuklarin dersinin bos gecmesi icime sinmiyor. Haber veririm yine heyet verirse daha ne diyeyim doktoruma❣ muayenede de bu sekilde hic kötü birseyi pat diye yuzume söylemez. Sancilarim kasılmalarım geçmedi, rahim ağzımi iyice acmaz mi dedim. Ama bak sancilarina ragmen acilman ilerlememis bu cok guzel dedi cevap olarak☺ her kontrolunden sonra pamuk gibi çıkıyorum yanindan. Senin su an sorun var mi 32'ye nasil tanımlayacaksın? Ameliyat yapan doktorun verir insallah
Evet bir kez eşime acaba gitsem problem olur mu dedim. Bi de bizim ilk bebeğimiz olacak. Kendine macera arama biliyorum çok bunaldın ama az kaldı sık dişini diyor. Yani evde olmak öyle hoş birşey değil. Gerçekten yanlarım çürüdü. Bir yerden çıkamamak ödül olsaydı hapistekiler ceza değil ödül almış olurdu. Sanki rapor alıp tatil yapıyoruz. Ki pandemi de ben çokkkk biliyorum raporlu olup temaslı olup tatile giden insanlarıCok katiliyorum sanki keyfimize yatiyoruziki yan kemiklerim çürüyecek belim tutuluyor agriyor artik yatmaktan ki dusununce kim ister su durumda olmayi. Islerimi de yapmak isterdim calisip sosyallesmekte.
Bize yaptirdiklari hesaplara bak :/ öte taraftan keyfi rapor alanlar. Rabbim görüyor insallah bir kolaylığını gonderir canim.Benim çok şükür bir sıkıntım yok. Ama daha haftam da erken. Henüz 23. Haftadayım benim eşim 3 haftada bir öğlen 3te gidiyor işe. Bu hafta 3e gidecek. Amirimle konuşacağım 1-2 saat erken çıksam diyeceğim bu hafta öyle gideceğim. Sorun etmezlerse eşim götürüp getirecek. Sonra 3 hafta yıllık izin sonra 1 hafta daha eşim götürüp getirecek. Etti 5 hafta. 28 buldum 3 gün daha yıllık iznim kalıyor. 2 gün götür getir yapabilecek birini bulursam ya da eşim izin alacak işte kaldı 3 hafta yine rapor gerekiyor. İş yerine yakın olsam yine idare ederdim bir şekilde. Yol beni daha çok korkutuyor. Mescide kendime yer yapardım ara ara gider orada uzanırdım. Ama nasıl gideceğim kendim kullansam risk servise binsem risk. Allahım hepimize bir kolaylık sundun ya.
Cok gecmis olsun canim 70 grlik olani mi aldin?o kadar tatli miKızlar 1 saatin dolmasına 7 dk kala kustum ya
Bize yaptirdiklari hesaplara bak :/ öte taraftan keyfi rapor alanlar. Rabbim görüyor insallah bir kolaylığını gonderir canim.
Aynen 75 gr aldım, ama benim şekerle aram yok zate in pek midem bulanır iki napoliten de yesem. Aç karna da içince kaçınılmaz son oldu. Burdaki uzman emilim sağlanmıştır dedi şimdi tekrar kan aldılar doktoruma da sordum ama cevap gelmedi henüz. Olmaz derse de vallahi diyet ederim de o şeyi içmem tekrarCok gecmis olsun canim 70 grlik olani mi aldin?o kadar tatli misimdi yine alacaklar kanini bir daha beklemen gerekiyor mu? Inşallah sondur kahvaltını yaparsın.
