Canım kalsiyum ve demir birleşiyor vücut ikisinden de faydalanamıyor. Gıda takviyesi olan demirlerin mesela kalsiyumla tüketilmesinde sakınca yok çünkü onlar mikroenkapsüle. Ama normal gıdalarda kırmızı etle birlikte tüketilmemeli demirden faydalanmak istiyorsak. Hatta c vitamini ile yani limonlu şeylerle portakal suyuyla falan tüketirsen emilimi iyice artar. Yine de şifa olsunkızlar et ve yoğurdun beraber tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben yoğurt demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama bazı yerlerde de böyle bir şey yok diyor. demir ilaçları da süt ürünleriyle alınamıyor araya zaman koymak lazım. ama sorun şu ki ben yoğurtsuz yemek yiyemiyorummesela balıkla da hep yoğurtlu mezeler yiyorum bu ara biraz beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum proteine ağırlık verdim. o yüzden bu mesele de kafama takılıyor, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin
Protein li yemeklerle de ayran yoğurt cok iyi gidiyor bekızlar et ve yoğurdun beraber tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben yoğurt demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama bazı yerlerde de böyle bir şey yok diyor. demir ilaçları da süt ürünleriyle alınamıyor araya zaman koymak lazım. ama sorun şu ki ben yoğurtsuz yemek yiyemiyorummesela balıkla da hep yoğurtlu mezeler yiyorum bu ara biraz beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum proteine ağırlık verdim. o yüzden bu mesele de kafama takılıyor, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin
Oh yarasınben aradım paket servis yokmuş üşenmedim giyindim yürüyerek gittim aldım ve çatlayana kadar yedim
Sorma yaAy bu isim isini ne yapacaz. Hic erkek ismi yok
Canım benim ki de bazen senin dediğin gb oluyor su sızması öyle akıntı gb olmaz bence dün de benim canım aşırı yandı özellikle kafa bölgesine bastırdığında dayanamadım artıkAkıntı ya da su sızması nasıl anlaşılıyor benim baştan beri hep pedde sarımtırak görünen akıntı vardı ama şimdi gelen akıntının kıvamı daha su gibi hissediyorum ama bilemiyorum pazartesi bakan doktor taşa bastırır gibi bastırdı bi zarar mı verdi diye çok korkuyorum
Bulduğumuz isimleri buraya ara ara yazalım bence biz de bulamayanlardanızAy bu isim isini ne yapacaz. Hic erkek ismi yok
Bende kız ismi bulamıyorumSorma yaherkes soruyor bulamadık diyoruz
Amniyon sivisi kesilmezmis canim akarsa devami gelirmis bu sekilde ayirt edilebiliyormusAkıntı ya da su sızması nasıl anlaşılıyor benim baştan beri hep pedde sarımtırak görünen akıntı vardı ama şimdi gelen akıntının kıvamı daha su gibi hissediyorum ama bilemiyorum pazartesi bakan doktor taşa bastırır gibi bastırdı bi zarar mı verdi diye çok korkuyorum
Elif, bilge, zeynep, inci, ipek ?Bende kız ismi bulamıyorum
Ben gittim canım nevresim takımı aldımKızlar bime giden varmı bugun
Ben gerçekten anlamıyorum hastanelik olduktan sonra rapor alsan ne fayda maksat tedbir almak, ben ara arakendimi deniyorum haftaya benimde bitecek rapor acaba çalışabilirmiyim diye olmuyor arkadaşım 15 dk yürüsem ayakta kalsam karnımda farklılık hissediyorum,hadi onuda geçtim uzun süre oturunca bir saat falan dahada baskı oluyorki işyerinde 8-9 saat ya oturcğım ya ayaktayım, ben nasıl gideyim işe benim drum verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısıylaBana da doktorum ben veremem artık başkasından al dedi. İşe gitmemi de uygun görmüyor. Şöyle çok büyük risk görmüyor 34ü göreceğiz inşaallah diyor ama böyle dinlenirsen dedi benim serviks ölçümüm 34 cm çıktı gayet iyi dedi senin gibi bir hastam var 23 çıktı hep yatacaksın dedim dedi. Şimdi ben işe gidersem büyük ihtimal benimkisi de kısalacak ama rapor veremiyorum diyor. Ne yapacağım yıllık izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bir de rapor bulmaya çalışacağım. Şuan queen e yapılanı aklım almıyor hadi bana hastanelik olana kadar çalış diyorlar onu anlıyorum da queen kız zaten hastanelik olmuş allahtan daha ne istiyorsunuz rapor vermek için.
