2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
benimki elmalı sodanın aynısıydı ama evet aşırı tatlıydı şerbet gibi
Benimkide soda gibiydi ben kan alınınca üstüne uyudum az önce bir kan şekerim düştü simdi önüme geleni yiyorum dr geldi simdi güzel çıkmış şükür sonuç, tekrar teste gerek yok Suan böyle hissetmen normal dedi. Darısı tüm yaptıracaklara ins. İlk defa tansiyonum 11-7 çıktı elimin titremesinden sevinemedim bile dilim uyuşuyor sanki ne tuhaf şeyler deniyorlar bizim üzerimizde

Normalde tansiyonun daha mı düşük çıkıyordu canım geçmiş olsun gözün aydın darısı bize ben de haftaya yaptırıcam insallah

Normalde tansiyonun daha mı düşük çıkıyordu canım geçmiş olsun gözün aydın darısı bize ben de haftaya yaptırıcam insallah
Benimde bir sonraki hafta ama burayi okuyunca gözüm korktu bir kere kolonoskopi öncesi bagirsak hareketliligi icin boyle bisey icmistim gerçi o toplam iki litreydi ölüm gibiydi. Oyle sekerliydi ki değdiği an mideme bulantidan mahvoldum bir litre ancak icebilmistim.
Bende her ihtimale karsi limon gotureyim o zaman belki sadesini verirler

aç gitmeme şansın varsa kullan
benim de doktorum gelirken yanında limon getir demişti ama nedenini söylemedi ben de sormadım. acil bi durumda yemem için diye düşünmüştüm. sonra acil durum oldu fenalaştım hemşireye limonumu ver diyorum vermiyor kuscam diyorum vermiyor. sonra söyledi tansiyonun düşer diye vermedim dedi. T the economist in doktoru da içine sık demiş. demek ki limonun kullanım amacı bu

Yok canım tam tersi yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum şeker uzun zamandır dusmeyen tansiyonumu düşürdü, sonrasında kötü hissettirmese her sabah içerdim

Son düzenleme:
korkma canım peşinden bisey yemeyip uyuduğum icin olmuş benimki. Hem şeker yüklenip hemde birkac tüp kan alınınca sonrasında güzel bi kahvaltı gerekiyor bence yanında su da götür, yarıdan sonra şeker oranı fazla geldi hemsire su içebilirsin dedi biraz su biraz soda öyle bitirdim ben.

Şeker yüklenip peşinden kan alındığı icin limon olmadan da tansiyon düşürüyor zaten, o yüzden extra düşürmek icinde birde limon tüketmek daha kötü yapmaz mi normalde tansiyonumu düşürmek için suyumun icine bile limon atıyorum, bu sabah gelen limona korkudan dokunmadım. Son bir saattir onume geleni yiyorum

Tesekkur ederim canim o zaman sandvic hazirliyim bi de. Sana da gecmis olsun

Maalesef zerefcim beni de aç cagirdilar demekki 75 gramligi icicem cok geçmiş olsun gecti bitti en azindan.

evet canim öyle oluyor diye hemşire de vermedi bana limonu, ama ben bilmiyordum o an iyi gelir diye düşündüm. neyseki vermedi, tansiyon aleti de ölçmedi o an tansiyonumu. cok düstü sanırım. ayy bi daha bu isi yapabilir miyim bilmiyorum çok zor

Miktarı bi su bardağı felan ama bana aşırı şekerli geldi yoğun bi tattı çok şekerli şeker şerbeti gibi , benim midemi şeker bulandırdı.
Canım benim yaptırdığım hani elmalı soda varya aynısıydı. Hatta hoşuma bile gitmişti neden o şekilde yapılmadı acaba sana. Sırf şeker içmiş gibi oldun ondan miden bulandı.

Sonucun çıktı mi? Ayy inshallah birdaha gerek kalmaz Bununla atlatirsin

Canım benim yaptırdığım hani elmalı soda varya aynısıydı. Hatta hoşuma bile gitmişti neden o şekilde yapılmadı acaba sana. Sırf şeker içmiş gibi oldun ondan miden bulandı.
Ya açıktı zaten bişeye karıştırıp getirdiler girsin gözlerine, şimdi bi arkadaş dedi eski usulmüş o bende elmalı soda istiyom asla daha içemem o şeyi dicem hocaya vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…