2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim çok şükür bir sıkıntım yok. Ama daha haftam da erken. Henüz 23. Haftadayım benim eşim 3 haftada bir öğlen 3te gidiyor işe. Bu hafta 3e gidecek. Amirimle konuşacağım 1-2 saat erken çıksam diyeceğim bu hafta öyle gideceğim. Sorun etmezlerse eşim götürüp getirecek. Sonra 3 hafta yıllık izin sonra 1 hafta daha eşim götürüp getirecek. Etti 5 hafta. 28 buldum 3 gün daha yıllık iznim kalıyor. 2 gün götür getir yapabilecek birini bulursam ya da eşim izin alacak işte kaldı 3 hafta yine rapor gerekiyor. İş yerine yakın olsam yine idare ederdim bir şekilde. Yol beni daha çok korkutuyor. Mescide kendime yer yapardım ara ara gider orada uzanırdım. Ama nasıl gideceğim kendim kullansam risk servise binsem risk. Allahım hepimize bir kolaylık sundun ya.

Cok katiliyorum sanki keyfimize yatiyoruz iki yan kemiklerim çürüyecek belim tutuluyor agriyor artik yatmaktan ki dusununce kim ister su durumda olmayi. Islerimi de yapmak isterdim calisip sosyallesmekte.
Evet bir kez eşime acaba gitsem problem olur mu dedim. Bi de bizim ilk bebeğimiz olacak. Kendine macera arama biliyorum çok bunaldın ama az kaldı sık dişini diyor. Yani evde olmak öyle hoş birşey değil. Gerçekten yanlarım çürüdü. Bir yerden çıkamamak ödül olsaydı hapistekiler ceza değil ödül almış olurdu. Sanki rapor alıp tatil yapıyoruz. Ki pandemi de ben çokkkk biliyorum raporlu olup temaslı olup tatile giden insanları

Bize yaptirdiklari hesaplara bak :/ öte taraftan keyfi rapor alanlar. Rabbim görüyor insallah bir kolaylığını gonderir canim.

Cok gecmis olsun canim 70 grlik olani mi aldin?o kadar tatli mi simdi yine alacaklar kanini bir daha beklemen gerekiyor mu? Inşallah sondur kahvaltını yaparsın.
Aynen 75 gr aldım, ama benim şekerle aram yok zate in pek midem bulanır iki napoliten de yesem. Aç karna da içince kaçınılmaz son oldu. Burdaki uzman emilim sağlanmıştır dedi şimdi tekrar kan aldılar doktoruma da sordum ama cevap gelmedi henüz. Olmaz derse de vallahi diyet ederim de o şeyi içmem tekrar

Aynisini bende diycektim sen yine kan ver kusman bisey degistirmez deger degismistir zaten kuzum

Şeker yükleme testi sırasında gerilmişseniz de yüksek çıkıyor testin sonucu bilginiz olsun. Belki tümüyle şekeriniz var olduğu içim değildir yani inş. İlk bebek ve kıymetli bebek olunca böyle nazardı, kem gözdü insan çok takabiliyor tabi de, yine de siz nazar duası okuyun, yanınızda taşıyın. Başka çaremiz yok cunku. Ve bu tarz insanlar hayatımızda her zmn var bi şekilde. Nazar değdirecekse, bebek görmeye geldiğinde ya da çarşı pazarda gördüğünde yine yapar yapacağını. Kalbinizi bozmadan süreci tamamlamaya bakmakta fayda var. Aslında yasla ilgili konuya da başka baktım ben. 44 yasımda ilk gebeliğimse, ve eger yüzüme gözüme baktıklarında değil de sadece oradaki kağıttan anlaşılıyorsa yaşım , vuhuuuvvv derdim kendime helal bana ki 44 yaşında menapoza girenler varken, ben çatır çatır derdim ikinciyi ve ardından üçüncüyü istiyorum he he de geç bence. Bi de raporda isim, şehir, numara, adres , yaş bilgisi dışında özel bi bilgi bulunuyor mu ya? TC numarası fln var da , onun görünmesi mi rahatsız etti sizi ki? Yanipaylaşılması tabi ki yersiz olmuş ama gören görmüş nasılsa artık diye, her gün yüz yüze bakılacak insanlarsa eger; şikayet etmek yerıne konusuladabilinir belki. Cunku insan bazen düşman diye düşündüğünü dost edinebiliyor günün birinde ya da tam tersi

Hareket ettiysen de miden fazla bulanmış olabilir. Aslında yanında biri olsa sürekli havadan sudan konuşsan kafası dağılıyor insanın da. Kös kös oturup bekleyince ; sürekli saate bakıyor insan. bence sorun yoktur ya on dk kala nolcak. Hafi geçmiş olsun

Ya eşim yanımdaydı açık havada bekledik ama malesef kendi doktorum geçersiz dedi ya yıkıldım şuan.