Aynisini bende diycektim sen yine kan ver kusman bisey degistirmez deger degismistir zaten kuzumAynen 75 gr aldım, ama benim şekerle aram yok zate in pek midem bulanır iki napoliten de yesem. Aç karna da içince kaçınılmaz son oldu. Burdaki uzman emilim sağlanmıştır dedi şimdi tekrar kan aldılar doktoruma da sordum ama cevap gelmedi henüz. Olmaz derse de vallahi diyet ederim de o şeyi içmem tekrar
Şeker yükleme testi sırasında gerilmişseniz de yüksek çıkıyor testin sonucu bilginiz olsun. Belki tümüyle şekeriniz var olduğu içim değildir yani inş.Herkese ayrı ayrı hamilelik sürecinde ferahlık diliyorum canlar Bana bi moral bi akıl verin. Bugün şeker yükleme testim yüksek çıktı İlk gebeliğimde de yüksek çıkmıştı Yaşım 44 olduğu için ekstra sorun olmaz inşallah Üstüne saçma bir sebebten ağladım elim ayağım titredi resmen Hamilelik hormonları beni ele geçirdi sanırım Yaşımdan ve mozaik embriyo olmasından dolayı riskli gebelik daha akraba ve bazı arkadaşlarımızla bile yeni yeni söylüyoruz İşyerinde 2 gün önce aldığım nöbet tutamaz raporunu işyerinde bir w up grubunda paylaşıldığını öğrendim Yaşım ve kişisel bilgilerim var özel birşey benim için Aramızda hukukçu var mı ? Bu kişiyi işyerinde şikayet edeceğim zaten Başka neler yapabilirim ? Çok sinir oldum Yaşımdan dolayı nazar değer diye korkuyorum Ya benim özelim nasıl nerden bulup paylaşmış Ben hiçbir kişinin hiçbir hsstalık gebelik raporunun ulu orta paylaşıldığını görmedim
Hareket ettiysen de miden fazla bulanmış olabilir. Aslında yanında biri olsa sürekli havadan sudan konuşsan kafası dağılıyor insanın da. Kös kös oturup bekleyince ; sürekli saate bakıyor insan.Aynen 75 gr aldım, ama benim şekerle aram yok zate in pek midem bulanır iki napoliten de yesem. Aç karna da içince kaçınılmaz son oldu. Burdaki uzman emilim sağlanmıştır dedi şimdi tekrar kan aldılar doktoruma da sordum ama cevap gelmedi henüz. Olmaz derse de vallahi diyet ederim de o şeyi içmem tekrar
Ya eşim yanımdaydı açık havada bekledik ama malesefHareket ettiysen de miden fazla bulanmış olabilir. Aslında yanında biri olsa sürekli havadan sudan konuşsan kafası dağılıyor insanın da. Kös kös oturup bekleyince ; sürekli saate bakıyor insan.bence sorun yoktur ya on dk kala nolcak. Hafi geçmiş olsun
Kendinihiçdurdurma canım öğretmenimBende henüz ilk kez aldim canim ikinci icin de kendi hatirlatti veriyim diye ama heyeti mi kastediyor normali mi bilmiyorum tabi soramadim o an raporumun bitmesine iki hafta var diye. Benim normal rapor haklarim da duruyor ama ben heyet istiyorum ogretmen olduğum icin normal raporda devlet yerime kimseyi gorevlendirmiyor. Cocuklarin dersinin bos gecmesi icime sinmiyor. Haber veririm yine heyet verirse daha ne diyeyim doktoruma❣ muayenede de bu sekilde hic kötü birseyi pat diye yuzume söylemez. Sancilarim kasılmalarım geçmedi, rahim ağzımi iyice acmaz mi dedim. Ama bak sancilarina ragmen acilman ilerlememis bu cok guzel dedi cevap olarak☺ her kontrolunden sonra pamuk gibi çıkıyorum yanindan. Senin su an sorun var mi 32'ye nasil tanımlayacaksın? Ameliyat yapan doktorun verir insallah
Bizde de aynı hesaplar 3 ordan alsak 5 şunu kullansak arkasından bi 5 daha yıllık iznin sonu.. Hani tabağın sonundaki ekmek kırıntılarını parmağını yalayıp banarsın ya o hesap..valla tam çingen hesabı derler bizim orada naparsın. Ağlanacak halimize gülüyoruz
Ama çok saçma bu zaten kana karışan karıştı 7 dakikada ister kus ister.. Töbe töbeeYa eşim yanımdaydı açık havada bekledik ama malesefkendi doktorum geçersiz dedi ya yıkıldım şuan.