ikisinden de faydalanılamaması üzdüCanım kalsiyum ve demir birleşiyor vücut ikisinden de faydalanamıyor. Gıda takviyesi olan demirlerin mesela kalsiyumla tüketilmesinde sakınca yok çünkü onlar mikroenkapsüle. Ama normal gıdalarda kırmızı etle birlikte tüketilmemeli demirden faydalanmak istiyorsak. Hatta c vitamini ile yani limonlu şeylerle portakal suyuyla falan tüketirsen emilimi iyice artar. Yine de şifa olsunbalıkla tüketmende hiçbir sakınca yok bide
ben bu konuda o kadar manyagim ki yemeğin yanında peynir bile yiyebiliyorumProtein li yemeklerle de ayran yoğurt cok iyi gidiyor be
Bende hep anemi oldugu icin normalde de dikkat etmeye çalışıyorum. Cok canim istemezse ayrani içmiyorum
Sade soda da cok iyi gidiyor sade etle
Ya doktor bastırır mı bu kadar anlamıyorum hala karnım acıyo aradan 4 gün geçmiş suyun azalmış dedi onun stresi bastırdığının acısı birinin ayağı hafif içe basıyor dedi ne acayip bi doktor çok pişmanım gittiğime çok tavsiye edildi diye gitmiştim ama normal bişey yapmış olsa 4 gün acımazdı heraldeAmniyon sivisi kesilmezmis canim akarsa devami gelirmis bu sekilde ayirt edilebiliyormus
Katiliyorum halden anlamak bu kadar zor olmamali. Bebeklerimiz dogmadigi icin bazi doktorlarin gozunde sadece fetus. Doktor bende hunilesmeyi gorunce ben demeden kendisi "sana rapor vereceğim." dedi. Ogretmen oldugum icin normal rapor istemedigimi soyledim cocuklarin dersi bos gecmek zorunda kaliyor cunku dedim. Heyet hakkim var mi diye sorunca " tabi hakkin veririm." Demisti bir aylık aldim. En son ki kontrolumde yeniden sordu ben hicbir sey demeden , "raporun ne zaman bitiyordu?" Diye. Söylediğimde o güne verdi kontrol randevusunu. Hem raporunu yenileriz dedi. Umarim yine heyetten bahsediyordur burda okuduklarimdan sonra sasiriyorum.Ben gerçekten anlamıyorum hastanelik olduktan sonra rapor alsan ne fayda maksat tedbir almak, ben ara arakendimi deniyorum haftaya benimde bitecek rapor acaba çalışabilirmiyim diye olmuyor arkadaşım 15 dk yürüsem ayakta kalsam karnımda farklılık hissediyorum,hadi onuda geçtim uzun süre oturunca bir saat falan dahada baskı oluyorki işyerinde 8-9 saat ya oturcğım ya ayaktayım, ben nasıl gideyim işe benim drum verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısıyla
Ay bu ha gi doktorsa quenn’i oraya gönderelim de alsın bu ne ya dert oldu hepimize de ona da rapor işi bu kadar zor olmamalı :/Katiliyorum halden anlamak bu kadar zor olmamali. Bebeklerimiz dogmadigi icin bazi doktorlarin gozunde sadece fetus. Doktor bende hunilesmeyi gorunce ben demeden kendisi "sana rapor vereceğim." dedi. Ogretmen oldugum icin normal rapor istemedigimi soyledim cocullarin dersi bos gecmek zorunda kaliyor cunku dedim. Heyet hakkim var mi diye sorunca " tabi hakkin veririm." Demisti bir aylık aldim. En son ki kontrolumde yeniden sordu ben hicbir sey demeden , "raporun ne zaman bitiyordu?" Diye. Söylediğimde o güne verdi kontrol randevusunu. Hem raporunu yenileriz dedi. Umarim yine heyetten bahsediyordur burda okuduklarimdan sonra sasiriyorum.
Bugun aklimdan aynisi gecti keske istanbula gelmis olsaydi dedimAy bu ha gi doktorsa quenn’i oraya gönderelim de alsın bu ne ya dert oldu hepimize de ona da rapor işi bu kadar zor olmamalı :/
Doktor işi de şans hakkatten , allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim yaBugun aklimdan aynisi gecti keske istanbula gelmis olsaydi dedimiyiki karsilastim diyorum economist o kadar halden anlayan bir doktor ki quenn'e hemen verirdi su durumda eminim.
Bende sadece nevresim aldım bide Müslin diğer şeyler hemen hemen bitmişti. Nevresim kalitesi güzel %100 pamuk yumuşak. Ama deseni pek beğenmedim ama yedek olarak kalsın 100 tl sonuçta diye aldım mama sandalyesi ana kucağı oyuncak kitap bir sürü sey gelmiş alan var mı diye merak ettimBen gittim canım nevresim takımı aldım
Ben de konuşmanın tamamını okumadan özelden sormuş bulundum. Valla az derdim varmış gibi bide bu rapor bu kadar strese sokuyor beni, Allaha havale ediyorum, gezmek için istemiyorum hakkaniyetsiz bir şey talep etmiyorum ne diyim..Ay bu ha gi doktorsa quenn’i oraya gönderelim de alsın bu ne ya dert oldu hepimize de ona da rapor işi bu kadar zor olmamalı :/
Ben mi kasıyorum çok o yüzden evrene negatif enerji yolluyorum anlamıyorum. Rahat bırakabilseydim biraz daha belki daha kolay olurduBugun aklimdan aynisi gecti keske istanbula gelmis olsaydi dedimiyiki karsilastim diyorum economist o kadar halden anlayan bir doktor ki quenn'e hemen verirdi su durumda eminim.
Canım sonuçta azaltır ama tamamen emilimi engellemediği için sorun olmaz Zaten biz demir hapı alıyoruz düşeceğini zamnetmiyorum Ben şeker yükleme sırasında baktırdım gayet iyi çıktı Yoğurt ayran yemekle tüketiyorum hep Ama demir hapını sabah veya akşam aç karna içiyorumkızlar et ve yoğurdun beraber tüketilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben yoğurt demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama bazı yerlerde de böyle bir şey yok diyor. demir ilaçları da süt ürünleriyle alınamıyor araya zaman koymak lazım. ama sorun şu ki ben yoğurtsuz yemek yiyemiyorummesela balıkla da hep yoğurtlu mezeler yiyorum bu ara biraz beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum proteine ağırlık verdim. o yüzden bu mesele de kafama takılıyor, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?