Kendinihiçdurdurma canım öğretmenim şu durumda bile öğrencilerinin dersi boş geçmesin diye düşünen yüreğinden öperim. Hep senin gibilerle dolsun eğitim yuvalarımız
valla tam çingen hesabı derler bizim orada naparsın. Ağlanacak halimize gülüyoruz
Bizde de aynı hesaplar 3 ordan alsak 5 şunu kullansak arkasından bi 5 daha yıllık iznin sonu.. Hani tabağın sonundaki ekmek kırıntılarını parmağını yalayıp banarsın ya o hesap..
Ya eşim yanımdaydı açık havada bekledik ama malesef kendi doktorum geçersiz dedi ya yıkıldım şuan.
Ama çok saçma bu zaten kana karışan karıştı 7 dakikada ister kus ister.. Töbe töbee çok geçmiş olsun kuzucum ya

Bence hoca 7 dk kala kısmını kaçırdı, yüzyüzeyken tekrar söylerim tekrardan
Canım 75 gr yüklemede 1. Saat ve 2. Saat alındığı için geçersiz oldu. Eğer 50 gr yükleme yapılsaydı sadece 1 saate bakılması yeterliydi. Senin daha yaptıran gereken 2. Saatin olduğu için demiştir öyle

Herkese güzel hafta sonları. Ama bi video izledim. İçim acıdı yapılan muameleye üstelik tam uyumuşken yavrucagız. Nolur siz anne olarak izin vermeyin böyle şeylere yaa annemin bi komşusu da yaptı torunu olan minnacık bebeğe; neymiş efendim gözlerine sürme sürülürse bebekken, büyüyünce sürmeli gözleri olurmuş. Yahu Allah aşkına , bi dur mantıklı ol, her gün deli gibi makyaj yapıyoruz , kalıcı olsun diye başka başka ürünler kullanıyoruz , bu genetik bi şey diyen biri de çıkmamış. Burdaki kadın Hintli ya da Pakistanlı ama bizde de olduğunu bilmek insanı üzüyor. 3. Sınıf bi makyaj malzemesi, tertemiz bi bebeğe kullanılmamalı, bi de annesi üstüne pudra yapıyor ki çıkmasın hemen. Bebek bu ağlar , her yeri siyah olur, en kötü risk de enfeksiyon. Aklım almıyor kusura bakmayın. Herkesin anneliği de insanlığı da kendine tmm ama, genetikle, davranışla geliştirilemeyen şeylerin sürmeyle, şunla bunla değişeceğini zannetmeyelim lütfen. Bu bebek hurafelerine karşıyım cok fazla. İçim mahvoldu şunu izlerken.
Mesela seye de karşıyım. İlk 40 gün tırnağı kesilmez, ya da bebekle dışarı çıkılmaz fln. Yüzünü mü çizsin bebek o sürede, anne evde kalıp bunalıma mı girsin ? Ya ne alaka ? Televizyonda hocalar bas bas bağırıyor böle bi şey yok diye. Bunun dışında daha birçok sey var zaten de tövbe tövbe. Pusulası kur an olan aklı basında insanlara yakışmıyor bunlar bence. İlk bebeği olan arkadaşlarımın yanında bu tarz şeyler söyleyen insanlar olmaz inş Dellendim yine

Eklentiler

• 3AD62553-EC28-4282-8A0A-8DF0D3E527AA.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
  • E1C56C8A-80AF-42D6-B125-B9BF56024B27.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 48
Ya yazık bebeğe görüntü bile güzel değil, insanlar inanışlarında özgürdür bebeğe zarar vermediği müddetçe, tırnak kesilmeli ayrıca bence uzun süre eldivenle tuttmuyorım ben bebişimi kesiyoruz, dışarda ağlamazsada bol bol çıkarız valla gezilmeli beişle

Hayatimda hic boyle bisey duymadim, boyle sacma seyler yapan soyleyen yakinlarimda olmadi cok sukur. Kaldi ki hepimiz akli basinda belli bi egitim almis kadinlariz, hic ciddiye alacağım şeyler değil.

Çocuğumun dünya güzeli olacağını bilsem yine de çektirmem vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…