geçmiş olsun ben kusmadım ama direkten döndüm yatmasaydım kesin kusardım. geçersiz olmasına şaşırdım ya neden geçersiz oluyor kiYa eşim yanımdaydı açık havada bekledik ama malesefkendi doktorum geçersiz dedi ya yıkıldım şuan.
Canım 75 gr yüklemede 1. Saat ve 2. Saat alındığı için geçersiz oldu. Eğer 50 gr yükleme yapılsaydı sadece 1 saate bakılması yeterliydi. Senin daha yaptıran gereken 2. Saatin olduğu için demiştir öyleBence hoca 7 dk kala kısmını kaçırdı, yüzyüzeyken tekrar söylerim tekrardan
Tuhh çok kötü olmuş canım çok Geçmiş olsun insallah doktor kabul eder ay ne olacak 7 dakikayla ya ben hiç yaptırmadım yaptirmayida düşünmüyorumKızlar 1 saatin dolmasına 7 dk kala kustum ya
Ya yazık bebeğe görüntü bile güzel değil, insanlar inanışlarında özgürdür bebeğe zarar vermediği müddetçe, tırnak kesilmeli ayrıca bence uzun süre eldivenle tuttmuyorım ben bebişimi kesiyoruz, dışarda ağlamazsada bol bol çıkarız valla gezilmeli beişleHerkese güzel hafta sonları. Ama bi video izledim. İçim acıdı yapılan muameleye üstelik tam uyumuşken yavrucagız. Nolur siz anne olarak izin vermeyin böyle şeylere yaaannemin bi komşusu da yaptı torunu olan minnacık bebeğe; neymiş efendim gözlerine sürme sürülürse bebekken, büyüyünce sürmeli gözleri olurmuş. Yahu Allah aşkına , bi dur mantıklı ol, her gün deli gibi makyaj yapıyoruz , kalıcı olsun diye başka başka ürünler kullanıyoruz , bu genetik bi şey diyen biri de çıkmamış. Burdaki kadın Hintli ya da Pakistanlı ama bizde de olduğunu bilmek insanı üzüyor. 3. Sınıf bi makyaj malzemesi, tertemiz bi bebeğe kullanılmamalı, bi de annesi üstüne pudra yapıyor ki çıkmasın hemen. Bebek bu ağlar , her yeri siyah olur, en kötü risk de enfeksiyon. Aklım almıyor kusura bakmayın. Herkesin anneliği de insanlığı da kendine tmm ama, genetikle, davranışla geliştirilemeyen şeylerin sürmeyle, şunla bunla değişeceğini zannetmeyelim lütfen. Bu bebek hurafelerine karşıyım cok fazla. İçim mahvoldu şunu izlerken.
