2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Dün akşam bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittim, doğumdan sonra hemen sütü gelmemiş onada herkes sakın mama verme alışır diye baskı yapmış özellikle büyükler sonra sarılık olmuş bebek 5 günlük, arkadaş şimdiki aklım olsa dinlemezdim çok üzüldüm diyor hastane yatmış bebiş.

Ne terbiyesizlik bişey bu kişi ister açıklar kişi ister açıklamaz tutanak tuttabilir misin şahit vs kurumsal bi yer mi çalıştığın maalesef özel sektörde çok önemseyen yok işim görülsün üstü örtülsun özel sektörden o yüzden nefret ediyorum kaç yıl mobbing maruz kaldım

Cahillikten başka bişey değil söylenecek bişey bulamıyorum eğitim eğitim eğitim

Tuhh çok kötü olmuş canım çok Geçmiş olsun insallah doktor kabul eder ay ne olacak 7 dakikayla ya ben hiç yaptırmadım yaptirmayida düşünmüyorum
Ben de yaptırmadım zaten hareketsizliğim iyice arttığında karbonhidrat hastanede sıfırlamıştım. Evde de bir şey var aklımda bu akşama onu yiyip sıfırlayacağım. Hastaneden çok kilo almışımdır diye düşünürken 2 kilo vermişim meğer buarada eğer ki abartı bir yeme içme alışkanlığım yoksa yaptırmaya da gerek görmedim kendi adıma. Yapmaya yanlış da demiyorum elbette ama her yanımız stres doluyor bezdim ikili test şeker yüklemesi, 3 lüsü 4 lüsü tetanoz bi nefes yahu
Ardında ne dini ne bilimsel bir gerekçe olmayan tüm cahilane şeylere çok karşıyım ya. Zavallı masumlar ailelerinin insiyatifinde denek. "Biz tuzladık da ne oldu bak öldü mü, aman iyi her şeyi çok biliyorsunuz" lobisi vardı 1.derece çevremde olmasa da duydum yani.. Tırnak, saç, dışarı çıkma, al basma, yok ne bileyim belli saatten sonra şunu bunu yapma. Hepsine ıslak terlikle yapıştırasım geliyor, sıfır tolerans

Kesinlikle katılıyorum önemli olan bebeğin doymasi sarılık olmaması hic kendinizi kasmayin birde sartlamayin yok illa anne sutu alacak filan diye bilemeyiz neyle karsilacagiz saglilkli olsun iyi olsunlar yeter

Al benden de o kadar. O lobiye mensup benim kv ama şükür ki yapamadı hiçbirini. Yaptırsaydım kendimi affetmezdim zaten bi ömür. Bi de, ıslak odun duydum da ıslak terlik ilk kez duyuyorum iyi fikir aslında
Hayatimda hic boyle bisey duymadim, boyle sacma seyler yapan soyleyen yakinlarimda olmadi cok sukur. Kaldi ki hepimiz akli basinda belli bi egitim almis kadinlariz, hic ciddiye alacağım şeyler değil.
kesinlikle

Mama verince noluyormuş, zehir miymiş ya. Kadının sütü gelmezse ne ile beslenecek bebek ? Sarılık olup hastanede yatınca , ne vermişler bebeğe ? Mama tabiki. Noldu sonunda yine mama aldı. Gönül ister ilk 6 ay full anne sütü alsın. Ama yetmediği yerde iyi ki mama var. Yerı gelir babası besler o şekilde bi biberonla. Başka şansı yok yavrunun ki , ne yicek? Aç mı kalsın , zaten minnacık midesi

Kendinihiçdurdurma canım öğretmenim şu durumda bile öğrencilerinin dersi boş geçmesin diye düşünen yüreğinden öperim. Hep senin gibilerle dolsun eğitim yuvalarımız
Senin guzel kalbin guzel görmüş kalbine sağlık canim❣❣❣ insallah her sey senin icin daha iyiye gitsin.

ben doğduğumda anneannem beni
tuzlamış
düşünürken bile dayanamıyorum el kadar bebeyi nasıl yakarsınız tuzla

tuzlamış
Kız tek sen değilsindir emin ol
Bi de doğunca o tenine nasıl kıydınız yaaa kokmamak için su sabun yeter ömür boyu aslıdna
Bu tuzlama olayından hayatını kaybeden bebekler olmuş biliyor muydun

Bu benim çok duyduğum bi senaryo. Bana da arkadaşlarım ilk başta inat etme mama konusunda diyor. Yazık değil mi bebeğe ya hastanede yatmış kıyamam

tuzlamış
Yakar ya o.
Kulağımda annemin sesi sünnet ettircez diyince bile o taze pipiye nasıl kıyıcaksınız dedi tuzlamayı duysa beni döve döve polise felan şikayet eder ahdjsh

Kız tek sen değilsindir emin ol
Bi de doğunca o tenine nasıl kıydınız yaaa kokmamak için su sabun yeter ömür boyu aslıdna
Bu tuzlama olayından hayatını kaybeden bebekler olmuş biliyor muydun
bilmiyordum ama şaşırmadım, daha cildi bile oluşmamış bebe nasıl dayansın
İnanmıyorum temiz koksun diye mi tuzluyorlar omg
evet ter kokmasın diye

Banada hemsire bu sabah 5 te getirdi içeceği içerken iyiyimis dedim kadın bogazi yakabilir dedi, artistlik yapayım derken sonlara doğru zor bitti biraz su biraz icecek derken bitti şükür ogleden sonra sonuc çıkacakmis. İnşallah bunuda kazasız belasız atlatırız

Miktarı ne kadardı ben kesin çıkarırım gece primilam kesin iç dedi doktorum ama zor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…