2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Neresimide düz mavi ben çok beğendim kizimada 2 sene önce almıştım çok kullanışlı güle güle kullansınlar insallah

Eklentiler

• 20221028_135124.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 20221028_135118.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 80
Dun benim doktorum da yuzunun guzel resmini almak icin tak tak vurdu karnima yani saglam vurdu cihazla ama onlar bilir napacagini zarar verecek sekilde hareket etmezler diye dusunuyorum

Herkese ayrı ayrı hamilelik sürecinde ferahlık diliyorum canlar Bana bi moral bi akıl verin. Bugün şeker yükleme testim yüksek çıktı İlk gebeliğimde de yüksek çıkmıştı Yaşım 44 olduğu için ekstra sorun olmaz inşallah Üstüne saçma bir sebebten ağladım elim ayağım titredi resmen Hamilelik hormonları beni ele geçirdi sanırım Yaşımdan ve mozaik embriyo olmasından dolayı riskli gebelik daha akraba ve bazı arkadaşlarımızla bile yeni yeni söylüyoruz İşyerinde 2 gün önce aldığım nöbet tutamaz raporunu işyerinde bir w up grubunda paylaşıldığını öğrendim Yaşım ve kişisel bilgilerim var özel birşey benim için Aramızda hukukçu var mı ? Bu kişiyi işyerinde şikayet edeceğim zaten Başka neler yapabilirim ? Çok sinir oldum Yaşımdan dolayı nazar değer diye korkuyorum Ya benim özelim nasıl nerden bulup paylaşmış Ben hiçbir kişinin hiçbir hsstalık gebelik raporunun ulu orta paylaşıldığını görmedim

Toksoplazma yeşillik vs için de Şöyle hamilelik sürecinden hemen önce yavru kedimiz oldu Kumunu çoğu zaman ben temizledim Bugün yine baktırdım hala negatifim Daha önce zaten yemek yediğim restauranlarda güvendiğim için yeşillik ve salata yedim Demek ki temiz olunca sıkıntı olmuyor

Wp konusunda haklısınız , yasal yolunu bilmiyorum ama muhakkak şikayetçi olun.
Öte yandan nazar olacağınızı düşünürseniz olursunuz, kötüyü çekmeyin. İyi düşünün, İçinizi
Ferah tutun.

Çok sağ ol canım aynen öyle maalesef tek ilaç parol

İnşaallah verir yaz. Valla ben zaten 32. Haftayı bulmaya çalışıyorum. Hemen doğum iznine ayrılacağım. Bebeğimi sağsalim inşaallah kucağımıza alalım oradan sonrasında mecbur ücretsiz alacağım. Ama şu süreci bir atlatsam. Eşim doktordan bir daha rica edelim diyor ama hiç zannetmiyorum. Yani ben gurbetteyim bir kaç arkadaşımla ara ara görüşüyorum görüşmüyorum komşu kültürüm yok. Aklı başında kimse evde tek başına kukuman kuşu gibi oturmak istemez şu durumu evlat dışında başka birşey için hayatta çekmezsin bir de rapor almayı keyfi bir durummuş gibi görüp vermiyorlar. Keşke herşey yolunda olsaydı da iş yerine gidip çalışarak geçirseydim vallahi tercih ederdim.

Ne güzel inisiyatif alabilen bir doktorun varmış. Benim doktorumda iyi aslında da bana ben soruşturmadan geçiyorum tekrar veremem dedi ameliyatını yapan doktordan al dedi Göğşen hocanın vereceğine ihtimal vermiyorum serklajın ertesi günü çalışabilirsin demişti bana

Hic seninle alakali değil queencim sürecini cok güzel yonetiyorsun bence. Ben seni cok güçlü buluyorum. Bebegin icin her seye göğüs gerebilecek bir annesin❣

Çok haklısın canım bende isterdim çalışayım işyerinde zaman geçireyim37 de doğum iznine çıkarım ama bu swfer malesef öyle olmayacak, inşaAllah halledersin rapor işini 32 ye kadar idare et sonra ayrıl izne canm

Yasal olarak ne yapılabilir bilmiyorum. Sen raporunu amirine verdin değil mi? Amirini şikayet etmen gerekir sanırım. Kişisel verilerin gizliliğini ihlalden falan diye sanırıM. Yani çok yakışıksız bir hareket gerçekten. Bizim toplum neden bu kadar cahil ya. İnsana saygı göstermek diye birşey yok. Ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Çevre de iyi olduğu kadar kötü de var nasıl senin bilgilerini paylaşabilir.

İnşaallah canım. Zaten zor süreçler geçiriyoruz bir de çevresel faktörlerle zorlaştırıyorlar napalım yaşanacakmış diyip geçicez

Bende henüz ilk kez aldim canim ikinci icin de kendi hatirlatti veriyim diye ama heyeti mi kastediyor normali mi bilmiyorum tabi soramadim o an raporumun bitmesine iki hafta var diye. Benim normal rapor haklarim da duruyor ama ben heyet istiyorum ogretmen olduğum icin normal raporda devlet yerime kimseyi gorevlendirmiyor. Cocuklarin dersinin bos gecmesi icime sinmiyor. Haber veririm yine heyet verirse daha ne diyeyim doktoruma❣ muayenede de bu sekilde hic kötü birseyi pat diye yuzume söylemez. Sancilarim kasılmalarım geçmedi, rahim ağzımi iyice acmaz mi dedim. Ama bak sancilarina ragmen acilman ilerlememis bu cok guzel dedi cevap olarak☺ her kontrolunden sonra pamuk gibi çıkıyorum yanindan. Senin su an sorun var mi 32'ye nasil tanımlayacaksın? Ameliyat yapan doktorun verir insallah

İnşaallah canım. Zaten zor süreçler geçiriyoruz bir de çevresel faktörlerle zorlaştırıyorlar napalım yaşanacakmış diyip geçicez
Cok katiliyorum sanki keyfimize yatiyoruz iki yan kemiklerim çürüyecek belim tutuluyor agriyor artik yatmaktan ki dusununce kim ister su durumda olmayi. Islerimi de yapmak isterdim calisip sosyallesmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…