Mesela seye de karşıyım. İlk 40 gün tırnağı kesilmez, ya da bebekle dışarı çıkılmaz fln. Yüzünü mü çizsin bebek o sürede, anne evde kalıp bunalıma mı girsin ? Ya ne alaka ? Televizyonda hocalar bas bas bağırıyor böle bi şey yok diye. Bunun dışında daha birçok sey var zaten de tövbe tövbe. Pusulası kur an olan aklı basında insanlara yakışmıyor bunlar bence. İlk bebeği olan arkadaşlarımın yanında bu tarz şeyler söyleyen insanlar olmaz inşDellendim yine
Hayatimda hic boyle bisey duymadim, boyle sacma seyler yapan soyleyen yakinlarimda olmadi cok sukur. Kaldi ki hepimiz akli basinda belli bi egitim almis kadinlariz, hic ciddiye alacağım şeyler değil.Herkese güzel hafta sonları. Ama bi video izledim. İçim acıdı yapılan muameleye üstelik tam uyumuşken yavrucagız. Nolur siz anne olarak izin vermeyin böyle şeylere yaaannemin bi komşusu da yaptı torunu olan minnacık bebeğe; neymiş efendim gözlerine sürme sürülürse bebekken, büyüyünce sürmeli gözleri olurmuş. Yahu Allah aşkına , bi dur mantıklı ol, her gün deli gibi makyaj yapıyoruz , kalıcı olsun diye başka başka ürünler kullanıyoruz , bu genetik bi şey diyen biri de çıkmamış. Burdaki kadın Hintli ya da Pakistanlı ama bizde de olduğunu bilmek insanı üzüyor. 3. Sınıf bi makyaj malzemesi, tertemiz bi bebeğe kullanılmamalı, bi de annesi üstüne pudra yapıyor ki çıkmasın hemen. Bebek bu ağlar , her yeri siyah olur, en kötü risk de enfeksiyon. Aklım almıyor kusura bakmayın. Herkesin anneliği de insanlığı da kendine tmm ama, genetikle, davranışla geliştirilemeyen şeylerin sürmeyle, şunla bunla değişeceğini zannetmeyelim lütfen. Bu bebek hurafelerine karşıyım cok fazla. İçim mahvoldu şunu izlerken.
Mesela seye de karşıyım. İlk 40 gün tırnağı kesilmez, ya da bebekle dışarı çıkılmaz fln. Yüzünü mü çizsin bebek o sürede, anne evde kalıp bunalıma mı girsin ? Ya ne alaka ? Televizyonda hocalar bas bas bağırıyor böle bi şey yok diye. Bunun dışında daha birçok sey var zaten de tövbe tövbe. Pusulası kur an olan aklı basında insanlara yakışmıyor bunlar bence. İlk bebeği olan arkadaşlarımın yanında bu tarz şeyler söyleyen insanlar olmaz inşDellendim yine
Çocuğumun dünya güzeli olacağını bilsem yine de çektirmem vallahHerkese güzel hafta sonları. Ama bi video izledim. İçim acıdı yapılan muameleye üstelik tam uyumuşken yavrucagız. Nolur siz anne olarak izin vermeyin böyle şeylere yaaannemin bi komşusu da yaptı torunu olan minnacık bebeğe; neymiş efendim gözlerine sürme sürülürse bebekken, büyüyünce sürmeli gözleri olurmuş. Yahu Allah aşkına , bi dur mantıklı ol, her gün deli gibi makyaj yapıyoruz , kalıcı olsun diye başka başka ürünler kullanıyoruz , bu genetik bi şey diyen biri de çıkmamış. Burdaki kadın Hintli ya da Pakistanlı ama bizde de olduğunu bilmek insanı üzüyor. 3. Sınıf bi makyaj malzemesi, tertemiz bi bebeğe kullanılmamalı, bi de annesi üstüne pudra yapıyor ki çıkmasın hemen. Bebek bu ağlar , her yeri siyah olur, en kötü risk de enfeksiyon. Aklım almıyor kusura bakmayın. Herkesin anneliği de insanlığı da kendine tmm ama, genetikle, davranışla geliştirilemeyen şeylerin sürmeyle, şunla bunla değişeceğini zannetmeyelim lütfen. Bu bebek hurafelerine karşıyım cok fazla. İçim mahvoldu şunu izlerken.
HüüüüCanım 75 gr yüklemede 1. Saat ve 2. Saat alındığı için geçersiz oldu. Eğer 50 gr yükleme yapılsaydı sadece 1 saate bakılması yeterliydi. Senin daha yaptıran gereken 2. Saatin olduğu için demiştir öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?